tgabika76 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Maga a Z18XE motorkód nem akadálya a tempomat beépítésének, én vagyok rá az élő példa. :D Sőt, ha szerencséd van és elég jól felszerelt az autód, akkor lehet még meg is könnyíti a munkát hogy sok minden már benne van amit amúgy utólag kéne bekötni a tempomathoz. Nekem például röpke 20 perc volt az egész művelet, mivel csak kormánykapcsolót és a kuplungpedálnál levő kapcsolót kellett cserélnem, az összes csatlakozó gyárilag bent volt és a féklámpakapcsolóm is olyan volt amilyen kellett. Úgyhogy csak beszereltem a kart és a kuplungkapcsolót, összedugtam a csatikat, meg még fel kellett programozni Tech2-vel és voila! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 (edited) On 2012. 07. 17. at 22:47, jamies írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Maga a Z18XE motorkód nem akadálya a tempomat beépítésének, én vagyok rá az élő példa. :D Sőt, ha szerencséd van és elég jól felszerelt az autód, akkor lehet még meg is könnyíti a munkát hogy sok minden már benne van amit amúgy utólag kéne bekötni a tempomathoz. Nekem például röpke 20 perc volt az egész művelet, mivel csak kormánykapcsolót és a kuplungpedálnál levő kapcsolót kellett cserélnem, az összes csatlakozó gyárilag bent volt és a féklámpakapcsolóm is olyan volt amilyen kellett. Úgyhogy csak beszereltem a kart és a kuplungkapcsolót, összedugtam a csatikat, meg még fel kellett programozni Tech2-vel és voila! Hát ennek igazán örülök! :D :icon1: :icon1: :icon1: :icon1: Majd hétvégén felderítem, hogy pontosan milyen dolgok vannak bent és mi nincs! Indxkart már találtam http://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=291460441&flypage=shop.flypage&product_id=143917&option=com_virtuemart&Itemid=26 szerintem ez jó lenne hozzá! A Tech2-vel való felprogramozást, hol tudják megcsinálni? Szakszerviz, vagy hol? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Jól felszerelt? Ezalatt mit értesz!?? Elegance elvileg ahogy én tudom majdnem a legjobban felszerelt! De cáfoljatok meg ha rosszul tudom! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszta Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Üdv! Érdeklődnék, hogy Zala megyében, illetve környékén valaki tud-e olyan illetőt, aki át tudja programozni a MID-emet. Nyelvet kellene állítani + előzőleg dieseles autóban volt most meg benzinben és irreális értékeket ír ki, pl átéagfogasztás 39,8 l/100km Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 A Tech2-vel való felprogramozást, hol tudják megcsinálni? Szakszerviz, vagy hol? :blink: Igen, márkaszervizben 99% hogy van nekik, előfordulhat hogy más jobban felszerelt szervizben is, de én először ott próbálkoznék, az a biztos. Megmondod hogy be lett szerelve a gyári tempomat és aktiválni kéne a funkciót az ECU-ban, ha a szervizes ember nem most lát életében először Tech2-t, akkor mintegy másfél perc alatt megcsinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Üdv! Érdeklődnék, hogy Zala megyében, illetve környékén valaki tud-e olyan illetőt, aki át tudja programozni a MID-emet. Nyelvet kellene állítani + előzőleg dieseles autóban volt most meg benzinben és irreális értékeket ír ki, pl átéagfogasztás 39,8 l/100km Előre is köszönöm! Mivel ez is Tech2-vel működik (lehet hogy Op-com-mal is, ezt passzolom), a helyedben ezzel is márkaszervizben próbálkoznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Hát ennek igazán örülök! :D :icon1: :icon1: :icon1: :icon1: Majd hétvégén felderítem, hogy pontosan milyen dolgok vannak bent és mi nincs! Indxkart már találtam http://cromax.hu/ind...emart&Itemid=26 szerintem ez jó lenne hozzá! A Tech2-vel való felprogramozást, hol tudják megcsinálni? Szakszerviz, vagy hol? :blink: Ezen a linken mindent leírtam, alkatrészek cikkszámát is. https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOWjUzUzhfQkxpbDg/edit?pli=1 Ez alapján meg tudod csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 én csak ajánlani tudom a tempomatott ... nagy királyság :) akinek van lehetősége az tettesen bele :) ami nagyon bejön az a gyorsítás és lassítás vele.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 én csak ajánlani tudom a tempomatott ... nagy királyság :) akinek van lehetősége az tettesen bele :) ami nagyon bejön az a gyorsítás és lassítás vele.. Hát Te is inkább autot cseréltél mint tuningoltál! :icon10: (ennyire begurultál, hogy a tiedbe nem rakják be húszonezerért?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 4 :D Köszönöm, de volt 4es, nem emlékszem :D. Köszi hogy írtatok, de még mindig nem döntöttem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Hát Te is inkább autot cseréltél mint tuningoltál! :icon10: (ennyire begurultál, hogy a tiedbe nem rakják be húszonezerért?) neeem :) kicsi volt nekünk ... ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 én csak ajánlani tudom a tempomatott ... nagy királyság :) akinek van lehetősége az tettesen bele :) ami nagyon bejön az a gyorsítás és lassítás vele.. Jaja, nekem is tetszik, mondjuk kellett egy kis idő, mire megszoktam. Mindig úgy éreztem, mintha hirtelen csak utas lennék az autóban, mikor levettem a lábam a gázról, és mégsem lassult :) De már megszoktam, és lassan kitapasztalom hogyan és mikor érdemes használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Jaja, nekem is tetszik, mondjuk kellett egy kis idő, mire megszoktam. Mindig úgy éreztem, mintha hirtelen csak utas lennék az autóban, mikor levettem a lábam a gázról, és mégsem lassult :) De már megszoktam, és lassan kitapasztalom hogyan és mikor érdemes használni. Mindig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 neeem :) kicsi volt nekünk ... ennyi :) Ennyire??? :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Ennyire??? :sneaky: hát ha lúd... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 hát ha lúd... :) Egy kis tuning? Tervezed? Soha nem lehet elég kövér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Egy kis tuning? Tervezed? Soha nem lehet elég kövér... :D :D :D így se bír vele a TC ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 a műszerfalban tegnap megcsináltam a vezeték pótlást gyári tüskékkel a km órától kell egy vezeték a multi micsodába a biztitáblába is bekerült a hiányzó biztosíték most van két piros kábelem . nekem van horgom a lámpák vezetékeire kötöttek rá de nem működik ha rádugok egy utánfutót nincs világítás meglett a hiba oka ennyire szétrohadt csatlakozóval se találkoztam még. a kis csavarok amik rögzítik a madzagokat, teljesen egybefüggő rozsdából voltak semmi fém nem volt bennük. a visszajelző is tutin működik köszönöm a tippeket és a rajzokat. volna egy olyan kérdésem hogy a multitimer csatiban a 23as pin az index visszajelzőé de a 22 - 24 nincs benne az enyémben ez a kettő mire szolgál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
piratson Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Sziasztok. Be lehet ezt a Veramon kijelzőt Z14XEP be szerelni? Nem nagyon értek angolul, így hát nem értem a megjegyzést a végén a Z14XEP motorral kapcsolatban. Aki már szerelt be, meg van vele elégedve? Nekem lassan fél éve van a járgányomban ilyen és tökéletesen műkszik. Ha többet meg akarsz tudni róla, akkor klikkelj ide: http://www.sosekopelclub.hu/forum/viewtopic.php?f=37&t=239 Link to comment Megosztás: More sharing options...
piratson Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Sziasztok! Beszerzése csak azon a cseh kontakton keresztül történhet? A kütyüsz beszerzése csak rajta keresztül. Nem bonyolult:kiválasztod a neked megfelelő kijelzőt (típus / szín) ,írsz egy megrendelő e-mail-t - pontosan feltüntetve, mit akarsz (lehetőleg az árjegyzék alapján),erre kapsz egy rendelés megerősítő levelet, amiben a Veramon banki adatai szerepelnek,a megadott banki adatok szerint utalod a pénzt,vársz a postára kb. 10 napot, és beszerelheted az új kijelzőt. Üdv:P.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Sziasztok! Tud valaki megoldást arra, hogy a középkonzolon a fűtés/klíma kapcsoló forgatógombok, illetve a szivargyújtó körüli világító "karika", és a hamutartó megvilágításom nem működik. Nemrég ki kellett szedtem a középkonzolt az autóban, de emlékeim szerint minden elektromos csatlakozót visszadugaszoltam a helyére amikor visszatettem. Működik minden a középkonzolon (levegőbefúvás, fűtés/klíma, hátsó ablak fűtés, belső keringetés, elakadásjelző, TID kijelző), még a szivargyújtó is melegszik ahogy kell, de megvilágítás az nincs. Biztosítékhibára, vagy izzó kiégésre gondolok. Ennek a résznek van külön biztosítéka? Köszi minden ötletet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 (edited) On 2012. 07. 25. at 10:07, zolee77 írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 tudja valaki, hogy hogyan lehet esőérzékelős ablaktörlőt beépíteni? mi kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts