killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ez sem rossz, de szvsz az Opel jelesre szavaznék....nekem megérne +8k-t :D az opel jel matrica át lehet rakni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ez sem rossz, de szvsz az Opel jelesre szavaznék....nekem megérne +8k-t :D Nem tudni e-bay,mondtam,hogy hülye vagyok hozzá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem tudni e-bay,mondtam,hogy hülye vagyok hozzá!!! paypal regiszrálsz +ebay regisztálsz azt késssszz azt rendelsz! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem tudni e-bay,mondtam,hogy hülye vagyok hozzá!!! ha közelebb laknál meg is rendelném neked!!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 ha közelebb laknál meg is rendelném neked!!:) Köszi,rendes vagy.De még regelni sem tudok,mivel nincs dombornyomott kártyám.Pedig sok jó dolog van. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 az opel jel matrica át lehet rakni!! Tudomásom szerint nem ragasztós! Hanem belül fogja valami, ezért szét kell szedni a légzsákot, ami meg nem egyszerű mutatvány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Köszi,rendes vagy.De még regelni sem tudok,mivel nincs dombornyomott kártyám.Pedig sok jó dolog van. :D :) Dombornyomott kártya 4000ft a régit meg lemondod és már küldtem egy részletesebb beszámolót az ebayről :D Regisztrálj!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 http://www.vatera.hu/opel_astra_g_zafira_v...1435238679.html A régit meg eladod egy ötösér!! Ennyi... És ki veszi meg ötösért? Te megvennéd? Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D az opel jel matrica át lehet rakni!! Ja, csak ha nyílik a zsák, akkor nehogy a szemed közé vágódjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 És ki veszi meg ötösért? Te megvennéd? Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D Ja, csak ha nyílik a zsák, akkor nehogy a szemed közé vágódjon. Én még ezt nem hallottam,de olyat se aki ezért cserélt volna.Én biztos nem cserélném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Tudomásom szerint nem ragasztós! Hanem belül fogja valami, ezért szét kell szedni a légzsákot, ami meg nem egyszerű mutatvány! igy néz ki: http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-STEERING-WHEEL-...=item2a05f04e2a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) hali ilyet keresel: http://cgi.ebay.de/orig-Xenon-Stecker-Opel...=item3cb3e7d3d7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) vagy ilyet : http://cgi.ebay.de/NEU-Xenon-Scheinwerfer-...=item2eb2479159 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 vagy ilyet : http://cgi.ebay.de/NEU-Xenon-Scheinwerfer-...=item2eb2479159 Valami ilyesmit! :) Köszi a tippet ........itt helyben esetleg? Vagy túl sokat szeretnék? :D Jó tudom, csak nekem kicsit macera kintről rendelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Egyébként ne felejtsétek el a légzsákok szavatossági ideje asszem 8 évente lejár. Érdemes cserélni újra. Talán még a kezelésiben is benne van. :D Pontosabban bajod nem lesz belőle ha cseréled, de túl sok haszna sincsen. Legalábbis számodra, mert a gazdaság az attól pörög hogy fogyasztasz... :) A GM-nél pár éve csináltak egy tesztet erre vonatkozólag: összetörtek egy '73-ból származó (akkoriban még elég ritka volt az airbag) légzsákos autót, hogy megnézzék hogy a 30+ éves légzsák is működik-e. Mondanom sem kell hibátlanul tette a dolgát. Általános érvényű igazság (egyébként a kézikönyvben is ez szerepel) hogy a légzsák mindaddig működőképes, amíg nem ég a visszajelzője a műszerfalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Pontosabban bajod nem lesz belőle ha cseréled, de túl sok haszna sincsen. Legalábbis számodra, mert a gazdaság az attól pörög hogy fogyasztasz... :D A GM-nél pár éve csináltak egy tesztet erre vonatkozólag: összetörtek egy '73-ból származó (akkoriban még elég ritka volt az airbag) légzsákos autót, hogy megnézzék hogy a 30+ éves légzsák is működik-e. Mondanom sem kell hibátlanul tette a dolgát. Általános érvényű igazság (egyébként a kézikönyvben is ez szerepel) hogy a légzsák mindaddig működőképes, amíg nem ég a visszajelzője a műszerfalon. Ez nem olyan mint a gumi,nem kopik.Valamelyik opeles marketinger murtyák kitalálta,aki meg beveszi,azt jól lehúzzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 igy néz ki: http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-STEERING-WHEEL-...=item2a05f04e2a Igen, és amin támaszkodik az két kis pöcök, aminek a vége elég szépen le van sajtolva, normál esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Egy kis segítség kellene: Szeretnék venni egy Pioneer 2320-as cd-s, mp3-as autórádiót. Jelenleg egy Blaupunkt cd-s van benne. Megnéztem, két db. csatlakozó megy jelenleg a rádióba (+az antenna), viszont a Pioneerbe csak 1 csati lehetőség van. Hogyan tudom bekötni a Pioneert? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Egy kis segítség kellene: Szeretnék venni egy Pioneer 2320-as cd-s, mp3-as autórádiót. Jelenleg egy Blaupunkt cd-s van benne. Megnéztem, két db. csatlakozó megy jelenleg a rádióba (+az antenna), viszont a Pioneerbe csak 1 csati lehetőség van. Hogyan tudom bekötni a Pioneert? :D A pioneerhez tartozékként jár egy átalakító csati amivel be tudod kötni :) .........de ha nincs hozzá, itt egy link ahol tudsz rendelni. http://www.autohifi.addel.hu/search.php?se...344b76c3e7a5713 Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 A pioneerhez tartozékként jár egy átalakító csati amivel be tudod kötni :D .........de ha nincs hozzá, itt egy link ahol tudsz rendelni. http://www.autohifi.addel.hu/search.php?se...344b76c3e7a5713 Köszi. A kérdésem még az lenne, hogy a két csati közül melyiket hova dugjam? Ezt honnan tudom meg? Vagy mindegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Köszi. A kérdésem még az lenne, hogy a két csati közül melyiket hova dugjam? Ezt honnan tudom meg? Vagy mindegy? A két csati (hangszórók és a táp) bolond-biztosak. Nem lehet összekeverni őket, mivel a biztosító "pöcök" nem ugyan ott van rajtuk, ezért nem illeszkedik mással, csak a saját párjával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 A két csati (hangszórók és a táp) bolond-biztosak. Nem lehet összekeverni őket, mivel a biztosító "pöcök" nem ugyan ott van rajtuk, ezért nem illeszkedik mással, csak a saját párjával. Köszönöm, akkor sanszos, hogy még én is meg tudom csinálni... :D ...arról hallottatok, hogy a Pioneer elektromos szakember általi beszereléshez (gari papíron történő pecséttel) köti a garanciát? Ez valóban így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Köszönöm, akkor sanszos, hogy még én is meg tudom csinálni... :) ...arról hallottatok, hogy a Pioneer elektromos szakember általi beszereléshez (gari papíron történő pecséttel) köti a garanciát? Ez valóban így van? Nem csak a pioneer.....mindegy milyen rádiót veszel, szakműhelybe kell beszereltetni csak akkor él a gari! De most neked új a fejegységed? Akkor járna hozzá adapter! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Buék mindenkinek! Nincs valakinek tippje honnan tudnék szerezni gyári xenon fényszóróhoz 10pólusú csatlakozót? Be kéne építenem a verdába a lámpicskut csak csoki nélkül nehézkes :D Szervizbe kérdeztük azt mondták csak kábelköteggel együtt van :) Írj privit, én tudok segíteni benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ma vettem a bontóban bőr multikormányt.Kérdésem a következő,milyen kábelek,csatik kellenek hozzá,hogy működjön is?Egy fajta csati az van benne,de azt egyenlőre ki kellett vegyem,mert nem tudtam a dudával összehozni,más a hossza.Most a régi kábel van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts