jamies Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Sziasztok! Megrendeltem egy Omega B BC-s kormánykapcsolót. (nem intervallumos) Olyan kérdésem lenne hogy mivel nincs rajta csatlakozó ugye 3 kábel megy a kapcsolókhoz. valaki meg tudná nekem mondani melyik a 12V és a másik kettő? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Szia! én ezt nem tenném bele mert ez valószinüleg kínai gagyi,de ha már ilyen ár kategóriában gondolkodsz akkor , 4x1W Philips típusú HighPower LED-es,ez magas minőség és hivatalosan elfogadják,bekötése egyszerű http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :icon1: Ez a Te géped?Én is így gondoltam az elhelyezését Indító funkciót is tudja?Honnan szerezted be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Tempomat project pipa :icon13: Beraktam az indexkart, de nem volt engedélyezve. :doze: De megoldódott. :w00t: Mostmár van TEMPOMATOM! :wub: Köszönök minden segítséget a fórumon. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 siker :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Szia! én ezt nem tenném bele mert ez valószinüleg kínai gagyi,de ha már ilyen ár kategóriában gondolkodsz akkor , 4x1W Philips típusú HighPower LED-es,ez magas minőség és hivatalosan elfogadják,bekötése egyszerű http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :icon1: Hol vetted és mennyiért? Pü-be is jöhet ha nem publikus! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Bódogág van! :D Igen, vettem másik TID-et, de sajnos azt is a 012-es kóddal kaptam. Közben megvettem még egy Veramon modult, gondolván, hogy valamit rosszul csináltam. Aztán kiderült, hogy ez mind felesleges pénzkidobás volt. Ezek után értekeztem a Vera készítőjével, és a probléma megoldódott. Engedélyezni kell a rádiót! Így megmaradt egy modul, és egy TID. Ez volt a tanulópénz. :blush: Ha csökkenteni akarod a "tanulópénz"-t, megvenném tőled a veramont. PM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 (edited) On 2012. 10. 26. at 19:20, jamies írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Három vezeték jön ki: fehér - R gomb piros - S gomb barna - GND (nem +12V!) Nagyon szépen köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Ez a Te géped?Én is így gondoltam az elhelyezését Indító funkciót is tudja?Honnan szerezted be? hi! igen, az elektronika vezérli közvetlen az akkura van kötve motor megy automatikus a bekacsolás,motor áll 8s után kikapcsol minden szabálynak meg felel ,ano én a vaterán vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Sziasztok! Ki lehet valahogy venni azt a csipogót ami visít,ha benne van a kulcs és kinyitom az ajtót?Kurvára idegesítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Bódogág van! :D Ha csökkenteni akarod a "tanulópénz"-t, megvenném tőled a veramont. PM! Beszélhetünk róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Beszélhetünk róla. Küldtem pm! Visszatérve a ccledre, ezen az oldalon is azt írják, hogy a 23-as pin a visszajelzés: http://forum.autohoje.com/boxes/21859-cruise-control-astra-g-com-indicacao-no-painel-de-instrumentos.html Guglifordítóval értelmeztem a szöveget. :) Valami olyasmit ír, hogy multiméterrel figyelte a 23as pin-t menet közben, és megjelent egy "jel"(gondolom +12V) Tudom, hogy DarthVödör-nek van megoldása a témára, és sok esetben nagyon jó, de ha már van az ecuból visszajelzés, akkor az sokkal elegánsabb megoldás szerintem, és egyébként is csak 2 motorkódra írták, hogy létezik ilyen lehetőség. Y17DT pin 23 X18XE pin 3 Én még nem tudtam megnézni, mi van az én ecum 23asán, de ha eljutok odáig megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Üdv mindenkinek Az lenne a problémám hogy tönkrement a műszer csoport az autómban, Vettem egy ujjat amiben eltér a Km óra állása, kölcsönkértem egy OP-CAM egységet hogy átirom de a program onnantól hogy writing data nem csinál semmit. Ebben a témában van valakinek tapasztalata, hogy mit lehet csinálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Üdv mindenkinek Az lenne a problémám hogy tönkrement a műszer csoport az autómban, Vettem egy ujjat amiben eltér a Km óra állása, kölcsönkértem egy OP-CAM egységet hogy átirom de a program onnantól hogy writing data nem csinál semmit. Ebben a témában van valakinek tapasztalata, hogy mit lehet csinálni ? nézd meg a programba az óra gyártási dátumát és azt állítsd be az elején ,NE a kocsid gyártási dátumát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Lenne egy kérdésem rádió ügyben. Most a gyári van benne (ccr600) CD-tárral (cdc3). Van elfekvőben itt egy M.N.C. Eternal fejegység, a kérdésem az lenne, hogy a multikormányra rá tudnám-e applikálni? Olyan megoldás kellene, amivel később vissza is lehet állítani a gyári álllapotot. Fejegységhez nincs útmutató, csak a készülék van. Jó lenne, mert egy kicsit többet tud, mint a ccr600. :smartass: (mp3,mp4,dvd,divx,wma,jpg......;usb,sdmmc) :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy X20DTL motoros autóba milyen tempomatos indexkar kell? Csak kimondottan G Astráé jó,vagy esetleg Omegáé is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Lenne egy kérdésem rádió ügyben. Most a gyári van benne (ccr600) CD-tárral (cdc3). Van elfekvőben itt egy M.N.C. Eternal fejegység, a kérdésem az lenne, hogy a multikormányra rá tudnám-e applikálni? Olyan megoldás kellene, amivel később vissza is lehet állítani a gyári álllapotot. Fejegységhez nincs útmutató, csak a készülék van. Jó lenne, mert egy kicsit többet tud, mint a ccr600. :smartass: (mp3,mp4,dvd,divx,wma,jpg......;usb,sdmmc) :sneaky: Nem hallottam még olyan egységről, hogy a multikormánnyal együtt működne. Olyan kiegészítőről már olvastam vhol, hogy a gyári kijelző működik nem gyári rádióval, de a multikormány sztem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Fordítva. Multikormány adapter elég sokféle készülékhez létezik (nekem is van a JVC-hez, bár hogy éppen MNC-hez lenne-e az kétséges), olyan ami a gyár kijelzőt kezeli, az nem sok van. Eleve ez nem is adapter, hanem maga az utángyártott készülék ilyen, emlékeim szerint csak egyes (a drágább) Kenwood és VDO típusok tudják ezt a funkciót. Tessék, Opel kormánytáv adapterek: http://www.carlink.hu/index.php?manufacturers_id=2&sort=&filter_id=216 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy X20DTL motoros autóba milyen tempomatos indexkar kell? Csak kimondottan G Astráé jó,vagy esetleg Omegáé is? akár omi is jó lehet bele lásd az intervallumos ablaktörlő kapcsolót Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Tempomat karból nem jó az Omegáé, az asszem 4 vezetékes, nem 3! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Tempomat karból nem jó az Omegáé, az asszem 4 vezetékes, nem 3! lehet :) van az flex :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Tempomat karból nem jó az Omegáé, az asszem 4 vezetékes, nem 3! Így van, a benzines Omegáé 4-vezetékes, a dieselé meg 2. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Küldtem pm! Visszatérve a ccledre, ezen az oldalon is azt írják, hogy a 23-as pin a visszajelzés: http://forum.autohoj...strumentos.html Guglifordítóval értelmeztem a szöveget. :) Valami olyasmit ír, hogy multiméterrel figyelte a 23as pin-t menet közben, és megjelent egy "jel"(gondolom +12V) Tudom, hogy DarthVödör-nek van megoldása a témára, és sok esetben nagyon jó, de ha már van az ecuból visszajelzés, akkor az sokkal elegánsabb megoldás szerintem, és egyébként is csak 2 motorkódra írták, hogy létezik ilyen lehetőség. Y17DT pin 23 X18XE pin 3 Én még nem tudtam megnézni, mi van az én ecum 23asán, de ha eljutok odáig megírom. Nem beszéltünk róla. Te küldtél egy PM-et! A PM szerint azt hiszem, hogy TE egy COFIDIS-es vagy. Ha kell egy Veramon, akkor David Benda-tól meg tudod rendelni! Az ajánlatod után nekem megéri a tanulópénzt! Megtartom magamnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibeee Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de a tempomatos indexkar az csak a tempomat funkcióhoz jó vagy annak a gombjai vezérlik-e a board computer funkciókat ha veszek egy mid kijelzőt? A tempomatos indexkar kapcsolója elvileg ki van építve, mert x16se motorkodó astrám van. Másik esetben ha nem vezérli akkor külön ablaktörlő oldali kart kell venni ilyen funkcióra? Ennek a kiépítettségére is tudtok adatot vagy muszáj a szétszedés? Varemon modult érdemesebb venni vagy egy bontott mid-et ha csak alap funkciókat akarok? u.i: amit régen írtam kérdést, hogy elvileg van gyári ultrahangos érzékelő a beltéri lámpában meg motorháztető lecsukás érzékelő és hogy az gyári riasztó e meg reteszel e? valami csoda meg akusaru levétel meg hibakód olvasás után tökéletesen működő riasztót kaptam ajtóreteszeléssel. jupi :) Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Nem beszéltünk róla. Te küldtél egy PM-et! A PM szerint azt hiszem, hogy TE egy COFIDIS-es vagy. Ha kell egy Veramon, akkor David Benda-tól meg tudod rendelni! Az ajánlatod után nekem megéri a tanulópénzt! Megtartom magamnak. :icon11: Nem tudom miről beszélsz, hisz nem is írtam összeget, azt pont kérdeztem, de talán lehet nem itt kellett volna válaszolnod. Úgyhogy hagyjuk az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts