speter Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Opelalkatresz.eu -n 11eFt-ért kínálnak valami utángyártott fényszórót. Van valakinek ilyennel tapasztalata, mennyivel rosszabb mint a Hella? Rosszabbul világít/méretproblémás/vagy csak gyorsabban besárgul? Máshol egyébként 30-40 között láttam fényszórókat. Picit már megfakult / sárgult az enyém felső része, és nem tudom, költsek-e a cseréjére. Utángyáriakkal két fő probléma van:valami mindig máshol van rajta, mint ahol kellene. A méret pontosség nem az erősségük. A hella után esetenként a lemezen is kellhet állítani, hogy úgy álljon, ahogy kellene. Nekem volt arteb azon minden ott volt ahol kellett, mivel nagyon rég gyári beszállító volt. Helló! Az elektromos tükrök utólagos beépítésével kapcsolatban viszont csak egy bejegyzést találtam, méghozzá, hogy kell egy relé (a fűtés miatt) illetve 3 vezeték behúzása jobb oldalra. A kocsit használtan vettem, az előéletéről nem tudok sokat, annyi viszont bizonyos, hogy a tükrökhöz el van vezetve mindkét oldalon a csatlakozó, illetve a bal oldalon ott a kapcsolós kartámasz. (elektronikusan még nem néztem, van e feszkó a kapcsokon..) A kérdéseim: - kinek van és ha van,milyen tapasztalata utángyártott tükrökkel kapcsolatban (esetleg ha nem passzol,nem szép.. a mechanikus részek beszerelhetőek-e a manuális gyáriba?); ( INNEN néztem ki ) - hova és milyen relét kell applikálni (cikkszám)? A válaszokat előre is köszi! ui.: a beszerelésekről természetesen fényképes leírás készül. üdv.! Lecso Utángyári tükrök helyett inkább bontott. Szerintem. A bekötéshez javaslom szerezz be egy TIS-t és nem lesz problém. Én sajna nem tettem meg időben, le is nyúltak 2500 pénzt a bekötésért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Utángyári tükrök helyett inkább bontott. Szerintem. A bekötéshez javaslom szerezz be egy TIS-t és nem lesz problém. Én sajna nem tettem meg időben, le is nyúltak 2500 pénzt a bekötésért. Akkor nem érdemes otthon nekiállni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Akkor nem érdemes otthon nekiállni! Én spec szeretem az ilyesmit csinálgatni, csak akkor még nem volt kapcsolási rajzom hozzá. szerk: a fórumot meg még hírből sem ismertem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Én spec szeretem az ilyesmit csinálgatni, csak akkor még nem volt kapcsolási rajzom hozzá. szerk: a fórumot meg még hírből sem ismertem. :o Én is így vagyok ezzel. Elolvasom, utánajárok, megcsinálom. Világéletemben imádtam barkácsolni! :) Nah akkor majd meglátom mivel szembesülök. :D üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Nekem a hátsó el ablakok +ülésfűtés ami piszkálja a fantáziámat. Hátsó ablak mechanika már van 2 meg kapcsik is. Hála a kamionos havernak aki némethonból hozott. Már csak az első négyes kapcs. kéne meg kábelköteg az összes ajtóba. Kérdés: kell még vmi vezérlés is, ill hogy tudok hátrakábelezni?? Vagy a B oszlopig bennt van az ablak kábele, ill a vezető oldalon ha a belső kábelt kicserélem akkor a kasznis kábelbe benne lesz a többi ami a hátsókhoz kell? Nagyon szeretnék 4 gyári el ablakot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok, Van valakinek tapasztalata ködlámpa utólagos beszereléséről? Mennyire bonyolult és költséges művelet? Ködlámpákat már 4-5ezerért is láttam a vaterán, de ugye azt be is kell szerelni. Hol tudom a kábelt bevezetni a kapcsolóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Sziasztok, Van valakinek tapasztalata ködlámpa utólagos beszereléséről? Mennyire bonyolult és költséges művelet? Ködlámpákat már 4-5ezerért is láttam a vaterán, de ugye azt be is kell szerelni. Hol tudom a kábelt bevezetni a kapcsolóhoz? Plusz egy relé kell a ködlámpákhoz. Bevezetni bárhol a tűzfalon, ahol van gumidugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Plusz egy relé kell a ködlámpákhoz. Bevezetni bárhol a tűzfalon, ahol van gumidugó. Plusz gondolom kell egy kapcsoló is hozzá, mivel most csak ködfényzáras kapcsolóm van. Közben azt olvastam valahol, hogy minden G astrában benne van előre a vezeték. Csak meg kell keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nekem a hátsó el ablakok +ülésfűtés ami piszkálja a fantáziámat. Hátsó ablak mechanika már van 2 meg kapcsik is. Hála a kamionos havernak aki némethonból hozott. Már csak az első négyes kapcs. kéne meg kábelköteg az összes ajtóba. Kérdés: kell még vmi vezérlés is, ill hogy tudok hátrakábelezni?? Vagy a B oszlopig bennt van az ablak kábele, ill a vezető oldalon ha a belső kábelt kicserélem akkor a kasznis kábelbe benne lesz a többi ami a hátsókhoz kell? Nagyon szeretnék 4 gyári el ablakot!!! ezeken már túl vagyok kell a bal első ajtóba olyan köteg amiben benne vannak a hátsó kábelei vagy felbővíteni ami van hátsó két ajtóba is u ez a helyzet vezérlést a motorok végzik és a kpzár vezérlő ezekhez nem kell hozzányúlni b oszlopból húzd ki azt a gumi átvezetőt ami az ajtóba megy ha van benne vastag barna és piros vezeték akkor gond nélkül beépíthető ez a kaszni kábelkorbácsához tartozik ha ezek nincsenek meg piros és barna vezeték könnyebb korbácsot cserélni a beltérben (szerintem) akkor vehetsz olyat amiben hátsó világítás, oldallégzsák, ülésfűtés és hátsó e ablakok kábelei benne vannak és akkor ezek beépítése nem kicsit egyszerűbb. ha bővíteni akarod a jelenlegi gyári csatlakozókat vaterán vannak bontottak abból pótolhatod a hiányzó pineket Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Plusz gondolom kell egy kapcsoló is hozzá, mivel most csak ködfényzáras kapcsolóm van. Közben azt olvastam valahol, hogy minden G astrában benne van előre a vezeték. Csak meg kell keresni. gyárit vegyél, mert az utángyártott párásodik a vezeték a kapcsoló és a tűzfal között biztos bent van, de onnantól nem mindben a lökös kivágásánál óvatosan, hogy szép legyen :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Plusz gondolom kell egy kapcsoló is hozzá, mivel most csak ködfényzáras kapcsolóm van. Közben azt olvastam valahol, hogy minden G astrában benne van előre a vezeték. Csak meg kell keresni. Hát a kapcsoló alap. Van aki ráköti a hátsó ködlámpára az elsőt, de az menjen maga előtt elsőként, vagy maga mögött utolsóként és ... Kábel, ahogy törvényenkívüli írta, tűzfalig megvan, utána volt akinek még a csatlakozó is ott lógott a lökösnél, nekem pl 0 vezeték volt meg. (csatlakozó sem árt a lámpicskukhoz) Nekem arteb ködlámpa van bent, semmi bajom vele (nem is párásodik), ugyanott van az állítója, mint a hellának. Annyi esztétikai baja van, hogy az egyik oldalon az ARTEB feliratból csak RTE látszik, a többi már kikopott mintából. :o Többet is megnéztünk, mind olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Sziasztok! Az Astra G-ben a kormányon a bal dudánál kirepedt a légzsák borítása. Tudtok ajánlani szervizt, ahol minőségileg rendben ki tudják javítani? Bőröztessem vagy inkább bontóból cserét ajánlotok. Köszönöm! Szia! Volt már erről szó korábban, van egy pesti cég, aki szépen meg tudja csinálni, és azt írják, hogy Szolnokon is van emberük. Az talán közelebb van hozzád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 nekem nem a dudánál hanem pont a légzsák perforációja repedt meg , elkopott a bal felső csücske Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Sziasztok! Az Astra G-ben a kormányon a bal