speter Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 DUDA ügyben van egy 2 állású kapcsolóm, azzal választom ki a normál dudát, vagy a légkürtöt. és a kormányról működik rendesen mind a 2 szeretnék 3. kürtöt, különállót na most, 3 állású kapcsolót nem találtam, csak olyat ami középen kikapcsol (on-off-on) de nekem mindhárom állás kell találtam viszont tolókapcsolót, de ott meg mindig az egymás melletti érintkezők érvényesülnek mondjuk ha 4 állásúról bezsélek, és direktbe kötöm a bejövő vezetéket a 2. és 4. érintkezőnél, akkor mondjuk igaz hogy 2 állás ugyan az lesz, de lenne 3 állás elméletileg.... [ig]http://kepfeltoltes.hu/100128/kapcsol__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezzel az a gond, hogy ha a kapcsolót el kezded tolni, akkor 1. 2. 2. 3. áramkörök mennének. Létezik olyan tekerős kapcsoló, aminek három kimenete van és mindig ugyanaz a közös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2010 volt már párszor erről is szó! Dobj egy PÜ-t wessznek, mostanában szerelt párat :rolleyes: többek közt az enyimét is hétfőn (baszott hideg volt brrr....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 B-terv: a 3. kürt külön lenne, és pl. külön nyomógombbal vagy taposó-val menne, nem pedig a kormányról csak ne a gázpedálhoz kösd a taposót, vagy a helyett nyomd :rolleyes: egyszerűbb, ha hozzákötöd a gyújtáshoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ezzel az a gond, hogy ha a kapcsolót el kezded tolni, akkor 1. 2. 2. 3. áramkörök mennének. Létezik olyan tekerős kapcsoló, aminek három kimenete van és mindig ugyanaz a közös. na az se lenne rossz, csak már téglalap alakúra van vágva :D keresek akkor ilyet valahol.... szerk: SEMMI, ha esetleg tudsz ilyen helyet ahol kapni, szólsz? csak ne a gázpedálhoz kösd a taposót, vagy a helyett nyomd :rolleyes: egyszerűbb, ha hozzákötöd a gyújtáshoz ja, mondjuk helye se a kürtnek (40cm) se a pedálnak nem lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 szerk: SEMMI, ha esetleg tudsz ilyen helyet ahol kapni, szólsz? szerintem bármelyik elektronikai áruházban van. A mikronikába (budafoki, bertalan lajos sarok a XI. kerben) tuti, csak az nem épp a legolcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 szerk: SEMMI, ha esetleg tudsz ilyen helyet ahol kapni, szólsz? XIII. ker lomex van 2, 3 és négy pozíciós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 XIII. ker lomex van 2, 3 és négy pozíciós Kapcsoló, nyomógomb: 482 termék 49 oldalon :P 4? na akkor még egy rendőrduda is elfér :rolleyes: (kapcsolásilag, területileg a 3. sem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 potyó! akksit tölthetem teszkós akksitöltővel? mire kell figyelni? Meddig hagyjam rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 akksit tölthetem teszkós akksitöltővel? mire kell figyelni? Meddig hagyjam rajta? Töltheted. De jó lenne, ha vennél mellé egy egyszerű univerzális műszert is (lehet az is teszkóból :rolleyes: ), és addig töltenéd, amíg a feszültség felmegy 14,2-14,5V közé. Mire a 14V-ot eléri, az lemerült akkunál sokáig tart, de utána már viszonylag gyorsan megy felfelé, fél órán belül elérheti 14V-ról a 14,5-öt. Ezek a töltők nem szoktak nagy áramúak lenni, szóval ha rajta marad 1-2 órát pluszban, attól nem lesz baja az akkunak, picit pezsegni fog a sav a vízbontás miatt, ezért ne zárt helyen töltsd, mert ami kijön belőle az csúnyát tud robbanni ha kap egy szikrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Töltheted. De jó lenne, ha vennél mellé egy egyszerű univerzális műszert is (lehet az is teszkóból :rolleyes: ), és addig töltenéd, amíg a feszültség felmegy 14,2-14,5V közé. Mire a 14V-ot eléri, az lemerült akkunál sokáig tart, de utána már viszonylag gyorsan megy felfelé, fél órán belül elérheti 14V-ról a 14,5-öt. Ezek a töltők nem szoktak nagy áramúak lenni, szóval ha rajta marad 1-2 órát pluszban, attól nem lesz baja az akkunak, picit pezsegni fog a sav a vízbontás miatt, ezért ne zárt helyen töltsd, mert ami kijön belőle az csúnyát tud robbanni ha kap egy szikrát. Köszi! Van digit multiméterem Metex M 3800 :D Akkor kiszedem a kocsiból és az udvaron töltöm a szabadban. Tudom, hogy lehetne a kocsiban is akár a saruk rajtahagyása mellett is , de a kocsit le akarom zárni és magára hagynám a töltőt az akksival. Nem tom mennyire van most lemerülve, annyira nem gáz szerintem. Írtam pár napja, hogy a gyári lassan 3éves GM 55AH akksi van benne, a tetején lévő kis átlátszó lyukon benézve nem látni semmilyen színt... A kocsi pöccre indul a -15fokban is!!! Mérjek rá kiszerelés után töltés előtt és 14,5 V-ig töltsem úgy hogy néha rámérek? Ez időben mennyit jelent?Ha mondjuk 12,5V lesz a kezdéskor? Pár órára ott hagyhatom nyugodtan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Kiszedés után mérj rá a feszültségére. 12,7V a teljesen teli, 11,9V a szinte teljesen lemerült. Eközött meg lineáris az összefüggés. Tehát ez alapján kb. meg tudod mondani, hogy mennyire van töltve. Legyen mondjuk 75%. Ezután amikor ráteszed a töltőt, akkor mérd le, mekkora árammal kezdi tölteni. A hiányzó kapacitást (ezesetben 14Ah) elosztod a kezdeti árammal (mondjuk legyen 5A), akkor úgy 3 óráig otthagyhatod. De inkább legyen két és fél óra. Utána meg mondjuk negyedóránként mérd a feszültséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Köszi! Van digit multiméterem Metex M 3800 :rolleyes: Akkor kiszedem a kocsiból és az udvaron töltöm a szabadban. Tudom, hogy lehetne a kocsiban is akár a saruk rajtahagyása mellett is , de a kocsit le akarom zárni és magára hagynám a töltőt az akksival. Nem tom mennyire van most lemerülve, annyira nem gáz szerintem. Írtam pár napja, hogy a gyári lassan 3éves GM 55AH akksi van benne, a tetején lévő kis átlátszó lyukon benézve nem látni semmilyen színt... A kocsi pöccre indul a -15fokban is!!! Mérjek rá kiszerelés után töltés előtt és 14,5 V-ig töltsem úgy hogy néha rámérek? Ez időben mennyit jelent?Ha mondjuk 12,5V lesz a kezdéskor? Pár órára ott hagyhatom nyugodtan? És az nem gáz, hogy kint minuszok repkednek? Azt modntátok, ha jól értettem, hogy minél hidegebb van, annál kisebb a töltöttsége. Namost ha mondjuk -7-ben feltöltöd fullra, aztán bejön hirtelen a plusz, akkor nem lesz túltöltve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 És az nem gáz, hogy kint minuszok repkednek? Azt modntátok, ha jól értettem, hogy minél hidegebb van, annál kisebb a töltöttsége. Namost ha mondjuk -7-ben feltöltöd fullra, aztán bejön hirtelen a plusz, akkor nem lesz túltöltve? szerintem ennek semmi köze nincs hozzá..., nem hiszem hogy befolyásolná ez ráadásul még nem lesznek +fokok jó ideig.... -20-at mondanak az egyik éjszakára, asszony most mondta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 És az nem gáz, hogy kint minuszok repkednek? Azt modntátok, ha jól értettem, hogy minél hidegebb van, annál kisebb a töltöttsége. Namost ha mondjuk -7-ben feltöltöd fullra, aztán bejön hirtelen a plusz, akkor nem lesz túltöltve? Én mindig a hidegbe töltöttem mikor régen lemerült. Kapacitás 1/10 ével 10 órát jó a 10 óra nem mindig 10 volt volt hogy csak 5 de volt hogy 11 én az 55 ös akksira 5 ampert szoktam beállitani. Deszt vizet mindig magas szinten tartom mert ha pezseg akkor az fogy a legjobban. Azt meg fentebb megtanultam hogy ha szabadon van a cella akkor az az akksi romlik!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 potyo! egyenlőre nem töltöttem, csak méricskéltem szóval: 11,9V - nem beindítva a kocsit, csak magában rámérve (erre mondtad, hogy ez a szinte teljesen lemerült kategória) egyébként simán indít 14,68V - alapjáraton mindenféle terhelés nélkül 14,4V - alapjáraton+ablakfűtés+klíma+tompított vil.+zene+ventillátor 2-es fokozat (tehát rendesen leterhelve) ez szerintem elég jó ebből nekem az jön le, hogy a töltéssel-generátorral nincsen baj, egyszerűen a rövid távok miatt amit megyek vele nem tudja rendesen feltölteni Amit beszéltünk töltést akkor érdemes megjátszanom szerinted? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 potyo! egyenlőre nem töltöttem, csak méricskéltem szóval: 11,9V - nem beindítva a kocsit, csak magában rámérve (erre mondtad, hogy ez a szinte teljesen lemerült kategória) egyébként simán indít 14,68V - alapjáraton mindenféle terhelés nélkül 14,4V - alapjáraton+ablakfűtés+klíma+tompított vil.+zene+ventillátor 2-es fokozat (tehát rendesen leterhelve) ez szerintem elég jó ebből nekem az jön le, hogy a töltéssel-generátorral nincsen baj, egyszerűen a rövid távok miatt amit megyek vele nem tudja rendesen feltölteni Amit beszéltünk töltést akkor érdemes megjátszanom szerinted? köszi! Igen, ez nagyon úgy néz ki, hogy a rövid távok miatt van. Érdemes megcsinálnod a töltést és ha ezután is csak rövid távokon használod, akkor havonta egyszer nem árt ezt a töltést megcsinálni, ha akarod, hogy az akku hosszú életű legyen. Hidegtől meg nem kell félni, hidegben az akku nem adja le a névleges indítóáramát és a névleges kapacitását. De ettől még fel lehet tölteni nyugodtan. Túltöltve akkor van, ha már az összes anyag, ami a kémiai reakcióban részt tud venni, már részt is vett benne. Ez meg nem hőmérsékletfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 No hétvégén felkerült a vonyóhorog. Carmax helyett végül is bosal lett, mert nem került (sokkal) többe. A felszerelés simán ment, elő van "pontozva" a csavarok helye a csomitartóvan, kúpos fúró szépen tette a dolgát. A rossz hír, hogy hátsó lököst le kell szedni, ehhez lámpákat. Igazából nem tart sokáig, de legalább tényleg csak a horog látszik ki, szóval megéri. :rolleyes: A lökhárítót sem kell bántani, farigcsálni. Az elektromos része sem volt nagy kunszt, ellenben (az előzetes híresztelésekkel) nem volt benne a vonóhorog kábelkorbácsa a csomagtartóban (nem hiába ez már cl2), így ment minden bal oldalra. Behúzni bárhol a hátsó falon, ahol szimpatikus be lehet, szépen elfér a többi kábel mellett. A pilótafülkébe, műszerfal ki, csatija ki. A multitimer csatijához érdekes hozzáférni, én leszedtem a biztitartót (egyébként a TIS-ben mutatokkal ellentettben tök más helyen van, a biztosítékdobozra rája van applikálva), így több helyem volt, fölül kihúztam a csatit és már lehetett is széjjelszedni. A lényeg, hogy a műszerfal 7. csatiját a multitimer 23-asával összecsombékoltam. A műszerfalba kell egy db 1,1W-os izzó, de olyat nem kaptam, lett bele 1,2W, ezzel nem lőnek nyulat gondolom (hivatalosan, ha szétszedés előtt akartok venni, akkor 1,1 W 12 V műszerfal izzót kell kérni. Szép fekete, az 1,1 W-os meg narancssárga). Összeszerelés és már működött is. Nem kellett plusz relé meg biztosíték sem. No, ennyi volt, de többet téli autót nem veszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Akksi töltögetéshez. Mivel hetente 5-6x 10 km-eket megyek naponta, meg max. 1x 150 km-et azz akkumat néha feltölteném. Rádaásul nekem dízel a gépem, így kell forgatni rendesen. Sárgabetűs, Pesten most ássák a 4-es számút, Áruházban nézegetem a töltőket. 3000 Ft körül találtam is, de rá volt írva hogy max. 45 ah asszem. Namármost az én akkum ettől több. Gondolom akkor nekem az a töltő nem megfelelő...... A következő lépcső 7500 ft, ami már elég sok AH-ig jó....... VAgy mi a lapján vegyek töltőt? HELP Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Jó lesz neked az a 45Ah feliratú is. Akkutöltőt egyébként sem kapacitással jellemzünk, hanem töltőárammal. A töltőre írt kapacitás az elég kevés jelentőséggel bír. De ha azt a 10km távokat egyhuzamban teszed meg, és ha akár kéthetente megteszed azt a 150km-t, akkor neked teljesen felesleges a töltő, mivel ennyi idő alatt az autó visszatölti az indításkor kivett energiát - feltéve, hogy rendben van a töltés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Jó lesz neked az a 45Ah feliratú is. Akkutöltőt egyébként sem kapacitással jellemzünk, hanem töltőárammal. A töltőre írt kapacitás az elég kevés jelentőséggel bír. De ha azt a 10km távokat egyhuzamban teszed meg, és ha akár kéthetente megteszed azt a 150km-t, akkor neked teljesen felesleges a töltő, mivel ennyi idő alatt az autó visszatölti az indításkor kivett energiát - feltéve, hogy rendben van a töltés. ohohohhoóóó! Akkor nekem is felesleges a töltés, nem igaz? A töltésem rendben van, ezt kiveséztük... Én 12,5km-t megyek vele egyhuzamban egy nap 2x (otthon-meló, majd meló-otthon) 2 napon át, aztán vagy jön 1-2 rövidebb táv, vagy épp áll 2 napot, de utána megint jön a fent leírt utazás. Főleg melóba használom, és a beosztásom ilyen 4 műszakos 2nap meló-2 nap pihi rendszerű. Szóval ez így nem rossz, ugye?Akkor kihagyhatom a töltést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tudom lerágott csont, meg már mindenkinek a könyökén jön ki, de milyen izzó megy a tompítottba? Mert ha kiveszem, akkor igencsak HB3, viszont ha katalógusban nézem, akkor H4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tudom lerágott csont, meg már mindenkinek a könyökén jön ki, de milyen izzó megy a tompítottba? Mert ha kiveszem, akkor igencsak HB3, viszont ha katalógusban nézem, akkor H4. Egyik sem, mert H7. A távfényszóró lesz a HB3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tudom lerágott csont, meg már mindenkinek a könyökén jön ki, de milyen izzó megy a tompítottba? Mert ha kiveszem, akkor igencsak HB3, viszont ha katalógusban nézem, akkor H4. A tompított a G astrába az H7!!!!!!!!! A HB3 a távolsági (reflektor)-ba kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A tompított a G astrába az H7!!!!!!!!! Kivéve ugye a gyári xenonosban, mert abba D2S való. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szóval ez így nem rossz, ugye?Akkor kihagyhatom a töltést? Nálad azért az elgondolkodtató, hogy csak 11,9V-ot mértél az akkun... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts