Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Extra-felszerelések beépítése utólag + elektromos kérdések

Amusing

Recommended Posts

Azt láttátok, hogy az ADAC tesztjében az Exide lett az utolsó - egyáltalán nem ajánlott - akksi? Mondjuk nem tudom akkumulátor tesztben mennyire vannak otthon, ha jól tudom ez volt nekik az első...

http://www.automenedzser.hu/tanacsok/20101...kkumulator.aspx

volt már nekik 2007-ben is :

http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...en/default.aspx

Megosztás:

A Bosch silver egy év két nap után összehalta magát (nem csak egyedi eset, többen is mondták), a tesztben meg a tartósság "nagyon jó". Akkor milyen lehet a többi?

Egyébként az akksi extra felszerelés?

Ha nem is extra felszerelés, de az elektromos kérdések körébe beletartozhat :D

Megosztás:

Sziasztok!

Hozzászólnék én is az akksi témához!

Nekem ez a off-Renault van 6 éve:

20110109133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába!

Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is!

Jövő télre biztosan lecserélem már!!

Üdv

Megosztás:

Sziasztok!

A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába!

Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is!

Üdv

Köszi, ezt jó tudni. Számomra értékes info volt. Ezzel most lelepleztem lustaságomat, mert lényegében lemérhettem volna.... :D

Megosztás:

Sziasztok!

Üdv

lehet, hogy elfér, de az is lehet, hogy annyira közel kerül a motorháztetőhöz a saru, hogy az már veszélyes. ti tudjátok

Megosztás:

Sziasztok!

20110109133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Üdv

Szia SZKSZABY!

Nem a témához kapcsolódik,de jól látom,hogy a hűttő víz tágulási tartályodba majdnem,hogy nincsen víz,vagy csak ebből a szögből látszik úgy?

Megosztás:

de abba raktál valami motyót még?

Én nem, az előző tulaj nemtom mit művelt.

Az még hozzátartozik, hogy nekem utólag lett berakva az elektromos ablak, a középkonzolról vezérelhető az alsó rakodófakk helyéről.

Jó lenne ezt is gyárira cserélni, de ez egy távolabbi project lesz úgy érzem.

Megosztás:

Én nem, az előző tulaj nemtom mit művelt.

Az még hozzátartozik, hogy nekem utólag lett berakva az elektromos ablak, a középkonzolról vezérelhető az alsó rakodófakk helyéről.

Jó lenne ezt is gyárira cserélni, de ez egy távolabbi project lesz úgy érzem.

jaaaa az más téma :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.