imy Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 A Depoban is H3-as van.A kerek OPC-be valóban van H11-es. Jut eszembe lett jobb hátsó ködzáróm.Ebbe az OPC hátsólámpába amit vettem kivan vágva a foncsor,raktam a foglalatba egy izzót és már világított is.Ahogy láttam itt az adok-veszek topikban a gyári lámpát,mintha azon sem lenne kivágva a ködzáró helye. Akkor H3. :) Gyárilag nincs kivágva a jobb ködfényzár. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Akkor H3. :) Gyárilag nincs kivágva a jobb ködfényzár. ;) Az enyémet a TYC gyár kivágta :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Ki kell próbálni, nekem szenvedés volt mert a kis fém kallantyút alig tudtam vissza akasztani úgy hogy nem láttam. Ha pedig látni szerettem volna, a fejem alig fért be a lökhárító alá, s nem azért mert nagyfejű vagyok. :D 58-as sapkát hordok, akkora mint egy szakajtó, mégis befért a fejem a hétvégén a lökhárító alá! :D Bocs nem vitázni akarok, ki kell próbálni kinek hogyan kényelmesebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Az enyémet a TYC gyár kivágta :icon1: Igy nem kell megegyszer megmunkalni baloldali kozkeledeshez. A gyariban valoban nincs kivagva, de ezt talan neztuk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Sziasztok! Tudnátok ötletet adni? a külső-belső szellőztetés lamella állítómotorja folyton megy (vagyis búg) ha ráadom a gyújtást4 Mi lehet a baj? Válaszokat, esetleges megoldásokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Sziasztok! Tudnátok ötletet adni? a külső-belső szellőztetés lamella állítómotorja folyton megy (vagyis búg) ha ráadom a gyújtást4 Mi lehet a baj? Válaszokat, esetleges megoldásokat előre is köszi! Szia! Már sokszor volt téma a fórumon. Lehet ha vissza keresel meg is találod. De DarthVödör munkája segít rajtad: https://sites.google.com/site/opelrepair/szelloztetes https://sites.google.com/site/opelrepair/szelloztetes/behr https://sites.google.com/site/opelrepair/szelloztetes/de 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Igy nem kell megegyszer megmunkalni baloldali kozkeledeshez. A gyariban valoban nincs kivagva, de ezt talan neztuk is. A tiéden nem néztem meg,csak azon láttam amit árulnak az adok-veszekben.De ezek szerint egyik SWF-en sincs akkor kivágva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 A tiéden nem néztem meg,csak azon láttam amit árulnak az adok-veszekben.De ezek szerint egyik SWF-en sincs akkor kivágva. Mivel az a gyari igy csak az egyik oldali van, ahogy a tobbi gyari lampan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Mivel az a gyari igy csak az egyik oldali van, ahogy a tobbi gyari lampan. Akkor egy Angol SWF-et kell beletenni :icon1:Bár annyira nekem sem hiányzott a 2 ködzáró.Mióta megvan a kocsi sosem kapcsoltam be.Most próbáltam ki,hogy beleraktam az izzót a jobb oldaliba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2014 Megoszt Elküldve Március26, 2014 Akkor egy Angol SWF-et kell beletenni :icon1:Bár annyira nekem sem hiányzott a 2 ködzáró.Mióta megvan a kocsi sosem kapcsoltam be.Most próbáltam ki,hogy beleraktam az izzót a jobb oldaliba. Angliaban nem forgalmaztak opc caravant :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 (edited) Akkor egy Angol SWF-et kell beletenni :icon1:Bár annyira nekem sem hiányzott a 2 ködzáró.Mióta megvan a kocsi sosem kapcsoltam be.Most próbáltam ki,hogy beleraktam az izzót a jobb oldaliba. Én akkor szoktam bekapcsolni ha valaki annyira a s.ggemben van, hogy már zavaró. Tudom, hogy nem a legbarátságosabb megoldás, de nekem törték már össze a hátulját. Általában hatásos szokott lenni! :) Módosítva Március27, 2014 : gezoli 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Vettem a belső világításhoz ledes izzókat! Pozitívan csalódtam, nem gondoltam, hogy jobb lesz a fénye mint a hagyományos izzóknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelforum27 Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Hányas számú biztosíték az ablakmosó motoré, illetve mi működik még ezen a vonalon, ahonnan biztosan tudni fogom, hogy a biztosítékkal van gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelforum27 Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Ablakmosó tartály motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Vettem a belső világításhoz ledes izzókat! Pozitívan csalódtam, nem gondoltam, hogy jobb lesz a fénye mint a hagyományos izzóknak! Szia! Tudsz linkelni? Milyeneket vettél? Milyen célból? Neked változott a véleményed a hátsó tárcsákról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Angliaban nem forgalmaztak opc caravant :P Akkor az Angol Vauxhall Astra G caravan felhasználók nem is rakhatnak OPC hátsólámpát a kocsijukba? Milyen eljárás ez ? :icon1: Vagy majd vesznek ők is TYC-et bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Szia! Tudsz linkelni? Milyeneket vettél? Milyen célból? Neked változott a véleményed a hátsó tárcsákról? Ez került a hátsó kapaszkodókhoz: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/39mm_4smd_sofita_5050_led_xenon_canbus_szofita_c5w_1876672097.html Ez pedig a csomitartóba és előre: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/42mm_8_smd_5050_led_xenon_canbus_szofita_c5w_c10w_1876672094.html Milyen célból? Design! Nagyon meg vagyok elégedve a tárcsákkal, főleg így, hogy fölkerültek a kf. felnik! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Végre megvan a full bőr belső hála, spzolinak! Jeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Sziasztok. Szerintetek, hogy mutatna G Astrán az ilyen kör alakú menetfény? http://aprod.hu/hirdetes/kor-alaku-aluminium-hazas-multifunkcios-nappali-menetfeny-drl-IDUD07.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamagotchi Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Sziasztok pár napja vásárolt 2002-es G Astra CDR 500 gyári rádió nem veszi a tulaj szerinti kódját, eljutottam 6 SAFE-ig de most már 2 óra rádió bekapcsolva és gyujtás után sem engedi beírni semmilyen kódot. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Valószínű rossz kódot kaptam. Mi a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sziasztok! Z14XEP nél, illetve bármilyen évjáratú sedan karosszériánál a csomagtartón belül volt valami burkolat, vagy kárpit vagy fogantyú? Nem tudom hogy ezt is kispórolták belőle vagy itt mindenkié ennyire fapados? Azrt tudom hogy az enyémből előről hiányzik a tűzfalról és a motorháztetőről, de hátul mi az alap koncepció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sziasztok! Z14XEP nél, illetve bármilyen évjáratú sedan karosszériánál a csomagtartón belül volt valami burkolat, vagy kárpit vagy fogantyú? Nem tudom hogy ezt is kispórolták belőle vagy itt mindenkié ennyire fapados? Azrt tudom hogy az enyémből előről hiányzik a tűzfalról és a motorháztetőről, de hátul mi az alap koncepció? A sedannál a csomagtartó belülről csupasz, csak a lemez látszik, lehúzó fogantyú pedig nincs. Én a zárszerkezet kiálló fémrészét szoktam megfogni és ezt meghúzva lecsukni, így nem lesz piszkos a kezem sosem. A Coupéban viszont van csomagtérajtó-burkolat, és mintha lett is volna már korábban szó erről, hogy át lehetne-e rakni a sedanba, de már nem tudom mi lett a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 A sedannál a csomagtartó belülről csupasz, csak a lemez látszik, lehúzó fogantyú pedig nincs. Én a zárszerkezet kiálló fémrészét szoktam megfogni és ezt meghúzva lecsukni, így nem lesz piszkos a kezem sosem. A Coupéban viszont van csomagtérajtó-burkolat, és mintha lett is volna már korábban szó erről, hogy át lehetne-e rakni a sedanba, de már nem tudom mi lett a vége. nekem van fogantyú,ajtóborítás nincs <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sziasztok! Z14XEP nél, illetve bármilyen évjáratú sedan karosszériánál a csomagtartón belül volt valami burkolat, vagy kárpit vagy fogantyú? Nem tudom hogy ezt is kispórolták belőle vagy itt mindenkié ennyire fapados? Azrt tudom hogy az enyémből előről hiányzik a tűzfalról és a motorháztetőről, de hátul mi az alap koncepció? Nekem az 5 ajtóson van belül burkolat és a burkolaton fogantyú kialakítva,. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Sziasztok! Ma újabb modullal (DRL) és visszajelzővel bővült a szekér, köszönet érte DarthVödör kitartó és ügyes munkájának! Részemről hosszú szülés volt... Viszont a munka végeztével sajnos a légzsák visszajelző nem alszik el. Gyújtás majd indítás után is ottmarad. Óracsoportot vettem csak ki. Villogtattam kódot is 10-4-6-10, de nem tudom mit jelenthet. Lőttem pár képet, a kormányátvezetőnél az a szürke valami ennyire szét kell hogy álljon? A légzsák problémával mit tudok kezdeni? Akksi le, várni vele, csatlakozót szétszed, megtisztít, összerak, akksi vissza és talán jó lesz? WD 40-el lehet tisztítani a csatlakozót? Vagy inkább más probléma lehet vele? Köszi a hozzászólásokat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts