Davee Elküldve Május1, 2015 Megoszt Elküldve Május1, 2015 Sziasztok! Valaki kötött már be G Astra TID kijelzőt autón kívül sima 12V-os tápról, a lábak érdekelnének amivel le tudod tesztelni a kijelzőt, hogy működik-e, háttérvilágítás,óra, dátum, stb. Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Május1, 2015 Megoszt Elküldve Május1, 2015 Sziasztok! Már párszor visszaolvastam e témában régóta foglalkoztat a veramon féle BC. Engem a két soros TID kijelzőhöz való érdekelne. Nem akarnék mást mint pillanatnyi fogyasztás, átlag fogyasztás, még megtehető út... Nehéz beépíteni? Bonyolult megrendelni? Kb mennyibe kerülhet? Sajnos zéró nyelvérzékem van ezáltal nulla nyelvtudásom. :( Nem tudnátok Valakit ajánlani, aki be tudná nekem szerezni,szerelni?! Veszprém megyei v.ok Tapolca. Válaszokat előre is köszönöm! :) Üdv Robi Erre valaki? Megrendelés még csak csak menne az is nehezen, viszont a beszereléssel még mindig bajban lennék. Tapolcán nem találtam villamosságist aki vállalná... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anikiki Elküldve Május2, 2015 Megoszt Elküldve Május2, 2015 (edited) Üdv mindenkinek. Azt szeretném kérdezi, hogy tud valaki leírást vagy valami insrukciót adni arra hogy a kocsimba miként tudom a legkönyebben beépíteni a gyári elektromos ablakot előre. Vagy csak össze kell dugni és kész? Van szerkezetem, motor, kapcsoló, kábel. Válaszokat előre is köszönöm. Krisz Módosítva Május2, 2015 : Anikiki Link to comment Megosztás: More sharing options...
feketeimre Elküldve Május2, 2015 Megoszt Elküldve Május2, 2015 Sziasztok! A világításkapcsolóval gyűlt meg a bajom. Egyik pillanatról a másikra elment a műszerfal világítás, rendszámtábla világítás, sípolás, ha nyitva az ajtó, de a világítás fenn, DE a tompított, fényszóró, hátsó világítás működik jól. Kiszedtem a kapcsolót egy leírás szerint, de mindent megfelelőnek láttam. Régebben el volt mozdulva a kapcsoló mögötti panel, de most szikla-szilárd, nem moccan. A biztosítékokat rendben találtam. Mi lehet a hiba, merre induljak? kösz FI Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május2, 2015 Megoszt Elküldve Május2, 2015 Üdv mindenkinek. Azt szeretném kérdezi, hogy tud valaki leírást vagy valami insrukciót adni arra hogy a kocsimba miként tudom a legkönyebben beépíteni a gyári elektromos ablakot előre. Vagy csak össze kell dugni és kész? Van szerkezetem, motor, kapcsoló, kábel. Válaszokat előre is köszönöm. Krisz Először is kellene egy évjárat vagy motorkód! Nekem csak a szavaiddal élve össze kellett dugni és kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anikiki Elküldve Május3, 2015 Megoszt Elküldve Május3, 2015 Motor:Z16XE Évjárat:2002 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május3, 2015 Megoszt Elküldve Május3, 2015 Motor:Z16XE Évjárat:2002 Össze kell dugni és kész! A végén tanítani az ablakot, hogy végig fölhúzza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anikiki Elküldve Május4, 2015 Megoszt Elküldve Május4, 2015 Köszönöm a gyors választ, majd nekilátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Sziasztok! Lécc segítsetek abban, h a full scanmyopel progi fogyasztást is kijelez? Ha nem, akkor van olyan, ami kínai olcsó kütyüvel képes megmutatni? Veromon helyett gondolnám, olcsóbb megoldás lenne. Kb olyan adatok érdekelnének, mint amit az tud. Van ilyen lehetőség? Másik dolog, h tapasztalatok alapján az utángyártott klímahűtőről mi a vélemenyetek?és abbol is esetleg melyikre lenne érdemesebb cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Sziasztok! Lécc segítsetek abban, h a full scanmyopel progi fogyasztást is kijelez? Ha nem, akkor van olyan, ami kínai olcsó kütyüvel képes megmutatni? Veromon helyett gondolnám, olcsóbb megoldás lenne. Kb olyan adatok érdekelnének, mint amit az tud. Van ilyen lehetőség? Másik dolog, h tapasztalatok alapján az utángyártott klímahűtőről mi a vélemenyetek?és abbol is esetleg melyikre lenne érdemesebb cserélni? Szia! A Scanmyopel is jó mindenre, de nem használható vezetés közben a nem testre szabható felülete miatt. Jó választás a Torque nevű program! Azzal megtudsz oldani mindent! Szinte... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Szia! A Scanmyopel is jó mindenre, de nem használható vezetés közben a nem testre szabható felülete miatt. Jó választás a Torque nevű program! Azzal megtudsz oldani mindent! Szinte... Te hol látod a scanmyopelben a fogyasztást? Én még nem találtam meg. A kínai elm-ekkel azért nem jó fogyasztást mérni, mert elveszíthetik a kapcsolatot/lefagynak/belassulnak és nem megbízható huzamosabb használatra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Akkor erre a legalkalmasabb a veromon. Annak a bekötése bonyolult, ha nem akarok semmit plusszba?csak a fogyasztás adatok érdekelnének leginkább.És árban, aki rendelt már mennyire jött ki?tid kijelzős variánsra gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
7zsolt3 Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Sziasztok, vettem egy Sonar típusú angel eyes lámpát. Azt szeretném megkérdezni, hogy a karikákat a helyzetjelzőre kell rakötni? Illetve van benne 2 led is. A led+karikák+helyzetjelző vilagithat együtt. Előre is köszönöm a segítségeteket! üdv zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Sziasztok. TID kijelzőt keresek 3 sorosat, sajnos az én kijelzőm el van repedve, jó pár bontót felhívtam és mindenhol hiánycikk. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Sziasztok. TID kijelzőt keresek 3 sorosat, sajnos az én kijelzőm el van repedve, jó pár bontót felhívtam és mindenhol hiánycikk. Üdv. eBay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Sziasztok. TID kijelzőt keresek 3 sorosat, sajnos az én kijelzőm el van repedve, jó pár bontót felhívtam és mindenhol hiánycikk. Üdv. A tid 2soros, a mid 3soros. Ha nem tetszett amit írtam privátban, tudsz venni ebayen felújítottat 180euroért. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Hello! érdeklődnék, hogy az üzemanyagfogyasztás mérőt van e mód beépiteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Hello! érdeklődnék, hogy az üzemanyagfogyasztás mérőt van e mód beépiteni? Igen. A legegyszerűbb módja ennek a Veramon nevű computer beépítése, többünknek már van, keress rá itt a fórumon, sokszor megosztottuk már a tapasztalatainkat róla. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Igen. A legegyszerűbb módja ennek a Veramon nevű computer beépítése, többünknek már van, keress rá itt a fórumon, sokszor megosztottuk már a tapasztalatainkat róla. Köszi. és körülbelül mindennel együtt mennyibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 (edited) Köszi. és körülbelül mindennel együtt mennyibe fáj? Postával együtt 68€ plusz a banki költségek,és kb 3-5 nap mire megérkezik. Ja igen, és plusz a bc-kar. Módosítva Május11, 2015 : morattila Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Postával együtt 68€ plusz a banki költségek,és kb 3-5 nap mire megérkezik. Ja igen, és plusz a bc-kar. Plussz aki ezt megcsinálja, mert nekem foggalmam sem lenne hogy mit és hogy csináljak és hogy álljak neki.! Amugy ez hol jelnzi febt a z óránál ami a hőmérsékletet is mutatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 (edited) On 2015. 05. 11. at 19:25, 8x57js írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Sziasztok Márkatársak!! Még mindig ugyanazokat a köröket futom, de hátha az is olvassa aki eddig nem!!! :) Veramon bc beszerelésével kapcsolatosan érdeklődnék, nem tudnátok Valakit aki meg tudná nekem csinálni,bekötni,beállítani??! Bárhová elmennék és természetesen nem kívánom ingyen!! Válaszokat előre is köszi, bár sok reményt már nem fűzök hozzá.... :( De a remény hal meg utoljára nemigaz!? :) Üdv:Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Sziasztok Márkatársak!! Még mindig ugyanazokat a köröket futom, de hátha az is olvassa aki eddig nem!!! :) Veramon bc beszerelésével kapcsolatosan érdeklődnék, nem tudnátok Valakit aki meg tudná nekem csinálni,bekötni,beállítani??! Bárhová elmennék és természetesen nem kívánom ingyen!! Válaszokat előre is köszi, bár sok reményt már nem fűzök hozzá.... :( De a remény hal meg utoljára nemigaz!? :) Üdv:Robi Nos, ha bárhová mennél én tudok villamoságist aki kivezetékelte nekem a hátsó elektromos ablakokat. kérdezd meg, hátha vállalja. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Sziasztok Márkatársak!! Még mindig ugyanazokat a köröket futom, de hátha az is olvassa aki eddig nem!!! :) Veramon bc beszerelésével kapcsolatosan érdeklődnék, nem tudnátok Valakit aki meg tudná nekem csinálni,bekötni,beállítani??! Bárhová elmennék és természetesen nem kívánom ingyen!! Válaszokat előre is köszi, bár sok reményt már nem fűzök hozzá.... :( De a remény hal meg utoljára nemigaz!? :) Üdv:Robi mivel ilyen kitartó vagy megoldom neked a beszerelést :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts