AtiZafi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Azt láttátok, hogy az ADAC tesztjében az Exide lett az utolsó - egyáltalán nem ajánlott - akksi? Mondjuk nem tudom akkumulátor tesztben mennyire vannak otthon, ha jól tudom ez volt nekik az első... http://www.automenedzser.hu/tanacsok/20101...kkumulator.aspx volt már nekik 2007-ben is : http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...en/default.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A Bosch silver egy év két nap után összehalta magát (nem csak egyedi eset, többen is mondták), a tesztben meg a tartósság "nagyon jó". Akkor milyen lehet a többi? Egyébként az akksi extra felszerelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Azt láttátok, hogy az ADAC tesztjében az Exide lett az utolsó - egyáltalán nem ajánlott - akksi? Mondjuk nem tudom akkumulátor tesztben mennyire vannak otthon, ha jól tudom ez volt nekik az első... http://www.automenedzser.hu/tanacsok/20101...kkumulator.aspx Kicsit vicces, hogy egy 2007-es tesztet 2010 decemberében újként mutatnak be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A Bosch silver egy év két nap után összehalta magát (nem csak egyedi eset, többen is mondták), a tesztben meg a tartósság "nagyon jó". Akkor milyen lehet a többi? Egyébként az akksi extra felszerelés? Ha nem is extra felszerelés, de az elektromos kérdések körébe beletartozhat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Kicsit vicces, hogy egy 2007-es tesztet 2010 decemberében újként mutatnak be. nem, ők a 2010-es mutatták be ami itt van németül: http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...rcePageId=31895 a kettő nem ugyan az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 nem, ők a 2010-es mutatták be ami itt van németül: http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...rcePageId=31895 a kettő nem ugyan az! Valóban, elsiklottam fölötte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Hozzászólnék én is az akksi témához! Nekem ez a off-Renault van 6 éve: A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába! Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is! Jövő télre biztosan lecserélem már!! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Hozzászólnék én is az akksi témához! Nekem ez a off-Renault van 6 éve: A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába! Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is! Jövő télre biztosan lecserélem már!! Üdv Köszi, ezt jó tudni. Számomra értékes info volt. Ezzel most lelepleztem lustaságomat, mert lényegében lemérhettem volna.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Hozzászólnék én is az akksi témához! Nekem ez a off-Renault van 6 éve: A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába! Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is! Jövő télre biztosan lecserélem már!! Üdv lehet, hogy elfér, de az is lehet, hogy annyira közel kerül a motorháztetőhöz a saru, hogy az már veszélyes. ti tudjátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Hozzászólnék én is az akksi témához! Nekem ez a off-Renault van 6 éve: A gyártási dátuma 2004.09.!! Mérete: 240x175x190mm, szóval nem csak a 175mm-es fér bele a G Astrába! Ma reggel kivettem és töltőre raktam a biztonság kedvéért, de még tökéletesen indítózik -15fokban is! Jövő télre biztosan lecserélem már!! Üdv Szia SZKSZABY! Nem a témához kapcsolódik,de jól látom,hogy a hűttő víz tágulási tartályodba majdnem,hogy nincsen víz,vagy csak ebből a szögből látszik úgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Szia SZKSZABY! Nem a témához kapcsolódik,de jól látom,hogy a hűttő víz tágulási tartályodba majdnem,hogy nincsen víz,vagy csak ebből a szögből látszik úgy? Van abba, csak szép tiszta és azért nem látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ablak kérdés:ha kulccsal zárok és reteszelek akkor felhúzza az ablakot,de ha távirányítóval akkor nem.Ez miért van,valami sz@r benne?Vagy én csinálom rosszul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Van abba, csak szép tiszta és azért nem látszik :) Akkor bocsi :D ,csak én a piros folyadékot lestem de ezek szerint ez enyhén fagyállós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ablak kérdés:ha kulccsal zárok és reteszelek akkor felhúzza az ablakot,de ha távirányítóval akkor nem.Ez miért van,valami sz@r benne?Vagy én csinálom rosszul? Nem csinálod rosszul, modul kell bele hogy felhúzza távirányítóval. (urban legendként kering, hogy átkötés is segít) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem csinálod rosszul, modul kell bele hogy felhúzza távirányítóval. (urban legendként kering, hogy átkötés is segít) Francba,mi pénz lehet egy ilyen modul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Akkor bocsi :D ,csak én a piros folyadékot lestem de ezek szerint ez enyhén fagyállós? -30C Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Francba,mi pénz lehet egy ilyen modul? Nekem működik és lett a bal küszöbbe rakva valami kis doboz :D de már nem emlékszem, hogy mi és mennyi! Majd utánaérdeklődök!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem csinálod rosszul, modul kell bele hogy felhúzza távirányítóval. (urban legendként kering, hogy átkötés is segít) de ugyan úgy nyomni kell a gombot amíg fel nem megy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 de ugyan úgy nyomni kell a gombot amíg fel nem megy.. Biztos? Az enyémnél elég csak megnyomni, és utána már magától húzza, nem kell nyomva tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Biztos? Az enyémnél elég csak megnyomni, és utána már magától húzza, nem kell nyomva tartani. jaja magától húzza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ablak kérdés:ha kulccsal zárok és reteszelek akkor felhúzza az ablakot,de ha távirányítóval akkor nem.Ez miért van,valami sz@r benne?Vagy én csinálom rosszul? Én is rakattam bele,de nekem ez kellet. : http://www.caesaralarm.hu/kieg/timer/timer.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Biztos? Az enyémnél elég csak megnyomni, és utána már magától húzza, nem kell nyomva tartani. de abba raktál valami motyót még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 de abba raktál valami motyót még? Én nem, az előző tulaj nemtom mit művelt. Az még hozzátartozik, hogy nekem utólag lett berakva az elektromos ablak, a középkonzolról vezérelhető az alsó rakodófakk helyéről. Jó lenne ezt is gyárira cserélni, de ez egy távolabbi project lesz úgy érzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Én is rakattam bele,de nekem ez kellet. : http://www.caesaralarm.hu/kieg/timer/timer.html Köszi,holnap intézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Én nem, az előző tulaj nemtom mit művelt. Az még hozzátartozik, hogy nekem utólag lett berakva az elektromos ablak, a középkonzolról vezérelhető az alsó rakodófakk helyéről. Jó lenne ezt is gyárira cserélni, de ez egy távolabbi project lesz úgy érzem. jaaaa az más téma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts