Hic Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Ma majd akkor még jobban belekukkantok. Azért örülnék, ha nem kellene az egészet behúzni.. A lökhárító borítást kb. 5 perc leszedni, egyszerűbb, mint alulról turkálni, meg kukucskálni.... :lol: Pár patent (kettő felül, asszem négy alul), meg egy-egy csavar a kerékjáratnál. Hidegben óvatosan a patentekkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Helló! Pénteken a srácok belehegesztették a tempomatot. Nagyon jó kis fícsör! :unsure: Ki is próbáltam hamar, 2x250km. :huh: ENDYKA kösz nagyon! :lol: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Helló! Pénteken a srácok belehegesztették a tempomatot. Nagyon jó kis fícsör! :huh: Ki is próbáltam hamar, 2x250km. :lol: ENDYKA kösz nagyon! :lol: Tomka Sirály! Megmutathadnád majd esetleg 10-én... :unsure: Írtam privit, olvasd majd el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Pénteken a srácok belehegesztették a tempomatot. Nagyon jó kis fícsör! :unsure: Ki is próbáltam hamar, 2x250km. :huh: ENDYKA kösz nagyon! :lol: Örülök neki!! Használd egészséggel!! Remélem megvoltál elégedve a srácokkal!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Örülök neki!! Használd egészséggel!! Remélem megvoltál elégedve a srácokkal!! :huh: Szerintem nagyon ott vannak a témában. :unsure: Másik, most hétvégére elkészült az üléshuzat is, fel is rakták, nagyon tuti! Az ilyen Tescos és egyéb univerzális üléshuzatok a közelébe se tudnak menni.. Ha érdekel valakit, majd csinálok fotókat a belsőről, szerintem közelíti a gyári, eredeti huzat minőségét. Most kékes szín lett a domináns belül. (Már csak az oldalkárpitokat kell bevonni és akkor kész is. Tényleg, nincs valakinek pár belső kárpitja olcsón? Mégse az eredetin próbáljam..) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Hali! Engem érdekel, szívesen megnézném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Helló! Talán látszik a lényeg: A valóságban hangyányit sötétebb a huzat, mert vakuzott a gép. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gratula!!! Szép lett a gépsas! :unsure: Nekem is kellene bele valami..persze nem ebben a színben-->talán fekete-pirosban, fehér cérnával. Hol csinálták, ha nem vagyok Vindisgréc Ví fil volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gratula!!! Szép lett a gépsas! :unsure: Nekem is kellene bele valami..persze nem ebben a színben-->talán fekete-pirosban, fehér cérnával. Hol csinálták, ha nem vagyok Vindisgréc Ví fil volt? Köszönöm a bókot a kocsi nevében is. :lol: Bpen a 13.kerületben, Csuka utca. Duna Plázától nem messze. Egy garázsban működnek. Amúgy nem titok, felrakással együtt 15.500ba került, szerintem jó ár. :lol: Főleg, hogy láttuk ez milyen anyag.. Felső rész + fél-1cm szivacs + posztó az alja. Tépni is alig lehet, elég erős. Szóval nagyon tuti. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 És mennyi idő alatt csinálnak egy ilyet? Én is most gondolkodom rajta... Oldallégzsákod nincs? (mer' nekem van) Hátsó ülések osztottan dönthetősége megmaradt? (+középen nekem van kinyitható kartámaszom is....) Pontos cím, elérhetőség érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Talán hülyeség ,de esetleg honlapjuk van-é?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 És mennyi idő alatt csinálnak egy ilyet? Én is most gondolkodom rajta... Oldallégzsákod nincs? (mer' nekem van) Hátsó ülések osztottan dönthetősége megmaradt? (+középen nekem van kinyitható kartámaszom is....) Pontos cím, elérhetőség érdekelne... A mienk olyan 2-3 hét alatt lett kész. Hát, oldallégzsák, kartámasz az passz, meg kell kérdezni, nekem egyik sincs. Osztottan dönthetőség az maradt. Majd írok címet, csak elő kell keresni a névjegykátyát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Talán hülyeség ,de esetleg honlapjuk van-é?! Honlap.. Ne viccelj. :unsure: Ez egy kis garázsbolt.. Semmi komoly. De mint tudjuk, nem mindig a kinézet a fontos. Egy idősebb nő viszi ott a boltot, meg egy középkorú fickó, aki segít neki, amikor fel kell pakolni valakinek a kocsijára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Honlap.. Ne viccelj. :unsure: Ez egy kis garázsbolt.. Semmi komoly. De mint tudjuk, nem mindig a kinézet a fontos. Egy idősebb nő viszi ott a boltot, meg egy középkorú fickó, aki segít neki, amikor fel kell pakolni valakinek a kocsijára. nekem meg egy szoba a munkahelyem mégis van honlapom... mellesleg ha gondolod, beajánlhatsz nálunk (www.velodesign.hu) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 nekem meg egy szoba a munkahelyem mégis van honlapom... mellesleg ha gondolod, beajánlhatsz nálunk (www.velodesign.hu) :unsure: Najó, de gondolom ilyen irányítottságú vagy. :huh: Meg talán fiatalabb is. :lol: (én is több, mint 8 éve csinálom a weboldalakat, de még soha nem volt kedvem magamnak csinálni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 No, itt a cím: Autóüléshuzat készítés Szűcs Piroska 1131 Budapest Csuka u. 4. (garázs) Tel.: 329-6910 Nyitva: H-P: 8-18 Szo.: 8-13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Köszönjük! Szombati talira jössz? Szerintem többen megsasolnánk az üléshuzatod..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 No, itt a cím: Autóüléshuzat készítés Szűcs Piroska 1131 Budapest Csuka u. 4. (garázs) Tel.: 329-6910 Nyitva: H-P: 8-18 Szo.: 8-13 köszi ezt elteszem......azt nem tudod, hogy ülések ujraszivacsozásával foglalkoznak e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 köszi ezt elteszem......azt nem tudod, hogy ülések ujraszivacsozásával foglalkoznak e? Fel kell hívni őket és kiderül..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Köszönjük! Szombati talira jössz? Szerintem többen megsasolnánk az üléshuzatod..... Háát, eddig úgy néz ki, hogy nem tudok.. De próbálom meggyőzni az asszonyt.. :unsure: Ha tudok, ott leszek, szeretem azt a környéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 köszi ezt elteszem......azt nem tudod, hogy ülések ujraszivacsozásával foglalkoznak e? Hát, szerintem nem.. Csak üléshuzatként mondják magukat, még oldalkárpit áthúzását sem vállalták. De majd anyagot azért szerzek tőlük. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Ma nekem is kész lettek az üléshuzataim: Thanx a címért Tomka! (ja és bocs a kék szín "koppintása" miatt.... eredetileg szürke feketét akartam de a szürkét túl világosnak találtam...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Szép lett!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Illik az autó színéhez... :unsure: Széép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Illik az autó színéhez... :unsure: Széép Thanx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts