jamies Elküldve Október26, 2012 Elküldve Október26, 2012 Sziasztok! Megrendeltem egy Omega B BC-s kormánykapcsolót. (nem intervallumos) Olyan kérdésem lenne hogy mivel nincs rajta csatlakozó ugye 3 kábel megy a kapcsolókhoz. valaki meg tudná nekem mondani melyik a 12V és a másik kettő? Köszi!
csicsó Elküldve Október26, 2012 Elküldve Október26, 2012 Szia! én ezt nem tenném bele mert ez valószinüleg kínai gagyi,de ha már ilyen ár kategóriában gondolkodsz akkor , 4x1W Philips típusú HighPower LED-es,ez magas minőség és hivatalosan elfogadják,bekötése egyszerű http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :icon1: Ez a Te géped?Én is így gondoltam az elhelyezését Indító funkciót is tudja?Honnan szerezted be?
Wodka Elküldve Október26, 2012 Elküldve Október26, 2012 Tempomat project pipa :icon13: Beraktam az indexkart, de nem volt engedélyezve. :doze: De megoldódott. :w00t: Mostmár van TEMPOMATOM! :wub: Köszönök minden segítséget a fórumon. :hiya:
gezoli Elküldve Október26, 2012 Elküldve Október26, 2012 Szia! én ezt nem tenném bele mert ez valószinüleg kínai gagyi,de ha már ilyen ár kategóriában gondolkodsz akkor , 4x1W Philips típusú HighPower LED-es,ez magas minőség és hivatalosan elfogadják,bekötése egyszerű http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :icon1: Hol vetted és mennyiért? Pü-be is jöhet ha nem publikus! Köszi!
Wodka Elküldve Október26, 2012 Elküldve Október26, 2012 Bódogág van! :D Igen, vettem másik TID-et, de sajnos azt is a 012-es kóddal kaptam. Közben megvettem még egy Veramon modult, gondolván, hogy valamit rosszul csináltam. Aztán kiderült, hogy ez mind felesleges pénzkidobás volt. Ezek után értekeztem a Vera készítőjével, és a probléma megoldódott. Engedélyezni kell a rádiót! Így megmaradt egy modul, és egy TID. Ez volt a tanulópénz. :blush: Ha csökkenteni akarod a "tanulópénz"-t, megvenném tőled a veramont. PM!
DarthVödör Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 (edited) On 2012. 10. 26. at 19:20, jamies írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
jamies Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 Három vezeték jön ki: fehér - R gomb piros - S gomb barna - GND (nem +12V!) Nagyon szépen köszönöm!
astra 1 Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 Ez a Te géped?Én is így gondoltam az elhelyezését Indító funkciót is tudja?Honnan szerezted be? hi! igen, az elektronika vezérli közvetlen az akkura van kötve motor megy automatikus a bekacsolás,motor áll 8s után kikapcsol minden szabálynak meg felel ,ano én a vaterán vettem.
Geopake Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 Sziasztok! Ki lehet valahogy venni azt a csipogót ami visít,ha benne van a kulcs és kinyitom az ajtót?Kurvára idegesítő.
albinka Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 Bódogág van! :D Ha csökkenteni akarod a "tanulópénz"-t, megvenném tőled a veramont. PM! Beszélhetünk róla.
Wodka Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Beszélhetünk róla. Küldtem pm! Visszatérve a ccledre, ezen az oldalon is azt írják, hogy a 23-as pin a visszajelzés: http://forum.autohoje.com/boxes/21859-cruise-control-astra-g-com-indicacao-no-painel-de-instrumentos.html Guglifordítóval értelmeztem a szöveget. :) Valami olyasmit ír, hogy multiméterrel figyelte a 23as pin-t menet közben, és megjelent egy "jel"(gondolom +12V) Tudom, hogy DarthVödör-nek van megoldása a témára, és sok esetben nagyon jó, de ha már van az ecuból visszajelzés, akkor az sokkal elegánsabb megoldás szerintem, és egyébként is csak 2 motorkódra írták, hogy létezik ilyen lehetőség. Y17DT pin 23 X18XE pin 3 Én még nem tudtam megnézni, mi van az én ecum 23asán, de ha eljutok odáig megírom.
Highstore Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Üdv mindenkinek Az lenne a problémám hogy tönkrement a műszer csoport az autómban, Vettem egy ujjat amiben eltér a Km óra állása, kölcsönkértem egy OP-CAM egységet hogy átirom de a program onnantól hogy writing data nem csinál semmit. Ebben a témában van valakinek tapasztalata, hogy mit lehet csinálni ?
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Üdv mindenkinek Az lenne a problémám hogy tönkrement a műszer csoport az autómban, Vettem egy ujjat amiben eltér a Km óra állása, kölcsönkértem egy OP-CAM egységet hogy átirom de a program onnantól hogy writing data nem csinál semmit. Ebben a témában van valakinek tapasztalata, hogy mit lehet csinálni ? nézd meg a programba az óra gyártási dátumát és azt állítsd be az elején ,NE a kocsid gyártási dátumát
Wodka Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Lenne egy kérdésem rádió ügyben. Most a gyári van benne (ccr600) CD-tárral (cdc3). Van elfekvőben itt egy M.N.C. Eternal fejegység, a kérdésem az lenne, hogy a multikormányra rá tudnám-e applikálni? Olyan megoldás kellene, amivel később vissza is lehet állítani a gyári álllapotot. Fejegységhez nincs útmutató, csak a készülék van. Jó lenne, mert egy kicsit többet tud, mint a ccr600. :smartass: (mp3,mp4,dvd,divx,wma,jpg......;usb,sdmmc) :sneaky:
FPepe Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy X20DTL motoros autóba milyen tempomatos indexkar kell? Csak kimondottan G Astráé jó,vagy esetleg Omegáé is?
camaron Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Lenne egy kérdésem rádió ügyben. Most a gyári van benne (ccr600) CD-tárral (cdc3). Van elfekvőben itt egy M.N.C. Eternal fejegység, a kérdésem az lenne, hogy a multikormányra rá tudnám-e applikálni? Olyan megoldás kellene, amivel később vissza is lehet állítani a gyári álllapotot. Fejegységhez nincs útmutató, csak a készülék van. Jó lenne, mert egy kicsit többet tud, mint a ccr600. :smartass: (mp3,mp4,dvd,divx,wma,jpg......;usb,sdmmc) :sneaky: Nem hallottam még olyan egységről, hogy a multikormánnyal együtt működne. Olyan kiegészítőről már olvastam vhol, hogy a gyári kijelző működik nem gyári rádióval, de a multikormány sztem nem.
tgabika76 Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Fordítva. Multikormány adapter elég sokféle készülékhez létezik (nekem is van a JVC-hez, bár hogy éppen MNC-hez lenne-e az kétséges), olyan ami a gyár kijelzőt kezeli, az nem sok van. Eleve ez nem is adapter, hanem maga az utángyártott készülék ilyen, emlékeim szerint csak egyes (a drágább) Kenwood és VDO típusok tudják ezt a funkciót. Tessék, Opel kormánytáv adapterek: http://www.carlink.hu/index.php?manufacturers_id=2&sort=&filter_id=216
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy X20DTL motoros autóba milyen tempomatos indexkar kell? Csak kimondottan G Astráé jó,vagy esetleg Omegáé is? akár omi is jó lehet bele lásd az intervallumos ablaktörlő kapcsolót
tgabika76 Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Tempomat karból nem jó az Omegáé, az asszem 4 vezetékes, nem 3!
Mc-elek Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Tempomat karból nem jó az Omegáé, az asszem 4 vezetékes, nem 3! lehet :) van az flex :D
FPepe Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Tempomat karból nem jó az Omegáé, az asszem 4 vezetékes, nem 3! Így van, a benzines Omegáé 4-vezetékes, a dieselé meg 2. Köszi!
albinka Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Küldtem pm! Visszatérve a ccledre, ezen az oldalon is azt írják, hogy a 23-as pin a visszajelzés: http://forum.autohoj...strumentos.html Guglifordítóval értelmeztem a szöveget. :) Valami olyasmit ír, hogy multiméterrel figyelte a 23as pin-t menet közben, és megjelent egy "jel"(gondolom +12V) Tudom, hogy DarthVödör-nek van megoldása a témára, és sok esetben nagyon jó, de ha már van az ecuból visszajelzés, akkor az sokkal elegánsabb megoldás szerintem, és egyébként is csak 2 motorkódra írták, hogy létezik ilyen lehetőség. Y17DT pin 23 X18XE pin 3 Én még nem tudtam megnézni, mi van az én ecum 23asán, de ha eljutok odáig megírom. Nem beszéltünk róla. Te küldtél egy PM-et! A PM szerint azt hiszem, hogy TE egy COFIDIS-es vagy. Ha kell egy Veramon, akkor David Benda-tól meg tudod rendelni! Az ajánlatod után nekem megéri a tanulópénzt! Megtartom magamnak.
Tibeee Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de a tempomatos indexkar az csak a tempomat funkcióhoz jó vagy annak a gombjai vezérlik-e a board computer funkciókat ha veszek egy mid kijelzőt? A tempomatos indexkar kapcsolója elvileg ki van építve, mert x16se motorkodó astrám van. Másik esetben ha nem vezérli akkor külön ablaktörlő oldali kart kell venni ilyen funkcióra? Ennek a kiépítettségére is tudtok adatot vagy muszáj a szétszedés? Varemon modult érdemesebb venni vagy egy bontott mid-et ha csak alap funkciókat akarok? u.i: amit régen írtam kérdést, hogy elvileg van gyári ultrahangos érzékelő a beltéri lámpában meg motorháztető lecsukás érzékelő és hogy az gyári riasztó e meg reteszel e? valami csoda meg akusaru levétel meg hibakód olvasás után tökéletesen működő riasztót kaptam ajtóreteszeléssel. jupi :) Előre is köszi a segítséget.
Wodka Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 Nem beszéltünk róla. Te küldtél egy PM-et! A PM szerint azt hiszem, hogy TE egy COFIDIS-es vagy. Ha kell egy Veramon, akkor David Benda-tól meg tudod rendelni! Az ajánlatod után nekem megéri a tanulópénzt! Megtartom magamnak. :icon11: Nem tudom miről beszélsz, hisz nem is írtam összeget, azt pont kérdeztem, de talán lehet nem itt kellett volna válaszolnod. Úgyhogy hagyjuk az egészet.
Recommended Posts