Zachi Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 nem értesz engem barátom.nekem is két vakdugó van,de ha ezt kiveszem van két baszott nagy lyuk ahová beleesik a tartó.nem tudom hová rögzíteni. -az insignia fóvoka ok. -bontó felejtő. :wacko: Értelek én kispajtás, sőt még a hozzászlások közt is tudok olvasni: Gabika ez akkor egy C corsába lett beszerelbve vagy a G astrába? mert nekünk a sofőr ülés felett csak vakdugók vannak...ott nincs "majrévas"...pláne nem csavaros......esetleg ilyen csavaros alapműanyagot ami a kaszniba bele illik mennyiért lehet külön venni? Pedig nagyon tetszik nekem is.... :D Grat hozzá! :wacko: :wacko: Ha viszolyogsz a bontóktól, akkor próbálkozz aukciós oldalakon (Vatera, Tesz-Vesz, e-bay), bár újat itt sem kapsz. A kilométer-számlálót műszeresen 2 perc alatt arra az értékre állítják be, amit te akarsz. Vagyis a használtan vett óra is mutathat valós km-t. Másik megoldás a plazmaszámlap 1., 2. (ez ugyan dízelé,de jobban megbambulható). Látványos, de a beszereléshez kicsit szét kell borítani a műszeregységet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Mégegyszer köszönöm nektek.A bontokkal az a gond hogy nincs nekik. :wacko: Én is a c corsamból vettem ki a szemcsitartót,reggel probáltam is beletenni a g astra-ba, de nem sikerült :D Kivettem a két vakdugot és az alatta lévő két lyukba nem lehetett belefeszíteni a tartót.Megkérdezem hogy létezik e valami műanyag anya vagy bármi más amibe a csavarok belekapnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,hogy hol helyezkedik el a központizár vezérlő-egység és esetleg melyik annak a biztije? Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,hogy hol helyezkedik el a központizár vezérlő-egység és esetleg melyik annak a biztije? Thx! A vezérlő elektronika az anyós lábnál az A oszlop felőli oldalon a műanyag kárpit alatt található, hogy melyik a biztie azt nem tom opel füzet meg nincsen előttem de holnapra megmondom azt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Sziasztok! Ha kiégett a biztonsági öv visszajelző izzó a műszerfalon, azt hogyan tudnám kicserélni? Tudom, hogy nem olyan fontos, meg ilyenek, de már megszoktam, hogy ott van. :-) Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Sziasztok! Ha kiégett a biztonsági öv visszajelző izzó a műszerfalon, azt hogyan tudnám kicserélni? Tudom, hogy nem olyan fontos, meg ilyenek, de már megszoktam, hogy ott van. :-) Köszi előre is. Dehogy nem fontos! A javításhoz ki kell szerelni a komplett műszeregységet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Dehogy nem fontos! A javításhoz ki kell szerelni a komplett műszeregységet. Értem, akkor ez gondolom nem kis munka... Tehát otthon ne álljak neki... Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nem olyan veszélyes dolog, kis műszaki affinitással nyugodtan nekiállhatsz, de már megbocsáss, nem egészen értem hogy miért akarod kicserélni. Ha kiégett az az izzó a műszerfalban, akkor az valószínűleg azért van mert sokat világított, ha pedig sokat világított, az meg azért van mert ritkán használsz biztonsági övet. Ilyenformán ha kicseréled, az új is elég hamar ki fog égni. Nem volna egyszerűbb rendeltetésszerűen használni az övet, akkor úgysem látod világítani ezt a visszajelzőt tehát nem zavar hogy nincs benne izzó? :D Amúgy érdekes hogy neked van ilyen visszajelződ, az enyémben például nincs, és én eddig úgy tudtam hogy csak azokon a piacokon kötötték be ezt a visszajelzőt, ahol kötelező volt a megléte (például Japán). Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nem olyan veszélyes dolog, kis műszaki affinitással nyugodtan nekiállhatsz, de már megbocsáss, nem egészen értem hogy miért akarod kicserélni. Ha kiégett az az izzó a műszerfalban, akkor az valószínűleg azért van mert sokat világított, ha pedig sokat világított, az meg azért van mert ritkán használsz biztonsági övet. Ilyenformán ha kicseréled, az új is elég hamar ki fog égni. Nem volna egyszerűbb rendeltetésszerűen használni az övet, akkor úgysem látod világítani ezt a visszajelzőt tehát nem zavar hogy nincs benne izzó? :D Amúgy érdekes hogy neked van ilyen visszajelződ, az enyémben például nincs, és én eddig úgy tudtam hogy csak azokon a piacokon kötötték be ezt a visszajelzőt, ahol kötelező volt a megléte (például Japán). Megmondom őszintén, hogy ezt egy diagnosztika vizsgálat után tudtam meg, ami mindenre kiterjedt. Hibát kerestünk, és (szerencsére) "csak" ezt a hibát találtuk. Úgyhogy gondolom benne kell hogy legyen, ha már egyszer kidobta hibának a műszer... Vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nem olyan veszélyes dolog, kis műszaki affinitással nyugodtan nekiállhatsz, de már megbocsáss, nem egészen értem hogy miért akarod kicserélni. Ha kiégett az az izzó a műszerfalban, akkor az valószínűleg azért van mert sokat világított, ha pedig sokat világított, az meg azért van mert ritkán használsz biztonsági övet. Ilyenformán ha kicseréled, az új is elég hamar ki fog égni. Nem volna egyszerűbb rendeltetésszerűen használni az övet, akkor úgysem látod világítani ezt a visszajelzőt tehát nem zavar hogy nincs benne izzó? :D Amúgy érdekes hogy neked van ilyen visszajelződ, az enyémben például nincs, és én eddig úgy tudtam hogy csak azokon a piacokon kötötték be ezt a visszajelzőt, ahol kötelező volt a megléte (például Japán). Valószínűleg van a tiédben is, de az csak "Check control", azaz amíg világít, addig lefuttat egy rendszer működőképességet ellenőrző programot, ám a be nem kapcsolt övre nem figyelmeztet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Valószínűleg van a tiédben is, de a csak "Check control", azaz amíg világít, addig lefuttat egy rendszer működőképességét ellenőrző programot, ám a be nem kapcsolt övre nem figyelmeztet. Furcsa is lenne, ha beletették volna opelék. Így legalább spóroltak 20 centet + a hangjelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dtk Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Sziasztok Lenne egy gyors kérdésem.2008-as Astra G 1.4 Classicom van. A motortérből kéne bevinnem az utastérbe egy kábelt. Meg tudja valaki mondani, hol kell keressem a bemenő kábeleket, vagy esetleg egy vakdugót amin bejuttathatom a szükséges kábelt?Előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Sziasztok Lenne egy gyors kérdésem.2008-as Astra G 1.4 Classicom van. A motortérből kéne bevinnem az utastérbe egy kábelt. Meg tudja valaki mondani, hol kell keressem a bemenő kábeleket, vagy esetleg egy vakdugót amin bejuttathatom a szükséges kábelt?Előre is köszi a választ. Szia! Igaz, nekem régebbi G Astrám van, de gondolom nem tér el sokban a felépítése... Nemrég volt nekem is ugyan ez a kérdésem. A gázpedál tövében van egy kis gumi gyűrű, ott lehet áthatolni a motortérből/be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dtk Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Szia! Igaz, nekem régebbi G Astrám van, de gondolom nem tér el sokban a felépítése... Nemrég volt nekem is ugyan ez a kérdésem. A gázpedál tövében van egy kis gumi gyűrű, ott lehet áthatolni a motortérből/be. Hali Megtaláltam, bár szép kis tornamutatvány kell hozzá, hogy elérje az ember. Megvan a motor felöli oldala is. Mit kell ezzel tenni?? Át kell szúrni valamivel, vagy ki lehet pattintani a gumit valahogy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Hali Megtaláltam, bár szép kis tornamutatvány kell hozzá, hogy elérje az ember. Megvan a motor felöli oldala is. Mit kell ezzel tenni?? Át kell szúrni valamivel, vagy ki lehet pattintani a gumit valahogy?? Én csak áttoltam a kábelt rajta... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Sziasztok! Ha kiégett a biztonsági öv visszajelző izzó a műszerfalon, azt hogyan tudnám kicserélni? Tudom, hogy nem olyan fontos, meg ilyenek, de már megszoktam, hogy ott van. :-) Köszi előre is. Nem akarok vészmadárkodni, de nekem úgy rémlik hogy ott nem izzó van, hanem smd led. Ha valóban az ment ki, akkor azt otthon csak akkor tudod kicserélni ha van némi elektronikai gyakorlatod. Lehet hogy előbb máshol kellene szétnézni. Lehet hogy a jeladó, vagy kapcsoló hányt be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Van egy gyári xenon szettem eladó pici pénzért ^_^ Bármely H7 helyére könnyen beszerelhető,Osram D2S izzókkal vw-audi gyári trafók. 20.000.Ft-ot kérnék érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 A kaszniból honnan lehet 12V-ot szedni? Kihangosítóhoz kéne, a motortérből nem tudom áthúzni. Azt nem tudja valaki, hogy a rádió (Pioneer DEH-2900) miért némítja alapból magát ha hozzáteszem a kihangosítót? Ha telefonálok akkor viszont bekapcsolja a hangot. Egyelőre a mute-ot nem kötöm be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 A kaszniból honnan lehet 12V-ot szedni? Kihangosítóhoz kéne, a motortérből nem tudom áthúzni. Azt nem tudja valaki, hogy a rádió (Pioneer DEH-2900) miért némítja alapból magát ha hozzáteszem a kihangosítót? Ha telefonálok akkor viszont bekapcsolja a hangot. Egyelőre a mute-ot nem kötöm be. szivargyújtó,a rádió elektromos antenna kimenete(ez lehet hogy nem állandó 12V ,nemtom),vagy a rádió kapcsolt tápjáról,vagy beteszel magad mellé egy aksit ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 (edited) valakinek nincs esetleg elfekvőben hátsó tárcsafék betéthez(Bosch)..ez a rugós lemez ami a betét lötyögését gátolná? (kép alján látszik...)betét kép Szerk: vagy ha valahol beszerezhető/megvásárolható nekem úgy is megfelelne... ^_^ Módosítva Augusztus24, 2010 : Qpack Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ma beszerelem az Insignia ablakmosó fúvókákat az astrába,kiváncsi leszek az eredményre...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szasztok! Első elektromos ablakemelőt keresek! Van esetleg valakinek elfekvőben egy? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Milyen lett az ablak fúvókád? Mennyibe került? Én is akarok tenni a Vectrámra. Ma beszerelem az Insignia ablakmosó fúvókákat az astrába,kiváncsi leszek az eredményre...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Bocs hogy helyette válaszolok, de nekem is bent van már. Szóval: annyiban különbözik a gyáritól, hogy ez porlaszt, nem pedig két vékony sugárban spriccel, úgyhogy sztem simán megérte azt a darabonkénti 660Ft-ot amibe kerül egy ilyen a márkaszervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Milyen lett az ablak fúvókád? Mennyibe került? Én is akarok tenni a Vectrámra. Igaza van TGabika 76 nak,nekem is ö adta az ötletet.Még csak városi használat volt,ott nagyon rendben van ^_^ Olvastam hogy nagyobb sebességnél nem az igazi,holnap lesz pálya kipróbálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts