NeedForSpeed Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Hello Coupe! Épp dél körül mentél el mellettem a fehérvári sarkánál. Ott néztem a könyöktámaszt, de shit mindegyik. Nekem azért gáz a standard, mert a dréktámasz állító teljesen összekarcolódna és nehézkes lenne az ülés előre döntése is miatta. Ez a nefelejts-es Ez jó mert itt alatta van a felfogatás ahogy nézem, nem pedíg kétoldalról bazinagy lemezekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Jártam arra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Én ha ilyet vennék csak az általuk forgalmazott "könyöklőt" venném meg. nefelejts kft kicsit drágább mint a többi,de minőségi bőrből van.Ez ugyanaz, mint ami nekem is van... (na meg Ákosnak, meg Off-Topic-nak, stb.) Tényleg finom bőr van a tetején. Az biztos, hogy macerás állítani a deréktámaszt, ha ez bent van... de ugye, az nem olyan mint a rádió hangereje, hogy állandóan csavargatja az ember! :huh: Egyszer beállítod, oszt jóvan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nékem is ilyen van... :) Igaz nekem már sikerölt eltörni az alsó pántot, amin a lefogató csavarok vannak... :huh: Gyerkőc szokott rajta csücsülni... :) Kár hogy műanyag....de mostmár bivaly erős lett, akár rá is ülhetek.... :lol: :) :D 0,75-ös rozsdamentes lemezből csináltam másikat... B) Szreintem tuti, nem bántam meg hogy beraktam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Hi all! Úgy néz ki tévedtem. Megnéztem az új Astra és a Vectra ablakmosó spricnijét is, de ránézésre tök ugyanaz, mint a G-ben van, így nem valószínű, hogy porlasztós.. :huh: Más.. Írtátok, hogy a tempomat lehetőségét a legegyszerűbben úgy lehet ellenőrizni, hogy az indexkar végéhez van-e egy kis csatlakozó ragasztva. Eddig ok. De hogy szedem le a borítást? Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Én ha ilyet vennék csak az általuk forgalmazott "könyöklőt" venném meg. nefelejts kft kicsit drágább mint a többi,de minőségi bőrből van. Csak azt tudnám, hol találok G-Astra könyöklőt ezen a honlapon.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Csak azt tudnám, hol találok G-Astra könyöklőt ezen a honlapon.... :huh: Kattints rá a honlapon található Áruház linkre-->aztán a 2funkciós kartámaszra... Hoppsz G tényleg nincs rajta... Üdv: ND Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Na ez az!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Na ez az!! :huh: 4 funkciósból van fent, de kép nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Hi all! Úgy néz ki tévedtem. Megnéztem az új Astra és a Vectra ablakmosó spricnijét is, de ránézésre tök ugyanaz, mint a G-ben van, így nem valószínű, hogy porlasztós.. :huh: :lol:( Más.. Írtátok, hogy a tempomat lehetőségét a legegyszerűbben úgy lehet ellenőrizni, hogy az indexkar végéhez van-e egy kis csatlakozó ragasztva. Eddig ok. De hogy szedem le a borítást? A kormány borításán alul középen van egy lyuk. (kitapintható) abban van egy torx-os csavar. Na ha azt kiveszed, utána már csak feszegetni kell és lejön a cucc. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 A kormány borításán alul középen van egy lyuk. (kitapintható) abban van egy torx-os csavar. Na ha azt kiveszed, utána már csak feszegetni kell és lejön a cucc. :huh: Köszönet, megpislogom. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Csak azt tudnám, hol találok G-Astra könyöklőt ezen a honlapon.... :huh: Mikor felraktam még volt ott kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Na, megnéztem. Volt még plusz 2 csavar, amihez csak a kormány eltekerésével lehetett hozzáférni. De sajna ez a végeredményen nem változtat, nincs ott az a plusz kábel.. :huh: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Na, megnéztem. Volt még plusz 2 csavar, amihez csak a kormány eltekerésével lehetett hozzáférni. De sajna ez a végeredményen nem változtat, nincs ott az a plusz kábel.. :lol: Tomka :D :D booocsááásss meg... azokat elfelejtettem! :huh: Sajnálom, hogy nincs ott a kábel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 a Classicokba nincs benne. egyikbe se. azokba már asszem nem is lehet rendelni tempomatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 a Classicokba nincs benne. egyikbe se. azokba már asszem nem is lehet rendelni tempomatot... Tény és való, az árlistában nem találom.. Eh.. Na, majd a következőben. :huh: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Én találtam csatlakozót és kábelt az ablakmosótartály alatt, és a kuplungpedálnál is.... :huh: (kapcsolóval együtt...) Lehet hogy mégsem veszett fejsze a BC és a tempomat utólagos beszerelése... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Én találtam csatlakozót és kábelt az ablakmosótartály alatt, és a kuplungpedálnál is.... :lol: (kapcsolóval együtt...) Lehet hogy mégsem veszett fejsze a BC és a tempomat utólagos beszerelése... :)A tempomat akkor elég könnyű lenne... De a BC... - megoldható, csak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 astrám bal hátsó ajtajában megadta magát a központizár! Nem nyit nem zár és a kilicset meghúzva nem is nyílik!!!!! Magyarul nem tudom kinyitni ezt az ajtót.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 astrám bal hátsó ajtajában megadta magát a központizár! Nem nyit nem zár és a kilicset meghúzva nem is nyílik!!!!! Magyarul nem tudom kinyitni ezt az ajtót.... :huh: Nah orvosolták a problémám... cirka 6500Ft-ért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Figyelem Astra G-sek! Aki szeretne egy jó kis board computert az autójába, tekintse meg ezt a kis leírást: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Nemsokára kész van a G Astra, C Corsa verzió is, 10 karakteres TID kijelzőre. Csak benzinesekhez jó! Az ára 28000 +BC-s ablaktörlő-kapcsoló ha kell. Akit érdekel, jelezze pü-ben! (a héten már nem igazán leszek netközelben, de jövő héten igen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Figyelem Astra G-sek! Aki szeretne egy jó kis board computert az autójába, tekintse meg ezt a kis leírást: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Nemsokára kész van a G Astra, C Corsa verzió is, 10 karakteres TID kijelzőre. Csak benzinesekhez jó! Az ára 28000 +BC-s ablaktörlő-kapcsoló ha kell. Akit érdekel, jelezze pü-ben! (a héten már nem igazán leszek netközelben, de jövő héten igen) Na, a dízelesekről már megint megfeledkeztek. Pedig érdekelne a BC, mert a fogyasztást így ősi módszerrel számítgatom (koppanásig tankolás/km osztás), ami azért nem 100%.... Szóljatok, ha Y17DT-hez is applikálható a cucc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Sajnos a fogyasztást dízelnél nem lehet azzal a módszerrel mérni, ahogy a befecskendezős benzineseknél, így azoknál felejtős ez a komputer. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Sajnos a fogyasztást dízelnél nem lehet azzal a módszerrel mérni, ahogy a befecskendezős benzineseknél, így azoknál felejtős ez a komputer. :unsure: Ja, igen, biztos átfolyásmérőt kéne beszerelni.... gondolom az injektornál tudni lehet, mennyit nyom egy menetben a spricni, így aztán a befecskendezések számából lehet tudni, mennyi a fogyasztás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ja, igen, biztos átfolyásmérőt kéne beszerelni.... gondolom az injektornál tudni lehet, mennyit nyom egy menetben a spricni, így aztán a befecskendezések számából lehet tudni, mennyi a fogyasztás... Ott is ennél jóval bonyolultabb a dolog, de a lényeg, hogy a befecskendezőszelep nyitvatartásából számol a komputer. A pontos átfolyásmérő pedig iszonyat drága, azt nem fizetné meg egy Astrás sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts