Geopake Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Nem hülyeség de nem, egyből azzal kezdtem mikor megláttam. Na meg azért sem lehet ez a baj mert ha ki is lenne húzva akkor zárt ajtónál nem szabadna sípolnia. Akkor valószínű az ajtónyitás érzékelő adta meg magát.Húzd le róla a kábeleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kockahas72 Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Biztos beépíthető, de kivágni nem lesz egyszerű. Megér az annyit? A kocsi árának a 7-10%-a a lámpa... Köszönöm a választ.én is hasonló képen gondolom.Egyenlőre ötletelgetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Tud valaki nekem egy olyan kesztyűtartót amibe a cd tárnak van helye? Sikerült vennem egy NCDR 1100-ast és a hozzá való cd tárat de sajnos kesztyűtartót nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Tud valaki nekem egy olyan kesztyűtartót amibe a cd tárnak van helye? Sikerült vennem egy NCDR 1100-ast és a hozzá való cd tárat de sajnos kesztyűtartót nem. Ha nem titok elárulod mennyiért? Annyira megszerettem ezt a g formát hozok egy y17dt sedan-t németektől abba az van de nekem nem kell hogy mégis mennyiért tudom esetleg eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Ha nem titok elárulod mennyiért? Annyira megszerettem ezt a g formát hozok egy y17dt sedan-t németektől abba az van de nekem nem kell hogy mégis mennyiért tudom esetleg eladni. 40e ft volt. MID, NCDR 1100 és a cd váltó. Minden működik! Már csak egy kesztyűtartó hiányzik és be tudnám üzemelni a váltót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Megoldódni látszanak a villanyos gondok. Az ajtóérzékelőt kivettem, kifújtam levegővel és láss csodát működik. A csomagtérzár kábeleit megnéztem villamosságis, meg vannak törve a kábelek az átvezetőben ahogy wakond írta. Köszönöm a segítséget mindenkinek! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Aphofis58 Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy szereztem egy ELM 327 OBD2 mini interface-t. Kipróbáltam telón TORQUE nevü szoftverrel remekül működik viszont feltűnt hogy ha csatlakoztatva van az interface akkor a légzsák visszajelző és a biztonsági öv visszajelző led jelez. Ez normális? Vagy van valami gond? Ha nem csatlakoztatom akkor meg nem jeleznek vissza.... Válaszotokat előre is köszönöm:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy szereztem egy ELM 327 OBD2 mini interface-t. Kipróbáltam telón TORQUE nevü szoftverrel remekül működik viszont feltűnt hogy ha csatlakoztatva van az interface akkor a légzsák visszajelző és a biztonsági öv visszajelző led jelez. Ez normális? Vagy van valami gond? Ha nem csatlakoztatom akkor meg nem jeleznek vissza.... Válaszotokat előre is köszönöm:) Ez semmiképp nem normális! Sajnos nincs ötletem, mi okozhatja, nálam nem volt ilyen a Torque programmal, de nem kellene így reagálnia rá. A ScanMyOpel-ben volt olyan, hogy rá lehetett csatlakozni az ABS vezérlőjére, akkor annak a lámpája világított, és nem is működött, de az más program. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy szereztem egy ELM 327 OBD2 mini interface-t. Kipróbáltam telón TORQUE nevü szoftverrel remekül működik viszont feltűnt hogy ha csatlakoztatva van az interface akkor a légzsák visszajelző és a biztonsági öv visszajelző led jelez. Ez normális? Vagy van valami gond? Ha nem csatlakoztatom akkor meg nem jeleznek vissza.... Válaszotokat előre is köszönöm:) Próbáld ki más progival is, van belőle jó pár. Ha azokkal is előjön ez a hiba, akkor tuti, hogy a hardver a hibás. Ha nem, akkor meg kell próbálni másik torque progival is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 Coupé műszeregységet rakott be valaki saját autójába? Ugyanazt méri(sebesség,ford,szám) mint ami benne volt gyárilag előtte? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 Üdv Vettem egy bontott òraegységet az autómba fehér számlaposat A kérdésem az hogy nekem 1.7 dieselem van ez pedig 2.0 dieselből való Minden egyezik, csak a fordulatszámmérő az enyémen 6000-ig van az újban pedig 7000-ig van Attòl még működnie kell ha beszerelem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo75 Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 Üdv Vettem egy bontott òraegységet az autómba fehér számlaposat A kérdésem az hogy nekem 1.7 dieselem van ez pedig 2.0 dieselből való Minden egyezik, csak a fordulatszámmérő az enyémen 6000-ig van az újban pedig 7000-ig van Attòl még működnie kell ha beszerelem? Üdv. Működni fog. A megtet km. az lesz amit az óraegységeg tárol. Meg nézd meg hogy a fordulatszámmérőn megeggyeznek e a számkiosztások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 Coupé műszeregységet rakott be valaki saját autójába? Ugyanazt méri(sebesség,ford,szám) mint ami benne volt gyárilag előtte? :huh: nekem 5 ajtós van és Coupé órám és minden stimmel, elm327-el néztem, és nem csal az új óra ford. száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Elvileg van lehetőség a régi km óra állás beírására vagy tech2 vel vagy eeprom cserével. Utóbbit csak olyan csinálja akinek van hozzá felszerelése illetve hozzáértése. Ellenkező esetben a km óra kuka lehet. Havernak eepromot cseréltek de, a szerelő mondta hogy csak akkor lehet kivitelezni ha számra a két óracsoport megegyezik. Hiába jó másik számú abba a kocsiba ha a GM szám más akkor nem megoldható az eeprom csere. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Elvileg van lehetőség a régi km óra állás beírására vagy tech2 vel vagy eeprom cserével. Utóbbit csak olyan csinálja akinek van hozzá felszerelése illetve hozzáértése. Ellenkező esetben a km óra kuka lehet. Havernak eepromot cseréltek de, a szerelő mondta hogy csak akkor lehet kivitelezni ha számra a két óracsoport megegyezik. Hiába jó másik számú abba a kocsiba ha a GM szám más akkor nem megoldható az eeprom csere. És az miért lehetett,hogy amikor más GM számú óracsoportot tettem be kevesebbet mutatott a kmóra meg a fordszámmérő is? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 És az miért lehetett,hogy amikor más GM számú óracsoportot tettem be kevesebbet mutatott a kmóra meg a fordszámmérő is? :huh: Jó esélyel dieselbe valót tettél bele. Nem mindegyik jó mindegyikbe. A benzin diesel az teljesen más!! Azt hogy hiába jó abba a kocsiba mondatomat úgy értettem hogy mondjuk a régebbi évjáratú de mondjuk benzines kocsiba belemegy a pár évvel újjabb szintén benzines kocsi óracsoportja viszont más a száma ott az eeprom csere megoldható. Nálad vagy modellév váltás elötti esetleg utáni vagy a benzin diesel csere okozhatja a gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Üdv Szeretném kicserélni a műszeregységem háttérvilágítását LED-re Azt tudom, hogy T5-ös LED izzó kell hozzá! Viszont nem találtam ezzel az elfordítòs foglalattal együtt lévőt! Csak foglalatnélkülit Tehát csak szedjem ki a régi izzókat a foglalataikból és tegyem bele a LED-et? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Jó esélyel dieselbe valót tettél bele. Nem mindegyik jó mindegyikbe. A benzin diesel az teljesen más!! Azt hogy hiába jó abba a kocsiba mondatomat úgy értettem hogy mondjuk a régebbi évjáratú de mondjuk benzines kocsiba belemegy a pár évvel újjabb szintén benzines kocsi óracsoportja viszont más a száma ott az eeprom csere megoldható. Nálad vagy modellév váltás elötti esetleg utáni vagy a benzin diesel csere okozhatja a gondot. Benzinesbe valót tettem bele,de már az újabb változatú volt,tehát a sürübben skálázott(az enyém a régebbi,ford.számérő 1x1000 skálázású) A fordulat kb.2-300-zal a kmóra 10km/h-val mutatott kevesebbet. Akkor nekem a coupé óra se mutatna pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Benzinesbe valót tettem bele,de már az újabb változatú volt,tehát a sürübben skálázott(az enyém a régebbi,ford.számérő 1x1000 skálázású) A fordulat kb.2-300-zal a kmóra 10km/h-val mutatott kevesebbet. Akkor nekem a coupé óra se mutatna pontosan? Ha fix értékkel mutatott eltérőt, akkor szerintem a mutató volt rossz helyen a léptetőmotor tengelyén, és csak le kellett volna venni, és a helyére tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Ha fix értékkel mutatott eltérőt, akkor szerintem a mutató volt rossz helyen a léptetőmotor tengelyén, és csak le kellett volna venni, és a helyére tenni. Mindkét mutató rossz helyen volt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weinmaket Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Egítségetbszetetnék kérni, hogy a hátsó ablakemelő tekerőjét hogyan lehet a legegyszerűbben leszedni, mert szeretnénk hangszórót cserélni, de ahhoz ugye le kell szedni a kárpitot, és a tekerőt is. Na itt el is akadtunk, eltörni meg nem akartuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 (edited) Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Egítségetbszetetnék kérni, hogy a hátsó ablakemelő tekerőjét hogyan lehet a legegyszerűbben leszedni, mert szeretnénk hangszórót cserélni, de ahhoz ugye le kell szedni a kárpitot, és a tekerőt is. Na itt el is akadtunk, eltörni meg nem akartuk. Egy "omega" alakú drót fogja a kart a tengelyen, legegyszerűbb kiakasztani ha egy rongyot behúztok alá és jobbra balra mozgatjátok. Arra kell vigyázni hogy el ne repüljön a drót. Én már 2x elhagytam, és meg sem találtam. Van fent videó is a youtube-on de most így hirtelen nem találom, de van helyette két kép amit ha megnézel már menni fog a leszedés: http://users.atw.hu/hyundaiaccent/temp/szereles/kilincs/pic/rongy.jpg https://cromax.hu/img/P0475580.JPG Módosítva Február16, 2015 : kobraCode Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weinmaket Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Egy "omega" alakú drót fogja a kart a tengelyen, legegyszerűbb kiakasztani ha egy rongyot behúztok alá és jobbra balra mozgatjátok. Arra kell vigyázni hogy el ne repüljön a drót. Én már 2x elhagytam, és meg sem találtam. Van fent videó is a youtube-on de most így hirtelen nem találom, de van helyette két kép amit ha megnézel már menni fog a leszedés: http://users.atw.hu/hyundaiaccent/temp/szereles/kilincs/pic/rongy.jpg https://cromax.hu/img/P0475580.JPG Nagyon köszi, megpróbálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 (edited) Sziasztok! Hol lehet kapni hátsó kapaszkodót beépített lámpával? A vaterán egy Angliait találtam, de inkább nem. Jó lenne budapesti beszerzési lehetőség. Meg valahol láttam a beszerelés menetéről is leírást, de most nem találom. köszi előre is. Módosítva Február16, 2015 : nyikszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weinmaket Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Ha esetleg meglenne a videó, és belinkelnéd azt megköszönném, mert kerestem, de nem talaltam a youtubeon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts