Lacee Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Vettem egy ilyet az OPC-hez. Már csak egy apróság hiányzik hozzá, a kijelző maga. Nem hiszem hogy navisat találok ahhoz a kábelezés sem hiszem hogy stimmel, drága is. ELVILEG az omega vagy b vectra BC kjelzője jó lesz nekem, "plug & play" az egész. Csakhogy elbizonytalanodtam, hogy TID kell vagy MID nekem, 2 soros vagy 3 soros kijelző, hány PIN-es csati, egy csatis vagy több csatis kell, sárga vagy szürke foglalat. Ha lehetne nem bontanám szét kétszer az autót hogy megnézzem, illetve akkor sem kapok választ mindenre. Full BC-s a mostani kijelző, pixelhiba mentes, eladó lesz ha... :) Bárkinek bármi tapasztalata, ötlete van esetleg? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Vettem egy ilyet az OPC-hez. Már csak egy apróság hiányzik hozzá, a kijelző maga. Nem hiszem hogy navisat találok ahhoz a kábelezés sem hiszem hogy stimmel, drága is. ELVILEG az omega vagy b vectra BC kjelzője jó lesz nekem, "plug & play" az egész. Csakhogy elbizonytalanodtam, hogy TID kell vagy MID nekem, 2 soros vagy 3 soros kijelző, hány PIN-es csati, egy csatis vagy több csatis kell, sárga vagy szürke foglalat. Ha lehetne nem bontanám szét kétszer az autót hogy megnézzem, illetve akkor sem kapok választ mindenre. Full BC-s a mostani kijelző, pixelhiba mentes, eladó lesz ha... :) Bárkinek bármi tapasztalata, ötlete van esetleg? Köszönöm! A gyári középkonzolod milyen? Ha ezüst, lehet hogy érdekelne. Sőt lehet hogy a kijelző is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 "sajnos" fekete. A gyári középkonzolod milyen? Ha ezüst, lehet hogy érdekelne. Sőt lehet hogy a kijelző is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 A gyári középkonzolod milyen? Ha ezüst, lehet hogy érdekelne. Sőt lehet hogy a kijelző is. Nekem van egy ezüst középkonzolom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Nekem van egy ezüst középkonzolom. Köszi, megjegyzem. Még nem döntöttem el hogy ezüst legyen, vagy fényes fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Lefóliáztattam a kocsit.Az engedélyszámot nem a fólia és az üveg közé rakták, hanem a fóliára belül.Ez jó így? Amúgy óriásit csalódtam a Thomy Fóliában.Soha többet nem megyek oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Lefóliáztattam a kocsit.Az engedélyszámot nem a fólia és az üveg közé rakták, hanem a fóliára belül.Ez jó így? Amúgy óriásit csalódtam a Thomy Fóliában.Soha többet nem megyek oda. Nálam a fólia és az üveg között van a szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Lefóliáztattam a kocsit.Az engedélyszámot nem a fólia és az üveg közé rakták, hanem a fóliára belül.Ez jó így? Amúgy óriásit csalódtam a Thomy Fóliában.Soha többet nem megyek oda. Ha publikus, akkor mennyibe került? Én is gondolkodom rajta, mondjuk az enyém caravan. Mi volt velük a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 34000Ft volt.Az egyik probléma az az volt hogy az elején rákérdeztem hogy ugye raknak engedélyszámot a fólia és az üveg közé?Azt mondták igen,meg hogy két hét múlva megkapom postán a műanyag kártyát is hozzá.Ehhez képest amikor mentem a kocsiért nem láttam a számot.Mondom a srácnak, hogy hol a szám.Erre felragasztja a fóliára.A másik hogy nem rakták vissza az egyik ajtókárpitot normálisan, emiatt visszamentem hogy csinálják meg.... Aztán észrevettem hogy a jobb feső sarokban egy helyen nincs fólia. Meg per pillanat olyan a felrakott fólia mint ha én tettem volna fel.Foltos, levegős....Ezzel várok három napot, aztán ha nem tűnik el, akkor visszamegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Pedig sokan dicsérik a Thommyt.Úgy néz ki hogy én szombaton viszem a Nyárifóliához.Más nem nagyon akar dolgozni hétvégén.35 ezerért csinálják B oszloptól hátra.Szerintem beleszámolták a hétvégi felárat :) Azért a szélvédőcsíkot megpróbálom belealkudni az árba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Lefóliáztattam a kocsit.Az engedélyszámot nem a fólia és az üveg közé rakták, hanem a fóliára belül.Ez jó így? Amúgy óriásit csalódtam a Thomy Fóliában.Soha többet nem megyek oda. Engedélyszám üveg és fólia között. Ideiglenes műbizonylatot kaptál? Foltossággal várj 1-2 napot max. Én mikor hazahoztam és megláttam a hátulját ahogy rá esett a fény azt hittem rosszul látok. A hátsó szélvédőn mintha az ország vízrajza lett volna. Másnap kettőkor mikor kijöttem melóból, nyoma se volt. "Ráááászíííítta a nap" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Nekem a fóliára van ragasztva az engedélyszám, és se műszakin se igazoltatásnál nem szóltak semmit. Pedig volt egy-két rendőr aki csak a fólia miatt állított meg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Nekem a fóliára van ragasztva az engedélyszám, és se műszakin se igazoltatásnál nem szóltak semmit. Pedig volt egy-két rendőr aki csak a fólia miatt állított meg. Te is a Thomyban csináltattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Sziasztok! B oszloptól hátra nem érdekes, lehet akár lemezes is... Nekem is a fóliára van ragasztva az engedélyszám. Az első ablakokon már a gyári színezés is határeset. (Velem a rendőr leszedette az első ablakokról az Mo-on) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Te is a Thomyban csináltattad? Nekem 3m van rajta, de nem a Thomyban csináltattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Sziasztok! B oszloptól hátra nem érdekes, lehet akár lemezes is...Nekem is a fóliára van ragasztva az engedélyszám. Az első ablakokon már a gyári színezés is határeset. (Velem a rendőr leszedette az első ablakokról az Mo-on) Üdv. Ez igaz, nekem az Üllöi út közepén szedette le, imába is foglaltam a nevét, de a többit is megnéztek és az engedelyszamot keresték rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Ez igaz, nekem az Üllöi út közepén szedette le, imába is foglaltam a nevét, de a többit is megnéztek és az engedelyszamot keresték rajta. Miért is? Amúgy igaza van, mert alapból az a max ami lehet. Amúgy aki jár Ukrajnában, ott láthatja semmi nem számít. Ladába xenon, és még a szélvédő is úgy le van sötétítve, hogy be sem látsz a kocsiba. de ő hogyan lát ki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Üdv. én ITT csináltattam, szombaton is dolgozik, 28e volt a legsötétebb b-től hátra. plasztik kártyás műbizonylat jár hozzá, amíg kipostázza a Llumar addig is kaptam egy 30 napos ideiglenes igazolást. Nagyon elégedett vagyok a munka minőségével, eredetileg Sharkot szerettem volna, de azok nem ismerik a szombati munkavégzést, meg olyanok voltak, hogy vigyem reggel és délután vihetem...pfff... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Én is a Llumar-t választottam. B oszloptól hátrafele a legsötétebbet (majdnem olyan sötétet mint Szabolcs :D ) választottam, és 20 db ezres volt. Ajtókárpitokat levette de minden frankón visszalett rakva, szombaton csinálta, úgy hogy ott voltam végig, és két óra hossza alatt. No buborék, no gyűrődés, no para :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Miért is? Amúgy igaza van, mert alapból az a max ami lehet. Amúgy aki jár Ukrajnában, ott láthatja semmi nem számít. Ladába xenon, és még a szélvédő is úgy le van sötétítve, hogy be sem látsz a kocsiba. de ő hogyan lát ki? :rolleyes: Tudom hogy igaza volt, csak szakadó esőben szar volt kapargatni a fóliát, mondjuk az is érdekes hogy máskor meg nem is foglalkoztak vele csak megnéztek a papírokat es viszontlátás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 A rendőr nem szedheti le a fóliát!!!Csak ha van nála mérőműszer amivel megméri a fóli fényáteresztő képességét!Az meg ugye nincsen. Az más kérdés hogy ha hepciáskodik az ember a rendőrrel, akkor úgy is talál valamit amiért megbüntet.Ha más nem akkor bedob egy döglött macskát a hátsóülésre és azt mondja hogy állatkínzó vagy és letartóztat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 A rendőr nem szedheti le a fóliát!!!Csak ha van nála mérőműszer amivel megméri a fóli fényáteresztő képességét!Az meg ugye nincsen. Az más kérdés hogy ha hepciáskodik az ember a rendőrrel, akkor úgy is talál valamit amiért megbüntet.Ha más nem akkor bedob egy döglött macskát a hátsóülésre és azt mondja hogy állatkínzó vagy és letartóztat :) Szia! Nem gondolod, hogy Ő fog dolgozni vele... Volt nála műszer és leszedette... Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Most ezt komolyan mondod hogy bemérte a fólia fényáteresztő képességét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Nálam már avval jöttek oda, bemérte, és közölte 10000ft plusz fólia ott előtte való le szedése, de megelégszik annyival is ha csak elkezdtem és látszik, hogy félig levan szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július11, 2014 Megoszt Elküldve Július11, 2014 Akkor nektek nem műbizonylatos fólia volt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts