Speed Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az egyik munkatársam Astrájában nem működnek a hátsó üléseknél lévő olvasólámpák. Izzó csere megvolt, nem javult meg. Elképzelhető, hogy más biztosítékon vannak mint az első villany? :) Előre is köszi. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Akkor Ti még nem láttatok olyat, ami porlasztja / szórja! Az nem sugarat nyom, hanem a vizet egy "fejre fordított háromszög" alakban nyomja... mint pl. amikor a slagg végén a tekerőt "terítésre, vagy szórásra" állítod. Ezeknél csak 2 helyről nyomja a vizet, de az beteríti az egész szélvédőt!! Nagyon tuti!!! pl. a céges Fábia már így csinálja! De úgy emlékszem - a Nagy Opel Próbáról - hogy a C Vectra is már így nyomja a vizet! Sok törlés: Ma nagyon utáltam! Mentem le Szegedre és elég dzsuvás volt az út, az autók mindig felverték a koszt a szélvédőre. Lemostam, az ablakot a 2 törlésre szárazra és tisztára húzta.. de a 3. és 4. törlésnél valahol talált egy kis maszatot és az egészen szétkente!!! :) :D ;) Úgyhogy morcos volt! ;) http://www.vezess.hu/hir.php?idx=5322 itta megoldás, csak q. drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az egyik munkatársam Astrájában nem működnek a hátsó üléseknél lévő olvasólámpák. Izzó csere megvolt, nem javult meg. Elképzelhető, hogy más biztosítékon vannak mint az első villany? :) Előre is köszi. Sziasztok! Ma fény derült a hiba okára. Ma kivettük az elülső belső világítás lámpatestjét és kiderült, hogy egy csatlakozón keresztül szalagkábellel megy hátra a két olvasólámpához a feszültség. Ezt a csatlakozót nem jól dugták vissza a helyére amikor a kihangosítót vezetékelték be és szétrázódótt. szerencsére elég gagyi hiba volt. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 http://www.vezess.hu/hir.php?idx=5322 itta megoldás, csak q. drága. 65°C-os víz a jeges szélvédőre? :D Nem reped el? Én nem merném rányomni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 65°C-os víz a jeges szélvédőre? :D Nem reped el? Én nem merném rányomni! :) De ha egyszer ott van : "A 65 fokos vízhőmérséklet ideális, mivel jól tisztít, elolvasztja a jeget, de nem tud kárt tenni szélvédőnkben." Gondolom, teszelték tán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2006 65°C-os víz a jeges szélvédőre? :D Nem reped el? Én nem merném rányomni! :) ezzel ugyanaz a bajom, mint a jégoldóval, hogy ugyan akkor lemegy a jég, de amíg nem tudsz rendesen fűteni, addigra megint ráfagy a cuccos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De ha egyszer ott van : "A 65 fokos vízhőmérséklet ideális, mivel jól tisztít, elolvasztja a jeget, de nem tud kárt tenni szélvédőnkben." Gondolom, teszelték tán :D ;) Azt vágom, hogy tesztelték, de csak egy fokozott "stressz helyzetnek" van kitéve a szélvédő! Ha pl. már amúgy is sérült, szerintem így sokkal hajlamosabb lehet a tovább repedésre. :) Bár lehet, hogy nincs igazam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 :D Azt vágom, hogy tesztelték, de csak egy fokozott "stressz helyzetnek" van kitéve a szélvédő! Ha pl. már amúgy is sérült, szerintem így sokkal hajlamosabb lehet a tovább repedésre. :) Bár lehet, hogy nincs igazam. Szerintem ha repedt, akkor már maga a téli lefegyás > fűtés > lefagyás >.... nagy eséllyel "garantálja" a repedés szétfutását ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy elvileg (legalábbis papíron) fűthető a külső tükör. Ezt hol lehet bekapcsolni? Mert én csak az irányító gombot találom rajt meg az átkapcsolót a balk és jobb tükör között. Nemkellene hogy legyen rajt egy visszajelző lámpa (led)? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ha a hátsó ablakfütést bekapcsolod,a kkor bekapcsolódik a tükörfütés is. ezek csak együtt müködnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy elvileg (legalábbis papíron) fűthető a külső tükör. Ezt hol lehet bekapcsolni? Mert én csak az irányító gombot találom rajt meg az átkapcsolót a balk és jobb tükör között. Nemkellene hogy legyen rajt egy visszajelző lámpa (led)? Köszi Az F-eken volt LED, az akkor világított, ha kapcsoltad a fűtést. S talán azt lehetett külön kapcsolni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 A B Corsámon volt külön kapcsoló (nyomógomb) meg visszajelző is... :P Az F Astrán úgy látom már csak visszajelző... ;) A G Astrán már semmi, egyszerűen összevonták az ablakfűtéssel... ;) Csak azt nem tudom, hogy van valami limit miután lekapcsol a tükörfűtés... :) Vagy addig melegít amíg megy az ablakfűtés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Vagy addig melegít amíg megy az ablakfűtés igy igaz. de az ablakfütés is lekapcsol egy idő után.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 A B Corsámon volt külön kapcsoló (nyomógomb) meg visszajelző is... Az F Astrán úgy látom már csak visszajelző... A G Astrán már semmi, egyszerűen összevonták az ablakfűtéssel... Csak azt nem tudom, hogy van valami limit miután lekapcsol a tükörfűtés... Vagy addig melegít amíg megy az ablakfűtésF-Astrán is külön gomb van szerintem. G-n pedig 15 perc a kikapcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 igy igaz. de az ablakfütés is lekapcsol egy idő után.... Így van. :) Én is tapasztaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :D Azt vágom, hogy tesztelték, de csak egy fokozott "stressz helyzetnek" van kitéve a szélvédő! Ha pl. már amúgy is sérült, szerintem így sokkal hajlamosabb lehet a tovább repedésre. :) Bár lehet, hogy nincs igazam. Nekem nincs ilyen, de a lyányomék árulják. Ott megtekinthető céges autóba beépítve. Állítólag pazar hatásfokú, és nincs vele gond. De ennyiért?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hali! Olyanba kellene segitség, hogy G astra gépetőhöz kellene kitámasztó teleszkóp ... ötlet? Köcc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hali! Olyanba kellene segitség, hogy G astra gépetőhöz kellene kitámasztó teleszkóp ... ötlet? Köcc :rolleyes: ..........powered by Atommanó.Szerintem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Már nem biztos, hogy vállal vagy van neki, mert felszámolta a boltot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanába viszem az Astra Classic II-t átvizsgálásra és hogy lehetséges lenne az hogy a szervaízbe betudják állítani úgy az elektromos ablakokat hogy központi zár hatására maguktól felhúzódjanak? Vagy ez mennyi munkával jár? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanába viszem az Astra Classic II-t átvizsgálásra és hogy lehetséges lenne az hogy a szervaízbe betudják állítani úgy az elektromos ablakokat hogy központi zár hatására maguktól felhúzódjanak? Vagy ez mennyi munkával jár? Köszi Ehhez kell egy komfort modul. Azt kell rákötni a központizárra. Van riasztó az autódban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Szia! Nincsen riasztó. És kb mennyibe kerül egy ilyen modul hozzá? Vagy nemérdemes áldozni rá? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Szia! Nincsen riasztó. És kb mennyibe kerül egy ilyen modul hozzá? Vagy nemérdemes áldozni rá? Köszi 4000 körül van egy ilyen modul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 4000 körül van egy ilyen modul. Így van. És nem nagy dolog a bekötése sem, szóval még 1-2 ezerért biztos be is köti valamelyik autóvillamosságis. (azt nem tudom, hogy a gyári központira rá lehet-e kötni, de a riasztóra már tuti... bár ez most Nálad nincs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts