opel16v Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Nah, akkor aki kíváncsi rá, hogy funkcionál a gépében egy ilyen board computer, jelentkezzen nálam! Az első G Astrás "ügyfelem" komoly kedvezményre számíthat! :) Ugyanez vonatkozik az első C Corsás emberkére is. :unsure: (fontos hogy az autóban levő TID kijelző ne legyen átprogramozva tech2-vel csak dátumkijelzésre! Ennek megállapítása ha nem biztos: mindkét gomb nyomvatart, amíg meg nem jelenik egy kód. Ha ez 12, akkor át van programozva! Egyébként 11.) http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip 70/3136658 gabor@opel16v.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 a következőben kérném valakinek a segítségét nekem gyárilag nem volt benne elektromos abalak, de azt rakattam bele utólag, de most át szeretném rakatni a kapcsolót a középkonzolról az ajtóra (ahol ugye gyárilag is lenni szokott) ahhoz csak egy sima kapcsolót kell vennem, illetve az a kis műanyag részt? vagy az egész a könyöklő részt le kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Helló! Nem tudja valaki, hogy a G Astrák üléséről a kárpitot le lehet-e könnyen szedni és visszarakni? Vagy ragasztott? Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 a következőben kérném valakinek a segítségét nekem gyárilag nem volt benne elektromos abalak, de azt rakattam bele utólag, de most át szeretném rakatni a kapcsolót a középkonzolról az ajtóra (ahol ugye gyárilag is lenni szokott) ahhoz csak egy sima kapcsolót kell vennem, illetve az a kis műanyag részt? vagy az egész a könyöklő részt le kell cserélni? Logikusnak tűnik, hogy csak azt a kis részt cseréld, amiben a kapcsoló van. Igazából én egy bontóban próbálkoznék és megkérdezném, hogy van-e valamijük, amivel előrébb leszel. Helló! Nem tudja valaki, hogy a G Astrák üléséről a kárpitot le lehet-e könnyen szedni és visszarakni? Vagy ragasztott? Tomka Tomka, erről Uhuhu-t kellene megkérdezned. Mivel azért elég rendesen rá van varrva, szerintem nincs ragasztva. Azért könnyen leszedni szerintem nem lehet, márcsak a komoly kárpitos munka miatt sem, amit kapott... szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 digitklíma beszereléséhez nagy munka kell, vagy csak elég a középkonzoli vezérlőt rákötni valamire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Én úgy tudom, hogy a digit klímás autókban teljesen más a szellőző rendszer. Több helyen jön a levegő, meg több hőmérséklet érzékelő is van beépítve. Javítsatok ki, ha rosszul tudom, mert ez engem is érdekelne. Csak a technikai oldala, mert eszemben sincs utólag belerakni, akkor eleve olyat vettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 A digitklíma nem csak a hőfokot, hanem a levegőelosztást is automatikusan szabályozza, tehát a teljes radiátor/levegőelosztó egység más, minden motoros, nem pedig csak a levegőkeringetés. Ennek megfelelően valószínűleg a komplett radiátoregység csere esedékes.... Én egyébként nem erőltetném. Jópofa a hőfokbeállítás meg minden az automata klímán, de ezekben a középkategóriás kocsikban nem olyan a hatásfoka, mint a luxuskocsikban. Nekem pl. az OFF Stilo-ban kb. 20-30 perc, mire ténylegesen eléri a kívánt hőmérsékletet (érzetre)... lehet, hogy a manuális klíma nem ennyire precíz, de ha meleged van, nyomatod a hideget ezerrel, oszt jóvan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Megérteném, ha nem Gyári Opel rádió lenne??? Ezen nincs kijelző az előlapon.. Ahhoz, hogy a kijelzővezérlést a rádió átvegye, az ISO csatlakozó "auto antenna" vezetékére 12V-ot kell adjon. (A5 - kiosztás ITT - a pontos kiosztás változik autómárkánként) Nálad itt lehet a bibi, mert ha pl. egy nem gyári rádiót raksz bele, ami nem tudja vezérelni a kijelzőt, ha ez a vezeték be van kötve és bekapcsolod, a dátum eltűnik a kijelzőről, és csak üres sor van alul. Mivel nálad a dátum marad, a következők lehetnek: - a vezeték nincs bekötve az ISO csatlakozónál - a rádió nem adja ki a 12V-ot Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Vagy a kijelző van átprogramozva rádió nélküli módra... :lol: Be kell fáradni a legközelebbi márkaszervízbe, és tech2-vel átiratni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 nemtudjátok, azt meg lehet oldani hogy kettős zárásra automatikusan felhúzza az ablakokat? tehát a reteszelős zárásra, ami amúgy a riasztót is kapcsolja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 nemtudjátok, azt meg lehet oldani hogy kettős zárásra automatikusan felhúzza az ablakokat? tehát a reteszelős zárásra, ami amúgy a riasztót is kapcsolja... meg. Az ablakfelhúzó pozitívját össze kell közösíteni a kpzárral.Sztem egy autóvillamosságis kb 3 perc alatt megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 kell bele valami időzitő relé... vagyis az enyémbe kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mintha az enyémbe most nem kellett volna semmi extra relé, de állítólag nem mindegyik szériánál lehet egyszerűen megoldani. De inkább nem mondok hülyeséget, csak kósza emlék a riasztó beszerelésemről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 aha, azért mert neked az utólagos riasztó tudta ezt a funkciot. de amibe nincs riaszto abba kő, asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 aha, azért mert neked az utólagos riasztó tudta ezt a funkciot. de amibe nincs riaszto abba kő, asszem. Igen, sztem is vmi ilyesmi lehet... Akartam is irni, csak kimaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Szerintem "komfort modul " a neve, felszereltség függő extra... :lol: Megoldható utólagos riasztóval is, ha elég okos a technika... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Bekerült a vasba a Tempomat! (a régi és az új kapcsoló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Bekerült a vasba a Tempomat! Wow, gratula! Gyári? Elő volt készítve? Te pakoltad bele? More info pls. :lol: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Wow, gratula! Gyári? Elő volt készítve? Te pakoltad bele? More info pls. :lol: Igen gyári! 3 srác építette be(Wallis, Kövesdán, Tóth-nál dolgoznak), én az anyagi részét álltam! :D kb: 1 óra alatt lett kész! Sokan mondták, hogy a Classicocba nem lehet :lol: , hát sikerült. :D Az "I"-vel rögzíted és ha legközelebb azzal a beállítással akarsz menni, akkor benyomod a "R"-et. Ha gyorsítani akarsz, nem kell gázpedálra lépned, csak nyomva tartani az "I"-t(ahol elengede azt tartja a kocsi a továbbiakban), ha lassítani-->akkor az "R"-et. A "O" értelem szerint oldja a tempomatot, persze ha a kuplungot vagy fékpedált benyomod akkor is kiold!! Mindezt a gyári ár töredékéért: 35 pénzért! Királyság! Persze a jót, könnyen megszokja az ember!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Igen gyári! 3 srác építette be(Wallis, Kövesdán, Tóth-nál dolgoznak), én az anyagi részét álltam! :lol: kb: 1 óra alatt lett kész! Sokan mondták, hogy a Classicocba nem lehet :lol: , hát sikerült. :D Az "I"-vel rögzíted és ha legközelebb azzal a beállítással akarsz menni, akkor benyomod a "R"-et. Ha gyorsítani akarsz, nem kell gázpedálra lépned, csak nyomva tartani az "I"-t(ahol elengede azt tartja a kocsi a továbbiakban), ha lassítani-->akkor az "R"-et. A "O" értelem szerint oldja a tempomatot, persze ha gáz vagy fékpedált benyomod akkor is kiold!! Mindezt a gyári ár töredékéért: 35 pénzért! Királyság! Persze a jót, könnyen megszokja az ember!! ;) Király! Lehet, majd egyszer én is beruházok... Sosem vezettem még tempomatos autót, de már nagyon szeretnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Király! Lehet, majd egyszer én is beruházok... Sosem vezettem még tempomatos autót, de már nagyon szeretnék... :lol: Kocsid van, a többit meg ők megoldják.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Igen gyári! 3 srác építette be(Wallis, Kövesdán, Tóth-nál dolgoznak), én az anyagi részét álltam! :D kb: 1 óra alatt lett kész! Sokan mondták, hogy a Classicocba nem lehet :lol: , hát sikerült. :D Az "I"-vel rögzíted és ha legközelebb azzal a beállítással akarsz menni, akkor benyomod a "R"-et. Ha gyorsítani akarsz, nem kell gázpedálra lépned, csak nyomva tartani az "I"-t(ahol elengede azt tartja a kocsi a továbbiakban), ha lassítani-->akkor az "R"-et. A "O" értelem szerint oldja a tempomatot, persze ha gáz vagy fékpedált benyomod akkor is kiold!! Mindezt a gyári ár töredékéért: 35 pénzért! Királyság! Persze a jót, könnyen megszokja az ember!! ;) Cool! És vállalnak még más Classicot is, vagy neked ismerősök voltak? Kell nekem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Cool! És vállalnak még más Classicot is, vagy neked ismerősök voltak? Kell nekem is. :lol: Persze megoldható! Majd privibe küldök neked telszámot és megbeszélitek, a srácra meg rácsörgök, hogy esetleg felhívod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Persze megoldható! Majd privibe küldök neked telszámot és megbeszélitek, a srácra meg rácsörgök, hogy esetleg felhívod! :lol: Thx! Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Igen gyári! 3 srác építette be(Wallis, Kövesdán, Tóth-nál dolgoznak), én az anyagi részét álltam! :D kb: 1 óra alatt lett kész! Sokan mondták, hogy a Classicocba nem lehet :lol: , hát sikerült. :D Az "I"-vel rögzíted és ha legközelebb azzal a beállítással akarsz menni, akkor benyomod a "R"-et. Ha gyorsítani akarsz, nem kell gázpedálra lépned, csak nyomva tartani az "I"-t(ahol elengede azt tartja a kocsi a továbbiakban), ha lassítani-->akkor az "R"-et. A "O" értelem szerint oldja a tempomatot, persze ha gáz vagy fékpedált benyomod akkor is kiold!! Mindezt a gyári ár töredékéért: 35 pénzért! Királyság! Persze a jót, könnyen megszokja az ember!! ;) királyság, grat a cucchoz ;) énis nagyon szeretem a tempomatot, bár kicsit ijjesztő volt elsőre hogy nem én nyomom neki a gázt :lol: egyébként gázra nem kapcsol ki, tehát ha gázt adsz neki akkor gyorsít, majd ha elveszed a gázról a lábad akkor visszalassít a tempomat által beállított értékre. Nekem fékre és kuplungra kapcsol automatikusan, szerintem nálad is így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts