Stofl Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Az X-es motorokban még nem elektromos a gázpedál, oda még kell egy elég drága és ritka kütyü, ami huzigálja a gázt.... Igen, úgy van. De a műszerfali kijelzés egyszerűbb. Csak arra írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hi! Szeretnék rendes audiót a gépbe :D A jelenlegi kevés konkrétan, 2 hangfal, 1xerű fejegység. Tudtok ajánlani vmi 6os szettet? ugye 4 ajtó + a 2 magas sugárzó kicsi. Valami jó ár/érték cucc? Előre is thx Fejegységemet tudom ajanlani , eladnam, ha erdekel... jvc kd4202 dvd, mp3,kijelzo nelkuli,video kimenettel,4x50watt,vonalkimenet,rds,taviranyito stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sosika Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hali mindenki! Elö fordulhat olyan hogy nekem az ülés fütés be van vezetékelve csak kapcsolo nincs bent? mert az ülésböl ki jön a vezeték és oda megy ahol a kapcsolonak kellene lenni! a müanyag alatt ott a csati. választ elöre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Wessznek köszönhetően bekerült a tempomat az autóba! Szuperul működik! Megkérdeztem tőle, azt mondta fejlesztés alatt van a visszajelző kialakítása. Nem elég csak a műszerfalba izzót rakni. Más bekötések is kellene hozzá! grat hozzá! mennyibe fájt? már ha nem titok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 grat hozzá! mennyibe fájt? már ha nem titok. Köszönöm szépen! Nagyon szuper a cucc. Dani pedig nagyon profin szerelte valóban. Alapos munka volt és nyoma sem volt semmi tákolásnak gányolásnak mint amit sok helyen látni lehet. Én is csatlakozom az őt ajánlók közé! 25-ért rakta be de a kart én vittem. Itt sajnos okoztam egy kis kellemetlenséget egy félreértés miatt, mert ős is vett. A 25-ben tehát benne volt kábelezés, szerelés, kuplung kapcsoló és a programozás. Oktatást is kaptam, hogyan működik. :D Szóval minden szuper! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Igen, emlékszem, kerestem is, hogy belinkeljem neki, de akkor ezek szerint ezért nem találtam, emlékszem a vezetékbeforrasztásra is. De miért törölte magát? Amúgy sztem tök felesleges az a kis lámpa... Ha nem tudom, h tempomaton vagyok-e vagy se, kb 1 mp alatt megnyomom a 0-ázót a karon, ha meg azon vagyok, egyébként úgyis tudom, hogy nem nyomom a gázt és megy az autó :D Persze. Meg az összes többi is! Hiszen csak tudom, hogy indexelek-e és melyik irányba, hogy behúztam v. kiengedtem a kéziféket, hogy ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Persze. Meg az összes többi is! Hiszen csak tudom, hogy indexelek-e és melyik irányba, hogy behúztam v. kiengedtem a kéziféket, hogy ... :D De hát tényleg lehet tudni.... Nekünk az Astra az első autó a családban amiben az irányt is lehet tudni indexelésnél. A többiben csak egy izzó volt. Relét meg mindig lehet hallani kattogni... Ladában pedig sosem működött a kéziféket jelző lámpa.... Szóval simán lehet ezek nélkül élni, és nem okoz problémát a gyakorlatban. Szerintem csak a hibajelző lámpák a fontosak, a többi csak happy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Persze. Meg az összes többi is! Hiszen csak tudom, hogy indexelek-e és melyik irányba, hogy behúztam v. kiengedtem a kéziféket, hogy ... :D No azért ez tényleg más... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Sziasztok. Elektromos gondom van, bár nem olyan egetrengető. A kürt megnyomásakor leggyakrabban csak a magas hangú szól, vagy megszólal mind a kettő, de két dudálás után a mély elhallgat. A csatikat befújtam WD-40-el, vezetékszakadást nem látok. Relé gond is lehet? Bár ha az egyik szól, akkor a másiknak is kellene, nem? Fontos, hogy szóljon, amikor tolom le magam előtt a kocsisort. :D Más. A hsz.-nél a hsz. alá hogy kell beírni kis kék betűkkel a kocsim típusát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Sziasztok. Elektromos gondom van, bár nem olyan egetrengető. A kürt megnyomásakor leggyakrabban csak a magas hangú szól, vagy megszólal mind a kettő, de két dudálás után a mély elhallgat. A csatikat befújtam WD-40-el, vezetékszakadást nem látok. Relé gond is lehet? Bár ha az egyik szól, akkor a másiknak is kellene, nem? Fontos, hogy szóljon, amikor tolom le magam előtt a kocsisort. :D Más. A hsz.-nél a hsz. alá hogy kell beírni kis kék betűkkel a kocsim típusát? Vezérlőpult - Aláírás szerkesztése Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Vezérlőpult - Aláírás szerkesztése Köszönöm. Ma is okosabb lettem egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Köszönöm szépen! Nagyon szuper a cucc. Dani pedig nagyon profin szerelte valóban. Alapos munka volt és nyoma sem volt semmi tákolásnak gányolásnak mint amit sok helyen látni lehet. Én is csatlakozom az őt ajánlók közé! 25-ért rakta be de a kart én vittem. Itt sajnos okoztam egy kis kellemetlenséget egy félreértés miatt, mert ős is vett. A 25-ben tehát benne volt kábelezés, szerelés, kuplung kapcsoló és a programozás. Oktatást is kaptam, hogyan működik. :D Szóval minden szuper! a komplett kábelezés is? az nem is hangzik olyan durván. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok, utólag macerás ködlámpát beszereltetni? be lehet rakni nem gyárit is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 a komplett kábelezés is? az nem is hangzik olyan durván. Igen! Nekem nem volt előre kábelezve az autó. Kuplung kapcsoló sem volt benne. Pontosan nem is tudom, de asszem a motorvezérléstől 4 db kábel kellett az utastér felé, kuplung kapcsolóhoz is kettő, és a karba is be lett kötve 4 kábel a gombokhoz. Én a kart 10-ért vettem, tehát nekem 35-ből lett meg a tempomat. Nekem megérte, örülök neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok, utólag macerás ködlámpát beszereltetni? be lehet rakni nem gyárit is? Szia Lehet bele tenni! A lökösben megvan a helye, szépen körbe kell vágni! Kell egy új lámpakapcsoló, amin van első ködlámpának kapcsoló, meg be kell kábelezni, relézni azt nem tudom, hogy hogyan kell...biztos van valakinek leírása! Én maradnék a gyári ködlámpáknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok, utólag macerás ködlámpát beszereltetni? be lehet rakni nem gyárit is? Nekünk 0 km-es autóba szakszervízben a meglévő egyes ködlámpakapcsolóra kötötték az elsőket is. Így az ősök CL2-jében egyszerre lehet csak kapcsolni az első-hátsót. :D Régebben valaki írta itt, hogy gyakran be van húzva a kábel, így lehet, hogy azt megúszod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nekünk 0 km-es autóba szakszervízben a meglévő egyes ködlámpakapcsolóra kötötték az elsőket is. Így az ősök CL2-jében egyszerre lehet csak kapcsolni az első-hátsót. :D Nekem is úgy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok, utólag macerás ködlámpát beszereltetni? be lehet rakni nem gyárit is? Nekem az előző tulaj tett fel egy ködlámpás lököst, úgy, hogy nem volt bekötve, a szaki rákötötte a hátsóra. Én egyszer kapcsoltam be a ködlámpát, amikor kipróbáltam. Utólag szerintem jó az utángyártott is, figyelembe véve, hogy hányszor használjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nekem az előző tulaj tett fel egy ködlámpás lököst, úgy, hogy nem volt bekötve, a szaki rákötötte a hátsóra. Én egyszer kapcsoltam be a ködlámpát, amikor kipróbáltam. Utólag szerintem jó az utángyártott is, figyelembe véve, hogy hányszor használjuk. mondjuk valószínűleg sűrűn nem kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecso Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Hi! Szeretnék rendes audiót a gépbe :D A jelenlegi kevés konkrétan, 2 hangfal, 1xerű fejegység. Tudtok ajánlani vmi 6os szettet? ugye 4 ajtó + a 2 magas sugárzó kicsi. Valami jó ár/érték cucc? Előre is thx Én most csináltattam a Paradox autó-hifi-nél Szadán. Ár/élmény -ben szerintem elég jó: Első ajtóba : alpine-spg-17cs Hátsó ajtóba: alpine-spg-13cs Fejegység :pioneer-deh-4300ub Ez tudja a némítás funkciót, (telefon kihangosítóhoz nélkülözhetetlen), és a multikormánnyal egy átalakító közbeiktatásával össze lehet kötni. Van Sub kimenete is. USB-ről, CD-ről is onnan folytatja a lejátszát ahol abbahagytuk. Hosszabb mix-eknél ez lényeges! Szép tisztán szól, sok beállítási lehetőség, 30 színvariációnak köszönhetően, illeszkedik bármely műszerfal megvilágításához. Helyben be is szerelik pár óra alatt. A gyári car300-hoz képest ég és föld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Én most csináltattam a Paradox autó-hifi-nél Szadán. Ár/élmény -ben szerintem elég jó: Első ajtóba : alpine-spg-17cs Hátsó ajtóba: alpine-spg-13cs Fejegység :pioneer-deh-4300ub Ez tudja a némítás funkciót, (telefon kihangosítóhoz nélkülözhetetlen), és a multikormánnyal egy átalakító közbeiktatásával össze lehet kötni. Van Sub kimenete is. USB-ről, CD-ről is onnan folytatja a lejátszát ahol abbahagytuk. Hosszabb mix-eknél ez lényeges! Szép tisztán szól, sok beállítási lehetőség, 30 színvariációnak köszönhetően, illeszkedik bármely műszerfal megvilágításához. Helyben be is szerelik pár óra alatt. A gyári car300-hoz képest ég és föld. ez nem volt óccsó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecso Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 ez nem volt óccsó :D A hi-fivel szemben támasztott igényekhez képes ez volt a legolcsóbb megoldás. Először Clarion-ban gondolkoztam, de lebeszéltek róla, nem bántam meg. A fejegység nem tudta azokat, ami nekem kellet, némítás, multikormányról vezérlés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 A hi-fivel szemben támasztott igényekhez képes ez volt a legolcsóbb megoldás. Először Clarion-ban gondolkoztam, de lebeszéltek róla, nem bántam meg. A fejegység nem tudta azokat, ami nekem kellet, némítás, multikormányról vezérlés. Szia! Neked a forgalmiban is kétszinű az autód? Vagy ott fehér maradt? Volt valami oka, hogy a tetejét festeni kellett, vagy így képzelted el? Szép! Jól áll neki! Én sosem mernék még fejben sem elképzelni egy ilyen drasztikus külső változást.... De ha más csinálja mindig jól megnézem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Igen, emlékszem, kerestem is, hogy belinkeljem neki, de akkor ezek szerint ezért nem találtam, emlékszem a vezetékbeforrasztásra is. De miért törölte magát? Amúgy sztem tök felesleges az a kis lámpa... Ha nem tudom, h tempomaton vagyok-e vagy se, kb 1 mp alatt megnyomom a 0-ázót a karon, ha meg azon vagyok, egyébként úgyis tudom, hogy nem nyomom a gázt és megy az autó :D ha véletlenül megtaláltad a műszerfalra való bekötést, légyszives küldd el nekem, mert engem érdekelne. hamarosan nekem is be lesz szerelve a tempomat viszont én szeretném ha visszajelezné. úgy "gyári". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 ha véletlenül megtaláltad a műszerfalra való bekötést, légyszives küldd el nekem, mert engem érdekelne. hamarosan nekem is be lesz szerelve a tempomat viszont én szeretném ha visszajelezné. úgy "gyári". :D Ez engem is érdekelne!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts