Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 szerintem volt már róla szó... manual klíma digitre cserekor ,miket kell cserélni ,átalakítani?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 szerintem volt már róla szó... manual klíma digitre cserekor ,miket kell cserélni ,átalakítani?? Gyakorlatilag a klíma 80%át ki kell kell cserélni. Számtalan jeladó mozgató szervó, más a vezérlője +ugye a digit panel. SZVSZ nem érdemes küzdeni vele, mert ugye még meg is kell venni a cuccot hozzá+rengeteg meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Gyakorlatilag a klíma 80%át ki kell kell cserélni. Számtalan jeladó mozgató szervó, más a vezérlője +ugye a digit panel. SZVSZ nem érdemes küzdeni vele, mert ugye még meg is kell venni a cuccot hozzá+rengeteg meló. meggyőztél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geri86 Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Űdv van egy kis gondom a g astrámmal 2.0 dti 16v. Egy pár napja kigyulladt a hűtő/ kilma ikon a műszerfalon. Hűtőventilátor ki be kapcsol hol leáll hol meg folyamatosan megy ez igy váltakozik. csinál még olyat hogy nem ég az a kis ikon aztán kigyullad halványan és egyre erősődik majd megint elalszik. Nem tudna valaki mondani rá valami okosságot? Nagyon meg köszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Vennék Njoy lámpákat előre,illetve középkonzolt.Ha valaki tud jelezzen!!! Mi a véleményetek ezekről a tuning lámpákról(angel eyes......)?Megéri,jól világít?Mert a gyári az eléggé gyengusz. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JB-Lab-Cup-...sQ5fAccessories Ehhez mit szóltok?Magyarba lehet kapni?Vagy valaki tud e-bayozni? Köszi! Szerintem gyári Hella Njoy lámpa!! Semmi kókler éndzsőlájsz! Viszont ez az 1dines cucc tetszik!!...Én tudok e-bayezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Vennék Njoy lámpákat előre,illetve középkonzolt.Ha valaki tud jelezzen!!! Mi a véleményetek ezekről a tuning lámpákról(angel eyes......)?Megéri,jól világít?Mert a gyári az eléggé gyengusz. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JB-Lab-Cup-...sQ5fAccessories Ehhez mit szóltok?Magyarba lehet kapni?Vagy valaki tud e-bayozni? Köszi! ez nem éppen lámpicsku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 ez nem éppen lámpicsku. így szereti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 így szereti :lol: Tom hogy nem az,de tetszik a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Vennék Njoy lámpákat előre,illetve középkonzolt.Ha valaki tud jelezzen!!! Mi a véleményetek ezekről a tuning lámpákról(angel eyes......)?Megéri,jól világít?Mert a gyári az eléggé gyengusz. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JB-Lab-Cup-...sQ5fAccessories Ehhez mit szóltok?Magyarba lehet kapni?Vagy valaki tud e-bayozni? Köszi! hali nekem ilyen van.olcson jutottam hozzá, jobban világit szerintem mint a gyári !: http://www.dectane.hu/Els%C5%91-Fenyszorok...5%91-Lampa.html vagy itt találsz: http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 hali nekem ilyen van.olcson jutottam hozzá, jobban világit szerintem mint a gyári !: http://www.dectane.hu/Els%C5%91-Fenyszorok...5%91-Lampa.html vagy itt találsz: http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Sima izzóval jobban világít, mint a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 szerintem volt már róla szó... manual klíma digitre cserekor ,miket kell cserélni ,átalakítani?? Hi, elek, nekem ugye digit van, tudod... Annyira nem nagy szám, hidd el, ugyanúgy 2 gombot kell csavargatni :lol: Egyetlen pozitívum (nekem), hogy fokra tudod állítani a hideget-meleget, nem csak hűt a klíma vagy nem hűt... Vagy a manuálisban is állítható a hidegség? Vagy csak hűt/nem hűt játszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Hi, elek, nekem ugye digit van, tudod... Annyira nem nagy szám, hidd el, ugyanúgy 2 gombot kell csavargatni :lol: Egyetlen pozitívum (nekem), hogy fokra tudod állítani a hideget-meleget, nem csak hűt a klíma vagy nem hűt... Vagy a manuálisban is állítható a hidegség? Vagy csak hűt/nem hűt játszik? Lehet állítani, nem kicsit lenne gáz ha nem lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Hi, elek, nekem ugye digit van, tudod... Annyira nem nagy szám, hidd el, ugyanúgy 2 gombot kell csavargatni :lol: Egyetlen pozitívum (nekem), hogy fokra tudod állítani a hideget-meleget, nem csak hűt a klíma vagy nem hűt... Vagy a manuálisban is állítható a hidegség? Vagy csak hűt/nem hűt játszik? csáó Dani. végig gondoltam ...nem kell az nekem :lol: ,sok a macera :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Lehet állítani, nem kicsit lenne gáz ha nem lehetne. No, akkor ez is a mellett szól, hogy ne vacakoljon vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Tom hogy nem az,de tetszik a dolog! értelek jó lovag :lol: ,volt múltkor erről szó....a gyári valami horror árban volt :) szerk:asszem az csak cd tartó volt :lol: http://cgi.ebay.de/Fischer-CD-Ablage-Box-O...=item483cfcc4f2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JB-Lab-Cup-...sQ5fAccessories Ehhez mit szóltok?Magyarba lehet kapni?Vagy valaki tud e-bayozni? Már megrendeltem, ha megjön majd referálok. Mielőtt kérdeznéd: nem, nem én rendeltem, nem értek az eBay-hoz és nincs is PayPal-om, nekem is úgy intézik. De ~3700Ft-ot megér szerintem, ennél többért adtam el anno a Fischer Box-omat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Már megrendeltem, ha megjön majd referálok. Mielőtt kérdeznéd: nem, nem én rendeltem, nem értek az eBay-hoz és nincs is PayPal-om, nekem is úgy intézik. De ~3700Ft-ot megér szerintem, ennél többért adtam el anno a Fischer Box-omat. És nem rendeltettél véletlenül kettőt?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Sima izzóval jobban világít, mint a gyári? osram night breaker van bent h1-es és a vetitölencse miatt szerintem jobban világit,de ez csak az én véleményem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 osram night breaker van bent h1-es és a vetitölencse miatt szerintem jobban világit,de ez csak az én véleményem! Ebbe a xenon lenne a tutti, legalábbis ha egyszer lesz lóvém akkor nekem tuti az megy bele. Mivel projektoros a yard sem tűnik fel annyira. Főleg ha sikerülne vmi kamu lámpamosót is biggyeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Ebbe a xenon lenne a tutti, legalábbis ha egyszer lesz lóvém akkor nekem tuti az megy bele. Mivel projektoros a yard sem tűnik fel annyira. Főleg ha sikerülne vmi kamu lámpamosót is biggyeszteni. csak ne gyere velem szembe :lol: ,a tégla be van készítve a mű xenonosok ellen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Ebbe a xenon lenne a tutti, legalábbis ha egyszer lesz lóvém akkor nekem tuti az megy bele. Mivel projektoros a yard sem tűnik fel annyira. Főleg ha sikerülne vmi kamu lámpamosót is biggyeszteni. azért higgyél nekem, nem hülyék a rendőrök... tudják mit kell nézni. :lol: ( és én is megmondom messziről a kamuxenont. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Ebbe a xenon lenne a tutti, legalábbis ha egyszer lesz lóvém akkor nekem tuti az megy bele. Mivel projektoros a yard sem tűnik fel annyira. Főleg ha sikerülne vmi kamu lámpamosót is biggyeszteni. nem akarok rumlit a rendörökkel, nem ér meg annyit hogy elvegyék a forgalmit!!!meg a többi autos szeme kifolyik az utolagos xenontol! meg a xenonos lámpákra nem E hanem H van irva,meg ha belerakod a xenont elveszti a lámpa a garanciát!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 A Di feltételezem, DTI?! Állítólag a dízelek nagy része full be van vezetékezve (enyémben még a kuplungkapcsoló is benne volt, igaz, 2003-as, ha ez számít), így csak egy tempomatos indexkart kellett vennem és felismertetni a rendszerrel. Ha a kormányburkolat alatt van egy kis 4 pines csatlakozó, az már igen nagy reményekkel kecsegtet :lol: Ha nincs, akkor jön a vezetékelés, aminek a hozzászólások alapján wessz a nagy tudora. Mégis milyen csatit keressek?Ma szétszedtem a burkolatot,de nem tudom mit kéne látnom?Az indexkar csatlakozóján :lol: ,vagy valahol körülötte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 nem akarok rumlit a rendörökkel, nem ér meg annyit hogy elvegyék a forgalmit!!!meg a többi autos szeme kifolyik az utolagos xenontol! meg a xenonos lámpákra nem E hanem H van irva,meg ha belerakod a xenont elveszti a lámpa a garanciát!! Pont a vaterán volt egy srác a múltkor, aki a ilyen tutying lámpát árult és írta, hogy ha beteszed a xenont ugrik a gari. Megkérdeztem, hogy akkor ez a lámpa mégis mire jó, mert halogénnel nem fog látni semmit. Nem válaszolt azóta sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Pont a vaterán volt egy srác a múltkor, aki a ilyen tutying lámpát árult és írta, hogy ha beteszed a xenont ugrik a gari. Megkérdeztem, hogy akkor ez a lámpa mégis mire jó, mert halogénnel nem fog látni semmit. Nem válaszolt azóta sem. Letettem erről az éndzsölájsz marhaságokról,havernak volt.egy év alatt megmattult neki,csúnya volt.Maradok az Njoy lámpáknál,előre-hátra! Pont faxa.Holnap rendelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts