Balageaxe Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Arra gondoltam, hogy mivel úgy sincs MID kijelzőm, az ablaktörlő BC gombjaira tenném a központi zár nyitás-zárást. Honnan lenne érdemes megcsapolni a jeleket? üdv Balageaxe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Még az a legegyszerűbb megoldani egy nyomógombal adni a kp.-zárnak egy zárás/nyitás jelet. Na éppen ezen agyalogtam én is ma délelőtt, hogy kellene valahová tenni - mindkét első ülésből elérhető helyre - egy szimpla ablakemelő gombot, amelynek ha az alsó részét nyomnám akkor zárna, ha pedig a felső részét, akkor nyitna. Ez a mostani "váll magasságba nyúlás" nem az igazi. Biztonság szempontjából meg én azt szeretem ha be vagyok zárva a kocsiba. Régebbi autóimba is mindig le voltak nyomva a gombok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Na éppen ezen agyalogtam én is ma délelőtt, hogy kellene valahová tenni - mindkét első ülésből elérhető helyre - egy szimpla ablakemelő gombot, amelynek ha az alsó részét nyomnám akkor zárna, ha pedig a felső részét, akkor nyitna. Ez a mostani "váll magasságba nyúlás" nem az igazi. Biztonság szempontjából meg én azt szeretem ha be vagyok zárva a kocsiba. Régebbi autóimba is mindig le voltak nyomva a gombok. Nem kell gomb, már készül a sebességfüggő automata központi zárás... Kb. 20-30 km/h sebesség elérése után, bezár, a gyújtás levételekor nyitás. Ha megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Nem kell gomb, már készül a sebességfüggő automata központi zárás... Kb. 20-30 km/h sebesség elérése után, bezár, a gyújtás levételekor nyitás. Ha megfelel? Biztosan szuper lesz. Viszont nekem biztosan "nem lesz jó". :rolleyes: Sajnos nem automata a kapum, így ha ki akarok szállni ugyanúgy fel kell húzni a gombot, vagy, hogy nyíljon az ajtó le kell állítanom a motort. Szemtelen leszek! :huh: Olyat nem lehet, hogy ehhez a kombinációhoz társítva van egy kétállású kapcsoló is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Nem kell gomb, már készül a sebességfüggő automata központi zárás... Kb. 20-30 km/h sebesség elérése után, bezár, a gyújtás levételekor nyitás. Ha megfelel? Szia! En javaslom a fekezesre torteno zarast. Ez a legbiztonsagosabb. Pl varoson dugoban lehet el sem ered a 30-at. Es akkor kell a zart ajto mikor lelassitunk, megallunk.Vasutnal meg sokszor leallitjuk az autot. VW is fekre zar. Mercedes az fekre is es 30-ra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Szia! En javaslom a fekezesre torteno zarast. Ez a legbiztonsagosabb. Pl varoson dugoban lehet el sem ered a 30-at. Es akkor kell a zart ajto mikor lelassitunk, megallunk.Vasutnal meg sokszor leallitjuk az autot. VW is fekre zar. Mercedes az fekre is es 30-ra is. Igen, ebben a fékezésre zárásra is van ráció. Viszont ezt is ki kellene egészíteni egy nyomógombbal. A #8709-es hozzászólásomat komolyra fordítva: Ha csak gyújtás levételre nyit az ajtó akkor ha egy járó motorú autóba akarsz utast "felvenni" vagy le kell állítani a kocsit vagy fel kell húzni a gombot. Tehát szerintem egy központi helyre rakott kapcsolóval mindenféleképpen ki kell egészíteni a rendszert. Bármelyik megoldás is valósuljon meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Biztosan szuper lesz. Viszont nekem biztosan "nem lesz jó". :rolleyes: Sajnos nem automata a kapum, így ha ki akarok szállni ugyanúgy fel kell húzni a gombot, vagy, hogy nyíljon az ajtó le kell állítanom a motort. Szemtelen leszek! :huh: Olyat nem lehet, hogy ehhez a kombinációhoz társítva van egy kétállású kapcsoló is? A nyomógomb is beépíthető ettől függetlenül, az egy külön dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Igen, ebben a fékezésre zárásra is van ráció. Viszont ezt is ki kellene egészíteni egy nyomógombbal. A #8709-es hozzászólásomat komolyra fordítva: Ha csak gyújtás levételre nyit az ajtó akkor ha egy járó motorú autóba akarsz utast "felvenni" vagy le kell állítani a kocsit vagy fel kell húzni a gombot. Tehát szerintem egy központi helyre rakott kapcsolóval mindenféleképpen ki kell egészíteni a rendszert. Bármelyik megoldás is valósuljon meg. Tehát: fékezéskor zárjon le, és egy plusz gomb, amivel nyit, ha előbb akarod kinyitni, mint ahogy a gyújtást leveszed. Akkor, nem is kell a sebességjel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Tehát: fékezéskor zárjon le, és egy plusz gomb, amivel nyit, ha előbb akarod kinyitni, mint ahogy a gyújtást leveszed. Akkor, nem is kell a sebességjel! Nyomógomb mindenképpen kellene szerintem is, a Mercedesekben biztosan tudom, hogy van ilyen automata zárást feloldó gomb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Persze, de mint lehetőség... :huh: Gondolj bele, megállsz, egy bokor mellett, mert nagyon-nagyon muszáj! Miközben, te a dolgod végzed, az autó engedelmeskedik a fizikának, és elindul. Gurul, gurul. Letolt gatyával, rohansz a verda után, de az elérte a sebesség limitet, és a központi bezár. Ha már gurulás közben elérte azt a sebességlimitet amire bezár az autó (mondjuk 15km/h, bár gondolom állítható lenne, de nagyjából ennyi szokott lenni az ilyen "amerikai zárás" funkciók határértéke), akkor már tökmindegy mert úgysem éred utol, hacsak nem te vagy Usain Bolt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Tehát: fékezéskor zárjon le, és egy plusz gomb, amivel nyit, ha előbb akarod kinyitni, mint ahogy a gyújtást leveszed. Akkor, nem is kell a sebességjel! Ez az! Ennél pontosabban nem is lehetett volna megfogalmazni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KaCsa007 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Tehát: fékezéskor zárjon le, és egy plusz gomb, amivel nyit, ha előbb akarod kinyitni, mint ahogy a gyújtást leveszed. Akkor, nem is kell a sebességjel! Ez min okés, viszont ha már lezárt ajtókkal megy az autó, kellene figyelni a légzsákokat is szerintem és akár egy darab elpukkanása is be kéne avatkozzon a nyitásba. Mert mi van ha netán történik valami, ne történjen persze, de ha mégis? Jön a segítség, az ajtók meg zárva vannak!!! ...??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Ez min okés, viszont ha már lezárt ajtókkal megy az autó, kellene figyelni a légzsákokat is szerintem és akár egy darab elpukkanása is be kéne avatkozzon a nyitásba. Mert mi van ha netán történik valami, ne történjen persze, de ha mégis? Jön a segítség, az ajtók meg zárva vannak!!! ...??? Ez a helyzet akkor is fennállhat ha magadra zárod a kocsit. Szerintem teljesen figyelmen kívül lehet hagyni a légzsákot. Ha eldurran akkor már nagy valószínűséggel törnek az üvegek is. Ha van még feszkó a kocsiban, akkor be lehet nyúlni és felhúzható az ajtógomb is. Ha meg már nem lehet nyitni az ajtókat mert deformálódtak, akkor majd a kollégáim fogják kinyitni a kocsit a szép nagy feszítő-vágóikkal. Azoknak nem lesz akadály és akkor már garantáltan nem gazdasági totálkáros lesz a kocsi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Jön a segítség, az ajtók meg zárva vannak!!! ...??? Mennyiből tart beverni az egyik üveget? Meg amúgy is, ha nyílik a zsák, valószínűleg már nem is lesz benne az összes. Ja, és a légzsákvezérlőnek még csak véletlenül se mennék még a közelébe se semmilyen barkács célzattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Amúgy gyárilag meg van oldva ha a kocsiba nyílik a légzsák akkor nyit a kp zár ha bezárt állapotban van!!!! Vhol a leírásba olvastam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Ez az! Ennél pontosabban nem is lehetett volna megfogalmazni. Elkészült, a központizár automatikus záró-nyitó, plusz gombbal nyitó modul. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Amúgy gyárilag meg van oldva ha a kocsiba nyílik a légzsák akkor nyit a kp zár ha bezárt állapotban van!!!! Vhol a leírásba olvastam. Ezt én is így tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 visszatérve agy kicsit az első ködlámpa bekütésre amikor nincs bekábelezve... tegnap megcsináltam... sarúkat rádugtam a kődlámpa csatira ,majd kinyomtam szilóval :rolleyes: ,miven nem volt sehol csatit :huh: elvezettem a lökösben a körbács mellet (jobról balra haladunk :lol: ) ugyancsak baloldalt jött a szilós megoldás.. baloldalt szinte a ködlámpa magasságában van testelési pont ,onnan kaptak negatívott a pozitív szállat elvittem a bal szélen a tűzfalig onnan elmentem a tűzfalon lévő átvezetésig ( kb a fékrásegítő mellet van jobra ) bementem az utastérbe elvezettem szépen ügyesen a bizti tábláig a biztitábla kiszed majd megkeres az V (római 5) relé annak a hátuljánál elvág a vastagabik fekete vezetéket összeköt a behúzott vezetékkel berak relé ,berak bizti (15A felső sor kormány felöl a harmadik , a kisbiztis táblánál ott van ) kiszed villágitás kapcsoló ,berak egy első ködlámpás kapcsoló és huss mükszik :lol: ez volt a kissebik feladat :lol: a nagyobb az intervallumos ablaktörlő volt :D de az is mükszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Elkészült, a központizár automatikus záró-nyitó, plusz gombbal nyitó modul. :lol: Amit itt megrajzoltál el is tudnád nekem készíteni? KB. mennyiből jönne ki? Nem vagyok egy elektronikai zseni!! Meg tudom különböztetni a fázist a nullától és tudom, ha egyszerre fogom meg Őket akkor az nem lesz jó (mármint nekem). :huh: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Az ajtóba a pára záró fóliát mivel érdemes visszaragasztani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Az ajtóba a pára záró fóliát mivel érdemes visszaragasztani ? én valami ceys ragasztóval raktam vissza :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Eltört az egyik ablak emelő csuszkám van valakinek tapasztalata hol és menyiért lehet beszerezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Eltört az egyik ablak emelő csuszkám van valakinek tapasztalata hol és menyiért lehet beszerezni ? az a kis fehér ovális vacak ami a sínbe csúszik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 igen az ami a zár melletti sínen függőlegesen vezeti az üveget Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 visszatérve agy kicsit az első ködlámpa bekütésre amikor nincs bekábelezve... tegnap megcsináltam... sarúkat rádugtam a kődlámpa csatira ,majd kinyomtam szilóval :rolleyes: ,miven nem volt sehol csatit :huh: elvezettem a lökösben a körbács mellet (jobról balra haladunk :lol: ) ugyancsak baloldalt jött a szilós megoldás.. baloldalt szinte a ködlámpa magasságában van testelési pont ,onnan kaptak negatívott a pozitív szállat elvittem a bal szélen a tűzfalig onnan elmentem a tűzfalon lévő átvezetésig ( kb a fékrásegítő mellet van jobra ) bementem az utastérbe elvezettem szépen ügyesen a bizti tábláig a biztitábla kiszed majd megkeres az V (római 5) relé annak a hátuljánál elvág a vastagabik fekete vezetéket összeköt a behúzott vezetékkel berak relé ,berak bizti (15A felső sor kormány felöl a harmadik , a kisbiztis táblánál ott van ) kiszed villágitás kapcsoló ,berak egy első ködlámpás kapcsoló és huss mükszik :lol: ez volt a kissebik feladat :lol: a nagyobb az intervallumos ablaktörlő volt :D de az is mükszik :D Köszönjük a leírást, már fel is felhasználtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts