uhuhu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 2676 forint http://opelcentrum.hu/opelcentrum/autofels...d=szem%C3%BCveg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 2676 forint http://opelcentrum.hu/opelcentrum/autofels...d=szem%C3%BCveg Thx <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hol? Nekem is felkeltette az érdeklődésem! Nem találtam még megfelelő helyet a napszemcsinek. Én például beballagtam a helyi márkaszervizbe és cikkszám alapján megvettem 2800Ft-ért... <_< Az átalakítást viszont nem értettem, az enyém cuppra felment a helyére, mondjuk nekem volt ott előtte kapaszkodó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petipali Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 SZIASZTOK. SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI, MOST VETTEM EGY 2003-AS G ASTRÁT. NEM JÓ RAJT A FŰTÉS KAPCSOLÓ ÉS A LEVEGŐ ELOSZTÓ KAPCSOLÓNÁL A VILÁGÍTÁS. BESZÉLTEM SZERELŐVEL AZT MONDTA NEM ÉRI MEG BAJLÓDNI VELE, MERT LEGALÁBB 4 ÓRA MUNKA AZ IZZÓ KICSERÉLÉSE. TÉNYLEG ÍGY VAN? NINCS VALAMI EGYSZERŰ MÓDJA? ÜDV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 szia! először is caps lock off. másodszor, baromságokat beszél a szerelő, vagy 10 perc, vagy max 60 perc kicserélni, attól függ hogy milyen a klimarendszered... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 SZIASZTOK. SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI, MOST VETTEM EGY 2003-AS G ASTRÁT. NEM JÓ RAJT A FŰTÉS KAPCSOLÓ ÉS A LEVEGŐ ELOSZTÓ KAPCSOLÓNÁL A VILÁGÍTÁS. BESZÉLTEM SZERELŐVEL AZT MONDTA NEM ÉRI MEG BAJLÓDNI VELE, MERT LEGALÁBB 4 ÓRA MUNKA AZ IZZÓ KICSERÉLÉSE. TÉNYLEG ÍGY VAN? NINCS VALAMI EGYSZERŰ MÓDJA? ÜDV. Húzd le a ventilátor kapcsolót,és megláthatod az égőt mögötte,ez attól is függ,hogy behr,vagy belphi rendszered van. Azt meg innen tudod meg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 SZIASZTOK. SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI, MOST VETTEM EGY 2003-AS G ASTRÁT. NEM JÓ RAJT A FŰTÉS KAPCSOLÓ ÉS A LEVEGŐ ELOSZTÓ KAPCSOLÓNÁL A VILÁGÍTÁS. BESZÉLTEM SZERELŐVEL AZT MONDTA NEM ÉRI MEG BAJLÓDNI VELE, MERT LEGALÁBB 4 ÓRA MUNKA AZ IZZÓ KICSERÉLÉSE. TÉNYLEG ÍGY VAN? NINCS VALAMI EGYSZERŰ MÓDJA? ÜDV. Nekem értelmezési problémám van.Most akkor csak az izzóval van baj vagy a fűtéskapcsoló sem jó? A másik pedig az,hogy akkor mit mondott rá a "szerelő":nem jó az izzó,sok munka kicserélni,add el az autót és vegyél olyat amiben jó a világítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chokito5 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az Opelom Security Code-ját, ami a kulcsok tanításához kell, azt honnan tudom beszerezni? Második tulajdonos vagyok, majdnem minden megvan az autóhoz, legalábbis ezt sehol sem találom. 1998-as G Astráról van szó. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az Opelom Security Code-ját, ami a kulcsok tanításához kell, azt honnan tudom beszerezni? Második tulajdonos vagyok, majdnem minden megvan az autóhoz, legalábbis ezt sehol sem találom. 1998-as G Astráról van szó. Köszi márkakereskedés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az Opelom Security Code-ját, ami a kulcsok tanításához kell, azt honnan tudom beszerezni? Második tulajdonos vagyok, majdnem minden megvan az autóhoz, legalábbis ezt sehol sem találom. 1998-as G Astráról van szó. Köszi Vagy ilyet keress a papírok között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petipali Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Nekem értelmezési problémám van.Most akkor csak az izzóval van baj vagy a fűtéskapcsoló sem jó? A másik pedig az,hogy akkor mit mondott rá a "szerelő":nem jó az izzó,sok munka kicserélni,add el az autót és vegyél olyat amiben jó a világítás? SZIA. IGAZAD VAN ROSSZUL FOGALMAZTAM, A KAPCSOLÓ JÓL MŰKÖDIK CSAK A VILÁGÍTÁS NEM JÓ. AMIKOR BESÖTÉTEDIK A RÁDIÓ ALATTI RÉSZT EGYÁLTALÁN NEM LÁTNI, SEM A KAPCSOLÓKAT SEM A KÖRÜLÖTTE LÉVŐ SZÁMOKAT, RAJZOKAT NEM LÁTNI.. ÚGY KELL KITAPOGATNI A KAPCSOLÓKAT. CSAK A SZIVARGYÚJTÓ VILÁGÍT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petipali Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 szia! először is caps lock off. másodszor, baromságokat beszél a szerelő, vagy 10 perc, vagy max 60 perc kicserélni, attól függ hogy milyen a klimarendszered... KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET. ÜDV.:PETIPALI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET. ÜDV.:PETIPALI Ne kiabálj!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
petipali Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Húzd le a ventilátor kapcsolót,és megláthatod az égőt mögötte,ez attól is függ,hogy behr,vagy belphi rendszered van. Azt meg innen tudod meg! <_< KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET. ÜDV.:PETIPALI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 szia! először is caps lock off. másodszor, baromságokat beszél a szerelő, vagy 10 perc, vagy max 60 perc kicserélni, attól függ hogy milyen a klimarendszered... KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET. ÜDV.:PETIPALI Azaz: ne kiabálj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 irtam neki PÜ t is... talán sikerül <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Casti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 G astra-ba kormánykapcsolót(index kart)szeretnék cserélni,kérdésem lenne,hogy kell e valamit(kapcsoló,légzsák) illeszteni számítógéppel a művelet elvégzése után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 G astra-ba kormánykapcsolót(index kart)szeretnék cserélni,kérdésem lenne,hogy kell e valamit(kapcsoló,légzsák) illeszteni számítógéppel a művelet elvégzése után? Semmit,kicseréled,és kész!Semmi köze a lufihoz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Casti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Semmit,kicseréled,és kész!Semmi köze a lufihoz. <_< Köszönöm a gyors választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok! Ma délután elindultam és mentem először olyan 30 km-t, majd megint 30-at megint és 2 órás állás után megint 15 km-t, jó része az M0-áson volt. Aztán megálltam és beszélgettünk az autóban, a rádió halkan szólt és a világítás fel volt kapcsolva. Aztán egyszer csak a rádió elnémult és nem tudtam beindítani az autót. Indító kábellel be kellett indítani. Az akksi GM 5 éves. Kuka? Milyet érdemes venni? Sok félét olvastam itt a fórumon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok! Ma délután elindultam és mentem először olyan 30 km-t, majd megint 30-at megint és 2 órás állás után megint 15 km-t, jó része az M0-áson volt. Aztán megálltam és beszélgettünk az autóban, a rádió halkan szólt és a világítás fel volt kapcsolva. Aztán egyszer csak a rádió elnémult és nem tudtam beindítani az autót. Indító kábellel be kellett indítani. Az akksi GM 5 éves. Kuka? Milyet érdemes venni? Sok félét olvastam itt a fórumon is. Először is irány egy autóvillamossági szerelő. Ha ő is azt mondja, hogy az akku kuka, akkor válogass a fórumon olvasottakból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Először is irány egy autóvillamossági szerelő. Ha ő is azt mondja, hogy az akku kuka, akkor válogass a fórumon olvasottakból. OK, köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 egyszerűen beépithető tolatóradar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 egyszerűen beépithető tolatóradar <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ismét működik a tempomatom <_< a kuplungkapcsoló hibás beépítése miatt nem működött helyes beszerelése : a kapcsoló mozgó részétki kell húzni és ráengedni a pedált ami betolja annyira amennyire szükséges én ott követtem el a hibát, hogy teljesen visszanyomtam ezt a pöcköt és nem érzékelte a kocsi hogy fel van engedve a kuplung ezért nem kapcsolta a tempomatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts