kobraCode Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok! Tempomatot szeretném berakni a kocsiba! Mondom megnézem, hogy mi van kiépítve és mi nincs! Megkerestem itt a leírást és felfedező utat tettem! összesen találtam 3 csatlakozót! De nem tudom, hogy melyik micsoda! http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMG_20150323_115928_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMG_20150323_114943_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMG_20150323_114320_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMG_20150323_114450_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMG_20150323_114453_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezek a motorháztető nyitoka mögötti burkolat alatt voltak! A kormánynál megvan a csatlakozó ami kell a tempomatos Index kapcsolóhoz! A fékpedálnál ezt találtam: http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMG_20150323_114820_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez 4 vezetékes! Ha jól megnézem 5 de egy helyre van bekötve! A Kuplung pedál kapcsolónak csatija, hogy néz ki? De jó neked, valószínűleg semmit nem kell pluszban vezetéklened mert minden gyárilag ki van építve. Beteszed a hiányzó kapcsolókat, op-comal bekapcsoltatod a tempomatot az ecuban és már működni is fog. Első kép fékpedál kapcsoló Második kép a tempomatos kormánykapcsoló Harmadik kép kuplungpedál kapcsoló 4-5-6 kép ? Azokat a csatlakozókat nem ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 De jó neked, valószínűleg semmit nem kell pluszban vezetéklened mert minden gyárilag ki van építve. Beteszed a hiányzó kapcsolókat, op-comal bekapcsoltatod a tempomatot az ecuban és már működni is fog. Első kép fékpedál kapcsoló Második kép a tempomatos kormánykapcsoló Harmadik kép kuplungpedál kapcsoló 4-5-6 kép ? Azokat a csatlakozókat nem ismerem. Az egyik csatlakozó olyan mintha antenna kábel lenne. De nem találom a netten, volt rajta egy matrica azon pedig egy szám: 823 360.21 46/00 a másik egy sima 1 barna vezetékes csatlakozó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 De jó neked, valószínűleg semmit nem kell pluszban vezetéklened mert minden gyárilag ki van építve. Beteszed a hiányzó kapcsolókat, op-comal bekapcsoltatod a tempomatot az ecuban és már működni is fog. Első kép fékpedál kapcsoló Második kép a tempomatos kormánykapcsoló Harmadik kép kuplungpedál kapcsoló 4-5-6 kép ? Azokat a csatlakozókat nem ismerem. Tévedsz! -Az első a kormánykapcsoló csatija. -A második a kuplung kapcsolóé. -A hatodik pedig a fék kapcsoló csatija. Csak egy kuplung kapcsoló és egy tempomatos kormánykapcsoló kell és Tech2-vel bekapcsolni a tempomatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Akitől rendelem a kapcsolókat az feltett egy kérdést.. biztos be lehet kapcsolni!? Mert az övé z14xep vagy valami ilyesmi.. lancos.. mondom biztos mert a leirasban ott van az en motorkodom.. sintec vezerlovel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Akitől rendelem a kapcsolókat az feltett egy kérdést.. biztos be lehet kapcsolni!? Mert az övé z14xep vagy valami ilyesmi.. lancos.. mondom biztos mert a leirasban ott van az en motorkodom.. sintec vezerlovel! XEP-ben nem ilyen egyszerű megoldani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok, a H fórumból pofátlankodok át, ráadásul egy Zafira B kérdéssel, de a kulcs ugyanaz és ez a fórum jobban pörög, ismerős kérdezi tőlem, tudtok rá választ?: Opel Zafira kétgombos kulcsot hogyan kell aktivizálni elemcsere után Jelenleg, ha nyomom a gombokat, relékattanás hallatszik, a zárak nem működnek. A vezetőoldali ajtón lenyomva a gombot, a zárak nem mozdulnak A baloldali biztosítéktáblán minden biztosíték jó, kimértem, van máshol is biztosítéka? Köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Tévedsz! -Az első a kormánykapcsoló csatija. -A második a kuplung kapcsolóé. -A hatodik pedig a fék kapcsoló csatija. Csak egy kuplung kapcsoló és egy tempomatos kormánykapcsoló kell és Tech2-vel bekapcsolni a tempomatot. És tényleg, céges firfeox más sorrendben nyitott meg a lapokat :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok, a H fórumból pofátlankodok át, ráadásul egy Zafira B kérdéssel, de a kulcs ugyanaz és ez a fórum jobban pörög, ismerős kérdezi tőlem, tudtok rá választ?: Opel Zafira kétgombos kulcsot hogyan kell aktivizálni elemcsere után Jelenleg, ha nyomom a gombokat, relékattanás hallatszik, a zárak nem működnek. A vezetőoldali ajtón lenyomva a gombot, a zárak nem mozdulnak A baloldali biztosítéktáblán minden biztosíték jó, kimértem, van máshol is biztosítéka? Köszi a választ. Astra G-nél ez úgy van hogy gyújtás ráteszed és akkor nyomod meg a gombot, akkor tanítja újra a kulcsot. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Hali! Akku csere után nem reagál a távizányító gombjára! A gépkönyvben leírt szinkronizálás (gíújtás, majd gomb megnyomása) nem működik. Kulccsal szépen zárja az összes ajtót. Mellesleg van benne utólagos riasztó, annak a távirányítójára sem reagál! Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok! Lenne valakinek kapcsolási rajz vagy hasonló a világítás kapcsolóhoz? A problem a következő: a beépített led hol világít, holnem, de inkább nem. Ha direktben rákötöm a 12V-ra akkor semmi baja. Arra gondoltam, h a kapcsolón belűltől valahonnan ráeresztek direktben 12V-t, aztán ennyi :) De egyébb ötleteket is várok :) Köszöntem De ha ráadod a gyújtást akkor alapból kéne világítani nem? Előbb a kapcsolót nézd meg h nem e kontaktos vhol. Kipucolni stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
picszabo Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Igen, csak itt az lehet a bökkenő, hogy azokban az autókban ez gyári megoldás, míg az Astrában ez a gyári világítóberendezések átalakítása, amit nem mindig szoktak díjazni. Hi. Én tudok utolagos de gyari muködésű kanyarfenyt es nem lesz probléma az auto eredeti müködésével. Nem indexre hanem kormanyszögállásra müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Hi. Én tudok utolagos de gyari muködésű kanyarfenyt es nem lesz probléma az auto eredeti müködésével. Nem indexre hanem kormanyszögállásra müködik....csakhogy ehhez G Astrában az ESP-s verzió kell, mert csak az nézi a kormányszögállást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Valaki használ esetleg ilyen kartámaszt: http://kartamasz.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=58&category_id=86&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Az Armsterről már kaptam képeket infokat egy fórumtárstól, kíváncsi lennék esetleg ilyet használ-e valaki. Vagy más javaslat ami már bevált? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Valaki használ esetleg ilyen kartámaszt: http://kartamasz.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=58&category_id=86&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Az Armsterről már kaptam képeket infokat egy fórumtárstól, kíváncsi lennék esetleg ilyet használ-e valaki. Vagy más javaslat ami már bevált? Előre is köszönöm! Nekem ilyen van. Teszi dolgát, kényelmes, pakolni is lehet benne, ebben tartom a gps tartót, töltőt, tollakat, noteszt, stb. Nekem kényelmes és bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Nekem ilyen van. Teszi dolgát, kényelmes, pakolni is lehet benne, ebben tartom a gps tartót, töltőt, tollakat, noteszt, stb. Nekem kényelmes és bevált. Ment privát ha nem gond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Ment privát ha nem gond :) Kb fél éve használom, szerintem jó, kényelmes, bár idő kell megszokni nekem kicsit magad volt először de aztán hátrébb fúrtam, igaz így félig takarja az ülések közti hamutartót, de az nem zavar, így kényelmesebb váltani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Kb fél éve használom, szerintem jó, kényelmes, bár idő kell megszokni nekem kicsit magad volt először de aztán hátrébb fúrtam, igaz így félig takarja az ülések közti hamutartót, de az nem zavar, így kényelmesebb váltani! :) Magas vagyok, egyébként se szeretnék C alakba hajlani csak azért, hogy könyökölhessek. Akkor ez lesz az Armster helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Magas vagyok, egyébként se szeretnék C alakba hajlani csak azért, hogy könyökölhessek. Ami a linkelt képen van, olyan van nekem is de ez is armster csak 1-es. Van már az újabb armster 2 meg még valami más. Én múlt évben vettem, közvetlenül a gyártótól nem volt 15k futárral együtt. Szóval ez is armster.... :) Akkor ez lesz az Armster helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Nekem Armster van, és nem okoz gondot a váltás a 185cm magasságommal. A kéziféket meg nem használom... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Nekem Armster van, és nem okoz gondot a váltás a 185cm magasságommal. A kéziféket meg nem használom... :-) Megnéztem a képeidet CS-n, nekem ez jobban bejön mint az Armster 2. Meg is rendelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuborka Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 Sziasztok! Szeretném beépíteni a kipörgésgátlót a kocsiban.Z16SE 2002 kombi g astra.Megoldható?Milyen csatit keressek?Tempomatot is szeretném ,az is megoldható? Köszi előre is.Üdv.Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
tama8203 Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 (edited) Sziasztok. Vettem vilagitos kapaszkodot hatra. Eredetileg hogy vannak ezek bevezetekelve, csak a hatso ajto nyitasara kapcsolodnak fel vagy az elsore is? Ha csak a hatsoera akkor hova kell bekotnom? 2005 evjarat z16xe Módosítva Március28, 2015 : tama8203 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok. Vettem vilagitos kapaszkodot hatra. Eredetileg hogy vannak ezek bevezetekelve, csak a hatso ajto nyitasara kapcsolodnak fel vagy az elsore is? Ha csak a hatsoera akkor hova kell bekotnom? 2005 evjarat z16xe Kell hozzá a gyári szalag kábele is. A tetőkárpitot le kell venni és a térképolvasó lámpa felett lesz a gyári csatija a szalagkábelnek. Csak bedugod és műkszik. Ha az első ajtót nyitod akkor is világítani fog. De kell hozzá a hátsó ajtóhoz is a nyitás érzékelő. Ha nincs gyári szalag kábeled akkor lehet barkácsolgatni..... Szerintem szerezd be a kábelt is ha nincs hozzá jelenleg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Ez jó az utólagos tempómat beszerzéshez? https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41550000-kapcsolo/41550569-pedalkapcsolo/144557-kuplungpedal-kapcsolo-opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Ez jó az utólagos tempómat beszerzéshez? https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41550000-kapcsolo/41550569-pedalkapcsolo/144557-kuplungpedal-kapcsolo-opel Jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts