Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 hát a féknyereg a szar... valami nemtudni milyen féknyereg van az autóján, és a csuszkák ki vannak kopva, és zörög fék menet közbern. mivel ezt már nem gyártják, igy nyerget kéne cserélni.... Tehát akkor ő csak azért szív, mert rossz cuccot vásárolt össze, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Na most én arra gondoltam, hogy egy törött opelről átörökiteni az enyémre..ez elvben meg gyakorlatban is kivitelezhető, csak nem tudom merre induljak el, ha aktuálissá válik a dolog. A Schillerrel beszéltem pár hete, azt mondták majd hivnak...azóta se történt semmi...valószinű a kolega elfelejtette, mert a céggel nagyon meg vagyok elégedve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Tehát akkor ő csak azért szív, mert rossz cuccot vásárolt össze, nem? :) aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 De holnap orvosolják, ha odaérek időben!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Sziasztok cartársak! Valaki lenne oly kedves és készítene egy fényképet az ötajtós hátsó lámpájának vezetékeléséről? Útálom ezt a szót, de alternatív világítási megoldáson dolgozom és nagyon érdekelne a fék/helyzetjelző izzó bekötése (azaz melyik a test és melyik a +) Köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Sziasztok cartársak! Valaki lenne oly kedves és készítene egy fényképet az ötajtós hátsó lámpájának vezetékeléséről? Útálom ezt a szót, de alternatív világítási megoldáson dolgozom és nagyon érdekelne a fék/helyzetjelző izzó bekötése (azaz melyik a test és melyik a +) Köszönet! azt ki lehet mérni, nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 azt ki lehet mérni, nem??? :) Igen ki lehet! Az is jó, ha valaki kiméri, de képről végig tudom követni a + és a test útját. Nekem nincs ilyen ótóm, csak a régebbi, abban meg külön van... Gyanítom, hogy a perem lesz a test és a két kis pötty a két +, de biztos szeretnék lenni ebben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Igen ki lehet! Az is jó, ha valaki kiméri, de képről végig tudom követni a + és a test útját. Nekem nincs ilyen ótóm, csak a régebbi, abban meg külön van... Gyanítom, hogy a perem lesz a test és a két kis pötty a két +, de biztos szeretnék lenni ebben :) Ezt jól sejted. Abban az izzóban két szál van, az egyik 5W-os (helyzetjelző) a másik 21W-os (fék). Ezt ha minden kötél szakad, eccerü fényerő megítéléssel is meg lehet mondani, melyik-melyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ezt jól sejted. Abban az izzóban két szál van, az egyik 5W-os (helyzetjelző) a másik 21W-os (fék). Ezt ha minden kötél szakad, eccerü fényerő megítéléssel is meg lehet mondani, melyik-melyik. Így van. De kiindulva abból a tényből, hogy az F Astrákban a ködzáró fény kivételével az összes többi fordítva van (a perem a + és a pötty a test), ezért szeretnék róla megbizonyosodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Így van. De kiindulva abból a tényből, hogy az F Astrákban a ködzáró fény kivételével az összes többi fordítva van (a perem a + és a pötty a test), ezért szeretnék róla megbizonyosodni... Azért lehetsz benne biztos, hogy a test a külső, mert ez a közös pontja a két izzószálnak. Márpedig a helyzetjelző és a fék egymástól függetlenül kell(ene) működjön, és így a melegpont nem lehet közös. Asszem egyébként a két csatlakozó pötty mérete nem teljesen egyforma, ill. a reteszelő bütykök pozíciója sem szimmetrikus, így elvben nem lehet fordítva berakni a lámpát a foglalatba - de ezzel sokan úgy vannak, mint a rendőrök a logikai játékkal: 90% okos, 10% erős.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 a helyzetjelző és a fék egymástól függetlenül kell(ene) működjön, és így a melegpont nem lehet közös Tök igazad van, néha gondolkodnom is kellene. Pozitívat kapcsolnak a kapcsolók :) Köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :)Szerintem csak az OPEL-nél próbálkozz, vagy OPEL alkatrész boltban. Én a helyi márkakerben vettem, igaz nem ócsó, de nagyon frankó!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Nekem is gyári van benne..tavaly 10 ezer kemény valutát szurkoltam le érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Corába és Homasitába vannak jók Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Nekem ilyen van, elég jó szerintem. KÖNYÖKLŐ Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Nekem Irmscher van, eBay-ről, kb. 15 volt szállítással (58 EUR) - de megérte, mert abszolút tuti passzol, nagyon kényelmes a kialakítása (jól formázott, nem zavar a váltásban) és bőrből van (no gagyi :( ). És elég jól lehet bele pakkolni. ;) De amit off-topic ajánlott, lehet, hogy még jobb is, mert az Irmscher fix, míg azt a másikat fel tudod hajtani. A Homasitában kapható darabok viszont nem azonos minőségi kategória... :) Szerintem a kabrióba a szép bőrkárpitodhoz nagyon nézd meg, milyet veszel - nehogy már ez húzza le az összképet!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 nekem is ilyen van mint az Offnak, de az szerintem ultragagyi. nyeklik-csuklik, nem lehet rátámaszkodni, meg ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 nekem is ilyen van mint az Offnak, de az szerintem ultragagyi. nyeklik-csuklik, nem lehet rátámaszkodni, meg ilyenek... Ákos! Akkor szerintem te vmi selejtet foghattál ki, mert nekem is olyan van, de semmi baja! Talán az az egy, ami nem zörög a kocsiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nekem is gyári van benne..tavaly 10 ezer kemény valutát szurkoltam le érte! :)Az nyilván nem gyári lesz, ugyanis a gyári az 50-60e ft! :) Mellesleg nekem is olyan van mint Off-Topic-nak és nekem tökéletesen bejött! Tök jó! Én szeretem! (Ákos, a hiba a Te gépedben lesz! :() Az Opelnál annak 16 pénz az ára, de én megkaptam 8 pénzért (mázlim volt) ugyanis egy ######i elvitte, majd 2 nap múlva visszahozta, hogy ő inkább megveszi a gyárit 50-60e-ért és így beszámolták neki ezt. Így használtan (2 naposan) 8e Ft-ért odaadták! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Az nyilván nem gyári lesz, ugyanis a gyári az 50-60e ft! :) Az autókereskedésben (Schiller) rendeltem bele nyomott áron, mikor megvettem a kocsit zsíran..de ettől még lehet, hogy utángyártott..az biztos, hogy nem mozog és tökéletesen betölti azt az úrt, amire szánták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Nem tudom a méreteket de nézd meg itt http://www.addel.hu/search.php?type=all&mo...=k%F6ny%F6kl%F5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Köszi a hozzászólásokat. Szétnézek erre-arra. Támpontok már vannak. Az biztos hogy az ebayen nem szenvedek órákat egy ilyennel. Licit, nézegetés, várás, meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Köszi a hozzászólásokat. Szétnézek erre-arra. Támpontok már vannak. Az biztos hogy az ebayen nem szenvedek órákat egy ilyennel. Licit, nézegetés, várás, meg ilyenek. "Sofort-Kauf"-on vettem 50 ojróért plusz 8 a szállítás. Kb. 10 perc volt Paypal fizetéssel együtt :) De tényleg inkább nézd meg élőben amit venni akarsz, hogy menjen a bőrhöz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Nem tudja valaki megmondani, hogy jelenleg merre kaphatok normális könyöklőt a két ülés közé? Néztem Ósenbe, de már nincs nekik. :) Én ha ilyet vennék csak az általuk forgalmazott "könyöklőt" venném meg. nefelejts kft kicsit drágább mint a többi,de minőségi bőrből van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts