16DA Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Na ezaz, ami nem múkszik.Vetesd ki a gépedből, és vegyél hozzá olyat, mint a telefonod.Vagy vegyél a kihangosítóhoz telefont.Ha viszont Nokia Communicatorhoz való, akkor meg úgy jársz, mint én.Mivel a készülék k.va drága hozzá, inkább kivettem.Pedig Nokiám van, de ahhoz nem jó. Így most lent porosodik a garázsban. :) Hi Milyen nokiád van? Szerezzél hozzá konzolt mert elég csak azt kicserélni.Legalábbis nálam elég volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Elvittem hozzáértőhöz, és Ő mesélte el nekem ezt a dolgot.Sajnos ennél a fajtánál ez nem kivitelezhető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Nokia 6210 vagy 6310 -hez van a kihangosító, úgyhogy repül. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Sziasztok! Épített már be valaki utólag Astra G-be ködlámpát. Hogyan lehet a kapcsolót utólag berakni? Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Sziasztok! Épített már be valaki utólag Astra G-be ködlámpát. Hogyan lehet a kapcsolót utólag berakni? Köszi a segítséget. kiveszed a régi lámpakapcsolót, és beteszel egy ködlámpásat. de az csak akkor fog müködni, ha a müszerfal kábelkötegbe benne vannak a vezetékek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 kiveszed a régi lámpakapcsolót, és beteszel egy ködlámpásat. de az csak akkor fog müködni, ha a müszerfal kábelkötegbe benne vannak a vezetékek! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraG16SE Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 ez csak abban az esetben igaz, ha a kábelkötegbe, illetve a vezérlőegységbe elő van készitve a tempomat, azaz a madzagok be vannak huzva. mert sajnos nem mindegyikbe készitették elő........ Sziasztok, Nagyon érdekes a történet. Nekem egy 2004-es, még német összeszerelésű, 1.6-os 8 szelepes járgányom van. Elektromos gázpedál tuti, hogy benne van, de a madzagokról nem vagyok meggyőződve. Van valami egyszerű, publikus módszer annak kiderítésére, hogy elő van-e készítve a tempomat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 visszatöröltem az ideírásomat, mert nem is értek a G Astrához, csak szeretnék.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Tudja-e vki, hogy G Astrába létezik-e gyári középső könyöktámasz, olyan felnyitható? Vagy csak maszek? Internet már láttam párfálét hirdetni, de kezemben még nem volt. Nem tudom, hogy lehet rögzíteni és mennyire gagyi. Van-e valakinek ebben tapasztalata, milyen? Letakarja a hátsó hamutartót is? Ha valakinek van a kocsijában, küldjön róla képet, please!! Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraG16SE Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Tudja-e vki, hogy G Astrába létezik-e gyári középső könyöktámasz, olyan felnyitható? Vagy csak maszek? Internet már láttam párfálét hirdetni, de kezemben még nem volt. Nem tudom, hogy lehet rögzíteni és mennyire gagyi. Van-e valakinek ebben tapasztalata, milyen? Letakarja a hátsó hamutartót is? Ha valakinek van a kocsijában, küldjön róla képet, please!! Kösz Gyári úgy tudom, hogy nem. Irmscher-nek (remélem jól írtam a nevét) létezik. Úgy 35 eFt körül kínálták a márkakereskedésben. Én egy magyar gyártásút vettem, ugyanott 15 eFt-ért. Megnéztem mind a kettőt bit-re egyformák voltak. A hamutartó előtti kis tároló rekeszbe passzol és, ha jól emlékszem 4 csavarral kell összecsavarnod a sebváltó körüli műanyag box-al. A hamutartót lehet továbbra is használni. A test anyaga egyezik a kemény műanyagborítással, a könyöklő rész pedig hasonló puha borítást kapott, mint az ajtók üveg alatti kárpitozásánál van. Ugyan kicsit szűkös lett a hely a kézifék körül, de gagyinak semmiképp nem nevezném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Tudunk erröl egy képet kapni? Érdekelne a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraG16SE Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 A fenti kép az Irmscher oldaláról való. Az enyém Rati gyártmány, dettó ugyanez, mágneses zárral a tetején type:00798. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Na szóval, akkor izzós témában az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk kicserélem a tompított égőt 55W-os H7-es SuperBlue-ra, de a távolsági marad az eredeti, akkor hogy néz ki a távolsági fény így felemásan? Aga, neked hogy néz ki? Nem néz ki hülyén? Te kicserélted a távolságit is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 az minek kicserélni??? azt nem használod minden nap, csak akkor ha szükség van rá, akkor is csak párpercig. és azt ugyse nézi a szembejövő, mert vakitanád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 az minek kicserélni??? azt nem használod minden nap, csak akkor ha szükség van rá, akkor is csak párpercig. és azt ugyse nézi a szembejövő, mert vakitanád :) Ez mondjuk igaz... :roll: De azért kíváncsi lennék, milyen a hatás... Valószínű a távolsági elnyomja a SuperBlue-t, ő dominál a vakításával... Gondolom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Igaza van uhuhunak. A refit nem használod szinte soha, de egyébbként a refinek a más fokuszálás miatt más a hatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 A Tungsram szerint a távolságiban nincs nekik ennyire speciális, csak az alap. Szerintem pont azért, amit Uhuhuhuhu írt, mivel olyan ritkán használod, nincs jelentősége. A spécik csak H7-ben vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 A Tungsram szerint a távolságiban nincs nekik ennyire speciális, csak az alap. Szerintem pont azért, amit Uhuhuhuhu írt, mivel olyan ritkán használod, nincs jelentősége. A spécik csak H7-ben vannak. Köszi az infókat srácok! Akkor holnap mindenképp elnézek a Király utcába SuperBlue-ért... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i2017071.jpg A fenti kép az Irmscher oldaláról való. Az enyém Rati gyártmány, dettó ugyanez, mágneses zárral a tetején type:00798. BP. IV. Jókai u.16. 312-28-43 Ára:11813.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Kösz! Gondolom, ez a bolt címe, ahol kapható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Ja igen, még azt szeretném kérdezni (főleg tőled aga), hogy ez a Tungsram H7 Superblue izzó mennyire hajlamos hamar kiégni? Egyébként megvettem már őket. 1990 ft/db volt a Király utcában. 3 db-ot vettem egyelőre. Remélem nem kell hamar igénybe venni a tartalékot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 ne fogdosd össze az izzó üvegfelületét!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 ne fogdosd össze az izzó üvegfelületét!!!! Nem terveztem összefogdosni... több helyen is figyelmeztettek (gépkönyv, izzó doboz), hogy ne tegyem, úgyhogy nem teszem :wink: De ezt most miért mondtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 nem tudom. csak úgy :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adrian Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szervusztok! Két hete lettem egy Astra Classic II 1,4 Twinport boldog tulajdonosa, de már a hetedik éjszakán elvitték a négy gyári dísztárcsát. A többi szerencsére maradt. A maradékért kissé aggódom. Tudna-e valaki tanácsot adni, hogy lehet meglepetést okozni az engedélyem nélkül autózni kívánóknak, hogyan lehet egyszerűen de kevéssé észrevehetően indításképtelenné tenni a motort? Egy kölcsönkapott könyvből van ugyan kapcsolási rajzom, de nehéz azonosítani az egyes áramköröket. Régebbi, más gyártmányú járműveimnél a gyújtás vezérlő induktív jeladót, a Hall generátor tápfeszültségét vagy az üzemanyag szivattyú reléjét támadtam meg. Azokban könnyen megtalátam ezeket, az Asta-t sokkal jobban beburkolták és a relékre sem írták rá, mire szolgálnak. Szóval, nincs helyismeretem. Előre is köszönöm az ötleteket. Üdvözlettel: Adrian Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts