szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sziasztok, nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topic, de tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó mp3 lejátszós usb-s vagy SD kártyaolvasós fejegységet köszi! Olcsónak elég olcsó ez is. Kicsit sajnos "buta" a készülék, de ennyi pénzért ennyit tud! Vagy neked cd is kellene bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sziasztok, nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topic, de tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó mp3 lejátszós usb-s vagy SD kártyaolvasós fejegységet köszi! Én innen szoktam rádiót rendelni: http://www.avplanet.hu/index.php/autohifi/...-autoradio.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 http://www.avplanet.hu/index.php/autohifi/...p3-s-radio.html kb. ez az ár a belépőszint normálisabb USB-s magnóknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 http://www.avplanet.hu/index.php/autohifi/...p3-s-radio.html kb. ez az ár a belépőszint normálisabb USB-s magnóknál ez teljesen jó ár, bár nem vagyok egy nagy sony fan Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 ez teljesen jó ár, bár nem vagyok egy nagy sony fan Én sem vagyok Sony fan, csak árban ez a belépő szint! Nekem most JVC-m van, ami 4 éves és hibátlan... Most Clariont vagy Alpine-t vennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Én sem vagyok Sony fan, csak árban ez a belépő szint! Nekem most JVC-m van, ami 4 éves és hibátlan... Most Clariont vagy Alpine-t vennék JVC nekem is volt és meg voltam vele elégedve, de nekem is jobban bejön az alpine Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 hali kérdésem: takarítottam ma az autót,és az ülés alatt láttam valami műszert,amihez kábel is megy a padlóból. ez mi lehet? ezen a képen is ittvan,a piros fekete valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 hali kérdésem: takarítottam ma az autót,és az ülés alatt láttam valami műszert,amihez kábel is megy a padlóból. ez mi lehet? ezen a képen is ittvan,a piros fekete valami A biztonsági öv feszítő pirotechnikai patron, vagy mi a szösz a neve. A légzsákkal együtt működik, ütközésnél belehúz az ülésbe. Szerk.: legalábbis szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A biztonsági öv feszítő pirotechnikai patron, vagy mi a szösz a neve. A légzsákkal együtt működik, ütközésnél belehúz az ülésbe. Szerk.: legalábbis szerintem... igen, ez az ülés alatti csati, A sárga kábel megy az övfeszítőhöz! Ezen kívül itt csatlakozik az ülésfűtés és az oldallégzsák is! Valamit a bizti öv visszajelző, ha van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 értem,köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 értem,köszönöm! Amúgy azon a "sinen" lehet kihúzni a könnyebb szerelhetőség végett, és a piros műanyag pöcök kihúzása után szétt is lehet szedni a fekete dobozt! Ez szokott kontakt hibás lenni, és a légzsákvisszajelző világítani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Tengermély tiszteletem Uraim! Segítséget kérnék a következőben: Néhány nappal ezelőtt azt vettem észre, hogy a háromfunkciós infokijelző (TID, avagy középkonzolkijelő) háttérvilágítása bekapcsolva marad, akkor is, ha kiveszem a kulcsot és lezárom az autót. Az idő, hőmérséklet adatok nem láthatóak, csak az LCD világít. Az autóban nem a gyári rádió van, hanem egy Sony CDX-S2250. Az antennavezérő vezeték lekötésével már próbálkoztam, de nem segített. Meglátásotok szerint lehet valami köze a multitimernek ehhez a jelenséghez? Hétvégén volt vele egy kis küzdelmem, de az még akkor megoldódott. Korábban valaki említette, hogy a dátumkijelzés eltűnését a rádió bekapcsolásra le lehet kódolni. Esetleg ez a jelenség is hasonlóan orvosolható lenne? Köszi! KM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hello! Szeretnék egy pár légterelőt az első ablakokra. A szatunát néztem, 7000körül megy, találtam ilyet: szélterelő Árban jobb, de ha a szatuna fényévekkel jobb, nem érdekel a plusz pár ezres. Vagy valakinek egyéb tippje melyik éri meg? Köszi! P. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hello! Szeretnék egy pár légterelőt az első ablakokra. A szatunát néztem, 7000körül megy, találtam ilyet: szélterelő Árban jobb, de ha a szatuna fényévekkel jobb, nem érdekel a plusz pár ezres. Vagy valakinek egyéb tippje melyik éri meg? Köszi! P. Nekem Szatuna van kb. 6-7 éve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nekem Szatuna van kb. 6-7 éve.... A vaterás linken árult cuccot Balatonfűzfőn lehet személyesen átvenni. Na és vajon hol van a Szatuna telephelye? Ott bizony! Lehet vmelyik melós fusiban legyárt magának pár darabot és eladja? Már nyomozok, eredményt majd közlök ha érdekel vkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A vaterás linken árult cuccot Balatonfűzfőn lehet személyesen átvenni. Na és vajon hol van a Szatuna telephelye? Ott bizony! Lehet vmelyik melós fusiban legyárt magának pár darabot és eladja? Már nyomozok, eredményt majd közlök ha érdekel vkit. Sima ügy: nincs semmi mismásolás: a gyár rájött, hogy az interneté a jövő és megbízta a marketinges gizikét, hogy olcsólégterelő nicknévvel árulja a 10.000.000 tonnás elfekvő árukészletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A vaterás linken árult cuccot Balatonfűzfőn lehet személyesen átvenni. Na és vajon hol van a Szatuna telephelye? Ott bizony! Lehet vmelyik melós fusiban legyárt magának pár darabot és eladja? Már nyomozok, eredményt majd közlök ha érdekel vkit. Nekem heko van,már vagy 4 éve.nem adtam oda az előző g-ről.Meg vagyok vele elégedve,jobban is tetszik,mert nem áll ki annyira,mint a szatuna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sima ügy: nincs semmi mismásolás: a gyár rájött, hogy az interneté a jövő és megbízta a marketinges gizikét, hogy olcsólégterelő nicknévvel árulja a 10.000.000 tonnás elfekvő árukészletet. És nekik 4400ért is megéri elpasszolni? Mert a hivatalos honlapon is netes rendelés van, 7400 a két darab, plusz kiszállítás. Amúgy hihető lenne ez a verzió is, hisz ha a sablon kész, akkor utána gondolom gombokért előállítanak egy párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A fűtésszabályozó izzókat ki lehet cserélni a konzol megbontása nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A fűtésszabályozó izzókat ki lehet cserélni a konzol megbontása nélkül? Ha szerencséd van, akkor elég a ventilátor kapcsolóját lehúznod. Alul, középen van egy izzó, amit kis kézügyességgel (vagy csipesszel) ki tudsz cserélni. Minden más esetben sajna csak bontással lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ha szerencséd van, akkor elég a ventilátor kapcsolóját lehúznod. Alul, középen van egy izzó, amit kis kézügyességgel (vagy csipesszel) ki tudsz cserélni. Minden más esetben sajna csak bontással lehet. Azt már próbáltam! Ott nincs izzó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azt már próbáltam! Ott nincs izzó :D Akkor nincs más választásod, mint ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A fűtésszabályozó izzókat ki lehet cserélni a konzol megbontása nélkül? Én már cseréltem egy G Astrán bontás nélkül. Illetve az autó rádiót meg az alsó rekeszt szedtem ki. És nagyon vékony kézzel, csipesszel sokat játszva kilehetett szedni az izzókat. Ez egy 1.2-es 3 ajtósnál volt. Gondolom a többinél is így lehet. Enyémen még nem néztem. 70Ft-os izzókat vettem akkor, és a kiégettnek a foglalatát átforrasztottam a foglalat nélkülire. így olcsón bár sok munkával megvolt a csere. A végeredmény jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azt már próbáltam! Ott nincs izzó :D Akkor konzol ki,és góóóóó,max 25 perc,mondom én aki már szétlegózta majdnem az egész autót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Akkor konzol ki,és góóóóó,max 25 perc,mondom én aki már szétlegózta majdnem az egész autót :D a beltérben bármit szétkapok mint foxi a lábtörlőt a rutinom már megvan nekem is :D fűtőradiátor csere+ átkábelezés elejétől a végéig sima ügy +ülésfűtés panelek beszerelése beltérben nagy mester vagyok. aksisgépel megy mint a villám. egyedül a motortérrel nem játszok mert van egykét dolog ami a tanuló pénz volt a beltérben. toronycsapágy,stabpálca, gátlók, fékek cseréje nem gond a tankomat kéne leszednem valahogy mert beesett a marmonkanna szűrője és a kúton 800ftonként kiold apisztoj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts