csicsó Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Szerintem a benzines ugyan azt mutatja, persze ha nem mph-ban van skálája. Nekem annyiból tetszik a krómkarika a fűtéskonzol körül, hogy megtöri azt a sok fekete műanyagot. Persze cserélhetnék teljes közép konzolt de ez a megoldás olcsóbb volt. :D Pont ezért nem jön be,nagyon kirí a feketeségből,de ez csak az én véleményem persze :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 (edited) A tiedben ez gyári óraegység? Nem,de talán ha 1 százalékkal csal, ezt is csak GPS-nél tűnt fel. Az opcnek és a qoupénak ilyen az óracsoportja, ha jól tudom. Módosítva Április18, 2015 : morattila Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 (edited) Pont ezért nem jön be,nagyon kirí a feketeségből,de ez csak az én véleményem persze :icon1: Én is nézegettem már ezeket krómokat oda de még mindig nem tudom elképzelni hogy jól mutatna a faberakásos változaton, műszeregységbe már egy éve szeretnék de a fűtés konzolt én is kihagyom :) Amúgy szép kis autó morattila ;) Más: A hamutartó alatti kis műanyag alatt nekem oda van vezetékelve a két ülésfűtés és a tc kapcsoló csatlakozók, a gombok és a helyek nincsenek kivágva persze, de a csatlakozók a műanyag alatt vannak. Létezik hogy az ülésfűtés ki van vezetékelve az ülés alá is és csak fűtőbetétet illetve kapcsolókat kéne szerezzek? Módosítva Április18, 2015 : ftamas0201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Van egy ilyen krómkarikás órám...ha vkit érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Én is nézegettem már ezeket krómokat oda de még mindig nem tudom elképzelni hogy jól mutatna a faberakásos változaton, műszeregységbe már egy éve szeretnék de a fűtés konzolt én is kihagyom :) Amúgy szép kis autó morattila ;) Más: A hamutartó alatti kis műanyag alatt nekem oda van vezetékelve a két ülésfűtés és a tc kapcsoló csatlakozók, a gombok és a helyek nincsenek kivágva persze, de a csatlakozók a műanyag alatt vannak. Létezik hogy az ülésfűtés ki van vezetékelve az ülés alá is és csak fűtőbetétet illetve kapcsolókat kéne szerezzek? Köszi, akkor nagy valószínűleg be van vezetékelve, a helyedben keresnék gyári ülést amiben benne van a fűtőlap és ha megvan a konzol meg a kapcsoló, akkor kB 10perc a beszerelesben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Sziasztok, szeretném veletek megosztani az én kis öszvéremet. Remélem nem baj ha ide teszem be. https://docs.google.com/file/d/14qmzy6R9ig5Fe-46H2y7Vdit-V4YRwHWVQ/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/1RTdejChQwgNLUZIOzFD490wuOsxtWLQf6A/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/1EbK4mMzdguJDQ1ViayvUUTD4Qyi7ifPkrw/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/1J77L0IFDi7xkmBdsnljSvEJAiaMIOcFNkg/edit?usp=docslist_api Jó lett! Nekem is a letisztult, egyszerű de nagyszerű csinosítgatás jön be. Erre mifelénk leginkább a giccses a 'menő', vagy csak még azt ismerik a kis tudatlanok :D Vagy! sok az ízlésficamos tag :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Még egy pár kép a belsejéröl. https://docs.google.com/file/d/0B-bCxFZWSuG5THVyWmpNUm1XblU/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/0B-bCxFZWSuG5bXU3NHpvajljMDQ/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/0B-bCxFZWSuG5WG1qZEJ6TWFhUm8/edit?usp=docslist_api A fűthető combtámaszos bőrülőket azért kicsit irigylem :evilgrin: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Jó lett! Nekem is a letisztult, egyszerű de nagyszerű csinosítgatás jön be. Erre mifelénk leginkább a giccses a 'menő', vagy csak még azt ismerik a kis tudatlanok :D Vagy! sok az ízlésficamos tag :) Szép, de a tükröt levenném róla, nekem az az egy nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Szép, de a tükröt levenném róla, nekem az az egy nem tetszik. Opc tükör már csak ilyen. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 A fűthető combtámaszos bőrülőket azért kicsit irigylem :evilgrin: Tudok adni egy nevet, nagy eséllyel tud is szerezni. ???? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 T. Márkatársak! Menetrögzítő kameráról van valakinek tapasztalata? Milyet érdemes venni,esetleg konkrét típus,ami bevált? Köszönöm az infót előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 (edited) T. Márkatársak! Menetrögzítő kameráról van valakinek tapasztalata? Milyet érdemes venni,esetleg konkrét típus,ami bevált? Köszönöm az infót előre is! e-bayen van sok féle. Én is gondolkodok valamin, de még nem vettem... http://www.ebay.com/itm/2-5-270-LCD-HD-DVR-Car-Camera-6-LED-IR-Traffic-Digital-Video-Recorder-fe-/231440447523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e2ecf823 Módosítva Április19, 2015 : imy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Üdv! Szeretném megcsinálni a mennyezeti lámpámat kapcsolhatóra. A gyári kapcsolós /ultrahangos érzékelős/ világítótesttel ez kivitelezhető, be lehet úgy kötni arra, hogy lekapcsolható legyen nyitott ajtónál? Köszi előre is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Tudok adni egy nevet, nagy eséllyel tud is szerezni. ???? Megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Tudok adni egy nevet, nagy eséllyel tud is szerezni. ???? Esetleg tudnál mondani egy árat, hogy hozzávetőlegesen mennyi lenne az első-hátsó ülés és a négy ajtókárpit bőrből? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 (edited) Esetleg tudnál mondani egy árat, hogy hozzávetőlegesen mennyi lenne az első-hátsó ülés és a négy ajtókárpit bőrből? Köszönöm! Hát nekem 95e be fájt, de minden fillért megért,főleg hogy gyári. Módosítva Április20, 2015 : morattila Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 bekerült a világítós napellenző a sofőr oldalra is :D most már menet közben, és akár este is tudom magamat sminkelni :D :D és egy kérdés: a porvédő lemez a hátsó tárcsafékhez megegyezik bármelyik lyukosztással?4x100 5x110? mert ugye szépen lassan átalakításra kerül a hátsó fertály... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 bekerült a világítós napellenző a sofőr oldalra is :D most már menet közben, és akár este is tudom magamat sminkelni :D :D és egy kérdés: a porvédő lemez a hátsó tárcsafékhez megegyezik bármelyik lyukosztással?4x100 5x110? mert ugye szépen lassan átalakításra kerül a hátsó fertály... Ledes lett? Kép? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kahon Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 bekerült a világítós napellenző a sofőr oldalra is :D most már menet közben, és akár este is tudom magamat sminkelni :D :D és egy kérdés: a porvédő lemez a hátsó tárcsafékhez megegyezik bármelyik lyukosztással?4x100 5x110? mert ugye szépen lassan átalakításra kerül a hátsó fertály... Nekem is tervben van. Tudtommal nem azonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Ledes lett? Kép? :icon1: nem lett ledes, egyszerűen nem tudtam roncsolás nélkül szétszedni, még jó, hogy volt egy tartalék darab amin gyakoroltam. kicsit fura, hogy van tükör Nálam is, meg, hogy megvilágított. majd felteszek egy képet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Sziasztok. Érdeklődnék hogy gyári szemüveg tartó létezik-e g astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Nekem is tervben van. Tudtommal nem azonos. Konkrétan EZT néztem, külön nem is lehet válogatni csak ez az egy fajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Sziasztok. Érdeklődnék hogy gyári szemüveg tartó létezik-e g astrához? Nincs, de a C Corsáéval megoldható. Annyiban más a dolog, hogy nem csavaros a G Astra, hanem két speciális alakú fém rugó van benne a karosszériában, ami a kapaszkodón van. Azt ki kell pattintani és rászerelni a napszemcsi tartóra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Nekem is tervben van. Tudtommal nem azonos. De azonos! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 De azonos! ebben bíztam, mert már megvettem, plusz egy liter Textar fékolajat is :icon1: és emlékeztem valami réz pasztára, hogy kell az is ilyenkor, vettem olyat is remélem nem fölöslegesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts