grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hát ez eddig nem tűnik nagy durranásnak.. Bár lehet ha megszoktam volna hogy van, akkor nem tudnék élni nélküle. Én nem rakatnám be utólag, ha nem lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hát ez eddig nem tűnik nagy durranásnak.. Bár lehet ha megszoktam volna hogy van, akkor nem tudnék élni nélküle. pillanatnyi ill átlagfogyasztás, megtett út, megtehető út, elhasznált üzemanyag mennyisége, stopper, ill hibajelzések, a kevés ablakmosófolyadéktól elkezdve a kiégett izzókon át, olajcsere, stb... stb.. ez a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Én nem rakatnám be utólag, ha nem lenne. Szerintem jó dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ennyit azért kapisgáltam. De mégis milyen adatokat? Fogyasztás, megtehető km, ezeket már hallottam. És még? Pillanatnyi fogyasztás Átlagos fogyasztás Elfogyasztott üzemanyag Átlagsebesség Megtett távolság Megtehető út Stopperóra Külső hőmérséklet Ellenőrzések: féklámpa motorolaj szint hűtőfolyadék szint fékbetét féklámpa biztosíték külső világítás ablakmosó folyadék szint Nagyjából ennyi, de van nagy színes kijelzős is, az gondolom többet tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Köszönöm az infokat! Most már legalább képbe vagyok valamelyest. Azt hiszem erre egy fillért sem költenék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hibátlan... :lol: Pillanatnyi fogyasztás Átlagos fogyasztás Elfogyasztott üzemanyag Átlagsebesség Megtett távolság Megtehető út Stopperóra Külső hőmérséklet Ellenőrzések: féklámpa motorolaj szint hűtőfolyadék szint fékbetét féklámpa biztosíték külső világítás ablakmosó folyadék szint Nagyjából ennyi, de van nagy színes kijelzős is, az gondolom többet tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hibátlan... :lol: A kézikönyvből néztem ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Pillanatnyi fogyasztás Átlagos fogyasztás Elfogyasztott üzemanyag Átlagsebesség Megtett távolság Megtehető út Stopperóra Külső hőmérséklet Ellenőrzések: féklámpa motorolaj szint hűtőfolyadék szint fékbetét féklámpa biztosíték külső világítás ablakmosó folyadék szint Nagyjából ennyi, de van nagy színes kijelzős is, az gondolom többet tud. azért azt hozzá kell tenni hogy ezek: Ellenőrzések: féklámpa motorolaj szint hűtőfolyadék szint fékbetét féklámpa biztosíték külső világítás ablakmosó folyadék szint az utolagossal nem fognak müködni, csak ha mindet bekábeleznek, és teleszúrják jeladókkal, mert gyárilag nincsenek benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 azért azt hozzá kell tenni hogy ezek: Ellenőrzések: féklámpa motorolaj szint hűtőfolyadék szint fékbetét féklámpa biztosíték külső világítás ablakmosó folyadék szint az utolagossal nem fognak müködni, csak ha mindet bekábeleznek, és teleszúrják jeladókkal, mert gyárilag nincsenek benne.... Így meg főleg macerásnak tűnik. Legalább ezeknek az érzékelőknek meg van gyárilag a helyük, vagy cserélni kell dolgokat? (pl. féknyereg v. betét, kiegyenlítő tartály, vagy valami) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Így meg főleg macerásnak tűnik. Legalább ezeknek az érzékelőknek meg van gyárilag a helyük, vagy cserélni kell dolgokat? (pl. féknyereg v. betét, kiegyenlítő tartály, vagy valami) van amelyik nincs is benne... plusz a kábelezés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 van amelyik nincs is benne... plusz a kábelezés... Valószínű ezért nem csináltatom meg,mert nem igen van bekábelezve.Max tempomat,mert karom az már olyan.Hogy miért?passz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Így meg főleg macerásnak tűnik. Legalább ezeknek az érzékelőknek meg van gyárilag a helyük, vagy cserélni kell dolgokat? (pl. féknyereg v. betét, kiegyenlítő tartály, vagy valami) nem tudom hogy a G nél hogyvan. az F nél megvolt a helye, csak bele kellett fúrni... csak csinálni kell kábelkötegeket a fékkopásjelzőnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Valószínű ezért nem csináltatom meg,mert nem igen van bekábelezve.Max tempomat,mert karom az már olyan.Hogy miért?passz. :lol: Lehet törött volt és kettőből van összerakva? Egyre gyanúsabb az az autó! B) A jel nélküli hűtőrács is.Gyanús,az enyémen jobban mutatna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Lehet törött volt és kettőből van összerakva? Egyre gyanúsabb az az autó! :D A jel nélküli hűtőrács is.Gyanús,az enyémen jobban mutatna! :lol: Nem négyből! B) Semmi gyanússág nincs,jó kis autó az!A hűtőrács az lehet piacos lesz,mert ilyet akarok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy gyárilag nem el. ablakos astra g be utólag be lehet építeni gyári ablakemelőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy gyárilag nem el. ablakos astra g be utólag be lehet építeni gyári ablakemelőt? Ennek a topicnak a legelső oldalától olvass,megtalálsz mindent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Úgy is lehetne csinálni,hogy venni egy bontottat ,kijelzőstől mindenestől és bekötni,helyileg pedig beszerelni a rádió alá abba a lyukba egy beépítő kerettel. Jól kitaláltam mi?Jogdíjat a címemre kérem postázni. :D Miért szerelnéd oda? :lol: Megvan annak a gyári helye, csak előbb ki kell dobni a mostani TID-t, oda pont belepasszol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ennek a topicnak a legelső oldalától olvass,megtalálsz mindent :lol: Köszi mindössze 300 oldal :D inkább kihagynám ha nem gond B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Miért szerelnéd oda? :lol: Megvan annak a gyári helye, csak előbb ki kell dobni a mostani TID-t, oda pont belepasszol. Ő nem ért ehhez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Köszi mindössze 300 oldal :lol: inkább kihagynám ha nem gond :D Itt van,megveszed,beszereled,és már kész is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Igazándiból az érdekelne hogy az a gégecső ami megy az ajtóba amin keresztül a kpzár hangszóró is müxik, abban van elektromos ablaknak gyárilag odahúzva csati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Igazándiból az érdekelne hogy az a gégecső ami megy az ajtóba amin keresztül a kpzár hangszóró is müxik, abban van elektromos ablaknak gyárilag odahúzva csati? Nem tartom valószínűnek,elnézve az évjáratot,motort.Ez már cl2 talán!?Ha igen,az spórolós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nem tartom valószínűnek,elnézve az évjáratot,motort.Ez már cl2 talán!?Ha igen,az spórolós :lol: nemtudom :S ha levenném a csatit, fénykép és arról megmondanád esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nem tartom valószínűnek,elnézve az évjáratot,motort.Ez már cl2 talán!?Ha igen,az spórolós :lol: cl2 1.2 motorral?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 cl2 1.2 motorral?? Opel astra gcc 1.2 viva asszem... servokormány dupla légzsák klíma táv kpzár rádió előkészítés... nagyjából ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts