Robz Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Komolyan nem értem itt a népet, amikor ilyen apró szirszarok idegesítőek. Múltkor valakit az zavart, hogy ha álló helyzetben csavargatja a kormányt, akkor látszik az izzók fényén kis sötétedés... Az nem idegesítő, hogy tölteni kell bele benzint? :devlish: DE! Utálom, hogy tankolni kell, ha használni is akarom... Eléggé frusztráló, amikor a kútra behajtva már a számlára gondolok! Lehet el kellene menni vele dokihoz, hátha kapok terápiás jelleggel TB támogatást a tankoláshoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Sziasztok Hátul meglökték a járművet, és berepedt a lámpabura. Ha biztosítással cserélem, akkor meg lehet tenni, hogy fekete lámpa kerüljön vissza vagy olyat kell berakni, amilyen volt? Ha ua. kell hogy visszakerüljön, akkor ha a különbözetet kifizetem kerülhet bele fekete? Ugyan ez vonatkozik a 5. ajtó kilincsre, ami most fekete de színre fújt szebb lenne. Mennyibe kerül egy fekete és egy sima hátsó lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Sziasztok Hátul meglökték a járművet, és berepedt a lámpabura. Ha biztosítással cserélem, akkor meg lehet tenni, hogy fekete lámpa kerüljön vissza vagy olyat kell berakni, amilyen volt? Szvsz a kárszakértővel kell leboltolni ha rugalmas ezügyben, de akkor mindkettőt cserésre kell vennie, mert ha csak az egyik repedt, nem cserélheted ki mindkettőt a biztosító számlájára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Szvsz a kárszakértővel kell leboltolni ha rugalmas ezügyben, de akkor mindkettőt cserésre kell vennie, mert ha csak az egyik repedt, nem cserélheted ki mindkettőt a biztosító számlájára. Csak az egyiket cseréli biztosító, mert ott horpadt be az ajtó és repedt a lámpa, a másik az én saram lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ezúton köszönet annak, aki közzétette a hátsó ajtóhoz tartozó világításkapcsoló beszerelésével kapcsolatos infókat! Tényleg 5-10 perc/oldal a beszerelése, csak a csatit kell kihalászni hozzá. Végre látok, ha este kell "beszerelnem" a gyereket az ülésébe! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Új projekt: Asszonynak vettünk egy B Corsát, ebbe szeretnék beleoperálni egy központi zárat. Nézegettem neten univerzális típusokat, mert típushoz nem találtam. Ezekről mik a tapasztalatok? Ilyesmikre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Új projekt: Asszonynak vettünk egy B Corsát, ebbe szeretnék beleoperálni egy központi zárat. Nézegettem neten univerzális típusokat, mert típushoz nem találtam. Ezekről mik a tapasztalatok? Ilyesmikre gondolok. Itt is körül nézhetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Itt is körül nézhetsz. Ez gyors volt, köszi! :devlish: Ezek is bírják a strapát? Melyik az "ajánlott" kategória ezek közül? (távirányítós kellene mindenképpen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ez gyors volt, köszi! :lol: Ezek is bírják a strapát? Gondolom. Bár nekem gyári van. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Gondolom. Bár nekem gyári van. :devlish: :lol: Ja, úgy könnyű! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ja, úgy könnyű! :devlish: Alapból az sem volt, csak vmi uni szutyok. Amikor beletettem az el ablakemelőt, azzal együtt került bele ez is, meg az el tükör is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Alapból az sem volt, csak vmi uni szutyok. Amikor beletettem az el ablakemelőt, azzal együtt került bele ez is, meg az el tükör is. :devlish: Az univerzálissal mi volt a baj? Mibe fájt a gyári bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Az univerzálissal mi volt a baj? Mibe fájt a gyári bele? Bontott volt. Már nem emlékszem, mert egyben vettem sok mindennel együtt. Az egész volt olyan 20 körül. De ez nem reális ár, mert igencsak haverom a srác, meg a hátsó emelők ingyen voltak, meg...sok minden volt még akkoriban. Az uninak nem volt semmi baja. Ha csak azt nem vesszük annak, hogy az hátsó ajtóátvezetésnél eltört a vezeték, és néha nem működött. Amíg meg nem forrasztottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Bontott volt. Már nem emlékszem, mert egyben vettem sok mindennel együtt. Az egész volt olyan 20 körül. De ez nem reális ár, mert igencsak haverom a srác, meg a hátsó emelők ingyen voltak, meg...sok minden volt még akkoriban. Az uninak nem volt semmi baja. Ha csak azt nem vesszük annak, hogy az hátsó ajtóátvezetésnél eltört a vezeték, és néha nem működött. Amíg meg nem forrasztottam. Ha már itt tartunk: B Corsa ajtókárpitok leszedéséről tudsz valamit? Sima bolhás, vagy vannak csavarok is? Kábelezést belső küszöbborítás alatt lehet elvinni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ha már itt tartunk: B Corsa ajtókárpitok leszedéséről tudsz valamit? Sima bolhás, vagy vannak csavarok is? Kábelezést belső küszöbborítás alatt lehet elvinni? Van benne pár csavar+bolha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Van benne pár csavar+bolha Bolhái mennyire törősek? Ja, és mennyire speciálisak? (beszerezhetőség) Asszony sikítórohamot kap, ha nem tudom neki összerakni egyből. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Bolhái mennyire törősek? Ja, és mennyire speciálisak? (beszerezhetőség) Asszony sikítórohamot kap, ha nem tudom neki összerakni egyből. :devlish: Szerintem lehet kapni bolhát autósboltban,vagy kutyába,macskába... :lol: Már nincs annyira hideg ,hogy törjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bizti tábla kiosztás esetleg nincs meg valakinek a B Corsához? Az EPS lámpa mit jelent a műszerfalon? (indításig világít) A könyvében nincs benne... Ez hogy lehet? (eredeti kézikönyve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bizti tábla kiosztás esetleg nincs meg valakinek a B Corsához? Az EPS lámpa mit jelent a műszerfalon? (indításig világít) A könyvében nincs benne... Ez hogy lehet? (eredeti kézikönyve) EPS:electric power steering azaz elektromos szervókormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 EPS:electric power steering azaz elektromos szervókormány. Nofene, ezt miért nem írják a könyvben? Bár ennek a beltere a G Astráéra hajaz, pl a kormány és bajuszkapcsolók ugyanazok. Másik kérdés: B Corsánál a csomagtartó ajtóhoz milyen motor kell, ha centrálzárat akarok bele utólag? A boltban a következők vannak: elektromágnes, húzómotor, tolómotor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bizti tábla kiosztás esetleg nincs meg valakinek a B Corsához? Biztosítéktábla fedelén nincs rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 @Robz: Van ám B Corsás topik is... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 @Robz: Van ám B Corsás topik is... :devlish: Vettem. Csak ide vagyok szokva, ott meg külön nincs extra beépítős topic. Gondoltam, hogy itt több barkácsoló cartárs olvassa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Hátha valakit érdekel! (nem én árulom) http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._169383679.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Hátha valakit érdekel! (nem én árulom) http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._169383679.html A gyári emelő motor kb 2X akkora mint ezek. Azért érdekelne, hogy a szett kapcsolóit hogyan cseréli ki a G Astra kapcsolókra. Ennyiért egyébként már bontóba is utána vágják az embernek a gyári szettet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts