NeedForSpeed Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 A legjobb érzés amikor lefelé vagy felfelé visz az autómatika a hegyről, dombról. Na az érzés! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Nekem fékre és kuplungra kapcsol automatikusan, szerintem nálad is így van :unsure: Valszeg így van! Nagyon bejövős! Eddig ez érte meg a legjobban a kocsin, amit eddig raktunk fel rá vagy bele. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Helló mindenkinek! Gondoltam megírom mai tapasztalatomat. Azt terveztem, hogy a Focusok táborának élményei alapján felbuzdulva (sokan raktak utólag motorháztető szigetelést a kocsijukba 10e Ft körüli összegért) bemegyek én is az Opel kereskedésbe, merthogy ez egy olcsó márka. :unsure: Megkérdeztem, hogy mennyi lenne a fennt említett szigetelés G Astrába és a srác 39000-et mondott.. Hát, szépen megköszöntem, ez sem lesz még egy darabig.. :blink: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Helló mindenkinek! Gondoltam megírom mai tapasztalatomat. Azt terveztem, hogy a Focusok táborának élményei alapján felbuzdulva (sokan raktak utólag motorháztető szigetelést a kocsijukba 10e Ft körüli összegért) bemegyek én is az Opel kereskedésbe, merthogy ez egy olcsó márka. :unsure: Megkérdeztem, hogy mennyi lenne a fennt említett szigetelés G Astrába és a srác 39000-et mondott.. Hát, szépen megköszöntem, ez sem lesz még egy darabig.. :blink: npasi már rakott fel magának bontottat. Ha jól tudom, nagyságrendekkel kevesebb pénzből... Azt viszont nem tudom, pontosan mennyi volt neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 npasi már rakott fel magának bontottat. És nem fájt neki? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 ... a fennt említett szigetelés G Astrába és a srác 39000-et mondott.. Hát, szépen megköszöntem, ez sem lesz még egy darabig.. :unsure: Dejónekem! A dízelben gyárilag van ilyen :blink: Szerintem bontóból 10-es körül kapsz, ha kell - telefonálj pár helyre, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Dejónekem! A dízelben gyárilag van ilyen :blink: Márakinek! Nekem pl lespórolták a Lengyelek! :unsure: Majd bontóban szerzek be én is, azt hiszem. Bár a hang abszolút nem zavaró! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Igazából akkor is a tűzfalon fogod jobban nem hallani a szigetelés miatt a zajokat, nem pedig ha a motor háztetőt szigeteled le, de az sem árt. Mellesleg a lengyelek onnan is lehagyták! :blink: Meg lehet csinálni fűtőtest mögé kapható hőszigetelő paplanból is. Az sem rossz és lényegesen olcsóbb. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Igazából akkor is a tűzfalon fogod jobban nem hallani a szigetelés miatt a zajokat, nem pedig ha a motor háztetőt szigeteled le, de az sem árt. Mellesleg a lengyelek onnan is lehagyták! :unsure: Asszem volt olyan átmeneti classic verzió, ahol a tűzfalon még volt, de a motorháztetőn már nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 nekem is van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 nekem is van :unsure: Nekünk van mindenhol, me' a miénk az "drága" Ótó volt! ;) Drágasszágom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Meg lehet csinálni fűtőtest mögé kapható hőszigetelő paplanból is. Az sem rossz és lényegesen olcsóbb. :unsure: Hőtükörnek hívják... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nekünk van mindenhol, me' a miénk az "drága" Ótó volt! ;) Drágasszágom! :blink: Akkó' a zenyim is drága ótó? Mert abban is van mindenhol anyag... csak a B oszloptól hátrafelé felejtették el az összes kárpitot ;) Egyébként tényleg jó az utólagos hangszigetelés is. Régen Ladában csináltunk olyat, hogy polifoamot nyomtunk mindenhová a szőnyeg alá, a kerékdoboknál duplán, és tök jó volt - min. felére csökkent az utastér zaja. (kb. akkor lehetett az olyan szigeteletlen dízel Astra szintjén, aminek rossz az összes gumija és kerékcsapágya, meg a váltójából elfolyt az olaj..... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Igazából akkor is a tűzfalon fogod jobban nem hallani a szigetelés miatt a zajokat, nem pedig ha a motor háztetőt szigeteled le, de az sem árt. Mellesleg a lengyelek onnan is lehagyták! :blink: Meg lehet csinálni fűtőtest mögé kapható hőszigetelő paplanból is. Az sem rossz és lényegesen olcsóbb. :unsure: A tűzfal szigetelése hogyan néz ki? A motor felől van? Eddig még nem láttam ilyet egyik kocsinkban sem.. Igazából nem a hang miatt szeretném, mert a benzinmotornak nem sok hangja van, hanem, hogy télen hamarabb bemelegedjen a motor és lassabban hűljön ki. (Persze lehet, hogy tévedek... ) Ez a hőtükör bírja a motor hőjét? És a nedvességgel mi a helyzet? Nem szívja be? Mert a motornál azért esik valamennyi eső, meg sár.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nekünk van mindenhol, me' a miénk az "drága" Ótó volt! ;) Drágasszágom! :blink: Az enyémből szerintem azt is kispórolták(azért megnézem), pedig közel 4 milliót fizettem érte.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 A tűzfal szigetelése hogyan néz ki? A motor felől van? Ez a hőtükör bírja a motor hőjét? És a nedvességgel mi a helyzet? Nem szívja be? Mert a motornál azért esik valamennyi eső, meg sár.. A tűzfalon lévő szigetelés, egy vastag szivacsos anyag, és van a motortér felöl is meg az utastér felöl is... -legalábbis nálam... :unsure: A hőtükör egy építőiparban használt szigetelő anyag, több féle is létezik. Lehet egy síma alumínium fólia, vagy szivaccsal kombinálva, esetleg öntapadós kivitelben... Én azért a bontókban keresgélnék először... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IVÓ Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Igen gyári! 3 srác építette be(Wallis, Kövesdán, Tóth-nál dolgoznak), én az anyagi részét álltam! :blink: kb: 1 óra alatt lett kész! Sokan mondták, hogy a Classicocba nem lehet :unsure: , hát sikerült. ;) Az "I"-vel rögzíted és ha legközelebb azzal a beállítással akarsz menni, akkor benyomod a "R"-et. Ha gyorsítani akarsz, nem kell gázpedálra lépned, csak nyomva tartani az "I"-t(ahol elengede azt tartja a kocsi a továbbiakban), ha lassítani-->akkor az "R"-et. A "O" értelem szerint oldja a tempomatot, persze ha gáz vagy fékpedált benyomod akkor is kiold!! Mindezt a gyári ár töredékéért: 35 pénzért! Királyság! Persze a jót, könnyen megszokja az ember!! ;) Szia. Érdekelne a tempomat beszerelés mikéntje és megoldása, leginkább a gyári kivitel. Ahogyan irtad, Neked sikerült megoldanod. Segíts kérlek egy pár hasznos jótanáccsal illetve névvel. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 A tűzfalon lévő szigetelés, egy vastag szivacsos anyag, és van a motortér felöl is meg az utastér felöl is... -legalábbis nálam... :unsure: A hőtükör egy építőiparban használt szigetelő anyag, több féle is létezik. Lehet egy síma alumínium fólia, vagy szivaccsal kombinálva, esetleg öntapadós kivitelben... Én azért a bontókban keresgélnék először... ;) Ahha. Hát, lehet bontó lesz, csak Eger környékén szűkösek a bontó lehetőségek. Bpen tudom, hogy minden sarkon van egy, de itt bonyolultabb... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Szia. Érdekelne a tempomat beszerelés mikéntje és megoldása, leginkább a gyári kivitel. Ahogyan irtad, Neked sikerült megoldanod. Segíts kérlek egy pár hasznos jótanáccsal illetve névvel. Köszönöm Szia! Lényegében mindent leírtam a tapasztalatokról.. hiba csak annyi volt, hogy gázra nem old ki, hanem gyorsítás után visszatér a lerögzített állásba. Nagyon szeretem és azóta kevesebbet fékezek, többet használom a motorféket is.. Fogyasztásban nem tudom, hogy lesz a különbség-->ma tankolok. Viszonylag gyorsan beépíthető (max:másfél óra). Felprogramozzák, bekötika kábeleket és a kapcsolót. Neked milyen autód van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
IVÓ Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Szia! Lényegében mindent leírtam a tapasztalatokról.. hiba csak annyi volt, hogy gázra nem old ki, hanem gyorsítás után visszatér a lerögzített állásba. Nagyon szeretem és azóta kevesebbet fékezek, többet használom a motorféket is.. Fogyasztásban nem tudom, hogy lesz a különbség-->ma tankolok. Viszonylag gyorsan beépíthető (max:másfél óra). Felprogramozzák, bekötika kábeleket és a kapcsolót. Neked milyen autód van? Astra G Caravan 2.0 DTI 16 V. Minden létező extra benne van kivéve a tempomatot. Ezért szeretném belevarázsoltatni. Azt szeretném megkérdezni, hogy ott ahol csináltattad, Nekem is meg tudnák-e csinálni és, hogy mi kell hozzá. Hogyan tudok kapcsolatba lépni azokkal a szerelőkkel akik Neked csinálták?Ebben kéne a segítséged.Látom, Neked is dizel van, csak az 1.7-es kivitel. Gondolom a kétezereshez sem bonyolultabb megcsinálni mint az 1.7-es motorral szereltekhez. Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Hogyan tudok kapcsolatba lépni azokkal a szerelőkkel akik Neked csinálták?Ebben kéne a segítséged.Látom, Neked is dizel van, csak az 1.7-es kivitel. Előre is köszönöm Utánna járok ma este, úgy is találkozom velük. Szerintem nem lesz gond, hiszen az 1.7esem újabb, mint a tiéd! Holnap írok, hogy mit tudtam meg! Üdv: ND Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 hiba csak annyi volt, hogy gázra nem old ki, hanem gyorsítás után visszatér a lerögzített állásba. EZ NEM HIBA. ez ilyen. az enyém is igy müködik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem az a hiba: hanem az, hogy mikor először leírtam tapasztalataimat, akkor úgy írtam, hogy kiold, de nem old ki csak a kuplungra meg a fékre. Gázra gyorsít, aztán visszaáll az előre beállított értékre.. Tehát hibamentes! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IVÓ Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Nem az a hiba: hanem az, hogy mikor először leírtam tapasztalataimat, akkor úgy írtam, hogy kiold, de nem old ki csak a kuplungra meg a fékre. Gázra gyorsít, aztán visszaáll az előre beállított értékre.. Tehát hibamentes! :unsure: Szia ENDYKA! Nem jeleztél vissza a tempomat miatt, pedig nagyon várom a válaszod. Előre is köszönöm. Ivó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Még egy kérdés azokhoz, akiknek van motortér borításuk. Megnézné valaki, hogy mivel vannak rögzítve? Én műanyag patentokra tippelek, de soha nem lehet tudni. :unsure: Csak mert akkor veszek patentokat külön.. Thx, Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts