grofbandi Elküldve Április6, 2015 Megoszt Elküldve Április6, 2015 kobraCode, on 06 Apr 2015 - 6:52 PM, said: Sziasztok, még sosem csináltam ilyet ezért gondoltam megkérdem előbb. Lehet e úgy tölteni az akkut hogy nem kötök le róla semmit sem a motortérben? Lehet. A generátor is úgy tölti. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április6, 2015 Megoszt Elküldve Április6, 2015 Sziasztok, még sosem csináltam ilyet ezért gondoltam megkérdem előbb. Lehet e úgy tölteni az akkut hogy nem kötök le róla semmit sem a motortérben? Lesz e valami baja akárminek is. Azért kérdem mert rohadt lusta vagyok 18 adót újrahangolni és minden beállítás újra nyomkodni a rádión :D. A töltést meg azért szeretném megejteni mert 2-3 napos állás után indítás közben az ABS lámpa világít, itt írtátok pár napja hogy azért van mert 10V alá esik a fesz, bár nálam ez nem megy alá, de gondoltam egy töltést adok neki mert elég határon van az akku: 12,1-12,3V Köszi! En mindig bekotve toltom. Eddig nem lett baja semminek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Április6, 2015 Megoszt Elküldve Április6, 2015 Sziasztok, még sosem csináltam ilyet ezért gondoltam megkérdem előbb. Lehet e úgy tölteni az akkut hogy nem kötök le róla semmit sem a motortérben? Lesz e valami baja akárminek is. Azért kérdem mert rohadt lusta vagyok 18 adót újrahangolni és minden beállítás újra nyomkodni a rádión :D. A töltést meg azért szeretném megejteni mert 2-3 napos állás után indítás közben az ABS lámpa világít, itt írtátok pár napja hogy azért van mert 10V alá esik a fesz, bár nálam ez nem megy alá, de gondoltam egy töltést adok neki mert elég határon van az akku: 12,1-12,3V Köszi! Lidl-ös autómata töltőm van. Mindig rajtahagyom a sarukat töltéskor. Újabb töltőknél ez biztosan nem okoz gondot..... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 Miért nem megy kulccsal? Elem? Elem tartó? Össze van tanítva a kulcs a vezérlővel? A kulcs az full rossz. Ez meg itt van nekem elfekvőben és rá szeretném kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 (edited) Sziasztok! Bő 6 éves gyári akku-m kezd elfáradni. Ezt ajánljátok? :https://akkumulatorok.alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/termekcsoport__akkumulatorok__electric_power_1__55_ah Módosítva Április7, 2015 : nundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
medve75 Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 Hali .őt nem ismerem.Banner-volt 2x is én kerülném a márkát.a garin belül behalt mind kettő.Exide és Varta nálam bevált .5-6 évet kibírnak.De ez csak saját vélemény. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 Sziasztok! Bő 6 éves gyári akku-m kezd elfáradni. Ezt ajánljátok? :https://akkumulatorok.alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/termekcsoport__akkumulatorok__electric_power_1__55_ah Nem, ha nem akarsz gyárit venni (itt többen arra esküsznek, és annyira nem vészes az ára), akkor Varta blue dynamic. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április7, 2015 Megoszt Elküldve Április7, 2015 Sziasztok! Vett valaki már csomagtértálcát? Milyen márkát, milyen oldalról? Mennyire elégedett vele? Mértepontos mennyire pontos? Fényképet tudnátok küldeni? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 sziasztok. van ugye a kocsihoz navis kijelző. az csak a gyári navis fejegységgel működik? vagy tudja mutatni az időt, dátumot, hőmérsékletet a gyári fejegység hiányában is? mint egy TID vagy MID? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 sziasztok. van ugye a kocsihoz navis kijelző. az csak a gyári navis fejegységgel működik? vagy tudja mutatni az időt, dátumot, hőmérsékletet a gyári fejegység hiányában is? mint egy TID vagy MID? Ket fele navis kijelzo van de a felcanbus miatt sztem nem megy fej nelkul. Ugy szoktak megoldani, hogy a meghagyott gyari fej melle betesznek egy masmilyet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 (edited) Sziasztok! Vett valaki már csomagtértálcát? Milyen márkát, milyen oldalról? Mennyire elégedett vele? Mértepontos mennyire pontos? Fényképet tudnátok küldeni? Köszönöm! Szia! Nekem innen van: http://www.autoszonyeg.net/Termekek.html Megvan már 3 vagy 4 éve, nagyon meg vagyok elégedve vele. Hajlékony gumi vagy műanyag, a közepén csúszásgátló gumiréteggel. Az öcsém kombijában is van, de az merev, rideg és hajlításkor törik (azzal vettük az autót, de cserés lesz ilyenre) Nagyon pontos, követi a csomagtartó vonalát. Az enyém négyajtós, de elméletileg mind a 3 félét tartják, vagy rövid határidővel szállítják. Módosítva Április8, 2015 : szürkeastra 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Ket fele navis kijelzo van de a felcanbus miatt sztem nem megy fej nelkul. Ugy szoktak megoldani, hogy a meghagyott gyari fej melle betesznek egy masmilyet. akkor erről lemondok, viszont hátha Te tudod mi kell ahhoz, hogy az ülés légzsákokat bekössem? gondoltam ha már olyan üléseim vannak, és benne is van a légzsák akkor működjön is, ha nem olyan drága bekötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 akkor erről lemondok, viszont hátha Te tudod mi kell ahhoz, hogy az ülés légzsákokat bekössem? gondoltam ha már olyan üléseim vannak, és benne is van a légzsák akkor működjön is, ha nem olyan drága bekötni. Kell az ajtoba erzekelo es ennek a tartoja. Ez mindket oldalra. Masik legzsakvezerlo ami 4lufis. Illetve ha az ajtokotegen nincs rajta az erzekelo csatija akkor azok is cseresek. Kotegen kivul sztem mindent tudok adni. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
IPV754 Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Üdv.Mindenkinek!Ide milyen műanyag bizbasz kell,és honnan tudom beszerezni?Szemüveg tartó felszereléséhez.A válaszokat előre is köszi. Viktor l="http://astra.rotkiv4791.fotoalbum.hu/galleryview"] Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 (edited) Üdv.Mindenkinek!Ide milyen műanyag bizbasz kell,és honnan tudom beszerezni?Szemüveg tartó felszereléséhez.A válaszokat előre is köszi. Viktor l="http://astra.rotkiv4791.fotoalbum.hu/galleryview"] Hi! http://www.opelforum.hu/topic/622-extra-felszerelesek-beepitese-utolag-elektromos-kerdesek/page-245 :D Ha ilyet veszel ez átalakitkható olyanra mi a kapaszkodó csak bontott kel 1db, Módosítva Április8, 2015 : astra 1 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Sziasztok! Valaki tud Pesten olyan emberkét aki tud segíteni a veramon beszerzésben és beszereleseben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
IPV754 Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Hi! http://www.opelforum.hu/topic/622-extra-felszerelesek-beepitese-utolag-elektromos-kerdesek/page-245 :D Ha ilyet veszel ez átalakitkható olyanra mi a kapaszkodó csak bontott kel 1db, Igen,én is visszaolvasgattam a régebbi hsz-ból,ha jól értem, akkor egy jobb oldali kapaszkodóról kell leszednem a két kis rúgós műanyagot!!!??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 nem szerviz hanem tech 2 kell hozzá nekem is igy volt mert az eredeti tönkre ment .vagyis egy ügyes szerelö akinek van tech-2- je a hirdetés ára jo még posta klgs.-el együtt. Sziasztok én a sajátomat OP-comal tanítottam rá az autóra, nem vészes dolog, ha valakit érdekel esetleg segítségre van szüksége írjon nyugodtan. Természetesen egy elemtartó törött verziót kaptam egy teljesen idegen autóból ( mivel az enyémhez gyári kulcsot nem kaptam csak riasztós bicskakulcsot és akartam egy gyári kp.záras kulcsot is.) Megforrasztottam az elemtartót és jöhetett a tanítás. kb. 10 perces buli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 nem szerviz hanem tech 2 kell hozzá nekem is igy volt mert az eredeti tönkre ment .vagyis egy ügyes szerelö akinek van tech-2- je a hirdetés ára jo még posta klgs.-el együtt. Sziasztok én a sajátomat OP-comal tanítottam rá az autóra, nem vészes dolog, ha valakit érdekel esetleg segítségre van szüksége írjon nyugodtan. Természetesen egy elemtartó törött verziót kaptam egy teljesen idegen autóból ( mivel az enyémhez gyári kulcsot nem kaptam csak riasztós bicskakulcsot és akartam egy gyári kp.záras kulcsot is.) Megforrasztottam az elemtartót és jöhetett a tanítás. kb. 10 perces buli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 fehérszámlapos műszeregységet készülök beépiteni,egy valami érdekelne még,hogy az esti megvilágítása,tehát a leolvashatósága rosszabb-e mint a fekete számlaposnak vagy talán még jobb is a fehér szin miatt.(fehér megvilágítással lenne) A mutató piros lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tdi1 Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Sziasztok Keresek valakit aki engedelyezni tudja a tempomatot, X17DTL benne van minden szükséges, van op-comom (de nem tudom a car pass-t) van tech2usb-m de ahhoz meg nem megy normalisan a programom. Budapesten vagy a környéken keresek segitseget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Sziasztok Keresek valakit aki engedelyezni tudja a tempomatot, X17DTL benne van minden szükséges, van op-comom (de nem tudom a car pass-t) van tech2usb-m de ahhoz meg nem megy normalisan a programom. Budapesten vagy a környéken keresek segitseget. keresd wessz-t törökbálinton 208236366 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 (edited) Sziasztok! Megtörtén a Tempomat bekapcsolása! De nem működik! Nem tudta a kolléga normálisan letesztelni.. (OP_COM-al) Mert a Tempomat menüjénél nem töltődnek be normálisan a dolgok! Szerinte az ECU baszakodik.. mert a légtömegmérő és a lambda szonda is fars hiba lehet! Nem is kap tápot! Viszont egy menübe azt jelezte, hogy be van kapcsolva.. aktív.. a tempomat de nem működik! A féket megnyomva nem változik semmi (0-1)! Ez olyan nekem mintha a 4 érintkezős lenne benne de az ECU-ba nincs bekötve! A kuplungpedál kapcsoló azt írta, hogy be van nyomva! (nekem a kapcsolóról egy zöld kis Ízé kiesett! De csak azt akadályozta meg szerintem, hogy ne tudd nyomkodni a gombot) Vagy nem tudom.. de kiesett! Az a leírás alapján az pedálkapcsolón az a piros műanyag mozgatása mért tilos? Mert oké, hogy a pedál benyomja valameddig de nem teljesen! Vagy az mit akadályoz mi a szerepe pontosan? Tiszta ideg vagyok tőle, nem tudom mit csináljak! Állandóan elvinni hozzá nem egy költséghatékony dolog! Meg kellene néznem minden vezeték be van e kötve normálisan? Módosítva Április14, 2015 : szpeki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 Sziasztok! Megtörtén a Tempomat bekapcsolása! De nem működik! Nem tudta a kolléga normálisan letesztelni.. (OP_COM-al) Mert a Tempomat menüjénél nem töltődnek be normálisan a dolgok! Szerinte az ECU baszakodik.. mert a légtömegmérő és a lambda szonda is fars hiba lehet! Nem is kap tápot! Viszont egy menübe azt jelezte, hogy be van kapcsolva.. aktív.. de nem működik! A féket megnyomva nem változik semmi (0-1)! Ez olyan nekem mintha a 4 érintkezős lenne benne de az ECU-ba nincs bekötve! Kuplungpedált meg sem tudtuk nézni! Tiszta ideg vagyok tőle, nem tudom mit csináljak! Állandóan elvinni hozzá nem egy költséghatékony dolog! Meg kellene néznem minden vezeték be van e kötve normálisan? OBD-n keresztul scan my opel progival minden gombot kapcsolot le tudsz tesztelni! Kiindulasnak jo lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Április14, 2015 Megoszt Elküldve Április14, 2015 OBD-n keresztul scan my opel progival minden gombot kapcsolot le tudsz tesztelni! Kiindulasnak jo lehet! Azzal látnám a kapcsolókat is? Tudnám tesztelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts