speter Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hello!! Olyan kérdésem lenne hogyan lehetne levenni a világításkapcsolót ami a ködlámpával egybe van....ahhoz le kell szedni a szellőző müanyagját is és csak úgy jön szét? Esetleg aki csinálta már vagy már esetleg le lett írva a legyen szíves mondja el vagy linkelje be hogyan működik ez az egész....Mert már alig világít a háttér világítás és ki szeretném cserélni , milyen izzó kell bele? ezekből is létezik kék, fehér stb színű? Leddel hogy tudnám megoldani? Köszönöm előre is a választ ha valaki tud nekem segíteni! - helyzetjelző tompított kapcsoló kihúz - alulról feldugsz egy csavarhúzót, majd vízszintesen kihúzod a tekerőt - benézel a helyére és jobbra, balra van egy-egy fém, amit csavarhúzóval kimozdítasz - előre kihúzod a komplett kapcsolót Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hello!! Olyan kérdésem lenne hogyan lehetne levenni a világításkapcsolót ami a ködlámpával egybe van....ahhoz le kell szedni a szellőző müanyagját is és csak úgy jön szét? Esetleg aki csinálta már vagy már esetleg le lett írva a legyen szíves mondja el vagy linkelje be hogyan működik ez az egész....Mert már alig világít a háttér világítás és ki szeretném cserélni , milyen izzó kell bele? ezekből is létezik kék, fehér stb színű? Leddel hogy tudnám megoldani? Köszönöm előre is a választ ha valaki tud nekem segíteni! Küttem privit Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valaki hajlandó egy kicsit barkácsolni, akkor ez jó az Astra G-be is (a relé helyét kell kialakítani, mert ezen több láb van)! Úgyúgy, nekem is ez van bent, meg még pár Coupés klubtársamnak is. Prímán működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Úgyúgy, nekem is ez van bent, meg még pár Coupés klubtársamnak is. Prímán működik. hali hogyan kell bekötni pontosan? gondolom a relé lábai ugyan azok csak a kis pöcökhöz kell + kábel ami nekem van kar nem bc s, csatlakozóban két pin van. érdekelne nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 na végre sikerült bekötnöm a lámpamosót kicsi barkácsolással nem értem hogy gyárilag be van vezzetékelve a motortér de belül meg semmi. a relé helye is előkészítve kábelek benne 5db de csak 4 lábas a relé. kormánykapcsoló piros-fekete vezetékére rá kelet kötni, kivezetni a reléfogadó vékonyabb fekete-piros kábelére egy másikat pedig a beltéri világításra ezt én a szivar gyújtóhoz vezettem ,ott könnyebb volt a kötés,ezt a vezetéket a vastag piros vezetékre kell rákötni a reléfogadóban ebben a vezetékben nem volt feszültség se a zöld szürkében ez a hiányzó reléláb hoz megy +egy 30A biztosítékot elhelyezni a biztosíték dobozban (Motortér) a relé megszerzése is élmény volt müllerauto nál 10.000+ volt az ára patacsi 1500 jattal érdekes az oldal indexeket kicseréltem feketére. figyelem gyárilag fehér izzó van benne narancs izzót kell venni hozzá. dobbetét levételekor nem kel az egészet leoldani 1*2 db patent + 2db csavar a lökösnél patentból érdemes beszerezni a 2 oldalhoz 4-5 db ot mert lehet hogy a tüskéket nem látod többé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Úgyúgy, nekem is ez van bent, meg még pár Coupés klubtársamnak is. Prímán működik. relét hol lehet kapni és mennyiért esetleg egy cikkszámot mondanátok köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 hali hogyan kell bekötni pontosan? gondolom a relé lábai ugyan azok csak a kis pöcökhöz kell + kábel ami nekem van kar nem bc s, csatlakozóban két pin van. érdekelne nagyon Ha adsz egy mailcímet akkor elküldöm a a beszerelési leírást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 relét hol lehet kapni és mennyiért esetleg egy cikkszámot mondanátok köszi Tessék: A relének az új ára 14070 huf körül van. GM 90494187 Amúgy az imént idézett cartárs (millibra) éppen árul egy ilyen kar+relé szettet az adok-veszek topikban, mindösszesen 6000Ft-ért. Sőt, mivel jól ismerem, nekem azt is megsúgta hogy további 2000-ért be is szereli ha eljössz Veszprémbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy G-astrám, 2004-es 4 lemezes CD-tár van benne azt irja a kijelzőre hogy SAFE. A rádio PHILIPS CCR-600. Moetanáig rendesenn müködött, a kormányrolis. Szeretném ha tudna valaki segiteni. Köszönöm. A Rádio és a kazo müködik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy G-astrám, 2004-es 4 lemezes CD-tár van benne azt irja a kijelzőre hogy SAFE. A rádio PHILIPS CCR-600. Moetanáig rendesenn müködött, a kormányrolis. Szeretném ha tudna valaki segiteni. Köszönöm. az bizony kódot kér car passod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tessék: Amúgy az imént idézett cartárs (millibra) éppen árul egy ilyen kar+relé szettet az adok-veszek topikban, mindösszesen 6000Ft-ért. Sőt, mivel jól ismerem, nekem azt is megsúgta hogy további 2000-ért be is szereli ha eljössz Veszprémbe. :) nekem megvan a kar a relét sem lehet túl vészes árba de Veszprém nem éppen a szomszédomban van ezért érdekelne a dolog pontos leírása Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nekem megvan a kar a relét sem lehet túl vészes árba de Veszprém nem éppen a szomszédomban van ezért érdekelne a dolog pontos leírása meg ahogy nézem az szedánba való kar nekem kombim van Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 sziasztok a bord computeres kijelzom vaz az astramba és ahogy telik az idö ugy a pontok lassan lassan tünnek el bellölle, volna-e valakinek valami ötlete hogy mitévö legyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 a relét sem lehet túl vészes árba Hát, ha a 14e nem vészes egy reléért... Igazad van amúgy, ez a kar hátsó ablaktörlő nélküli autókhoz való... :) Azt meg sztem írtam már hogy adj egy mailcímet és küldöm a beszerelési leírást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy G-astrám, 2004-es 4 lemezes CD-tár van benne azt irja a kijelzőre hogy SAFE. A rádio PHILIPS CCR-600. Moetanáig rendesenn müködött, a kormányrolis. Szeretném ha tudna valaki segiteni. Köszönöm. A Rádio és a kazo müködik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy G-astrám, 2004-es 4 lemezes CD-tár van benne azt irja a kijelzőre hogy SAFE. A rádio PHILIPS CCR-600. Moetanáig rendesenn müködött, a kormányrolis. Szeretném ha tudna valaki segiteni. Köszönöm. A Rádio és a kazo müködik. :) Lehúztad az akkusarut? Nincs meg a 4 jegyű kódod a rádióhoz? (ha a 600-ashoz is 4 jegyű kell...) Opel szaxervizben megmondják a kódot, meg hogy hogyan üsd be (Lehet, hogy hasonlóan kell, mint a 400-asnál...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Lehúztad az akkusarut? Nincs meg a 4 jegyű kódod a rádióhoz? (ha a 600-ashoz is 4 jegyű kell...) Opel szaxervizben megmondják a kódot, meg hogy hogyan üsd be (Lehet, hogy hasonlóan kell, mint a 400-asnál...) Csak a bisztositék ment ki. De gőzöm-sincs miért. Kicseréltem és tessék. Csak a cd tár nem megy ,egyéb simán müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Csak a bisztositék ment ki. De gőzöm-sincs miért. Kicseréltem és tessék. Csak a cd tár nem megy ,egyéb simán müködik. Nézd csak találtam neked egy ilyet:kódolás ,opel rádiók Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Üdv! Irányjelzőt használva valamelyik irányba ha eltekerem a kormányt, utánna nem kattintja vissza, csak a kézzel. Mit kell cserélnem? Az egész kapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Erik1986 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Szeretnék érdeklődni hogy esetleg aki már szétszedte a g astrába a világításkapcsolót és cserélt benne sárga kis led helyett más színű ledet! Mégis pontosan milyen ledet rakottbele? 5 mm-est? szórt fényűt? milyen erősségűt? 12V feszültséget kap a led ott amúgy? Olyan kérdésem lenne még hogy ott a panelon volt egy fehér fényvezető és ott abba egy szürke foglalatba van izzó, azt is ki kell cserélni? az mit világít meg, ködlámpát stb talán? milyen foglalatú az izzó vagy hogy hívják ezt? mert most vettem ki ezeket és szeretnék helyette venni , persze más színűt, pl kéket... Esetleg tudna valaki ajánlani egy neten lévő boltot,oldalt vagy vaterán ahol be tudnám szerezni őket? Köszi segítséget előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Péterke Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok! Vettem 1 hónapja egy Astra G 2.0Dl (2000év), a dsiplayen mutassa mennyit km megy el még a kocsi (a tankban maradt naftával) de nemtudom váltani mert egy klaszikus ablaktörlö kapcsoló van csak benne. Beszereztem 1 kormánykapcsolót amivel lehet kapcsolgatni a fedélzeti adatait, bekotottem de nem mukodik. Valakitol hallottam h volt olyan verzio amiben csak ezt az 1adatot mutatta. Hogy tudnám elindítani a rendszert? elég gépre tenni? Köszönöm a tanácsokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Olyan BC tudtommal nem volt ami csak a megtehető távolságot mutatta volna. Vagy semmit (és akkor sima TID), vagy emellett még egy csomó egyéb adatot (akkor meg MID) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Péterke Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 tutira MID (3 soros) de azonkivul (megteheto távolság, óra, homérséklet, rádió) semmi mást nem mutat, hol keressem a hibát? vlm otlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Megoldható 2001-es 1,6 Benzines Astra G-be tempomat? Ha igen, mi kell hozzá? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Megoldható 2001-es 1,6 Benzines Astra G-be tempomat? Ha igen, mi kell hozzá? Köszi! Szia! Keresd wessz-t, de motorkód az segítene neki. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts