dremu Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 (edited) átmozgattam... bocs Módosítva Február24, 2006 : dremu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Sziasztok! És amúgy az a modul amit említettetek hova kell beépíteni? Csak mert nemszeretném az ajtókárpitot leszedetni mert nemörülnék neki ha zörögne utána. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 BC-t mennyiért lehet utólag beszerelni a kocsiba? /G Astra) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 én valahova válaszoltam neked, de nem tudom hova.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 én valahova válaszoltam neked, de nem tudom hova.... tudom, hogy kérdeztem, de nem találtam választ...megtennéd megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 biztosa be, de k.sokba kerül. ugyanis mindent ki kell épiteni hozzá, minden jeladót be kell kötni, és be kell szerelni, ugyanis nincs benne semmi. se jeladók, se semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó veled 3 topikba csevegni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Uhuhu,es a tempomattal is ez a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 abban az esetben igen, ha nem Z-s motorod van, és nincs bekábelezve előre. nekem Z-s motorom van ,és be volt kábelezve előre. azaz egy kormány kapcsoló /13,000/, egy kuplungpedál kapcsoló /asszem 4,000/ és programozás, máris kész a tempomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 abban az esetben igen, ha nem Z-s motorod van, és nincs bekábelezve előre. nekem Z-s motorom van ,és be volt kábelezve előre. azaz egy kormány kapcsoló /13,000/, egy kuplungpedál kapcsoló /asszem 4,000/ és programozás, máris kész a tempomat. Akkor ez igaz a Z16XEP-re is ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Azt nézzétek meg, hogy ha leveszitek az kormány borítást, az INDEX kapcsoló kábelkötegére rá kell, hogy legyen szig-szallagozva egy kicsi csatlakozó. Ha az ott van, akkor kezdhettek örülni! De még kell egy kábel+csati a kuplung pedál környékére is rögzítve (ha bemásztok alulra). Ha azok ott vannak, akkor csak egy pedálkapcsoló + egy tempomatos bajuszkapcsoló és a programozás. Nekem spec. nem volt bent a kuplungkapcsoló kábele, így azt be kellett húzatnom. A nehézséget a csatlakozó szerzése okozta, ugyanis az OPEL csak komplett kábelszettet ad - arany áron. Azt bontóból kellett kerítenem. De nekem is működik. Szóval első lépés - index kapocsló - VAN-E kicsi kábel csatlakozóval odaragasztva?!?!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Akkor ez igaz a Z16XEP-re is ugye? tudomásom szerint a Calssic II. nincs bekábelezve előre. De egy ellenörzést megér a Szpíd álltal leirt módon és helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Mert a Z-s motor es a Classic II. nem minden esetben fedi egymast?Van olyan Z-s amit nem a polakok raktak ossze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Felizgattatok,mert regota foglalkoztatott (mar amennyiben 3 honapos autonal lehet emliteni hogy regota) a tempomat.Kimentem a garageba es megneztem... Sajna nincs ott plusz kabel. :( Hulye voltam hogy nem gondoltam ra megrendeleskor!Majd a kovetkezo kocsin.Ugy 8-10 ev mulva! :D Merthogy ilyen remenyeim vannak!Ez kb. 4-500k futast jelent a mai parameterekkel.De vegulis ertheto.Nem a semmiert tudnak 3,5 misiert kombi dizelt adni viszonylag felkomfortozva.A tempomat meg nem egyenlo a villanyablakkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Még ez esetben is megoldható (tudtommal) csak költségesebb. Nekem úgy volt ca. 30-32.000,- Ft-ba, hogy nekem a kuplunghoz kellett a kábelt behúzni. (ca. 18e volt az index+a kuplungkapcsoló, a többi pedig a kábel behúzás és programozás) Szóval, ha találsz bontóban csatlakozót az indexkapcsolóhoz és a kuplungkapcsolóhoz, akkor megoldható. Két kérdéses dolog maradt: 1. Uhuhu! A BC az minden esetben tudja már a tempomatot? csak be kell állítani? 2. Van-e kuplungpedál kapcsolód, mert ha nincs, akkor azt is be kell még szerelni. (állítólag van, amikor az sincs) 3. elektromos gázpedálod van-e? Mert ha nem az van, hanem bowdenes, akkor ugrott a dolog tutira. (szóval ez összesen 3 volt! :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 pirossal a válaszaim Még ez esetben is megoldható (tudtommal) csak költségesebb. Nekem úgy volt ca. 30-32.000,- Ft-ba, hogy nekem a kuplunghoz kellett a kábelt behúzni. (ca. 18e volt az index+a kuplungkapcsoló, a többi pedig a kábel behúzás és programozás) Szóval, ha találsz bontóban csatlakozót az indexkapcsolóhoz és a kuplungkapcsolóhoz, akkor megoldható. Két kérdéses dolog maradt: 1. Uhuhu! A BC az minden esetben tudja már a tempomatot? csak be kell állítani? NEM A KETTŐ TELJESEN KÜLÖN DOLOG 2. Van-e kuplungpedál kapcsolód, mert ha nincs, akkor azt is be kell még szerelni. (állítólag van, amikor az sincs) A Dizelekbe van, a benzinesekbe nincs benne gyárilag 3. elektromos gázpedálod van-e? Mert ha nem az van, hanem bowdenes, akkor ugrott a dolog tutira. (szóval ez összesen 3 volt! :rolleyes: ) A Z-s motorokba elektromos gázpedál van. a Z-s motorokat meg 2001-től csinálják. Mert a Z-s motor es a Classic II. nem minden esetben fedi egymast?Van olyan Z-s amit nem a polakok raktak ossze? van, Z-s motort 2001 óta teszik az opelekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Az Opel Astra Clasic II 1.7 CDTI-ben valyon van-e előkészités a tempomatnak? Vagy azt is kispórolták belőle.... Remélem nem! A megvásárláskor, sajnos én is lespóroltam, most meg hiányzik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 tudomásom szerint a Calssic II. nincs bekábelezve előre. De egy ellenörzést megér a Szpíd álltal leirt módon és helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Endy,enyem is 1.7 CDTI Classic II. Caravan.Leszedtem a kormanyboritast es nincs plusz kabel csatival.Sajna... De nekem ugy tunik a szakerto hozzaszolasokbol hogy azert nem remenytelen.A szalonban ugyemlekszem volt errol szo,de ott meglehetosen passzivan alltak hozza,azt mondtak h a G Astraba nem is lehet egyaltalan utolag rakni csak a H-ba.Persze nem hittem nekik! :rolleyes: Uhu,annak a kuplungkapcsolonak van amugy is valami szerepe a dizelekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 szerintem semmi. csak a computer figyeli, hogy mikor nyomod be a kuplungot. lehet hogy elvesz a turbonyomásból??? sajnos nem tudom ezt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 2. Van-e kuplungpedál kapcsolód, mert ha nincs, akkor azt is be kell még szerelni. (állítólag van, amikor az sincs) Bocsi Uhuhu... én a FÉKPEDÁL kapcsolóra gondoltam! (vagy azaz ami a féklámpát is kapcsolja?) A szalonban ugyemlekszem volt errol szo,de ott meglehetosen passzivan alltak hozza,azt mondtak h a G Astraba nem is lehet egyaltalan utolag rakni csak a H-ba. Nekem is ezt mondták! De én egyből mondtam, hogy egy barátom (gondoltam itt Uhuhu-ra kicsit optimistán :rolleyes:) már berakta a coupe-ba, ami ugyanolyan volt mint az enyém. Csak figyeltek! :blink: És hát íme: Benne van az enyémben is már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Azok rakta'k be akik "csak lestek"? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Azok rakta'k be akik "csak lestek"? :rolleyes: Nem. Ott csak a programozás lett volna 16.000,- HUF! Egy magán műhelyben - ahol van Tech2 cucc - max egy 5-ösért megcsinálják. Amúgy kapcsolókat én szereltem be, a kuplunghoz a kábelt (mert nekem az még kellett) pedig az a műhely húzta be, amelyik felprogramozta a BC-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Na akkor en a markaszervizben nem is eroltetem,majd ha a garancia letellik (2 ev) akkor megcsinaltatom.Van ilyen muhely itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts