Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 megcsináltam de nem sikerült. :D A középső fűtéstekerő alatt csak egy kis fehér pöcök volt látható mely nem hasonlít a képen láthatóra és izzó sehol sem volt a közelében! Én úgy emlékszem,hogy csak az F astranál volt úgy az égő,de az is a hátsóablakfűtésé volt. A G-nél ki kell szedni a konzolt,legalábbis az enyémnél így kellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Én úgy emlékszem,hogy csak az F astranál volt úgy az égő,de az is a hátsóablakfűtésé volt. A G-nél ki kell szedni a konzolt,legalábbis az enyémnél így kellett! nekem olyan mint a linkben: http://kuma.atw.hu/opel/pdf/kozepkonzol_vilagitas_csere.pdf de lehet hogy évjárattol függ!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Én úgy emlékszem,hogy csak az F astranál volt úgy az égő,de az is a hátsóablakfűtésé volt. A G-nél ki kell szedni a konzolt,legalábbis az enyémnél így kellett! Kétféle fűtési rendszer van: Delphi és Behr A Delphi-nél a fűtéskonzol hátulján található két izzó, ez bontásos téma. A Behr-nél egy izzó világít meg mindent, a ventikapcsoló lehúzásával látható és könnyen cserélhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 nekem olyan mint a linkben: http://kuma.atw.hu/opel/pdf/kozepkonzol_vilagitas_csere.pdf de lehet hogy évjárattol függ!!! Nem évjárat függő, bármelyik lehet én úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Kétféle fűtési rendszer van: Delphi és Behr A Delphi-nél a fűtéskonzol hátulján található két izzó, ez bontásos téma. A Behr-nél egy izzó világít meg mindent, a ventikapcsoló lehúzásával látható és könnyen cserélhető... akkor ott a pont! xd Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Kétféle fűtési rendszer van: Delphi és Behr A Delphi-nél a fűtéskonzol hátulján található két izzó, ez bontásos téma. A Behr-nél egy izzó világít meg mindent, a ventikapcsoló lehúzásával látható és könnyen cserélhető... Pedig már kezdtem örülni, hogy meg tudom csinálni könnyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Kétféle fűtési rendszer van: Delphi és Behr A Delphi-nél a fűtéskonzol hátulján található két izzó, ez bontásos téma. A Behr-nél egy izzó világít meg mindent, a ventikapcsoló lehúzásával látható és könnyen cserélhető... Ho-ho,nekem Behr van,egy izzó pilácsol,és csak hátulról tudtam cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haft Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Mennyire kellene egyszerűen lejönnie a középső kapcsolónak? Nekem nem sikerült leszedni, letörni meg nem akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Mennyire kellene egyszerűen lejönnie a középső kapcsolónak? Nekem nem sikerült leszedni, letörni meg nem akartam. nekem elég szoros volt ,izombol meghúztam magam felé és kijött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 nekem elég szoros volt ,izombol meghúztam magam felé és kijött! Én meg csavarhúzóval feszítettem alá, egy picit meg is látszik a nyoma :D úgy lejött könnyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Srácok ilyen tömítést látott már valaki közületek vagy ez otthoni sufni? :D tömítés1 tömítés2 de jól néz ki és hasznos, mert nálam a (oldal - mielőtt valaki az 5.ajtóra asszociálna) hátsó ajtónál pl rendszeres, hogy behúzza a mocskot és a kocsi mosásakor a zárszerkezetnél törölni kell, hogy ne aki beszáll az törölje le a ruhájával... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Srácok ilyen tömítést látott már valaki közületek vagy ez otthoni sufni? :D tömítés1 tömítés2 de jól néz ki és hasznos, mert nálam a (oldal - mielőtt valaki az 5.ajtóra asszociálna) hátsó ajtónál pl rendszeres, hogy behúzza a mocskot és a kocsi mosásakor a zárszerkezetnél törölni kell, hogy ne aki beszáll az törölje le a ruhájával... :) Szerintem sufni, főleg abból kiindulva, hogy ez egy alapfelszereltségű járgány lehet. De lehet, hogy csak a világnak ezen tájára nem szállítanak ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Szerintem sufni, főleg abból kiindulva, hogy ez egy alapfelszereltségű járgány lehet. De lehet, hogy csak a világnak ezen tájára nem szállítanak ilyesmit. Melyikre gondolsz,nem látok semmi extra tömítést,ilyen az enyém is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Melyikre gondolsz,nem látok semmi extra tömítést,ilyen az enyém is. Két tömítés látható a képeken, az egyik belül a fém és a belső műanyag küszöb között, ez ilyen nekünk is. A külső műanyag és a fém küszöb közötti nekünk nincs meg. Felülről szépen elindul és a patentnél, ami itt is látható szépen véget is ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Két tömítés látható a képeken, az egyik belül a fém és a belső műanyag küszöb között, ez ilyen nekünk is. A külső műanyag és a fém küszöb közötti nekünk nincs meg. Felülről szépen elindul és a patentnél, ami itt is látható szépen véget is ér. Nekem végigér mind a kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nekem végigér mind a kettő. Jó Neked! Nekem is csupa takony mindig a zárszerkezet körül. Ha mosóban mosom az kimarad. Elég hülyén néz ki hogy csillog-villog a verda, kinyitod az ajtót ott meg ótvar! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nekem végigér mind a kettő. évjárat, felszereltésg? kiváncsi vagyok milyen gépeket szereltek így.... :D jó lenne ilyet keríteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 évjárat, felszereltésg? kiváncsi vagyok milyen gépeket szereltek így.... :D jó lenne ilyet keríteni! 2000-s kiadású,2.0Di .CD felszereltség.De nekem utólagosan van benne,az előző tulaj rakta bele,hasonló megfontolásból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 BUÉK! :) Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne az akksimat gyújtás nélküli állaőptban is szívja le az autó 0.83A órával...egy normális autó kb 0.07A óra körülit fogyaszt alap állapotban. Esetleg nem volt valakinek hasonló problémája? Vagy valami tipp hogy mi szívhatja enyire az akkut? Köszönöm szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Amin agyalok,Maradt egy tök jó állapotú F astra kormányom,a 4 küllős,az felmenne e a G-re,mivel ki van szakadva a kürtgomb,és nincs kedvem súlyos tizenezreket költeni rá.És nekem az a kormány is tetszik! Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Amin agyalok,Maradt egy tök jó állapotú F astra kormányom,a 4 küllős,az felmenne e a G-re,mivel ki van szakadva a kürtgomb,és nincs kedvem súlyos tizenezreket költeni rá.És nekem az a kormány is tetszik! Vélemény? Nem kell súlyos tizenezreket költeni, itt alig tízezerért megcsinálják, és épp olyan igényes lesz mint a gyári: http://www.varrga.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem kell súlyos tizenezreket költeni, itt alig tízezerért megcsinálják, és épp olyan igényes lesz mint a gyári: http://www.varrga.hu/ Igen,beszéltem vele,14000 a gomb,meg 6000 a munkadíj,mivel nekem az előző tulaj kitépte a maradékot,és jóval nagyobb rész hiányzik,mint amit az új gomb takarna,ezért lenne ennyi.Kicsit sok,ezért gondoltam a cserét,meg a javításhoz fel kell vigyem,ami nekem gyuláról,megint egy tizes. :D Csak nem tudom,hogy kompatibilis e a két kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Igen,beszéltem vele,14000 a gomb,meg 6000 a munkadíj,mivel nekem az előző tulaj kitépte a maradékot,és jóval nagyobb rész hiányzik,mint amit az új gomb takarna,ezért lenne ennyi.Kicsit sok,ezért gondoltam a cserét,meg a javításhoz fel kell vigyem,ami nekem gyuláról,megint egy tizes. :D Csak nem tudom,hogy kompatibilis e a két kormány. http://www.vatera.hu/opel_astra_g_zafira_v...1435238679.html A régit meg eladod egy ötösér!! Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Igen,beszéltem vele,14000 a gomb,meg 6000 a munkadíj,mivel nekem az előző tulaj kitépte a maradékot,és jóval nagyobb rész hiányzik,mint amit az új gomb takarna,ezért lenne ennyi.Kicsit sok,ezért gondoltam a cserét,meg a javításhoz fel kell vigyem,ami nekem gyuláról,megint egy tizes. :D Csak nem tudom,hogy kompatibilis e a két kormány. hali http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-ASTRA-MK4-G...=item483e04f339 10900ft postával együtt egy hét alatt itthon van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 hali http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-ASTRA-MK4-G...=item483e04f339 10900ft postával együtt egy hét alatt itthon van!!! Ez sem rossz, de szvsz az Opel jelesre szavaznék....nekem megérne +8k-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts