Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 értelek :) tis szerint az első kép sima blokkolás gátló rendszer.. a második ABS+TC+ESP de az ABS+TC nek is ugyan az a kapcs rajza.. nemértem :blush: ha megnézed a bekarikázott dolgot akkor ez van benne ABS+TC D (D=dizel) én attól tartok más ABS modul kell hozzá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Mihez kell más ABS modul? Nekem benne van a TC gyárilag, épp azt akarom elérni hogy kikapcsolható legyen, mert így folyton működik. (Coupéban széria volt, legalábbis 1.8-tól felfelé biztosan. Csak az ESP volt extra.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Mihez kell más ABS modul? Nekem benne van a TC gyárilag, épp azt akarom elérni hogy kikapcsolható legyen, mert így folyton működik. (Coupéban széria volt, legalábbis 1.8-tól felfelé biztosan. Csak az ESP volt extra.) jah :) én ezt nem tudtam :) akkor a második rajz a Tied :) Kérdés van még ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Siker van ... úgy néz ki :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu a kapcsoló másik lába a 4es multira megy (34) a kapcsoló 2es lábára meg egy negatív kell neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 a kapcsoló másik lába a 4es multira megy (34) Öeah... ezt légyszi magyarul, mert így még mindig nincs meg nekem... a 4-es minek a hova? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Öeah... ezt légyszi magyarul, mert így még mindig nincs meg nekem... a 4-es minek a hova? :blush: szóval :) kapcsoló 2es lába a multitimer 34es lábába (ez csak a kapcsoló világításához kell) kapcsoló 3as lába ABS vezérlő 25 lábához kapcsoló 4es lába egy testelési ponthoz valszeg szar a rajz ... mert rajz szerint a motortér egyik negatív elosztójából megy a negatív szál a 4es lábra ... de minek ? :) ... nincs értelme ,és nincs is közte az X2 nagy csati amin átmegy ... a vekiben is így van megoldva ... direkt emiatt megnéztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a dugónak a cikkszámát,ami ebbe a csatiba belemegy. Ez a vonóhorog villanyának gyári kiépítése csak kéne a másik fele ami ebbe belemegy aztán csatlakozik a vonóhorgon levő dugóhoz. Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a dugónak a cikkszámát,ami ebbe a csatiba belemegy. Ez a vonóhorog villanyának gyári kiépítése csak kéne a másik fele ami ebbe belemegy aztán csatlakozik a vonóhorgon levő dugóhoz. Köszönöm előre is! válogass :) http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=hu&country=HU&vehicle_name=Zafira&category=Sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%B3-+%C3%A9s+rakod%C3%B3rendszerek&subcategory=Von%C3%B3horog&part_num=93165134 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 15:43, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Ennek így nincs értelme. Azt a 25-öst nem a testre kell kapcsolni, hanem a WEG-re! Ha a kapcsolót kikapcsolod, nincs sebesség jel, mintha állna az autó. Lehet fékezni, lehet indulni... én nem tudom... én is furcsállom... de ez a gyári kapcsolási rajz a vekinél is így van megoldva hogy kap egy testet... na azt viszont nem tudni hogy adja a negatív szálat ,vagy a kapcsoló szakítja meg... és így kapcsolja ki a TC-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 a veki a TC kapcsolója A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu az elv ugyan az Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 18:24, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 nekem is érdekes hogy a testet kapcsolja.... a vekinél is meg az astránál is.. mivel ez a program eléggé interaktív így ha rámegyek a szál végére azt írja hogy testtelési pont.. egészen végig követtem a karosszériáig én csak azt tudom mondani amit a program ír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 18:38, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Naugyehogyugye! A 3-as potra megy! Ekkor már belül, a modulban történik az elektromos kapcsolás. (Vectra C/Signum) a Gabinak a modulba megy a 25 pin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 válogass :) http://www.opel-acce...rt_num=93165134 Köszönöm szépen a segítségedet! Nagyon tökéletes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 @Mc-elek, DartVödör: Tök jól elbeszélgettek, bár érteném... :D Mondjuk közelednek az álláspontok, egyre biztosabb hogy a 25-ös pin lesz a nyerő, már csak az a kérdés hogy vajon testre kell kötni vagy simán megszakítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki annak a dugónak a cikkszámát,ami ebbe a csatiba belemegy. Ez a vonóhorog villanyának gyári kiépítése csak kéne a másik fele ami ebbe belemegy aztán csatlakozik a vonóhorgon levő dugóhoz. Köszönöm előre is! Ezt pontosan hol találtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Ezt pontosan hol találtad? Nekem Caravanom van,a csomagtérben a bal oldalon,ahova az egészségügyi dobozt lehet betenni,ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 @Mc-elek, DartVödör: Tök jól elbeszélgettek, bár érteném... :D Mondjuk közelednek az álláspontok, egyre biztosabb hogy a 25-ös pin lesz a nyerő, már csak az a kérdés hogy vajon testre kell kötni vagy simán megszakítani? ahogy néztem az be is van kötve neked a csatiba... szakítsd meg :),abból baj nem lehet ha mégse jó ,akkor nincs több ötletem a TC csatid az gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 a TC csatid az gyári? Nem. Illetve nincs olyan csatlakozóm amilyennek én a TC csatit gondolom, ellenben van egy amit nem ismerek fel. Ilyennek kéne lennie a gyári TC csatlakozójának (ilyen a kapcsolóm is): Ehelyett van egy méretre nagyjából ugyanekkora, de sokkal több érintkezővel rendelkező csatlakozóm ugyanitt, hasonló az automata váltó csatlakozójához. A lenti képen látszik az automata váltó csatija (zöld), na nekem van még egy ugyanilyen mellette, csak az kék. Fogalmam sincs mi lehet. :blush: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 (edited) On 2012. 10. 23. at 20:26, tgabika76 írta: On 2012. 10. 24. at 6:50, Mc-elek írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 :) ahogy áll össze a kép a dologról... Gabinál jelenleg a 25pin fixre van kötve egy test szállal.. a kapcsoló azt szakítja meg talán így működhet :) vagy nem :) a 25ösön kívül még kap testet a 16oson és 19esen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok. SOS-be kellene nekem egy kapcsolási rajz Légzsákhoz, mert direktbe be lett kötve az ülés alatt a csatlakozó és szerintem fordítva rakta össze a srác, a vezetéket és leszeretném ellenőrizni! Nekem is megvolt de nem találom sajnos! Kék, Kék fehér kábel lenne nekem fontos, hogy melyikre melyik megy! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok. SOS-be kellene nekem egy kapcsolási rajz Légzsákhoz, mert direktbe be lett kötve az ülés alatt a csatlakozó és szerintem fordítva rakta össze a srác, a vezetéket és leszeretném ellenőrizni! Nekem is megvolt de nem találom sajnos! Kék, Kék fehér kábel lenne nekem fontos, hogy melyikre melyik megy! Köszönöm Szia! Amennyiben a bal-első ülés alatti oldallégzsák csatlakozóról van szó, akkor a kék a kékkel, a kék-fehér pedig a barnával csatlakozik. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts