Zachi Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 már bocs, de az ótópályán a 110-zel száguldozó mentőt azért lenyomom eltartott egy ideig neki, mire lement az üres pályán a külső sávba (mert én ott nem előzök, hiába van rá alkalom, mert ott nem szeretnek autózni az emberek) Amíg nem megkülönböztető jelzést használóval teszed semmi gond. Minden más esetben: "A törvények ismeretének hiánya nem mentesít a felelősségre vonás alól."
dsteel Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 most néztem ma,miért van nekem tempomatos karom,de nincs tempomatom?Eddig fel sem tünt. De hamar észrevetted :lol: Lehet, h csak össze kell dugnod, mert mondjuk benn van a csati is?
zozor Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Ne ijedjetek meg,nem őrültem meg teljesen! :D Utol se érem a szirénázó mentőt,nemhogy megelőzzem! B) Ezt már nem dumálod ki. :D :D :) Amíg nem megkülönböztető jelzést használóval teszed semmi gond. Minden más esetben: "A törvények ismeretének hiánya nem mentesít a felelősségre vonás alól." Így van, amíg "csak" az egyik van működtetve ( akár csak a fény, vagy csak a hangjelzés) addig figyelmezteteő jelzésnek minősül- vagyis ha minkettő egyszerre megy, na, az a megkülönbözetett jelzés. Amúgy a pályán minket is előznek, hiába megy a szer a max. 125km/h-jával. Igaz, olyanra is akadt példa, hogy egy kis faluban majdnem utolértünk késő este egy személyautót majd' 90-nel, erre odalépett és elhúzott a francba, mintha kiért volna a községből... :D Más: amúgy a gyári rádiók jók, nem recsgősek? Pl. a CAR400-asok. Csak mert az F-ben nincs gond a gyárival, igaz csak rádiót hallgatok. Néha jó lenne ha hétvégéken normálisabbb zenék is mennének, na ilyenkor jó lenne ha lenne CD-s rádió benne. :lol:
Korzika Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Más: amúgy a gyári rádiók jók, nem recsgősek? Pl. a CAR400-asok. Csak mert az F-ben nincs gond a gyárival, igaz csak rádiót hallgatok. Néha jó lenne ha hétvégéken normálisabbb zenék is mennének, na ilyenkor jó lenne ha lenne CD-s rádió benne. :lol: Nálam szépen szól a gyári CCR 600,elvagyok vele. A CD meg már lejárt,raksz bele egy transzmittert és kész .3-4000 ft. sok zene,nem ugrik,nem akad!
szkszaby Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Amíg nem megkülönböztető jelzést használóval teszed semmi gond. Minden más esetben: "A törvények ismeretének hiánya nem mentesít a felelősségre vonás alól." Velem már előfordult, hogy az M3-as kivezetőjén egy szirénázó IFA tűzoltókocsit értem utol! Az kb. 90-el mehetett a külső sávban ... megelőztem, mint mindenki!! :lol: Szerintem pályán vagy más többsávos úton ez normális!
törvényenkívüli Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Amíg nem megkülönböztető jelzést használóval teszed semmi gond. Minden más esetben: "A törvények ismeretének hiánya nem mentesít a felelősségre vonás alól." kivéve a törvényenkívüliek :lol:
andris83 Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Nálam szépen szól a gyári CCR 600,elvagyok vele. A CD meg már lejárt,raksz bele egy transzmittert és kész .3-4000 ft. sok zene,nem ugrik,nem akad! Csak kell egy szabad freki, mert ha mindenki transzmittert vesz, előbb-utóbb elfogynak a szabad frekvenciák :D Én is csak lustaságból nem veszem elő, túl sok macera míg beállítja az ember. Vagy csak rosszat választottam? :lol:
Zachi Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Hol éltek ti? Astrába zárva? :lol: És az ide vonatkozó KRESZ 42.§.
Lipi-G Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 De hamar észrevetted :D Lehet, h csak össze kell dugnod, mert mondjuk benn van a csati is? Megnéztem,nincs benne csati. :lol:
woody1 Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Velem már előfordult, hogy az M3-as kivezetőjén egy szirénázó IFA tűzoltókocsit értem utol! Az kb. 90-el mehetett a külső sávban ... megelőztem, mint mindenki!! :lol: Szerintem pályán vagy más többsávos úton ez normális! Igen, szerintem sem előzés, hanem a párhuzamos közlekedésre alkalmas úton egymás mellett történő elhaladás.
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 cdr500 ra visszatérve: hibátlanul müködik, cd je is, nem kerreg, minden OK, kivéve a hangositó gombot. gondolom potmétert kell cserélni. szerintem eladom kispénzé....
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 A fogyasztás topicból ide. Mibe kerülhet,most egy BC beépítése?
Zachi Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 A fogyasztás topicból ide. Mibe kerülhet,most egy BC beépítése? Opel16v cartársnál tessék érdeklődni. Bár már kb. másfél éve nincs a régi és az új még nem érkezett meg. És még ott van a bontott BC lehetősége is. Majd ő ellát tanácsokkal, tippekkel, irányadó árakkal.
Korzika Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Opel16v cartársnál tessék érdeklődni. Bár már kb. másfél éve nincs a régi és az új még nem érkezett meg. És még ott van a bontott BC lehetősége is. Majd ő ellát tanácsokkal, tippekkel, irányadó árakkal. Úgy is lehetne csinálni,hogy venni egy bontottat ,kijelzőstől mindenestől és bekötni,helyileg pedig beszerelni a rádió alá abba a lyukba egy beépítő kerettel. Jól kitaláltam mi?Jogdíjat a címemre kérem postázni. :lol:
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Úgy is lehetne csinálni,hogy venni egy bontottat ,kijelzőstől mindenestől és bekötni,helyileg pedig beszerelni a rádió alá abba a lyukba egy beépítő kerettel. Jól kitaláltam mi?Jogdíjat a címemre kérem postázni. :lol: Én postázom,ha megcsinálod! :D
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 A fogyasztás topicból ide. Mibe kerülhet,most egy BC beépítése? akkor megint le írom... kérdeztem tőle hogy mikor lesz... a válasz :43 ... ja nem az egy másik film :lol: szóval figyelni kell az oldalt :D
Korzika Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 akkor megint le írom... kérdeztem tőle hogy mikor lesz... a válasz :43 ... ja nem az egy másik film :lol: szóval figyelni kell az oldalt B) Ez nem válasz,a kérdés az volt,hogy mibe kerül! :D
szkszaby Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 akkor megint le írom... kérdeztem tőle hogy mikor lesz... a válasz :-43 ... ja nem az egy másik film :lol: szóval figyelni kell az oldalt :D 42
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Ez nem válasz,a kérdés az volt,hogy mibe kerül! :lol: Akko nem az vót:-)
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Nevessetek ki, de hülye vagyok a témához! Mire jó a BC, hogy ilyen gyakori téma?
Korzika Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Nevessetek ki, de hülye vagyok a témához! Mire jó a BC, hogy ilyen gyakori téma? Board Computer:Fedélzeti számítógép. Tájékoztat az autó működéséről,hibákról ilyesmi. Bővebben majd leírják a többiek,mert nekem most jött a váltás és tűzök haza,majd onnan folytatjuk!
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Nevessetek ki, de hülye vagyok a témához! Mire jó a BC, hogy ilyen gyakori téma? Fedélzeti számítógép. Lehet rajta nézegetni a pillanatnyi fogyasztást, megtehető kilométert a jelenlegi benzinmennyiséggel, stopper van rajta, képes kiírni bizonyos hibákat stb. Minden funkció nekem sem tiszta... :lol:
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Board Computer:Fedélzeti számítógép. Tájékoztat az autó működéséről,hibákról ilyesmi. Bővebben majd leírják a többiek,mert nekem most jött a váltás és tűzök haza,majd onnan folytatjuk! Ennyit azért kapisgáltam. De mégis milyen adatokat? Fogyasztás, megtehető km, ezeket már hallottam. És még?
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Fedélzeti számítógép. Lehet rajta nézegetni a pillanatnyi fogyasztást, megtehető kilométert a jelenlegi benzinmennyiséggel, stopper van rajta, képes kiírni bizonyos hibákat stb. Minden funkció nekem sem tiszta... :lol: Hát ez eddig nem tűnik nagy durranásnak.. Bár lehet ha megszoktam volna hogy van, akkor nem tudnék élni nélküle.
Recommended Posts