Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 cl2 1.2 motorral?? Én ugy tudom van belőle.De lehet rosszul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Miért szerelnéd oda? :lol: Megvan annak a gyári helye, csak előbb ki kell dobni a mostani TID-t, oda pont belepasszol. De úgy még több kijelző lenne és már hasonlítana kicsit az extrém fehérre!Még a robotszemek kellenének bele meg a teszkós pedálok és tiszta Knight Rider ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Már-már kezdtem elfeledni azt a rettenetet,erre tessék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Már-már kezdtem elfeledni azt a rettenetet,erre tessék... májkül hív devon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 májkül hív devon :lol: A neved mától Májküll Elek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 A neved mától Májküll Elek! :D ám legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 A neved mától Májküll Elek! :D corsiKITT???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 corsiKITT???? :lol: Számomra a megtiszteltetés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok ! Egy érdekes dolgot találtam, nem tudom honnan lehetne szerezni ilyen pohártartót ? Vagy van e már valakinek? http://www.clubopel.com/album_page.php?pic_id=16098 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok ! Egy érdekes dolgot találtam, nem tudom honnan lehetne szerezni ilyen pohártartót ? Vagy van e már valakinek? http://www.clubopel.com/album_page.php?pic_id=16098 eBay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok ! Egy érdekes dolgot találtam, nem tudom honnan lehetne szerezni ilyen pohártartót ? Vagy van e már valakinek? http://www.clubopel.com/album_page.php?pic_id=16098 Iszik, vagy vezet?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok ! Egy érdekes dolgot találtam, nem tudom honnan lehetne szerezni ilyen pohártartót ? Vagy van e már valakinek? http://www.clubopel.com/album_page.php?pic_id=16098 Pont ilyen nincsen csak hasonló, de még nincsen beszerelve úgyhogy nem tudok beszámolni róla hogy hogyan néz ki beépítve. Egész pontosan ilyen az enyém: eBay-ról jött, postával háromezerhétszázért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Tök kivan. Nem tudom állítani a fényszóró magasságát. Csak tekerem mint a güzü, de nem megy benne a lencse semerre. Mi a titka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Tök kivan. Nem tudom állítani a fényszóró magasságát. Csak tekerem mint a güzü, de nem megy benne a lencse semerre. Mi a titka? Motor zúg,mikor tekered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Motor zúg,mikor tekered? Fényszóró beállításról beszélek. A magasságállító motor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Fényszóró beállításról beszélek. A magasságállító motor jó. Bocsi,belestem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Tök kivan. Nem tudom állítani a fényszóró magasságát. Csak tekerem mint a güzü, de nem megy benne a lencse semerre. Mi a titka? A sz@r műanyag alkatrészek (csiga és kerék). Én is így jártam, de műszeresen mérve pont jól áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 A sz@r műanyag alkatrészek (csiga és kerék). Én is így jártam, de műszeresen mérve pont jól áll. Gyújtáson próbálod vagy csak bekapcsolt tompított mellett. Bizonyos astrákban ez a feature csak gyújtáson megy + természetesen bekapcsolt tompított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Gyújtáson próbálod vagy csak bekapcsolt tompított mellett. Bizonyos astrákban ez a feature csak gyújtáson megy + természetesen bekapcsolt tompított. Azt ott ni, azt tekergetem, de hasztalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azt ott ni, azt tekergetem, de hasztalan. Nekem sem szuperál, nemrég próbáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azt ott ni, azt tekergetem, de hasztalan. [mg]http://img713.imageshack.us/img713/7959/hellae.jpg Akkor rosszat tekergetsz, mert az nem a föl-le állítója. Azt is kell mondjuk tekergetni fényszóró beállításkor, csak ne azt a hatást várd, mint amit most elvársz. Ja és nem kell rá gyújtás, bár azért én be is indítanám a kocsit az állításhoz, ne szívja le az akksit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Akkor rosszat tekergetsz, mert az nem a föl-le állítója. Azt is kell mondjuk tekergetni fényszóró beállításkor, csak ne azt a hatást várd, mint amit most elvársz. Ja és nem kell rá gyújtás, bár azért én be is indítanám a kocsit az állításhoz, ne szívja le az akksit. Az 1-l jelölt a le föl állító!Csak tudja.asszem 8-s imbusz megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Az 1-l jelölt a le föl állító!Csak tudja.asszem 8-s imbusz megy bele. A piros nyíl a 2-re mutat. Gondolom így csináldban nincsenek piros nyilak, így gondolom Ő rakta oda. Azt is gondolom, hogy arra értette az "az ott ni"-t. Ha nem, akkor nem szóltam semmit. Lehet utálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A piros nyíl a 2-re mutat. Gondolom így csináldban nincsenek piros nyilak, így gondolom Ő rakta oda. Azt is gondolom, hogy arra értette az "az ott ni"-t. Ha nem, akkor nem szóltam semmit. Lehet utálni. Nem felkapni a vizet :lol: ,én nem figyeltem a nyilak színét.De azt tom,hogy ott ha kiveszi a gumidugót,belenéz a lukba,meglátja a csavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Erre gondolok.Én ezzel állítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts