Tomka Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Köszi a tippet :P Hőmérő? :( Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 De személyautónál is megengedett a hátsó teljes lesötétítése. Nekem most 95%-os lesz az omin hátul :( Persze nem is ezt mondtam. Csak szívok vele mert az udvarban is meg kell fordulnom ha este tolatok ki a garázsból...De legalább nem látnak bele a csomagtartóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Persze nem is ezt mondtam. Csak szívok vele mert az udvarban is meg kell fordulnom ha este tolatok ki a garázsból...De legalább nem látnak bele a csomagtartóba... Ma hoztam el a hátsó oldalablakokat, nagyon szépek lettek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Beszéltem egy műanyagos ismerőssel... Kivágja az alsó hűtőmaszkot, meg berácsozza, 5k-ért, a rácsot én viszem. Már meg is vettem kemény 2600Ft volt a fekete 20×120cm-es rács. Szombaton fogja megcsinálni. Nagyon ütős látvány lesz :( (remélem) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Beszéltem egy műanyagos ismerőssel... Kivágja az alsó hűtőmaszkot, meg berácsozza, 5k-ért, a rácsot én viszem. Már meg is vettem kemény 2600Ft volt a fekete 20×120cm-es rács. Szombaton fogja megcsinálni. Nagyon ütős látvány lesz :P (remélem) :cry: SZia! Képet kérünk!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 SZia! Képet kérünk!!! :( rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ki tudna nekem pontos felvilágosítást adni? Helyzetjelző helyére kék színű led dióda megengedett közlekedésbiztonsági szempontból vagy sem, esetleg szólhat e érte a rend őre?? Valahol olvastam, hogy ez a fény (színes) nem megengedett a "kültérben" , de szerintem itt ez határeset, mivel igaz hogy kint van, de mégis bent azaz a lámpatestben. :P Szerintem ami igazán kint van az pl. a padló alá szerelt fény, vagy láttam már motorháztetőn is (eléggé giccses volt) kék színű ledet. Megvetted már a ledeket? Ha nem, ne is tedd ha szabad figyelmeztetnem, mert eszembe jutott valami fontos. Nem fogja "bevilágítani" a búrában neki szánt részt, mert természeténél fogva kb 40fokos szögben világít előre. az olyan ledek, amiknek a "hegye" lapos, kb 80fokot világítanak, amik meg meg vannak fúrva, "homorú a fejük" 130 fokban világítanak (kb) Egy akármilyen ittó majdnem 360 fokban világít, ami pont azt a célt szolgálja, hogy a azdott rész egésze kék fényben ússzon. Ma jutott eszembe amikor láttam szembe jönni egy asconát kék ledes helyzetjelzőkkel, és a ledből egy kék paca látszott a búrán :( Elég gáz volt a látvány. Egyből Te jutottál eszembe, gondoltam ezt nem árt ha elmondom. Persze az asconán teljesen más a "tükrök elhelyezése, meg a fényszóró működési elve is más mint egy G astrán, de szerény véleményem szerint nem fogod elérni vele a kívánt hatást. Ha szeretnéd szivesen lefényképezem a kék izzóimat működés közben, és akkor Te is látod saját szemmel, hogy tetszik-e az olyan, vagy inkább kipróbálod a led-et. (Ha esetleg valakinek ledes a helyzetjelzője G astrában és nem igazak az álltalam fölvázoltak, abban az esetben szíves elnézést kérek az okvetlenkedésemért ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Megvetted már a ledeket? Ha nem, ne is tedd ha szabad figyelmeztetnem, mert eszembe jutott valami fontos. Nem fogja "bevilágítani" a búrában neki szánt részt, mert természeténél fogva kb 40fokos szögben világít előre. az olyan ledek, amiknek a "hegye" lapos, kb 80fokot világítanak, amik meg meg vannak fúrva, "homorú a fejük" 130 fokban világítanak (kb) Egy akármilyen ittó majdnem 360 fokban világít, ami pont azt a célt szolgálja, hogy a azdott rész egésze kék fényben ússzon. Ma jutott eszembe amikor láttam szembe jönni egy asconát kék ledes helyzetjelzőkkel, és a ledből egy kék paca látszott a búrán :( Elég gáz volt a látvány. Egyből Te jutottál eszembe, gondoltam ezt nem árt ha elmondom. Persze az asconán teljesen más a "tükrök elhelyezése, meg a fényszóró működési elve is más mint egy G astrán, de szerény véleményem szerint nem fogod elérni vele a kívánt hatást. Ha szeretnéd szivesen lefényképezem a kék izzóimat működés közben, és akkor Te is látod saját szemmel, hogy tetszik-e az olyan, vagy inkább kipróbálod a led-et. (Ha esetleg valakinek ledes a helyzetjelzője G astrában és nem igazak az álltalam fölvázoltak, abban az esetben szíves elnézést kérek az okvetlenkedésemért ) Köszi, hogy szóltál, logikusnak tűnik az érvelésed, miszerint nem megfelelő szögben világíthat egy led (főleg hogy az astra foglalata erősen hegyes szögben tartja az izzót) Ha jól értem neked izzó van és abból is kék, nos akkor ez megengedett vagy sem?? Szivesebben tennék bele én is izzót, de festett kék izzó amiket lehet kapni párszáz forintért az nekem nem jött be, mivel a hő miatt teljesen elszineződik és elveszti a kék színét. :P Ellenben ha létezik vmi anyagában szinezett kék üvegből készült minőségi izzó az engem is érdekelne és áldoznék rá szivesen. Ha nem gond tedd fel a képeket, várom kíváncsian.... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Nincs mit, szivesen. Akkor várni kell míg besötétedik :( Nekem nem festett izzóim vannak, hanem maga az üvegük szinezett. Igaz ha nincs bekapcsolva nem hinné az ember hogy kék fényt fog adni, mert annyira sötét, mármár a fekete felé hajlik. Nem volt olcsó mulatsát, ha jól emléxem 3.5k volt a kettő. :P Szabályos-e? Háát.... Annyira nem kék, hogy a vak is kiszúrja 1km-ről, de a fehérhaz sincs semmi köze :P Bele lehet magyarázni a dolgot. A led kék színéhez képest fehér, a gyári izzóhoz képest kék :cry: Jól elmagyaráztam? :P Majd keresek mindjárt képet a neten, ha találok hasonlót. Addig míg el nem felejtem. Én az autólámpa boltba szoktam menni ha valami fénnyel kapcsolatos kell, mert nagyon ott vannak a szeren mindenben, és jófejek a dolgozók, meg a vásárlókkal is gyakran leállunk beszélgetni. Van hogy a főnök van a pultban és osztja az észt, hogy mi merre hány méter :D Ha útba esik és benéznél: A XVI. kerületben vannak a veres péter úton. A pontos címet nem tudom, mert mindig elhagyom a névjegyet ;) Ilyen nincs... Megtaláltam.. 1163 Veres Péter út 91. (Ha mész kistarcsa irányába akkor a jobb oldalon van) 403-32-82 a telefonszámuk Térkép: http://www.utcakereso.hu/map3/index.php?ac...9ter&num=91 (Nem vagyok az ügynökük, mielőtt bárki is megszól, csak ahol jó tapasztalatai vannak valakinek szerintem ossza meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Elfelejtettem mondani, hogy amikor vettem a helyzetjelzőket, még ki is próbálták nekem, hogy lássam hogy néz ki. Ha van kibonmtva izzó, minden tobábbi nélkül megteszik mindenkinek... Ilyen nincs a tecccsóban meg sehol máshol :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Íme a képek a helyzetjelzőről amiket megigértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Íme a képek a helyzetjelzőről amiket megigértem. Szia! És a rácsról készült kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 újabb tapasztalattal lettem gazdagabb. Próbából vettem műszerfal izzó helyére való ledeket. Beraktam Eredmény: katasztrófa. Semmi. mintha egy 10w-os zseblámpával világítanák a műszerfalat 100 méterről :P Szóval nagyon gagyi. Gondoltam, majd megmutatom ki az úr a kocsiban... volt pár 10mm-es kék ledem, gondoltam azokat megalakítgatom, berakom, aztán hűdejó lesz. De nem így történt.. Mivel a műszerfal világítás közvetve van megolda ( az izzók egy plexi lapot világítnak, azok meg a számlapot) Így sajna gondok akadtak a legek fényszórásával.. Mivel oldalra alig szórnak fényt.. A (gyári) "műszerfal ledek" nem érnek egy fabatkát sem, mivel pont nem oda világítanak (oldalra aplexire) ahová kéne. Hosszas köszörülés, forrasztgatás után is csak nevetséges volt az eredmény. Ekkor odanyomtam a számlap mögé egy ledet, gondoltam megnézem milyen lenne.... Erre a nagy meglepetés: ZÖLD színű lett a számlap... Na ekkor néztem egy nagyot.. Megfordítottam a számlapot és láss csodát SÁRGA fóliázata van a nnak a dögnek (persze gondolhattam volna az alap színből) Szóval a kék háttér + sárga számlap = zöld fény (nem tudom ki mennyire emléxik a rajz órákra általános iskola 2. osztályából, nemek egyből eszembe jutott, és az adott tanárnéni emlegetésébe keztem :cry:) Szóval jó pár órát elbohóckodtam, és végül arra jutottam, nem tudom megcsinálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Holnap viszem rácsoztatni, szombatra lesz meg. Ezt a szép színű rész a célterület Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Ez egy ilyen nap.... Avagy: Elk&#>am Ma vettem észre miközben a Barátnőmre vártam a munkahelye előtt, hogy valami nem kóser a féklámpámmal. A közelmúltban cseréltem ki a két féklámpát sokledes cuccokra. A jelenség a következő: Világít mindkét féklámpa, és a kiegészítő féklámpa is amikor "áram alatt van" az autó. Ha benyomom a fékpedált, elalszik..... Ki látott már ilyet? Fordítva nem lehet beszerelni az izzókat, mert a bajonettzáron lávő két pöcök asszimetrikus---- Mi a fene lehet ez? Majd reggel utána járok a jelenségnek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 A francia céges talicskánál volt hasonló gondunk, ha jól emlékszem volt némi kontakt hiba egy kis biztosíték kiégéssel megspékelve... ne kérdezd hogy ez hogy lehetett :P Ez egy ilyen nap.... Avagy: Elk&#>am Ma vettem észre miközben a Barátnőmre vártam a munkahelye előtt, hogy valami nem kóser a féklámpámmal. A közelmúltban cseréltem ki a két féklámpát sokledes cuccokra. A jelenség a következő: Világít mindkét féklámpa, és a kiegészítő féklámpa is amikor "áram alatt van" az autó. Ha benyomom a fékpedált, elalszik..... Ki látott már ilyet? Fordítva nem lehet beszerelni az izzókat, mert a bajonettzáron lávő két pöcök asszimetrikus---- Mi a fene lehet ez? Majd reggel utána járok a jelenségnek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Föl lettem világosítva, mi a lökös közepén lévő "dugó" A hőmérő :P Már nagyon ki vagyok okosítva :cry: Egyre türelmetlenebbül várom mikor hív a műanyagos.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Elkészült (másodszorra is) a lökim. Péntek este lecsupasztás, szombaton délután fölrakás. (Tóbiásnak leszedték az arcát) Az eredmény esztétikailag még nem lett a legjobb, mert az alsó hűtőrács kereszt tartó bordályának a darabja nagyon súrta a szemet a ködlámpák mellett. (Ez az első verzió) Ma délelőtt gyorsan fölhívam az ismerősömet, hogy le tudja-e még azt a két kiálló fület kapni, aztán gyorsan kiszaladtam isaszegre, és jól megcsiunálta nekem. (a második verzió) (Tóbiás mosolyog) Még ötletet is adott, hogyan úszhatám meg a fényezés egy részét, + adott gittet és finom csiszpapírt is, hogy meg tudjam csinálni szépre a fényezést. És ezek után nem akarta elfogani a borravalót :(, de én voltam az erősebb :P Szerintem nagyon szép és alapos munkát végzett, csak ajánlani tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nem kevés munka után elkészültem a lökössel teljesen. Az első lépés a csiszolás volt, mert a gyári "fogak" levágása után egyenletlen volt a felület. Amikor kész lettem vele, jöhetett a maszkolás és a fényezés (1300Ft-os fényes fehér barkács akril festékkel:) ) Amikor megszáradt és fölvittük haverrala parkolóba, már igencsak besötétedett. De gyönyörű munka láttán Tóbiásnak is leesett az álla :( Pár perc alatt fölraktam a lököst, és jól fölkapcsoltam a köd fényszórókat. Remélem elnyerte a tetszéseteket a beszámolóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nem kevés munka után elkészültem a lökössel teljesen. Az első lépés a csiszolás volt, mert a gyári "fogak" levágása után egyenletlen volt a felület. http://gabeszku.uw.hu/astra/folt.jpg Amikor kész lettem vele, jöhetett a maszkolás és a fényezés (1300Ft-os fényes fehér barkács akril festékkel:) ) Amikor megszáradt és fölvittük haverrala parkolóba, már igencsak besötétedett. De gyönyörű munka láttán Tóbiásnak is leesett az álla :( http://gabeszku.uw.hu/astra/lent.jpg Pár perc alatt fölraktam a lököst, és jól fölkapcsoltam a köd fényszórókat. http://gabeszku.uw.hu/astra/ok.jpg Remélem elnyerte a tetszéseteket a beszámolóm. Képpel nem idézünk! Javítottam! mackosajt :P legközelebb az idézet ha tartalmaz IMG részeket, azokat töröld ki! A rácsozás szép lett, de lenne egy kérdésem, látom Te is direktszűrőt használsz: kap az a direktszűrő rendesen friss levegőt??? Ha meleget szív a motorba éppen nem növeli a teljesítményt, de gondolom tudod... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 A gyári légszűrő házat kiszedtem, ez gondolom látszik. Abba a lökhárító felől csatlakozik egy cső aminek a másik vége a szabadból szívja a levegőt. Annyit csináltam, hogy ezt a csonkot odafordítottam a direktszűrő velé, így a menetszél pont arra "fúj". Most meg a rácsozás miatt mégnagyobb a huzat a motortérben, épp azt figyeltem, hogy most a vízhőmérséklet nem éri el a 90fokot, mint eddig, hanem a 85 és picit az alatti tartományban mozog. Persze tél van :P Nyáron tök mindegy honnan szív, ha az aszfalt fölötti levegő is 70 fokos :cry: Intercooler kellene folyékony nitrogén hűtéssel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 a 90fokot, mint eddig, hanem a 85 és picit az alatti tartományban mozog. Persze tél van :( Még nincs olyan hideg... ez kezdődő termosztáthibára utal... mindig kicsit nyitva van. Én is most cserélem az omiban, nálam is így kezdődött. Aztán most már állandóan nyitva maradt, 60 fok fölé nem ment a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ez nem jó hír.. Gondolom az sem a teljesítménynek sem az élettartamnak nem tesz jót ha huzamosan üzemhőmérséklet alatt működik a technika.. Kész van már a fóliázás? Mutathatnál képeket, hogy gyönyörködhessünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ez nem jó hír.. Gondolom az sem a teljesítménynek sem az élettartamnak nem tesz jót ha huzamosan üzemhőmérséklet alatt működik a technika.. Kész van már a fóliázás? Mutathatnál képeket, hogy gyönyörködhessünk :( És a fogyasztásnak sem. Képek majd ha kész lesz az autó teljesen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem állandóan vezetés közben keresnek mobilon..... Ha az irodában vagy otthon vagyok, alig csöng.. (murphy bek@ph@tná) :( Szóval eljátszottam a gondolattal, hogy jó volna egy kihangosító készülék.. Ismerősöm saab-jában láttam olyat, hogy bluetooth-os volt (ezért jó majdnem minden mondernebb telefonhoz) Sajnos nem tudja hol lehet ilyet szerezni, mert hozzá már úgy került az autó. Az lenne az elképzelésem, hogy tudja a "hifi"-t halkítani azt passz.. Gondolom csak a fejegységen múlik, hogy megoldható-e vele.. Nekem még a gyári VDO-500-as van benne. Van aki tett már ilyet a kocsiba erre a "rádió"ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts