Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Tehát! Amikor az autó vásárlásakor a szalonba berakták a rádiót a hozzá kapott - talán - garancialevélen volt egy 4-5 jegyű bizt. kód. Ezt azonban még sosem kellett használnom, mivel az akku sem volt még kivéve, és sajnos ez a papírom elkeveredett valahova. A resetelés után nem kérte a kódot a készülék, az eltárolt rádióállomások maradtak a helyükön. Kódügyben megkerestem emailben a JVC-t, de még nem kaptam választ. Tgabika76! Ha ilyen típusú rádiód van és esetleg megvan hozzá az a papír amin a kód van, oszd már meg velem légyszíves! Bár szerintem készülékazonosság esetén sem egyforma a termék kódja. Nem hallottam még jvc-t,kódot kérni,de lehet,attól még biztos van ilyen.Az én kenwoodom is kért,csak kiszedték belőle <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Tehát! Amikor az autó vásárlásakor a szalonba berakták a rádiót a hozzá kapott - talán - garancialevélen volt egy 4-5 jegyű bizt. kód. Ezt azonban még sosem kellett használnom, mivel az akku sem volt még kivéve, és sajnos ez a papírom elkeveredett valahova. A resetelés után nem kérte a kódot a készülék, az eltárolt rádióállomások maradtak a helyükön. Kódügyben megkerestem emailben a JVC-t, de még nem kaptam választ. Tgabika76! Ha ilyen típusú rádiód van és esetleg megvan hozzá az a papír amin a kód van, oszd már meg velem légyszíves! Bár szerintem készülékazonosság esetén sem egyforma a termék kódja. Nekem volt/van JVC-m. Ami kódot adnak hozzá, azt nem a készülék kéri, hanem az alapján tudnál előlapot rendelni hozzá ha elhagyod. Kódot nem kér a működéshez. És minden egyes rádiónak más a biztonsági kódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Nekem volt/van JVC-m. Ami kódot adnak hozzá, azt nem a készülék kéri, hanem az alapján tudnál előlapot rendelni hozzá ha elhagyod. Kódot nem kér a működéshez. És minden egyes rádiónak más a biztonsági kódja. Így van! Most ugyan nem kerestem elő a használati utasítást, de emlékeim szerint abban sincs ilyen fejezet hogy hogyan adjuk be neki a kódot, merthogy nem kell ilyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 nincs valakinek elfekvőben valami mp3 as képes rádiója ami müködik ócsópénzé??? zafirából elhajitanám a cdr500 ast... Lipi dzsí! a tiedet olvastam, ha engedsz egy tizest érdekel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 nincs valakinek elfekvőben valami mp3 as képes rádiója ami müködik ócsópénzé??? zafirából elhajitanám a cdr500 ast... Lipi dzsí! a tiedet olvastam, ha engedsz egy tizest érdekel :D Így is occsó! <_< 15 ért van egy kenwoodom!teli lenyilós,befordulós(nem motoros),mp3-s.Pontos tipus most nem tom,most melózok,de ilyen az előlapja,tökéletesen müxik!Alig használt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baltamas Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Nekem volt/van JVC-m. Ami kódot adnak hozzá, azt nem a készülék kéri, hanem az alapján tudnál előlapot rendelni hozzá ha elhagyod. Kódot nem kér a működéshez. És minden egyes rádiónak más a biztonsági kódja. Ha így van, akkor megnyugodtam. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Mennyiért adod el a CDR 500-at? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Ha így van, akkor megnyugodtam. Köszi! így van! Nincs mit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Sziasztok! Addig-addig morfondíroztam, idegesített az ülés melegítős-szivargyújtós-nagyon melegedős dolog. xD Lsd. ITT Nem kell itt semmit forrasztgatni, meg cserélni. Egyszerűen csak ki kell jól hajtani a 2 oldalsó szárnyat az ülésmelegítő csatiján, így ni Passzentos mostmár és semmi lötyögés meg harangozás a dugaljban. <_< Ezek után már nemhogy forró a csatlakozó éppen csak langyos. :D Az adatokat meg elírtam kicsit. Az egyik 2.5 A-t vesz fel, a másik 3.5 A-t, ( a korábbi 2.2A / db helyett ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Megmaradt az 5 ajtósom ültetőrugói.Szerintetek jó lenne az a caravanba? Összenéztem a súlytáblázatot,a caravan könnyebb 102 kilóval. Max nem ültetne annyit? Vagy próba,és kiderül? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Megmaradt az 5 ajtósom ültetőrugói.Szerintetek jó lenne az a caravanba? Összenéztem a súlytáblázatot,a caravan könnyebb 102 kilóval. Max nem ültetne annyit? Vagy próba,és kiderül? <_< Biztosan jól nézted? Egyébként a válasz: nem. Ezek nagyon típus specifikusak pont a tömeg miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Megmaradt az 5 ajtósom ültetőrugói.Szerintetek jó lenne az a caravanba? Összenéztem a súlytáblázatot,a caravan könnyebb 102 kilóval. Max nem ültetne annyit? Vagy próba,és kiderül? <_< Az 5 ajtós a könnyebb nem?A caravannak kellene a nehezebbnek lennie. Egyébként milyen márkájú a rugógarnitúra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Az 5 ajtós a könnyebb nem?A caravannak kellene a nehezebbnek lennie. Egyébként milyen márkájú a rugógarnitúra? Az 5 ajtós,2.0 Di 1365kg Az 1.6 caravan 1245kg. Ezen én is csodálkozom,hogy könnyebb a caravan,pedig nem is a hiányos cl2 <_< .Gondolom a diesel moci nyomja a többletet. És éppen e miatt gondoltam rá,hogy bele próbálom. Merwede rugók30/30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Az 5 ajtós,2.0 Di 1365kg Az 1.6 caravan 1245kg. Ezen én is csodálkozom,hogy könnyebb a caravan,pedig nem is a hiányos cl2 <_< .Gondolom a diesel moci nyomja a többletet. És éppen e miatt gondoltam rá,hogy bele próbálom. Merwede rugók30/30. Uram , ön nyert! Vagy beteszed és kirázza a lelket belőled, vagy a jó rugózás érdekében cementes zsákot költöztetsz a Caravanba. Utóbbi hibája, hogy a többletsúly inkább a hátsó tengelyen fog jelentkezni, azaz nmem ott, ahol a dízel moci többlete volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 120kg különbség nem fogja kirázni a lelket belőle, hiszen az alig több mintha plusz 1 utas ülne az autóban... attól még nem változik olyan mértékben a rugózás... De neked igazából nem is az önsúlyt kéne nézned, hanem a megengedett tengelyterhelést, azaz hogy ennek a súlynak mekkora része jut az első, és mekkora a hátsó tengelyre. Ez az adat mindkét autónál megtalálható a B oszlopon levő típustáblán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Az 5 ajtós,2.0 Di 1365kg Az 1.6 caravan 1245kg. Ezen én is csodálkozom,hogy könnyebb a caravan,pedig nem is a hiányos cl2 <_< .Gondolom a diesel moci nyomja a többletet. És éppen e miatt gondoltam rá,hogy bele próbálom. Merwede rugók30/30. A dízlinek nehezebb az orra, így nem hinném, h a karakterisztikája jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 A dízlinek nehezebb az orra, így nem hinném, h a karakterisztikája jó lenne... Na nem tom,egyenlőre hagyom még a dolgot.Majd ha jó idő lesz,nekifekszek,addig agyalok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Na nem tom,egyenlőre hagyom még a dolgot.Majd ha jó idő lesz,nekifekszek,addig agyalok. <_< Add el, vegyél megfelelőt. Vagy hirdesd meg cserére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Add el, vegyél megfelelőt. Vagy hirdesd meg cserére. Látod,itt meg nem írja,hogy csak 5 ajtós,vagy csak kombi. <_< És pl az 1.7 majdnem egyforma súlyú az 1.6 caravannnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Látod,itt meg nem írja,hogy csak 5 ajtós,vagy csak kombi. <_< És pl az 1.7 majdnem egyforma súlyú az 1.6 caravannnal. Jobb helyeken valami egyértelmű azonosító alapján keresik ki a megfelelőt előre is, hátra is. Vagy készletben/szettben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Add el, vegyél megfelelőt. Vagy hirdesd meg cserére. Jó lesz ha rábeszélitek az eladásra,hátha ócsóért megszámítja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Jó lesz ha rábeszélitek az eladásra,hátha ócsóért megszámítja. <_< Felraktam az eladó alkatrészekbe,elég olcsón,ha érdekel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Vettem egy ledes izzót a belső világítás sofita izzójának helyére. Ami érdekes, hogy kikapcsolt állásban is halványan, de világít a led:-) Mi okozza ezt a jelenséget? Amúgy visszaraktam a hagyományos izzót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Vettem egy ledes izzót a belső világítás sofita izzójának helyére. Ami érdekes, hogy kikapcsolt állásban is halványan, de világít a led:-) Mi okozza ezt a jelenséget? Amúgy visszaraktam a hagyományos izzót. Valami ellenállás kell bele,de volt már itt erről szó,keress vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Valami ellenállás kell bele,de volt már itt erről szó,keress vissza. Köszi a gyors választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts