Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A Bosch silver egy év két nap után összehalta magát (nem csak egyedi eset, többen is mondták), a tesztben meg a tartósság "nagyon jó". Akkor milyen lehet a többi?

Egyébként az akksi extra felszerelés?

Elküldve
A Bosch silver egy év két nap után összehalta magát (nem csak egyedi eset, többen is mondták), a tesztben meg a tartósság "nagyon jó". Akkor milyen lehet a többi?

Egyébként az akksi extra felszerelés?

Ha nem is extra felszerelés, de az elektromos kérdések körébe beletartozhat :D

Elküldve

Sziasztok!

Hozzászólnék én is az akksi témához!

Nekem ez a off-Renault van 6 éve:

20110109133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába!

Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is!

Jövő télre biztosan lecserélem már!!

Üdv

Elküldve
Sziasztok!

A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába!

Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is!

Üdv

Köszi, ezt jó tudni. Számomra értékes info volt. Ezzel most lelepleztem lustaságomat, mert lényegében lemérhettem volna.... :D

Elküldve
Sziasztok!

Üdv

lehet, hogy elfér, de az is lehet, hogy annyira közel kerül a motorháztetőhöz a saru, hogy az már veszélyes. ti tudjátok

Elküldve
Sziasztok!

20110109133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Üdv

Szia SZKSZABY!

Nem a témához kapcsolódik,de jól látom,hogy a hűttő víz tágulási tartályodba majdnem,hogy nincsen víz,vagy csak ebből a szögből látszik úgy?

Elküldve
Szia SZKSZABY!

Nem a témához kapcsolódik,de jól látom,hogy a hűttő víz tágulási tartályodba majdnem,hogy nincsen víz,vagy csak ebből a szögből látszik úgy?

Van abba, csak szép tiszta és azért nem látszik :D

Elküldve

Ablak kérdés:ha kulccsal zárok és reteszelek akkor felhúzza az ablakot,de ha távirányítóval akkor nem.Ez miért van,valami sz@r benne?Vagy én csinálom rosszul?

Elküldve
Van abba, csak szép tiszta és azért nem látszik :)

Akkor bocsi :D ,csak én a piros folyadékot lestem de ezek szerint ez enyhén fagyállós?

Elküldve
Ablak kérdés:ha kulccsal zárok és reteszelek akkor felhúzza az ablakot,de ha távirányítóval akkor nem.Ez miért van,valami sz@r benne?Vagy én csinálom rosszul?

Nem csinálod rosszul, modul kell bele hogy felhúzza távirányítóval. (urban legendként kering, hogy átkötés is segít)

Elküldve
Nem csinálod rosszul, modul kell bele hogy felhúzza távirányítóval. (urban legendként kering, hogy átkötés is segít)

Francba,mi pénz lehet egy ilyen modul?

Elküldve
Francba,mi pénz lehet egy ilyen modul?

Nekem működik és lett a bal küszöbbe rakva valami kis doboz :D de már nem emlékszem, hogy mi és mennyi! Majd utánaérdeklődök!!

Elküldve

de ugyan úgy nyomni kell a gombot amíg fel nem megy..

Elküldve
de ugyan úgy nyomni kell a gombot amíg fel nem megy..

Biztos? Az enyémnél elég csak megnyomni, és utána már magától húzza, nem kell nyomva tartani.

Elküldve
de abba raktál valami motyót még?

Én nem, az előző tulaj nemtom mit művelt.

Az még hozzátartozik, hogy nekem utólag lett berakva az elektromos ablak, a középkonzolról vezérelhető az alsó rakodófakk helyéről.

Jó lenne ezt is gyárira cserélni, de ez egy távolabbi project lesz úgy érzem.

Elküldve
Én nem, az előző tulaj nemtom mit művelt.

Az még hozzátartozik, hogy nekem utólag lett berakva az elektromos ablak, a középkonzolról vezérelhető az alsó rakodófakk helyéről.

Jó lenne ezt is gyárira cserélni, de ez egy távolabbi project lesz úgy érzem.

jaaaa az más téma :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.