dudánál kirepedt a légzsák borítása. Tudtok ajánlani szervizt, ahol minőségileg rendben ki tudják javítani? Bőröztessem vagy inkább bontóból cserét ajánlotok. Köszönöm! nekem nem a dudánál hanem pont a légzsák perforációja repedt meg , elkopott a bal felső csücske Hány kilométernél ill. hány a kocsi hány éves korában szakadt ki? Csak,hogy a G Astra vásárlók tudjanak mihez vetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Hány kilométernél ill. hány a kocsi hány éves korában szakadt ki? Csak,hogy a G Astra vásárlók tudjanak mihez vetni! a kocsi 10éves idén de a légzsák nem tudom mikori az előző tulaj törve hozta kintről így legrosszabb esetben 12 éves mint a széria a duda le van javítva rajta de olyan precizitással hogy csak tavaly jöttem rá hogy nem gyári amikor először láttam a fórumon hogy valakinek hogy néz ki javítva szerintem a légzsák előlapjával lett kijavítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Hali! Segítsetek nekem. Ma vettem észre hogy a világítás kapcsolóm alatti tekerők (fényszóró magasság+műszerfal fényerő) nem világítanak. Ennek a megvilágítása izzós vagy ledes? Azt tudom hogy a világítás kapcsoló az ledes. De hogy alatta milyen azt nem tom+ még az is légyszi mondjátok el hogy kell kiszerelni a kapcsoló egységet. Holnap szeretném megoldani mert egész héten ennyi a szabadidőm. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hali! Segítsetek nekem. Ma vettem észre hogy a világítás kapcsolóm alatti tekerők (fényszóró magasság+műszerfal fényerő) nem világítanak. Ennek a megvilágítása izzós vagy ledes? Azt tudom hogy a világítás kapcsoló az ledes. De hogy alatta milyen azt nem tom+ még az is légyszi mondjátok el hogy kell kiszerelni a kapcsoló egységet. Holnap szeretném megoldani mert egész héten ennyi a szabadidőm. Előre is köszi! kiszedni úgy kell, hogy - kihúzod a tompított tekerőt magad felé - alulról a lyukon feldugsz neki valamit, és húzod magad felé a tekerőt. Tekerő lejön - jobb,bal oldalt van egy egy rugó, amit csavarhúzóval kiakasztasz. Képzelj el két laprugót, oldalról betolod a csavarhúzót, majd magad fele meghúzod. - aztán magad fele, kifelé kell húzni az egész egységet. Remélem nagyon nem késtem el a válasszal. Még van 4 óra 40 perc a mából :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 kiszedni úgy kell, hogy - kihúzod a tompított tekerőt magad felé - alulról a lyukon feldugsz neki valamit, és húzod magad felé a tekerőt. Tekerő lejön - jobb,bal oldalt van egy egy rugó, amit csavarhúzóval kiakasztasz. Képzelj el két laprugót, oldalról betolod a csavarhúzót, majd magad fele meghúzod. - aztán magad fele, kifelé kell húzni az egész egységet. Remélem nagyon nem késtem el a válasszal. Még van 4 óra 40 perc a mából :o Hali! Köszi a tippet! Sikerült is kiszerelni de sajna olyan egy furcsa izzó van benne hogy ilyent még életembe nem láttam. Gondolom márkaszervízbe lehet csak kapni horror áron. Valaki vett már ilyen izzót. Hihetetlen hogy milyen konstrukció ez fele ledes fel izzós igen bosszantó! Miért nem lehet teljesen ledes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hali! Köszi a tippet! Sikerült is kiszerelni de sajna olyan egy furcsa izzó van benne hogy ilyent még életembe nem láttam. Gondolom márkaszervízbe lehet csak kapni horror áron. Valaki vett már ilyen izzót. Hihetetlen hogy milyen konstrukció ez fele ledes fel izzós igen bosszantó! Miért nem lehet teljesen ledes. Ledesítsd! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ledesítsd! :o Húú tudod hogy szívemből szóltál. Nekem ez a gyári sárga nagyon megfelelő. Nem kell nekem csicsa piros meg kék. Lényeg hogy hosszú ideig üzembiztos legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Húú tudod hogy szívemből szóltál. Nekem ez a gyári sárga nagyon megfelelő. Nem kell nekem csicsa piros meg kék. Lényeg hogy hosszú ideig üzembiztos legyen! Van sárga led is :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matula Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sziasztok! Egy elektromos témájú kérdésem lenne! Tegnap óta nem ad áramot a szivargyújtó. Szerintetek mi lehet a baj? Talán kiment a szivargyújtó biztosítéka? Ha a biztosíték a probléma akkor milyet vegyek, illetve melyik biztosítékot kell cserélnem? (Astra G; 2004; 1,6; 16 V; sedan) A válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv: Matula Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sziasztok! Egy elektromos témájú kérdésem lenne! Tegnap óta nem ad áramot a szivargyújtó. Szerintetek mi lehet a baj? Talán kiment a szivargyújtó biztosítéka? Ha a biztosíték a probléma akkor milyet vegyek, illetve melyik biztosítékot kell cserélnem? (Astra G; 2004; 1,6; 16 V; sedan) A válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv: Matula Szia! Az így csináld szerint a 36-os biztosíték tartozik a szivargyújtóhoz és 20A-es. A 63. oldalon van egyébként, márha megvan Neked a könyv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 na ma beszívtam megint. zsiványul bekötöttem az intervallum szabályzós kart és nem működik belőle csak a három felső állás pont ráadásul már jó rég vette bontóstól vehetek másikat kicsit másképpen oldottam meg a problémát, mielőtt csak nagy szívások árán lehetne vissza állítani a dolgokat a biztosítéktáblát nem kel leszedni és mögötte nem kell elvágni a kábeleket testet meg lehet ugyan úgy a biztitábláról szerezni http://kepfeltoltes.hu/view/101101/K_p025_...ltoltes.hu_.jpg a képen látható hogy jobboldalt bekeretezett pin fogadók ugyan azok amiket elvágtak a kollégák XI. (11). hely DIESEL a X. (10). helyen vannak pin fogadók csak az én kocsimban nincs relé (nem tudom mi hiányzik onnan) de a közelebbi fogadóban testkábel rejtezik innen egyszerű rákötni a relére Benzin VII. (8)helyen vannak test helyek ez talán látszik is két hely van megjelölve pontosan nem tudom melyik lehet a nyerő mindkettőbe barna kábel megy próbálni kell majd http://kepfeltoltes.hu/view/101101/K_p020_...ltoltes.hu_.jpg ezen a képen látható hogy a relé fektetve pont elfér és simán visszaszerelhető a kis tároló én így oldottam meg a rákötést a kar csatijára http://kepfeltoltes.hu/view/101101/6269332...ltoltes.hu_.jpg figyelem a sárga fekete (9. hely) vezetéket amit elcsíptek tegyetek rá sarut ha bármi történik a relével összetudjátok dugni újra és így a régi sima relével újra működni fog http://kepfeltoltes.hu/view/101101/1086751...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101101/1175634...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101101/K_p027_...ltoltes.hu_.jpg ja és mielőtt kapok a fejemre ,mert lehet hogy kevésbé esztétikus módszert találtam de szerintem inkább így mint mindent szétvagdalni amúgy az alap leírás amit a gyík ban találni az a mérvadó a két kábel bekötését így is meg kell csinálni fekete piros bekötése és a kapcsolótól a relé kis lábáig menő vezetéket. a felhasznált anyagokat itthon találtam ezért nem a legszebb megoldások de a célnak megfelelnek. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matula Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Szia! Az így csináld szerint a 36-os biztosíték tartozik a szivargyújtóhoz és 20A-es. A 63. oldalon van egyébként, márha megvan Neked a könyv... Szia! Köszönöm a gyors választ! Üdv: Matula Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts