AstraGé Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A gyárilag sötétített üvegeket persze nem lehet sötétíteni, de a B oszloptól hátrafelé mit mérnek, amikor azokat akár be is falazhatod? Befalazhatod, de csak engedéllyel. Egyik ismerősöm Golfjának a hátsó rendszám helye van befalazva és a rendszám lentebb téve. Műszaki előtt mondták neki, hogy így nem lesz jó, mert gyárilag ez nem ilyen. Ha bárki lefóliázhatná otthon a hátsó szélvédőket, akkor nem kellene a műbizonylat. Épp ez bizonyítja, hogy szakszerű volt a fóliázás. Hiába lehet hátra, de kell papír is róla. (bedeszkázásról nem hiszem, hogy van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Világos autón érdemes a B-oszlopot fóliázni, még akkor is, ha az ablakokon nincs. Photoshop helyett meg nézd meg Szabiét. Remélem nem haragszik, hogy belinkeltem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Befalazhatod, de csak engedéllyel. Egyik ismerősöm Golfjának a hátsó rendszám helye van befalazva és a rendszám lentebb téve. Műszaki előtt mondták neki, hogy így nem lesz jó, mert gyárilag ez nem ilyen. itt az ablakokra gondolt.A b oszloptól hátrafele,akár be is lemezelheted,senki nem szól érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 itt az ablakokra gondolt.A b oszloptól hátrafele,akár be is lemezelheted,senki nem szól érte. Az aktuális szabály szerint kizárólag műbizonylatos fóliát lehet a hátsó ablakokra rakni. Bármilyen sötétségűt, de csak bizonylatosat. Be falazni is lehet, de akkor vizsgára kell vinni az autót, mert az már jelentős módosításnak számít. Szabad, de csak engedéllyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 itt az ablakokra gondolt.A b oszloptól hátrafele,akár be is lemezelheted,senki nem szól érte. Én is az ablakokra gondoltam, hogy befalazhatja, de csak engedéllyel. A Golf csak egy példa volt egyéni karosszéria módosításra, ami csekélyebb, mint az ablak befalazás, mégis szívóznak vele műszakin. Elvileg szinte minden módosításra kellene papír (az más dolog, hogy ha valamit nem vesznek észre, vagy "valamiért" nem is akarnak, esetleg engedékenyebbek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Photoshop helyett meg nézd meg Szabiét. Remélem nem haragszik, hogy belinkeltem... B) Nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Fóliázás előtt állok, az első szélvédőre egy csík fog felkerülni, és a hátsó szélvédő lesz telibe sötétítve. A kérdésem, hogy a belső visszapillantó tükröt le fogják szedni és a fóliára ragasztják vissza, vagy körbe szokták vagdosni? A hátsó üvegnél pedig a pótféklámpa érdekelne. Azt a részt ki szokták hagyni, vagy az elé becsúsztatják a fóliát? Tudom, megfogom majd látni, de nagyon kíváncsi vagyok így előre! az első szélvédőnél a csíkot nem tudom hogyan rakta fel, de az biztos hogy hátra a féklámpa előtt is van fólia. vagy leszedte vagy becsúsztatta, de több mint valószínű hogy leszedte. nekem körbe van fólia, teljesen meg vagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 az első szélvédőnél a csíkot nem tudom hogyan rakta fel, de az biztos hogy hátra a féklámpa előtt is van fólia. vagy leszedte vagy becsúsztatta, de több mint valószínű hogy leszedte. nekem körbe van fólia, teljesen meg vagyok vele elégedve. Így is jól látszik a féklámpa? Akkor úgy látszik nincs két egyforma megoldás. Ilyenkor mindig rettegek, ha lebontják a kárpitot, ha a csavarok patentok fele törik, eltűnik, aztán minden lötyögni és zörögni fog. :S Na ma délután már kiderül minden, ha igaz. Majd Zozor lesz az első aki csekkolja! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Így is jól látszik a féklámpa? Akkor úgy látszik nincs két egyforma megoldás. Ilyenkor mindig rettegek, ha lebontják a kárpitot, ha a csavarok patentok fele törik, eltűnik, aztán minden lötyögni és zörögni fog. :S Na ma délután már kiderül minden, ha igaz. Majd Zozor lesz az első aki csekkolja! B) látszik rendesen a féklámpa. (ha világít) :D nekem ismerős csinálta, 2 db patent ment összesen tönkre, de felhívott hogy vigyek neki, levonta a számlából. képet mindenképp dobj fel! szerintem nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 képet mindenképp dobj fel! szerintem nem Ezt mire is írtad? Feltétlenül rakok fel képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Így is jól látszik a féklámpa? Akkor úgy látszik nincs két egyforma megoldás. Ilyenkor mindig rettegek, ha lebontják a kárpitot, ha a csavarok patentok fele törik, eltűnik, aztán minden lötyögni és zörögni fog. :S Na ma délután már kiderül minden, ha igaz. Majd Zozor lesz az első aki csekkolja! B) Ezt mire is írtad? Feltétlenül rakok fel képeket! Szerintem erre írta.Mármint ,hogy nem látszik jól a féklámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Szerintem erre írta.Mármint ,hogy nem látszik jól a féklámpa. Pedig azzal kezdte, hogy látszik. Na, megvárjuk míg válaszol! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 ...csak nagyon halkan kérdezem, mert senkit nem akarok sérteni, mire jó ez a fóliázás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 ...csak nagyon halkan kérdezem, mert senkit nem akarok sérteni, mire jó ez a fóliázás? szééééép B) meg nem éget a nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Elkészült a fóliázás. Skyfol Shark HP20 került föl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Elkészült a fóliázás. Skyfol Shark HP20 került föl. Sz'asztok! :D Jó lett a fólia és még egy kicsit dumáltunk is- a szereket most nem volt idő megmutatni, majd legközelebb. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sz'asztok! :D Jó lett a fólia és még egy kicsit dumáltunk is- a szereket most nem volt idő megmutatni, majd legközelebb. B) Akartam is mondani, csak szóltál, hogy dolgod van.... Pedig jó lett volna a városban szirénázva kerülni egyet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Sziasztok! Jól tudom, hogy az astra g távkapcs gombot más autóhoz csak tec2h2 vel lehet felprogramozni először? Van egy plusz, és nem akarom úgy eladni, hogy nem vagyok tisztában vele, h mit árulok! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Szevasztok! Megtudja mondani valaki,hogy a classicII-ben megvannak-e a vezetékek a hátsó ajtónál lévő kapaszkodó világításához,mert szeretnék olyan kapaszkodókat amelyikben van világítás. Köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Szevasztok! Megtudja mondani valaki,hogy a classicII-ben megvannak-e a vezetékek a hátsó ajtónál lévő kapaszkodó világításához,mert szeretnék olyan kapaszkodókat amelyikben van világítás. Köszi :D Én úgy tudom hogy CLII-ben csak ott van vezeték ahol van is valami. B) Persze majd megmondja egy Classicos a tutit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki esetleg, hogy a nem elektromos ablakos astrában a csatlakozó ott van-e az ajtóban? A logikus az lenne hogy igen, mert nem hiszem hogy a különböző felszereltséghez gyártanak különböző kábelkorbácsokat is! Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki esetleg, hogy a nem elektromos ablakos astrában a csatlakozó ott van-e az ajtóban? A logikus az lenne hogy igen, mert nem hiszem hogy a különböző felszereltséghez gyártanak különböző kábelkorbácsokat is! Szerintetek? Általában az A ill B oszlopig szokott lenni csati. De a B már nem 100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 API NAK 3 szál vezeték kell hozzá oldalanként 1 test barna 2 szürke ajtókapcsolóról A vagy B oszloptól mindegy 3 piros állandó +12v ennyi a sarukat meg bárhol beszerezheted ha megvan a kapaszkodó látod majd mekkora kell hozzájuk 3 különböző méret a legkisebb a test azt hiszem de holnap vetek rá egy pillantást dobok képet hogy néz ki pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Általában az A ill B oszlopig szokott lenni csati. De a B már nem 100. az a baj, fejetlenség van, volt a gyárban raktak fapadosba is ülés fűtés csatikat de van jól felszerelt amiben meg nincs meg kell nézni gombok vagy tekerők eltávolítása karfa szétpattint 3csavar alul 2 csavar fogja lepattint, ablaknál felfele lejön a kárpit nyitó bowden kiakaszt az egész kék részt kell kioldani aztán jön ki a bowden feje a karból. vágj egy kémlelő nyílást a fóliára az ajtó alsó nyílásán elöl és nézz be ha van ott lesz alul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Felütött nálam a tuningolási láz és króm karikát néztem magamnak ebay-en ~ 5100 Ft. Ha jó lesz, majd szólok és aki még tuningolni akar, akkor neki sem kell közel dupla áron megvennie. Chrome-DIAL-Rings-Set Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts