Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ha közelebb laknál meg is rendelném neked!!:)

Köszi,rendes vagy.De még regelni sem tudok,mivel nincs dombornyomott kártyám.Pedig sok jó dolog van. :D :)

Elküldve
az opel jel matrica át lehet rakni!!

Tudomásom szerint nem ragasztós! Hanem belül fogja valami, ezért szét kell szedni a légzsákot, ami meg nem egyszerű mutatvány!

Elküldve
Köszi,rendes vagy.De még regelni sem tudok,mivel nincs dombornyomott kártyám.Pedig sok jó dolog van. :D :)

Dombornyomott kártya 4000ft a régit meg lemondod és már küldtem egy részletesebb beszámolót az ebayről :D

Regisztrálj!! :)

Elküldve
És ki veszi meg ötösért? Te megvennéd? Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D

Ja, csak ha nyílik a zsák, akkor nehogy a szemed közé vágódjon.

Én még ezt nem hallottam,de olyat se aki ezért cserélt volna.Én biztos nem cserélném.

Elküldve

Sziasztok! Buék mindenkinek!

Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :)

Elküldve
Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D

Pontosabban bajod nem lesz belőle ha cseréled, de túl sok haszna sincsen. Legalábbis számodra, mert a gazdaság az attól pörög hogy fogyasztasz... :)

A GM-nél pár éve csináltak egy tesztet erre vonatkozólag: összetörtek egy '73-ból származó (akkoriban még elég ritka volt az airbag) légzsákos autót, hogy megnézzék hogy a 30+ éves légzsák is működik-e. Mondanom sem kell hibátlanul tette a dolgát.

Általános érvényű igazság (egyébként a kézikönyvben is ez szerepel) hogy a légzsák mindaddig működőképes, amíg nem ég a visszajelzője a műszerfalon.

Elküldve
Pontosabban bajod nem lesz belőle ha cseréled, de túl sok haszna sincsen. Legalábbis számodra, mert a gazdaság az attól pörög hogy fogyasztasz... :D

A GM-nél pár éve csináltak egy tesztet erre vonatkozólag: összetörtek egy '73-ból származó (akkoriban még elég ritka volt az airbag) légzsákos autót, hogy megnézzék hogy a 30+ éves légzsák is működik-e. Mondanom sem kell hibátlanul tette a dolgát.

Általános érvényű igazság (egyébként a kézikönyvben is ez szerepel) hogy a légzsák mindaddig működőképes, amíg nem ég a visszajelzője a műszerfalon.

Ez nem olyan mint a gumi,nem kopik.Valamelyik opeles marketinger murtyák kitalálta,aki meg beveszi,azt jól lehúzzák.

Elküldve

Egy kis segítség kellene:

Szeretnék venni egy Pioneer 2320-as cd-s, mp3-as autórádiót. Jelenleg egy Blaupunkt cd-s van benne. Megnéztem, két db. csatlakozó megy jelenleg a rádióba (+az antenna), viszont a Pioneerbe csak 1 csati lehetőség van. Hogyan tudom bekötni a Pioneert? :D

Elküldve
Egy kis segítség kellene:

Szeretnék venni egy Pioneer 2320-as cd-s, mp3-as autórádiót. Jelenleg egy Blaupunkt cd-s van benne. Megnéztem, két db. csatlakozó megy jelenleg a rádióba (+az antenna), viszont a Pioneerbe csak 1 csati lehetőség van. Hogyan tudom bekötni a Pioneert? :D

A pioneerhez tartozékként jár egy átalakító csati amivel be tudod kötni :) .........de ha nincs hozzá, itt egy link ahol tudsz rendelni.

http://www.autohifi.addel.hu/search.php?se...344b76c3e7a5713

Elküldve
Köszi. A kérdésem még az lenne, hogy a két csati közül melyiket hova dugjam? Ezt honnan tudom meg? Vagy mindegy?

A két csati (hangszórók és a táp) bolond-biztosak. Nem lehet összekeverni őket, mivel a biztosító "pöcök" nem ugyan ott van rajtuk, ezért nem illeszkedik mással, csak a saját párjával.

Elküldve
A két csati (hangszórók és a táp) bolond-biztosak. Nem lehet összekeverni őket, mivel a biztosító "pöcök" nem ugyan ott van rajtuk, ezért nem illeszkedik mással, csak a saját párjával.

Köszönöm, akkor sanszos, hogy még én is meg tudom csinálni... :D

...arról hallottatok, hogy a Pioneer elektromos szakember általi beszereléshez (gari papíron történő pecséttel) köti a garanciát? Ez valóban így van?

Elküldve
Köszönöm, akkor sanszos, hogy még én is meg tudom csinálni... :)

...arról hallottatok, hogy a Pioneer elektromos szakember általi beszereléshez (gari papíron történő pecséttel) köti a garanciát? Ez valóban így van?

Nem csak a pioneer.....mindegy milyen rádiót veszel, szakműhelybe kell beszereltetni csak akkor él a gari!

De most neked új a fejegységed? Akkor járna hozzá adapter! :D

Elküldve
Sziasztok! Buék mindenkinek!

Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :)

Írj privit, én tudok segíteni benne.

Elküldve

Ma vettem a bontóban bőr multikormányt.Kérdésem a következő,milyen kábelek,csatik kellenek hozzá,hogy működjön is?Egy fajta csati az van benne,de azt egyenlőre ki kellett vegyem,mert nem tudtam a dudával összehozni,más a hossza.Most a régi kábel van benne.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.