ENDYKA Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Még egy kérdés azokhoz, akiknek van motortér borításuk. Megnézné valaki, hogy mivel vannak rögzítve? Én műanyag patentokra tippelek, de soha nem lehet tudni. :unsure: Csak mert akkor veszek patentokat külön.. Bár nekem nincs, tuti, hogy patentos! :blink: Ivó: Pü megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Bár nekem nincs, tuti, hogy patentos! :blink: Ivó: Pü megy! Na, akkor majd lerohanom Opeléket megint. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Na, akkor majd lerohanom Opeléket megint. :unsure: Kaptál paplant bontóban? "ví fil?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Még egy kérdés azokhoz, akiknek van motortér borításuk. Megnézné valaki, hogy mivel vannak rögzítve? Én műanyag patentokra tippelek, de soha nem lehet tudni. :unsure: Csak mert akkor veszek patentokat külön.. Thx, Tomka Igen, kis fekete bolhák. Nekem hiányzott pár, akkor a bontóban adtak egy marékkal ingyen. Szóval emiatt ne verd költségbe magad, szerintem kapsz azt is a bontóban hozzá grátisz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Kaptál paplant bontóban? "ví fil?" Dehogy, még nem is néztem, csak fel akartam készülni előre, de ha adnak, akkor oks. :unsure: Csak mert autós tapasztalatokból kiindulva, ha leszedtem valami patentosat, minimum a fele bolha eltört. :blink: De mihelyst lesz valami, közlöm úgyis a mostani tarifákat. ;) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 npasi már rakott fel magának bontottat. Ha jól tudom, nagyságrendekkel kevesebb pénzből... Azt viszont nem tudom, pontosan mennyi volt neki. 5.000.- volt és kaptam még hozzá egy rakás tartalékpatentot is olyan letéphetős kiszerelésben. És nem fájt neki? :unsure: Formában vagy, mi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IVÓ Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Bár nekem nincs, tuti, hogy patentos! :unsure: Ivó: Pü megy! Szia ENDYKA! Nagyon szépen köszönöm a segítséget. A fiúk pénteken megoldották a problémát és van tempomat is végre a kocsiban. Igazi profi csapat! A hétvégén hosszú úton kipróbáltam és kiválóan működik. Valamikor megiszunk rá egy bambit..... Ivó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Valamikor megiszunk rá egy bambit..... Ivó Ezt el is várom! :unsure: Legyen örömöd benne!!! Örülök, hogy megcsinálták neked és jó munkát végeztek a srácok!! Ja és remélem, hogy az ár is maradt a régi! :blink: PÍSZ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ezt el is várom! ;) Legyen örömöd benne!!! Örülök, hogy megcsinálták neked és jó munkát végeztek a srácok!! Ja és remélem, hogy az ár is maradt a régi! ;) PÍSZ!! Hát, én sajnos még nem jutottam el odáig.. :blink: Mindenre megy el a pénz, ablakcsere a lakáson, meg ilyen haszontalanságok.. A kocsira meg éppen csak benzinre jut. :unsure: Nademajd egyszercsak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 A család, a lakás az első: a többi csak luxulsolás!! :blink: De 1X arra is sort keríthetsz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 A család, a lakás az első: a többi csak luxulsolás!! ;) De 1X arra is sort keríthetsz! :blink: Thx a bíztatást! :unsure: Tudom én.. Még téligummancs is kell a kocsira, mert lassan megjön a hideg.. De hosszú már a lista. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tudtok segíteni. Ezt a rádiót kapom karácsonyra a cégtöl http://www.addel.hu/template/temp1/detailp...productid=97624 Tudtok valamit mondani a beszereléssel kapcsolatba? Be lehet nem túl nagy roncsolással szereltetni? Esetleg valami ötlet szereldével kapcsolatba? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Simán lehet cserélni. A régi rádiót a gyári kiemelővel (vagy hosszú szegekkel, ill. pici csavarhúzókkal) ki lehet húzni egyszerűen és roncsolásmentesen. Majd a keretét is ki lehet szedni egyszerűen, pár fül visszahajtásával (ez is roncsolásmentes). Utána az új rádió keretét becsúsztatni, közben csatira rádug (kell legyen olyan csatija, mint a gyári), antenna is rádug, füleket ráhajt a középkonzolra, rádió beledug, és élvez. :unsure: Jah, azt elfelejtettem mondani, a kivételnél a gyári rádiónak ki kell csavarni a hernyócsavarjait a négy sarkán, majd a helyükre dugni a kiemelőt vagy a szegeket. Azok oldják az oldalán a körmöket, amivel kapaszkodik a keretbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Köszi Ezekszerint ne vigyem el szerelőhöz? Ha ki tudom szedni a gyárit akkor csak dugdosni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Köszi Ezekszerint ne vigyem el szerelőhöz? Ha ki tudom szedni a gyárit akkor csak dugdosni kell? Persze, nem nagy ördöngősség. Az enyémben a gyári tartó keret csavarozva volt, simán ki lehet szedni. Valamint nekem volt még mögötte egy merevítőszerűség, ami nem tudom, h mire jó, de attól elég nehezen lehetett bedugni az antennát az újba, szóval azt is kiszedtem. Ami lehet esetleg, hogy a gyújtás és az az állandó 12V fordítva lesz, de azt csak meg kell cserélni. Ja, meg előfordul, hogy az antenna csatlakozó nem olyan, mint az új rádión, akkor kell egy 200Ftos átalakító.. De a fő ISO csatik stimmelni szoktak, csak a gyárin 3 csatlakozó van, az újba meg kettő kell.. (merthogy nem vezérli a kijelzőt, csak plusz rátéttel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Köszi a segítséget, de asszem elviszem valakihez aki ért hozzá, nehogy el... valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Köszi a segítséget, de asszem elviszem valakihez aki ért hozzá, nehogy el... valamit. Hozd el inkább a Lurdyhoz csütörtökön, és vagy én, vagy valaki segít bevarázsolni. Nem ügy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 O.K. Lehet, hogy igénybe veszem a segitségeteket, de csak karácsony környékén kapom meg. Majd szólok ha meg van aztán megbeszélünk valakivel valamit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 O.K. Lehet, hogy igénybe veszem a segitségeteket, de csak karácsony környékén kapom meg. Majd szólok ha meg van aztán megbeszélünk valakivel valamit. :unsure: Rendben, szólj ha megvan, és beszereljük izibe, hogy karácsony este már ezen hallgathasd a jó kis mp3-as Stille Nacht cd-ket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 HIC Mester! Taníts HIFI-t építeni! :lol: :) Nekem nagyon tetszik HIC autójának hangzása. Csütörtökön meghallgattam a Lurdynál... hát gyönyörűen szól! Nyilván nekem is keríteni kellene néhány pár úgy hangszórót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 HIC Mester! Taníts HIFI-t építeni! :lol: :) Nekem nagyon tetszik HIC autójának hangzása. Csütörtökön meghallgattam a Lurdynál... hát gyönyörűen szól! Nyilván nekem is keríteni kellene néhány pár úgy hangszórót... :) Há' de neked még gyári van benne.... meg a fejegység hajtja, nem erősítő.... nem nagy ügy, jövőre kiokoskodjuk, nem túl drágán, hogy maradjon pénz az OPC optikára, meg az ültetésre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Há' de neked még gyári van benne.... meg a fejegység hajtja, nem erősítő.... nem nagy ügy, jövőre kiokoskodjuk, nem túl drágán, hogy maradjon pénz az OPC optikára, meg az ültetésre :lol: E-BAY RULEZ! :) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Tudom, hogy jövök itt mindig a lehetetlen kérdéseimmel, de akinek van ködlámpája, az meg tudná nézni, hogy gyárilag kb. merre megy a vezetékezés? Mert én nézegettem a lökhárító belsejét, de nem láttam semmi lógó vezetéket, amire rá kellene dugni csak szimplán. :lol: Thx, Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Tudom, hogy jövök itt mindig a lehetetlen kérdéseimmel, de akinek van ködlámpája, az meg tudná nézni, hogy gyárilag kb. merre megy a vezetékezés? Mert én nézegettem a lökhárító belsejét, de nem láttam semmi lógó vezetéket, amire rá kellene dugni csak szimplán. :lol: Thx, Tomka Lehet hogy nincs is gyárilag bekábelezve...Amúgy valahonnan a kerekek felől jön (kerékjárat felőli részen keresgélj) Ha a lököst leszeded akkor legalábbis ott lógnak majd valahol... Ha jól emlékszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Lehet hogy nincs is gyárilag bekábelezve...Amúgy valahonnan a kerekek felől jön (kerékjárat felőli részen keresgélj) Ha a lököst leszeded akkor legalábbis ott lógnak majd valahol... Ha jól emlékszem.... Ma majd akkor még jobban belekukkantok. Azért örülnék, ha nem kellene az egészet behúzni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts