lunimaci Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Szerintetek a nappali fényszoró legális így? Elég a tompított helyett? Nem! Ez nem DRL, hanem csak DSL lámpa. Tompított helyett R87 szabványjellel is rendelkeznie kell, annak hiányában helyzetjelző lámpaként használható csak, ahhoz viszont a gyárit ki kell kötni, mert a szabály szerint elöl csak 1 pár helyzetjelző lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Neki van Audis lapokkal gyári cucc összehozva! Kérdeztem is tőle, hogy hogyan csinálta, de már elfelejtettem! Annyit tudok, hogy kell valami kis elektronikát összedobni :angry: Nekem is van ülésfűtés, utólag berakva, gyári kapcsolóval, igaz Omega B-ből való, de a belseje ua. Kell hozzá egy kis PWM vezérlés, egy nagyobb gyári reléfoglalatba építettem bele. Full gyári kinézetű. Akinek esetleg kell, tudok csinálni. Nagyon tuti. Mikor még hidegebbek voltak, nálam folyamatosan ment 1-es állásban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék abban,hogy Opel Astra G-nél a gyújtósor alatti gumis gyertyaösszekötőt hivatalosan hogy hívják?Gyertyapipának,és ha igen,hol lehet kapni ilyet? Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kikker Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 valószínű hogy az ablakvezető sín eltört vagy az emelőkar adta meg magát levéve a kárpitot látni fogod mi a gond Az 5 ajtos szerkezete megegyezik a 3 ajtoséval??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék abban,hogy Opel Astra G-nél a gyújtósor alatti gumis gyertyaösszekötőt hivatalosan hogy hívják?Gyertyapipának,és ha igen,hol lehet kapni ilyet? Köszi a segítséget! Bátyus, már régóta kereslek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellene a hátsó ajtókhoz tartozó tartozó 2 db. kébelköteg, amiről kb. 2 hete egyeztettünk. Priviben írj légyszíves elérhetőséget, ha még aktuális. Üdv és köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 ha a barna fekete az x1es csati (bal lábtérnél nagy zöld csati) 10es pinjéből ered akkor ülés foglaltság jelző kábele arab és japán piacon volt kötelező felszereltség ez a sofőroldali a másik oldalon anyós felőli fekete színű és x1 56. pin a helye a barna meg sima test kábel mert ebben az x1 49. csatiban egy sima barna kábel van az pedig az ABS keréksebesség érzékelő bal hátsókerék. Az ülés kábelkötegének (X36) 8-as és 7-ese és belemegy az X1 (instrument panel) valamelyik lukába illetve egyszerűen a testre megy a barna. Szerinted ne foglalkozzak vele, vágjam le? Csak egy megy és bal kormányos autó révén nekem a sofőrülésen van csak. Az anyósülésen nem volt ilyen. A kábelkötegem fura mert az összes légzsákkal és övfeszítővel kapcsolatos kábel narancs színű és nem citromsárga mint az autóban. Valamint olyan mintha benne lenne az összes drót bal és jobb kormányos változathoz is mert kb. dupla annyi drót ment a hátsó ablakemelőkhöz mint amit a tis2000 írt. Például a fehér ami a bal kapcsoló lock állását vezérli (sofőroldal 4 kapcsolós panel) az elment a jobb oldalra is az anyósülésre. Egyébként a piros sárga kábel mit vezérel ? Mert elmegy minden ablakemelőbe meg a központi zárba is! Az ülésfűtés a TIS 2000 szerint áll a controllerből N1 N2 a fűtópaplanból E12 E13 egy és egy sensor-ból B15 B14 ezt csak opel lehet? Vaterán találtam univerzális carbon szálast azt szerinted nem lehet beleszerelni úgy, hogy opel kapcsoló kapcsolja? Apropó nem tudod hol lehet venni ilyen kapcsolót? Az univerzális nem tetszik meg sehova sem tudom elrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az ülés kábelkötegének (X6) 8-as és 7-ese és belemegy az X1 (instrument panel) valamelyik lukába illetve egyszerűen a testre megy a barna. Szerinted ne foglalkozzak vele, vágjam le? Csak egy megy és bal kormányos autó révén nekem a sofőrülésen van csak. Az anyósülésen nem volt ilyen. A kábelkötegem fura mert az összes légzsákkal és övfeszítővel kapcsolatos kábel narancs színű és nem citromsárga mint az autóban. Valamint olyan mintha benne lenne az összes drót bal és jobb kormányos változathoz is mert kb. dupla annyi drót ment a hátsó ablakemelőkhöz mint amit a tis2000 írt. Például a fehér ami a bal kapcsoló lock állását vezérli (sofőroldal 4 kapcsolós panel) az elment a jobb oldalra is az anyósülésre. Egyébként a piros sárga kábel mit vezérel ? Mert elmegy minden ablakemelőbe meg a központi zárba is! Az ülésfűtés a TIS 2000 szerint áll a fűtőpaplanból N1 N2 és egy sensor-ból B15 B14 ezt csak opel lehet? Vaterán találtam univerzális carbon szálast azt szerinted nem lehet beleszerelni úgy, hogy opel kapcsoló kapcsolja? Apropó nem tudod hol lehet venni ilyen kapcsolót? Az univerzális nem tetszik meg sehova sem tudom elrakni. Nálam így néz ki az omega B kapcsoló: ülésfűtés Szerintem jobban néz ki mint azok a kerek kapcsolók amit adnak az utólagoshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nálam így néz ki az omega B kapcsoló: ülésfűtés Szerintem jobban néz ki mint azok a kerek kapcsolók amit adnak az utólagoshoz. Ja de ez nem G astra hanem B omega és az omegán szerintem a műszerfalon van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ja de ez nem G astra hanem B omega és az omegán szerintem a műszerfalon van! Igen, a középkonzol tetején van a B omegán. Csak az a bökkenő, hogy bontott G astra kapcsolót szinte alig találni, újonnan meg ugye tudod mennyibe fáj? Omega B kapcsoló meg elég sok van, és a működésük ugyanaz. De ha neked G astráé kell, akkor sok sikert a vadászathoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Tudja valaki, hogy merre van a rádió antennakábele hátravezetve Caravánnál ? A szitu az, jobban szól a rádió ha egy darab drótot bedugok a fejegység antennacsatlakozójába, mintha rácsatlakoztatom az antennacsatit. Lehet, valahol szakadás van. Az antennazsinór(koax) belemegy egy kábelkötegbe ami a fejegység mögött balra indul.. De ott arra hogyan tovább nem tudom. Viszont a jobb oldali A oszlopnál lejön egy koax, ami meg nem megy, nem csatlakozik sehova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Tudja valaki, hogy merre van a rádió antennakábele hátravezetve Caravánnál ? A szitu az, jobban szól a rádió ha egy darab drótot bedugok a fejegység antennacsatlakozójába, mintha rácsatlakoztatom az antennacsatit. Lehet, valahol szakadás van. Az antennazsinór(koax) belemegy egy kábelkötegbe ami a fejegység mögött balra indul.. De ott arra hogyan tovább nem tudom. Viszont a jobb oldali A oszlopnál lejön egy koax, ami meg nem megy, nem csatlakozik sehova. jobb oldali A oszlop??? nálam a váltónál megy el és ott van toldás is.. rádiót cseréltél? gyárit vetted ki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Igen az a kábel, ami vég nélküli, a jobb oldali A oszlopnál jön le. Kiszedve a kesztyűtartót látszik. Rádiót cserélnék, de egyelőre halott ügy.. Fél délután kint szívtam az autóban. Egy 20 centis alumínium dróttal, a kis rádióadók is jönnek, minden. A gyárival, csak a Juventus, és a Bartók.. És ez Csepelen. jobb oldali A oszlop??? nálam a váltónál megy el és ott van toldás is.. rádiót cseréltél? gyárit vetted ki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Igen az a kábel, ami vég nélküli, a jobb oldali A oszlopnál jön le. Kiszedve a kesztyűtartót látszik. Rádiót cserélnék, de egyelőre halott ügy.. Fél délután kint szívtam az autóban. Egy 20 centis alumínium dróttal, a kis rádióadók is jönnek, minden. A gyárival, csak a Juventus, és a Bartók.. És ez Csepelen. aha.. akkor caravan-nak máshol megy.. az a helyzet a rádió cserénél hogy kell egy tápot adni az erősítőnek ... a gyárinál ez adott Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 aha.. akkor caravan-nak máshol megy.. az a helyzet a rádió cserénél hogy kell egy tápot adni az erősítőnek ... a gyárinál ez adott Meg bizonyos gyártmányoknál is adott! A kijelzőn látszik, hogy van e neki táp, jól tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 aha.. akkor caravan-nak máshol megy.. az a helyzet a rádió cserénél hogy kell egy tápot adni az erősítőnek ... a gyárinál ez adott Azt melyik kanócra kell adni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Meg bizonyos gyártmányoknál is adott! A kijelzőn látszik, hogy van e neki táp, jól tudom? igen...ha kap tápot akkor nincs dátum kijelzés... és ebből adódóan lesz hibakód is az info rendszerben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Azt melyik kanócra kell adni??? piros/fehér drót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 piros/fehér drót... tehát annak egy kapcsolt pozitívat,és jó lesz?Kijelzőn megmarad a dátum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 tehát annak egy kapcsolt pozitívat,és jó lesz?Kijelzőn megmarad a dátum? én úgy oldottam meg amikor kap tápot a rádió akkor (kulcs jel) megy arra is táp. nincs dátum... állítólag lelehet programozni...de én nem találtam ilyen lehetőséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 tehát annak egy kapcsolt pozitívat,és jó lesz?Kijelzőn megmarad a dátum? Nem, ha adsz oda pozitívat, akkor eltűnik a dátum, viszont lesz vétel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem, ha adsz oda pozitívat, akkor eltűnik a dátum, viszont lesz vétel! Akkor meg kell szakítani valahol a piros-fehéret a kijelző előtt,mert az megy oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Akkor meg kell szakítani valahol a piros-fehéret a kijelző előtt,mert az megy oda is. pl.. de meg ér annyit az a dátum kijelzés hogy elvágd a vezetéket ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 pl.. de meg ér annyit az a dátum kijelzés hogy elvágd a vezetéket ?? engem spec.zavar ha üres az a rész,és ha kell akkor bármikor visszakötöm. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 pl.. de meg ér annyit az a dátum kijelzés hogy elvágd a vezetéket ?? Nem! Nekem kijelzi a dátumot, de nincs is vétel! Azt a pozitívat használtam be az erősítő vezérlésére. Meg kéne már csapolni, csak még nem jutottam odáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem! Nekem kijelzi a dátumot, de nincs is vétel! Azt a pozitívat használtam be az erősítő vezérlésére. Meg kéne már csapolni, csak még nem jutottam odáig. én meg holnap bontom,és elnyesem azt a kanócot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts