killermedve Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Ez sem rossz, de szvsz az Opel jelesre szavaznék....nekem megérne +8k-t :D az opel jel matrica át lehet rakni!!
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Ez sem rossz, de szvsz az Opel jelesre szavaznék....nekem megérne +8k-t :D Nem tudni e-bay,mondtam,hogy hülye vagyok hozzá!!!
killermedve Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Nem tudni e-bay,mondtam,hogy hülye vagyok hozzá!!! paypal regiszrálsz +ebay regisztálsz azt késssszz azt rendelsz! :D)
killermedve Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Nem tudni e-bay,mondtam,hogy hülye vagyok hozzá!!! ha közelebb laknál meg is rendelném neked!!:D
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 ha közelebb laknál meg is rendelném neked!!:) Köszi,rendes vagy.De még regelni sem tudok,mivel nincs dombornyomott kártyám.Pedig sok jó dolog van. :D :)
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 az opel jel matrica át lehet rakni!! Tudomásom szerint nem ragasztós! Hanem belül fogja valami, ezért szét kell szedni a légzsákot, ami meg nem egyszerű mutatvány!
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Köszi,rendes vagy.De még regelni sem tudok,mivel nincs dombornyomott kártyám.Pedig sok jó dolog van. :D :) Dombornyomott kártya 4000ft a régit meg lemondod és már küldtem egy részletesebb beszámolót az ebayről :D Regisztrálj!! :)
speter Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 http://www.vatera.hu/opel_astra_g_zafira_v...1435238679.html A régit meg eladod egy ötösér!! Ennyi... És ki veszi meg ötösért? Te megvennéd? Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D az opel jel matrica át lehet rakni!! Ja, csak ha nyílik a zsák, akkor nehogy a szemed közé vágódjon.
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 És ki veszi meg ötösért? Te megvennéd? Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D Ja, csak ha nyílik a zsák, akkor nehogy a szemed közé vágódjon. Én még ezt nem hallottam,de olyat se aki ezért cserélt volna.Én biztos nem cserélném.
killermedve Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Tudomásom szerint nem ragasztós! Hanem belül fogja valami, ezért szét kell szedni a légzsákot, ami meg nem egyszerű mutatvány! igy néz ki: http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-STEERING-WHEEL-...=item2a05f04e2a
Chief Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :)
killermedve Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) hali ilyet keresel: http://cgi.ebay.de/orig-Xenon-Stecker-Opel...=item3cb3e7d3d7
killermedve Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) vagy ilyet : http://cgi.ebay.de/NEU-Xenon-Scheinwerfer-...=item2eb2479159
Chief Elküldve Január3, 2011 Elküldve Január3, 2011 vagy ilyet : http://cgi.ebay.de/NEU-Xenon-Scheinwerfer-...=item2eb2479159 Valami ilyesmit! :) Köszi a tippet ........itt helyben esetleg? Vagy túl sokat szeretnék? :D Jó tudom, csak nekem kicsit macera kintről rendelni
tgabika76 Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D Pontosabban bajod nem lesz belőle ha cseréled, de túl sok haszna sincsen. Legalábbis számodra, mert a gazdaság az attól pörög hogy fogyasztasz... :) A GM-nél pár éve csináltak egy tesztet erre vonatkozólag: összetörtek egy '73-ból származó (akkoriban még elég ritka volt az airbag) légzsákos autót, hogy megnézzék hogy a 30+ éves légzsák is működik-e. Mondanom sem kell hibátlanul tette a dolgát. Általános érvényű igazság (egyébként a kézikönyvben is ez szerepel) hogy a légzsák mindaddig működőképes, amíg nem ég a visszajelzője a műszerfalon.
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Pontosabban bajod nem lesz belőle ha cseréled, de túl sok haszna sincsen. Legalábbis számodra, mert a gazdaság az attól pörög hogy fogyasztasz... :D A GM-nél pár éve csináltak egy tesztet erre vonatkozólag: összetörtek egy '73-ból származó (akkoriban még elég ritka volt az airbag) légzsákos autót, hogy megnézzék hogy a 30+ éves légzsák is működik-e. Mondanom sem kell hibátlanul tette a dolgát. Általános érvényű igazság (egyébként a kézikönyvben is ez szerepel) hogy a légzsák mindaddig működőképes, amíg nem ég a visszajelzője a műszerfalon. Ez nem olyan mint a gumi,nem kopik.Valamelyik opeles marketinger murtyák kitalálta,aki meg beveszi,azt jól lehúzzák.
speter Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 igy néz ki: http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-STEERING-WHEEL-...=item2a05f04e2a Igen, és amin támaszkodik az két kis pöcök, aminek a vége elég szépen le van sajtolva, normál esetben.
woody1 Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Egy kis segítség kellene: Szeretnék venni egy Pioneer 2320-as cd-s, mp3-as autórádiót. Jelenleg egy Blaupunkt cd-s van benne. Megnéztem, két db. csatlakozó megy jelenleg a rádióba (+az antenna), viszont a Pioneerbe csak 1 csati lehetőség van. Hogyan tudom bekötni a Pioneert? :D
Chief Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Egy kis segítség kellene: Szeretnék venni egy Pioneer 2320-as cd-s, mp3-as autórádiót. Jelenleg egy Blaupunkt cd-s van benne. Megnéztem, két db. csatlakozó megy jelenleg a rádióba (+az antenna), viszont a Pioneerbe csak 1 csati lehetőség van. Hogyan tudom bekötni a Pioneert? :D A pioneerhez tartozékként jár egy átalakító csati amivel be tudod kötni :) .........de ha nincs hozzá, itt egy link ahol tudsz rendelni. http://www.autohifi.addel.hu/search.php?se...344b76c3e7a5713
woody1 Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 A pioneerhez tartozékként jár egy átalakító csati amivel be tudod kötni :D .........de ha nincs hozzá, itt egy link ahol tudsz rendelni. http://www.autohifi.addel.hu/search.php?se...344b76c3e7a5713 Köszi. A kérdésem még az lenne, hogy a két csati közül melyiket hova dugjam? Ezt honnan tudom meg? Vagy mindegy?
AtiZafi Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Köszi. A kérdésem még az lenne, hogy a két csati közül melyiket hova dugjam? Ezt honnan tudom meg? Vagy mindegy? A két csati (hangszórók és a táp) bolond-biztosak. Nem lehet összekeverni őket, mivel a biztosító "pöcök" nem ugyan ott van rajtuk, ezért nem illeszkedik mással, csak a saját párjával.
woody1 Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 A két csati (hangszórók és a táp) bolond-biztosak. Nem lehet összekeverni őket, mivel a biztosító "pöcök" nem ugyan ott van rajtuk, ezért nem illeszkedik mással, csak a saját párjával. Köszönöm, akkor sanszos, hogy még én is meg tudom csinálni... :D ...arról hallottatok, hogy a Pioneer elektromos szakember általi beszereléshez (gari papíron történő pecséttel) köti a garanciát? Ez valóban így van?
Chief Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Köszönöm, akkor sanszos, hogy még én is meg tudom csinálni... :) ...arról hallottatok, hogy a Pioneer elektromos szakember általi beszereléshez (gari papíron történő pecséttel) köti a garanciát? Ez valóban így van? Nem csak a pioneer.....mindegy milyen rádiót veszel, szakműhelybe kell beszereltetni csak akkor él a gari! De most neked új a fejegységed? Akkor járna hozzá adapter! :D
Gery Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) Írj privit, én tudok segíteni benne.
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Ma vettem a bontóban bőr multikormányt.Kérdésem a következő,milyen kábelek,csatik kellenek hozzá,hogy működjön is?Egy fajta csati az van benne,de azt egyenlőre ki kellett vegyem,mert nem tudtam a dudával összehozni,más a hossza.Most a régi kábel van benne.
Recommended Posts