Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  On 2015. 04. 18. at 18:27, morattila írta:

Szerintem a benzines ugyan azt mutatja, persze ha nem mph-ban van skálája. Nekem annyiból tetszik a krómkarika a fűtéskonzol körül, hogy megtöri azt a sok fekete műanyagot. Persze cserélhetnék teljes közép konzolt de ez a megoldás olcsóbb volt. :D

Pont ezért nem jön be,nagyon kirí a feketeségből,de ez csak az én véleményem persze :icon1:

• Like 1
Elküldve (edited)
  On 2015. 04. 18. at 18:55, csicsó írta:

A tiedben ez gyári óraegység?

Nem,de talán ha 1 százalékkal csal, ezt is csak GPS-nél tűnt fel. Az opcnek és a qoupénak ilyen az óracsoportja, ha jól tudom.

Módosítva : morattila
Elküldve (edited)
  On 2015. 04. 18. at 18:56, csicsó írta:

Pont ezért nem jön be,nagyon kirí a feketeségből,de ez csak az én véleményem persze :icon1:

Én is nézegettem már ezeket krómokat oda de még mindig nem tudom elképzelni hogy jól mutatna a faberakásos változaton, műszeregységbe már egy éve szeretnék de a fűtés konzolt én is kihagyom :)

Amúgy szép kis autó morattila ;)

Más:

A hamutartó alatti kis műanyag alatt nekem oda van vezetékelve a két ülésfűtés és a tc kapcsoló csatlakozók, a gombok és a helyek nincsenek kivágva persze, de a csatlakozók a műanyag alatt vannak. Létezik hogy az ülésfűtés ki van vezetékelve az ülés alá is és csak fűtőbetétet illetve kapcsolókat kéne szerezzek?

Módosítva : ftamas0201
Elküldve
  On 2015. 04. 18. at 19:05, ftamas0201 írta:

Én is nézegettem már ezeket krómokat oda de még mindig nem tudom elképzelni hogy jól mutatna a faberakásos változaton, műszeregységbe már egy éve szeretnék de a fűtés konzolt én is kihagyom :)

Amúgy szép kis autó morattila ;)

Más:

A hamutartó alatti kis műanyag alatt nekem oda van vezetékelve a két ülésfűtés és a tc kapcsoló csatlakozók, a gombok és a helyek nincsenek kivágva persze, de a csatlakozók a műanyag alatt vannak. Létezik hogy az ülésfűtés ki van vezetékelve az ülés alá is és csak fűtőbetétet illetve kapcsolókat kéne szerezzek?

Köszi, akkor nagy valószínűleg be van vezetékelve, a helyedben keresnék gyári ülést amiben benne van a fűtőlap és ha megvan a konzol meg a kapcsoló, akkor kB 10perc a beszerelesben.

Elküldve
  On 2015. 04. 17. at 14:38, morattila írta:

Jó lett! Nekem is a letisztult, egyszerű de nagyszerű csinosítgatás jön be. Erre mifelénk leginkább a giccses a 'menő', vagy csak még azt ismerik a kis tudatlanok :D Vagy! sok az ízlésficamos tag :)

• Like 1
Elküldve
  On 2015. 04. 19. at 7:06, Zig írta:

Jó lett! Nekem is a letisztult, egyszerű de nagyszerű csinosítgatás jön be. Erre mifelénk leginkább a giccses a 'menő', vagy csak még azt ismerik a kis tudatlanok :D Vagy! sok az ízlésficamos tag :)

Szép, de a tükröt levenném róla, nekem az az egy nem tetszik.

Elküldve

T. Márkatársak!

Menetrögzítő kameráról van valakinek tapasztalata?

Milyet érdemes venni,esetleg konkrét típus,ami bevált?

Köszönöm az infót előre is!

Elküldve (edited)
  On 2015. 04. 19. at 20:39, bocs írta:

T. Márkatársak!

Menetrögzítő kameráról van valakinek tapasztalata?

Milyet érdemes venni,esetleg konkrét típus,ami bevált?

Köszönöm az infót előre is!

e-bayen van sok féle. Én is gondolkodok valamin, de még nem vettem...

http://www.ebay.com/itm/2-5-270-LCD-HD-DVR-Car-Camera-6-LED-IR-Traffic-Digital-Video-Recorder-fe-/231440447523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e2ecf823

Módosítva : imy
  • Like 1
Elküldve

Üdv!

Szeretném megcsinálni a mennyezeti lámpámat kapcsolhatóra.

A gyári kapcsolós /ultrahangos érzékelős/ világítótesttel ez kivitelezhető, be lehet úgy kötni arra, hogy lekapcsolható legyen nyitott ajtónál?

Köszi előre is! :)

Elküldve
  On 2015. 04. 19. at 19:35, morattila írta:

Tudok adni egy nevet, nagy eséllyel tud is szerezni. ????

Esetleg tudnál mondani egy árat, hogy hozzávetőlegesen mennyi lenne az első-hátsó ülés és a négy ajtókárpit bőrből?

Köszönöm!

Elküldve (edited)
  On 2015. 04. 20. at 9:32, gezoli írta:

Esetleg tudnál mondani egy árat, hogy hozzávetőlegesen mennyi lenne az első-hátsó ülés és a négy ajtókárpit bőrből?

Köszönöm!

Hát nekem 95e be fájt, de minden fillért megért,főleg hogy gyári. Módosítva : morattila
Elküldve

bekerült a világítós napellenző a sofőr oldalra is :D

most már menet közben, és akár este is tudom magamat sminkelni :D :D

és egy kérdés:

a porvédő lemez a hátsó tárcsafékhez megegyezik bármelyik lyukosztással?4x100 5x110?

mert ugye szépen lassan átalakításra kerül a hátsó fertály...

Elküldve
  On 2015. 04. 20. at 10:12, wakond írta:

és egy kérdés:

a porvédő lemez a hátsó tárcsafékhez megegyezik bármelyik lyukosztással?4x100 5x110?

Ledes lett? Kép? :icon1:

Elküldve
  On 2015. 04. 20. at 10:12, wakond írta:

és egy kérdés:

Nekem is tervben van.

Tudtommal nem azonos.

Elküldve
  On 2015. 04. 20. at 10:44, kobraCode írta:

Ledes lett? Kép? :icon1:

nem lett ledes, egyszerűen nem tudtam roncsolás nélkül szétszedni, még jó, hogy

volt egy tartalék darab amin gyakoroltam.

kicsit fura, hogy van tükör Nálam is, meg, hogy megvilágított.

majd felteszek egy képet.

• Like 1
Elküldve
  On 2015. 04. 20. at 11:25, hosszug írta:

Sziasztok. Érdeklődnék hogy gyári szemüveg tartó létezik-e g astrához?

Nincs, de a C Corsáéval megoldható. Annyiban más a dolog, hogy nem csavaros a G Astra, hanem két speciális alakú fém rugó van benne a karosszériában, ami a kapaszkodón van. Azt ki kell pattintani és rászerelni a napszemcsi tartóra.

• Like 1
Elküldve
  On 2015. 04. 20. at 16:30, gezoli írta:

De azonos!

ebben bíztam, mert már megvettem, plusz egy liter Textar fékolajat is :icon1:

és emlékeztem valami réz pasztára, hogy kell az is ilyenkor, vettem olyat is

remélem nem fölöslegesen...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.