B.S. Elküldve Április5, 2014 Elküldve Április5, 2014 Sziasztok! 1 éve vásároltam a G astrámat, és most elérkezettnek láttam az időt, hogy kicseréljem a műszerfalban, és a középkonzolon lévő összes izzót. Nagyon sokat olvastam utána, és sok boltban is jártam , de sehol nem tudtak egyenes és egyértelmű választ adni, hogy hány darab, és milyen tipusú izzok valók bele. Szeretném a segítségeteket kérni ebben, mert szeretném először megvenni őket, és csak utána szétszedni. Valamint azt is szeretném megtudni, hogy a jelenlegi izzóknál lehet-e erősebb izzókat betenni, hogy valamivel világosabb legyen. Előre is köszönöm: B.S.
donaldkacsa Elküldve Április5, 2014 Elküldve Április5, 2014 Meg tudja mondani valaki, hogy az OP-COM és az Androidra való TORQUE szoftverek között mennyi tudáskülönbség van? Arra lennék kiváncsi, hogy esetleg az OP-COM tud-e többet és ha igen mivel? Köszi előre is!
XARAI Elküldve Április7, 2014 Elküldve Április7, 2014 Nem tudjátok véletlenül, hogy Y17DT-be. Ha be van szerelve a tempomat kapcsolóhoz gyárilag a 4 vezetékes csatlakozó, de az ECU-ig már nem meg el a 3 szál, akkor hol van elakadva? Hol a végük? Hol áll meg? Ha nem lesz meg, akkor van tippetek, hogy milyen megoldással lehet 3 érintkezőt bevezetni a gyári ECU csatlakozóba?
kobraCode Elküldve Április7, 2014 Elküldve Április7, 2014 Nem tudjátok véletlenül, hogy Y17DT-be. Ha be van szerelve a tempomat kapcsolóhoz gyárilag a 4 vezetékes csatlakozó, de az ECU-ig már nem meg el a 3 szál, akkor hol van elakadva? Hol a végük? Hol áll meg? Ha nem lesz meg, akkor van tippetek, hogy milyen megoldással lehet 3 érintkezőt bevezetni a gyári ECU csatlakozóba? Nálam ki sem volt építve a csatlakozó. ECU-nál le kellett bontani a csatlakozót, és én oda vezettem be a szálakat, rá forraszoztam az eredeti szálakra. Azt viszont nem tudom hol lehetett elakadva, gyanítom csak a tűzfalig volt ki vezetékelve a motortérben.
Stofl Elküldve Április7, 2014 Elküldve Április7, 2014 Sziasztok! Rablásgátlási célból mit szabad/érdemes járó motornál megszakítani? Pl üzemanyagszivattyút? Károsodhat ettől a motor, katalizátor, bármi, vagy egyszerűen csak leáll az autó? Másik kérdésem, hogy a vezető oldali ajtókapcsolónak hol van az utastéren belüli vezeték vége amit testre zár a kapcsoló nyitáskor? A G Astra ajtókapcsolóját nevezik negative triggernek leírásokban?
kovlaczy Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Üdv Mindenkinek! Vásároltam azb ebay-ről egy ELM 327 Bluetooth-os egységet. Akinek van az hogyan párosítja a telefonjával? Torque programmal próbálom használni, és nagyon nehezen csatlakozik. A telefonom látja,de a program nem, ha adok rá gyújtást, ha nem, nincs változás . :( Viszont ha működik akkor tökéletes.Rossz lenne az egység?
astragpetya Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Üdv Mindenkinek! Vásároltam azb ebay-ről egy ELM 327 Bluetooth-os egységet. Akinek van az hogyan párosítja a telefonjával? Torque programmal próbálom használni, és nagyon nehezen csatlakozik. A telefonom látja,de a program nem, ha adok rá gyújtást, ha nem, nincs változás . :( Viszont ha működik akkor tökéletes.Rossz lenne az egység? Szia, nálam az volt a hiba, hogy elöbb léptem be a programba majd utánna párosítottam az eszközzel, de ha elöbb párosítottam és aztán léptem be a torque-ba akkor minden okés volt. üdv Petya 1
potyo Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Sziasztok! Rablásgátlási célból mit szabad/érdemes járó motornál megszakítani? Pl üzemanyagszivattyút? Károsodhat ettől a motor, katalizátor, bármi, vagy egyszerűen csak leáll az autó? Lekapcsolhatod az üzemanyagszivattyút, nem lesz semminek sem baja, úgysem fog üzemszerűen mindig így leállni. De én megszakítanám a gyújtótrafók és az injektorok vezetékeit is, meg talán a fojtószelep potméter és a légtömegmérő vezetékét is. Ez így már több munka, de minél több ponton avatkozol be, annál kisebb az esélye, hogy rájönnek, hogy hol mi van kiiktatva, és a benzinpumpa az elég tipikus, hogy azt megszakítják a népek, így a tolvajok simán vihetnek egy 12V-os szünetmentes akkut, rádugják a pumpára direktben, és már viszik is a verdát. És nem elvetendő ötlet, hogy a motorvezérlő néhány vezetékét megcserélni a panelon és a csatlakozóban is. Gonoszabb esetben úgy, hogy ha nem átkötött vezérlővel dugod össze, akkor ki is nyírja a vezérlőt. Szoktak úgy autót lopni, hogy visznek egy olyan vezérlőt, amiből az immobilizer ki van ütve, átdugják, és már indul is a motor. Na ezt ezzel ki tudod védeni
potyo Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Szia, nálam az volt a hiba, hogy elöbb léptem be a programba majd utánna párosítottam az eszközzel, de ha elöbb párosítottam és aztán léptem be a torque-ba akkor minden okés volt. üdv Petya Nekem is ugyanez a tapasztalatom. Előbb gyújtást kell adni, majd bekapcsolni a bluetooth-ot a telefonon, és utána indítani a Torque-t. Ha az ELM ki volt húzva a csatlakozóból, akkor párosítást fog kérni, akkor nálam ki kell menni a főmenűre, hogy beírhassam a kódot, majd utána tényleg van, hogy sokáig tart, mire a Torque észreveszi. De ha nem húzom ki az ELM-et a diagnosztikai csatlakozóból, akkor nem kell mindig párosítani, akkor csak gyújtás, bluetooth bekapcsolás, torque indítás sorrend kell, akkor gyorsan szokott menni. Nekem úgy tűnt, hogy párosítani csak azután akar, ha elindítottam a Torque-t is, de lehet, hogy csak nem vártam eleget, majd kipróbálom legközelebb anélkül. 1
gezoli Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 (edited) Nekem is ugyanez a tapasztalatom. Előbb gyújtást kell adni, majd bekapcsolni a bluetooth-ot a telefonon, és utána indítani a Torque-t. Ha az ELM ki volt húzva a csatlakozóból, akkor párosítást fog kérni, akkor nálam ki kell menni a főmenűre, hogy beírhassam a kódot, majd utána tényleg van, hogy sokáig tart, mire a Torque észreveszi. De ha nem húzom ki az ELM-et a diagnosztikai csatlakozóból, akkor nem kell mindig párosítani, akkor csak gyújtás, bluetooth bekapcsolás, torque indítás sorrend kell, akkor gyorsan szokott menni. Nekem úgy tűnt, hogy párosítani csak azután akar, ha elindítottam a Torque-t is, de lehet, hogy csak nem vártam eleget, majd kipróbálom legközelebb anélkül. Meg tudnád mondani, hogy a Torque programból melyiket használod? A GooglePlay-ben találtam egy párat csak nem tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb! (Lite, Pro, stb) Előre is köszönöm! Módosítva Április8, 2014 : gezoli
potyo Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Meg tudnád mondani, hogy a Torque programból melyiket használod? A GooglePlay-ben találtam egy párat csak nem tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb! Előre is köszönöm! Ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torquefree 1
potyo Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Meg tudnád mondani, hogy a Torque programból melyiket használod? A GooglePlay-ben találtam egy párat csak nem tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb! Előre is köszönöm! Ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torquefree 1
Stofl Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Meg tudnád mondani, hogy a Torque programból melyiket használod? A GooglePlay-ben találtam egy párat csak nem tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb! (Lite, Pro, stb) Előre is köszönöm! Szia! Én a Torque pro-t és a Scan my Opel-t ajánlom. A második meglepően sok adatot ki tud olvasni. Még a szervo áramfelvételét is. A kerekek sebességjeleit külön. Stb...
Stofl Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Lekapcsolhatod az üzemanyagszivattyút, nem lesz semminek sem baja, úgysem fog üzemszerűen mindig így leállni. De én megszakítanám a gyújtótrafók és az injektorok vezetékeit is, meg talán a fojtószelep potméter és a légtömegmérő vezetékét is. Ez így már több munka, de minél több ponton avatkozol be, annál kisebb az esélye, hogy rájönnek, hogy hol mi van kiiktatva, és a benzinpumpa az elég tipikus, hogy azt megszakítják a népek, így a tolvajok simán vihetnek egy 12V-os szünetmentes akkut, rádugják a pumpára direktben, és már viszik is a verdát. És nem elvetendő ötlet, hogy a motorvezérlő néhány vezetékét megcserélni a panelon és a csatlakozóban is. Gonoszabb esetben úgy, hogy ha nem átkötött vezérlővel dugod össze, akkor ki is nyírja a vezérlőt. Szoktak úgy autót lopni, hogy visznek egy olyan vezérlőt, amiből az immobilizer ki van ütve, átdugják, és már indul is a motor. Na ezt ezzel ki tudod védeni Köszi! Nekem egy vezérelhető relém lesz amivel 1 dolgot megszakíthatok vagy előre vagy utólag sms-el. Kicsit félek a gyári vezetékeket megbolygatni. Meg nehogy a kínai relé beégjen egyszer csak....
retfirD Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Nekem is ugyanez a tapasztalatom. Előbb gyújtást kell adni, majd bekapcsolni a bluetooth-ot a telefonon, és utána indítani a Torque-t. Ha az ELM ki volt húzva a csatlakozóból, akkor párosítást fog kérni, akkor nálam ki kell menni a főmenűre, hogy beírhassam a kódot, majd utána tényleg van, hogy sokáig tart, mire a Torque észreveszi. De ha nem húzom ki az ELM-et a diagnosztikai csatlakozóból, akkor nem kell mindig párosítani, akkor csak gyújtás, bluetooth bekapcsolás, torque indítás sorrend kell, akkor gyorsan szokott menni. Nekem úgy tűnt, hogy párosítani csak azután akar, ha elindítottam a Torque-t is, de lehet, hogy csak nem vártam eleget, majd kipróbálom legközelebb anélkül. A programban be lehet állítani, hogy indításkor kapcsolja a bluetooth-t be. Én nem szoktam kihúzni, így párosítani csak akkor kell, ha nem megyek pár napot a kocsival, és indításkor nagyon visszaesik a feszültség, akkor úgy kezeli, mintha ki lett volna húzva, és újra csatlakoztatva.
gezoli Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Szia! Én a Torque pro-t és a Scan my Opel-t ajánlom. A második meglepően sok adatot ki tud olvasni. Még a szervo áramfelvételét is. A kerekek sebességjeleit külön. Stb... Most szeretnék én is beszerezni egyet. Van-e valami buktató a vásárlásnál, Melyiket érdemes megvenni ill. melyiket kerüljem nagy ívben?
imy Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Most szeretnék én is beszerezni egyet. Van-e valami buktató a vásárlásnál, Melyiket érdemes megvenni ill. melyiket kerüljem nagy ívben? Az a mini, átlátszó kék, oldalán ELM327 felirattal, az jó. Én DX-ből vettem, mert akkor még nem e-bay-eztem. De én már e-bayen venném. 1
XARAI Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Nálam ki sem volt építve a csatlakozó. ECU-nál le kellett bontani a csatlakozót, és én oda vezettem be a szálakat, rá forraszoztam az eredeti szálakra. Azt viszont nem tudom hol lehetett elakadva, gyanítom csak a tűzfalig volt ki vezetékelve a motortérben. De az ECU csatlakozóba nincsenek beszerelve érintkezők egyik lábnál sem a háromból amit be kellene kötni. Neked volt?
morattila Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Sziasztok! Nem tudjatok véletlenül, hogy iphonehoz vagy ipadhez hozzá lehet e csatlakoztatni, az ELM-et es ha igen akkor melyik progikat kell letölteni. Előre is köszi!
kobraCode Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 De az ECU csatlakozóba nincsenek beszerelve érintkezők egyik lábnál sem a háromból amit be kellene kötni. Neked volt? Igen minden megvolt, a gyári kábeleket hámoztam meg, arra forrasztottam rá amit az utastérből húztam el odáig.
szürkeastra Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Sziasztok! Sikerült beszereznem egy coupe csomagtérajtó burkolatot. Sedánba szeretném beszerelni, de nincsenek meg a furatok sem. Patentot szeretnék venni, tud esetleg valaki cikkszámot? Vagy esetleg méreteket? Köszönöm
Stofl Elküldve Április8, 2014 Elküldve Április8, 2014 Sziasztok! Nem tudjatok véletlenül, hogy iphonehoz vagy ipadhez hozzá lehet e csatlakoztatni, az ELM-et es ha igen akkor melyik progikat kell letölteni. Előre is köszi! Szia! Mindenkeppen WIFI-s verziot kell venned. Azzal fog mukodni. BT-s neked nem jo. Progiban nem tudok segiteni. De ha jol emlekszem a kinaiak csomagolnak melle cd-n IOS progit is. 1
kovlaczy Elküldve Április9, 2014 Elküldve Április9, 2014 Sziasztok! Sikerült beszereznem egy coupe csomagtérajtó burkolatot. Sedánba szeretném beszerelni, de nincsenek meg a furatok sem. Patentot szeretnék venni, tud esetleg valaki cikkszámot? Vagy esetleg méreteket? Köszönöm Szia! Patent ügyben a patentdepo-t ajánlom, nálunk még nem tudtam olyat kérni ami nem volt. Korrektek és jó áron van minden!
kovlaczy Elküldve Április9, 2014 Elküldve Április9, 2014 A programban be lehet állítani, hogy indításkor kapcsolja a bluetooth-t be. Én nem szoktam kihúzni, így párosítani csak akkor kell, ha nem megyek pár napot a kocsival, és indításkor nagyon visszaesik a feszültség, akkor úgy kezeli, mintha ki lett volna húzva, és újra csatlakoztatva. Én sem szeretném kihúzni,de sajnos nem fér el a burkolat alatt. Nálad ez hogy van megoldva, vagy csak rátetted a burkolatot úgy, hogy nincs vissza pattintva?
Stofl Elküldve Április9, 2014 Elküldve Április9, 2014 Én sem szeretném kihúzni,de sajnos nem fér el a burkolat alatt. Nálad ez hogy van megoldva, vagy csak rátetted a burkolatot úgy, hogy nincs vissza pattintva? Csak rátenni nem lehet, mert úgy nem áll sehogy. Vagy burkolat nélkül, vagy így: https://plus.google.com/photos/106631535768501005420/albums/5989108843518879649/6000209520714548210?banner=pwa&pid=6000209520714548210&oid=106631535768501005420
Recommended Posts