Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Vettem egy ledes izzót a belső világítás sofita izzójának helyére. Ami érdekes, hogy kikapcsolt állásban is halványan, de világít a led:-) Mi okozza ezt a jelenséget? Amúgy visszaraktam a hagyományos izzót. Köss vele párhuzamosan egy ellenállást. Én azt hiszem 33k-t raktam be, tökéletes vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Jó lesz ha rábeszélitek az eladásra,hátha ócsóért megszámítja. :D Betennéd a vitrinbe? <_< Gondolom nem az 1.4-be kéne a 2.0 Di rugója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Betennéd a vitrinbe? <_< Gondolom nem az 1.4-be kéne a 2.0 Di rugója. Tulajdonképpen jó bele, csak ami a 2.0Di-n ültet 30/20mm-t, az az 1.4-en fog körülbelül 20/15mm-t a kisebb tömeg miatt... ha neki ez kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Tulajdonképpen jó bele, csak ami a 2.0Di-n ültet 30/20mm-t, az az 1.4-en fog körülbelül 20/15mm-t a kisebb tömeg miatt... ha neki ez kell... Na ezért akarnám én is belerakni,mert nem sokat ültetne,de annyi pont elég,hogy jól nézzen ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Vettem egy ledes izzót a belső világítás sofita izzójának helyére. Ami érdekes, hogy kikapcsolt állásban is halványan, de világít a led:-) Mi okozza ezt a jelenséget? Amúgy visszaraktam a hagyományos izzót. A jelenséget konkrétan az okozza hogy a multitimer úgy van belőve hogy egy 20 W nyi áramfelvétel van alapul véve. Tehát az lehúzza nullára a tirisztor feszültségét. A lednek nagyon minimális a fogyasztása, és ezért nem tud teljesen lezárni a tirisztor és folyik pár tized mA nyi áram ezért világit a leded. Ezért írták az ellenálást ami párhuzamosan megnöveli a kör ohmikus értékét ami már elég hogy lehúzza nullára a tirisztort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 A jelenséget konkrétan az okozza hogy a multitimer úgy van belőve hogy egy 20 W nyi áramfelvétel van alapul véve. Tehát az lehúzza nullára a tirisztor feszültségét. A lednek nagyon minimális a fogyasztása, és ezért nem tud teljesen lezárni a tirisztor és folyik pár tized mA nyi áram ezért világit a leded. Ezért írták az ellenálást ami párhuzamosan megnöveli a kör ohmikus értékét ami már elég hogy lehúzza nullára a tirisztort. Köszönöm szépen a korrekt választ! Ezekhez a dolgokhoz hülye vagyok sajna <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Na ezért akarnám én is belerakni,mert nem sokat ültetne,de annyi pont elég,hogy jól nézzen ki. Ott a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Na ezért akarnám én is belerakni,mert nem sokat ültetne,de annyi pont elég,hogy jól nézzen ki. Egy próbát lehet hogy megér. Bár, szerintem 2-2,5 centit nem nagyon vesz észre az ember. De hogy keményebb lesz jóval, az biztos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Egy próbát lehet hogy megér. Bár, szerintem 2-2,5 centit nem nagyon vesz észre az ember. De hogy keményebb lesz jóval, az biztos! <_< Holnap lesz a próba,oszt kiborul majd,hogy milyen.Ha megnézzük,a gyári OPC-n sem sok az ültetés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobold Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Hali! Érdekes módon nekem is ugyanez a problémám, elkezdett villogni a belsőtér lámpám. Én nem szereltem bele utólag semmit de ködösöm nekem is van. Ha kikaptam a biztit másnap jól ment de utána megint villogott úgyhogy most az izzót kaptam ki. Az nem lehet hogy a gyújtáskapcsolóban lett valami hiba mert amikor leállítom a kocsit nekem még besípol a csipogó mintha nyitva lenne az ajtó de itt sem mindig. Ha valakit érdekel, úgy néz ki megoldódott (kopp kopp kopp) a világításkapcsolónak két érintkezője volt oxidos, meg lett takarítva és befújva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Szervusztok! Volna egy kérdéssem. Szóval, ha szeretnék kulcsot tartalékba az autóhoz, akkor azt hogy tudom megtenni és kb mennyibe fáj? Az immo része nem érdekel, mert meg van a security code, és van opcomom, amivel össze tudom tanítani, de magát az "üres" kulcsot hogy tudom beszerezni?! üdv: Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Szervusztok! Volna egy kérdéssem. Szóval, ha szeretnék kulcsot tartalékba az autóhoz, akkor azt hogy tudom megtenni és kb mennyibe fáj? Az immo része nem érdekel, mert meg van a security code, és van opcomom, amivel össze tudom tanítani, de magát az "üres" kulcsot hogy tudom beszerezni?! üdv: Peti Hali! A legtisztább Car Pass alapján rendelni gyártól. Asszem 20e körül van (a nem távirányítós, tartalék). Azt már csak rá kell tanítani, de azt te megoldod. A távirányítós már húzósabb, az 30e körül áll meg. Sima kulcsmásolóknál is lehet immós kulcsot másoltatni, az úgy olcsóbb, de hogy mennyire lehet összetanítani, azt nem tudom. Én maradnék a gyárinál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Holnap lesz a próba,oszt kiborul majd,hogy milyen.Ha megnézzük,a gyári OPC-n sem sok az ültetés. :D Előre beraktuk a rugókat,hátul még a gyáriak vannak,nem volt idő már rá ma.De így is jól néz ki,nincs orra bukva,szépen áll.Nem is tudom,berakjam hátra is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Előre beraktuk a rugókat,hátul még a gyáriak vannak,nem volt idő már rá ma.De így is jól néz ki,nincs orra bukva,szépen áll.Nem is tudom,berakjam hátra is? <_< Hogy viselkedne így ilyen felemás rugókkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Hogy viselkedne így ilyen felemás rugókkal? Erre a kérdésre leginkább Te fogod tudni a választ, tapasztalataid alapján. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Beszereltem egy C-corsa napszemüvegtartót. Kicsit kellett alakítani de kívülről nem látszik rajta, patent lett. 3000ft-ba került az ebay-ről szállítással mindennel (úgy hogy vaterán egyetlen 1et találtam anno és az önmagában drágább volt...), illetve csergőben 130ft/db volt a két vakdugó a kapaszkodó helyére amiket átalakítottam <_< az egyik gyári sajnos eltört mikor kiszedtem... Ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Beszereltem egy C-corsa napszemüvegtartót. Kicsit kellett alakítani de kívülről nem látszik rajta, patent lett. 3000ft-ba került az ebay-ről szállítással mindennel (úgy hogy vaterán egyetlen 1et találtam anno és az önmagában drágább volt...), illetve csergőben 130ft/db volt a két vakdugó a kapaszkodó helyére amiket átalakítottam <_< az egyik gyári sajnos eltört mikor kiszedtem... Ilyen Pöpec lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Beszereltem egy C-corsa napszemüvegtartót. Kicsit kellett alakítani de kívülről nem látszik rajta, patent lett. 3000ft-ba került az ebay-ről szállítással mindennel (úgy hogy vaterán egyetlen 1et találtam anno és az önmagában drágább volt...), illetve csergőben 130ft/db volt a két vakdugó a kapaszkodó helyére amiket átalakítottam :D az egyik gyári sajnos eltört mikor kiszedtem... Ilyen Az enyémbe az előző tulaj rakott bele,de nem fér bele a napszemcsim <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ladalas Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Szervusztok! Volna egy kérdéssem. Szóval, ha szeretnék kulcsot tartalékba az autóhoz, akkor azt hogy tudom megtenni és kb mennyibe fáj? Az immo része nem érdekel, mert meg van a security code, és van opcomom, amivel össze tudom tanítani, de magát az "üres" kulcsot hogy tudom beszerezni?! üdv: Peti Szia! Nekem a napokban volt problémám a kulccsal,és a következő képen oldottam meg: vettem egy üres bicskakulcsot+nyers kulcsszárat 1500+1000,Kulcsmásoló rá másolta az eredetit,1500. Bele raktam a transzpondert és kész,működik. Már csak a távirányító paneljét és az elemet kell bele aplikálni,de erre még nem volt időm. /...folyamatban./ ilyet: http://kepfeltoltes.hu/view/110219/bicskak...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Beszereltem egy C-corsa napszemüvegtartót. Kicsit kellett alakítani de kívülről nem látszik rajta, patent lett. 3000ft-ba került az ebay-ről szállítással mindennel (úgy hogy vaterán egyetlen 1et találtam anno és az önmagában drágább volt...), illetve csergőben 130ft/db volt a két vakdugó a kapaszkodó helyére amiket átalakítottam <_< az egyik gyári sajnos eltört mikor kiszedtem... Ilyen nem volt nagy biznisz.. :D ennyiért itthon is van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 nem volt nagy biznisz.. :D ennyiért itthon is van.... és házhoz is jön? <_< nem ismerek én minden okosságot :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 és házhoz is jön? <_< nem ismerek én minden okosságot :D :) Sőt,még fel is mászik a helyére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 és házhoz is jön? <_< nem ismerek én minden okosságot :D :) az a baj, hogy én nem tudom itthonról megnézni, de kb ugyanennyi itthon is. és ha akarod legközelebb házhozviszem :D ugyis ott megyek el elötted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 az a baj, hogy én nem tudom itthonról megnézni, de kb ugyanennyi itthon is. és ha akarod legközelebb házhozviszem :) ugyis ott megyek el elötted <_< Köszi :D mindegy most ezt túléltem azért, több ilyet már úgysem tervezek belerakni :D Még 1 valamire vágyom bele a hátsó ajtónyitó érzékelők aztán ki is merült részemről a tuningolás... Bár mondjuk egy kényelmesebb ülést még el tudnék viselni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 nem volt nagy biznisz.. <_< ennyiért itthon is van.... Hol? Nekem is felkeltette az érdeklődésem! Nem találtam még megfelelő helyet a napszemcsinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts