pierreone Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 saját szememmel láttam ma tempomatos astrat. mondjuk az gyári volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Sziasztok. Rugóvásárlás előtt állok. Kérdésem Hzzátok, hogy ENZO ültetőróval van-e valakinek tapasztalata. Vagy mit ajánlotok? Köszönöm a segítségeket előre is....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Nagy Guruk:a gyárilag nem első ködlámpával szerelt ótóba,utólag a kapcsolót tényleg csak teljes kapcsoló panel cserével lehet megoldani? Simán egy kapcsolót nem lehet beszerelni?? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Nagy Guruk:a gyárilag nem első ködlámpával szerelt ótóba,utólag a kapcsolót tényleg csak teljes kapcsoló panel cserével lehet megoldani? Simán egy kapcsolót nem lehet beszerelni?? :? Ha jól emléxem van egy "vak" kapcsolóhely, ahova szerintem be lehet tenni kapcsolót. Bontóban biztosan kapható. Nem hinném, hogy gyártanak 1 és 2 kapcsolós panelt. Nem lenne költséghatékony. De a tévedés jogát fenntartom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Ha jól emléxem van egy "vak" kapcsolóhely, ahova szerintem be lehet tenni kapcsolót. Bontóban biztosan kapható. Nem hinném, hogy gyártanak 1 és 2 kapcsolós panelt. Nem lenne költséghatékony. De a tévedés jogát fenntartom :wink: kapcsoló cserével orvosolható. utolag nem lehet kapcsolót beletenni... még egy buktató: meg kell nézni, mert nem biztos hogy be van kábelezve előre a kapcslóű!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 UHUHU! Ez a kép nem elég meggyőző! Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 UHUHU! Ez a kép nem elég meggyőző! Bocs! annyian szóltatok meg, hogy megmódositottam.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 kapcsoló cserével orvosolható. utolag nem lehet kapcsolót beletenni... még egy buktató: meg kell nézni, mert nem biztos hogy be van kábelezve előre a kapcslóű!!!!! Sajna nekem is ezt mondták a kapocsolóra,majd egy elektromos megsasolja,a lámpák vezetékei megvannak bár lehet,hogy ez kevés?! Minden esetre köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hello uff! Én most raktam be a 2000-es vasba. Körülményesre sikerült de összejött. Úgy indult hogy nem kell "csak" egy kuplungkapcsoló(6030 Ft), meg egy tempomatos indexkar(14 eFt). Mivel kábel van, X-es motor, így csak kell egy szoftver frissítés, és kész. Ehelyett kellett kébel, mert szinte minden autóban hiányzik(minek legyen tempomat kábel, ha gombos kar nincs), azt be kell fűzni (3-4 óra), kapcsolót és kart beszerelni(1/2 óra), frissíteni egy automatikás szoftverrel. és megy a gép magától. Van valakinek tapasztalat esőérzékelő beépítéssel? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hello uff! Én most raktam be a 2000-es vasba. Körülményesre sikerült de összejött. Úgy indult hogy nem kell "csak" egy kuplungkapcsoló(6030 Ft), meg egy tempomatos indexkar(14 eFt). Mivel kábel van, X-es motor, így csak kell egy szoftver frissítés, és kész. Ehelyett kellett kébel, mert szinte minden autóban hiányzik(minek legyen tempomat kábel, ha gombos kar nincs), azt be kell fűzni (3-4 óra), kapcsolót és kart beszerelni(1/2 óra), frissíteni egy automatikás szoftverrel. és megy a gép magától. Van valakinek tapasztalat esőérzékelő beépítéssel? Üdv Lehet, hogy ezt egy F-be is be lehetne aplikálni?? :?: Mármint a tempomatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Sziasztok! megvettemtegnap az első G Astramat. Előtte F volt. Az lenne a kérdésem, hogy meg tudom-e csinálni, hogy távirányitóval felhúzza az ablakot? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Hello uff! Én most raktam be a 2000-es vasba. Körülményesre sikerült de összejött. Úgy indult hogy nem kell "csak" egy kuplungkapcsoló(6030 Ft), meg egy tempomatos indexkar(14 eFt). Mivel kábel van, X-es motor, így csak kell egy szoftver frissítés, és kész. Ehelyett kellett kébel, mert szinte minden autóban hiányzik(minek legyen tempomat kábel, ha gombos kar nincs), azt be kell fűzni (3-4 óra), kapcsolót és kart beszerelni(1/2 óra), frissíteni egy automatikás szoftverrel. és megy a gép magától. Van valakinek tapasztalat esőérzékelő beépítéssel? Üdv X es motor??? X es motornál kell egy tempomat motor, amit utolag be kell építeni, mert az még gázbowdenes, nem elektronikus gázpedálos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 X es motor??? X es motornál kell egy tempomat motor, amit utolag be kell építeni, mert az még gázbowdenes, nem elektronikus gázpedálos.... Folytasd.................. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ezt annó már én is feszegettem, de nem nagyon kaptam rá választ, hogy mennyibe is kerülne... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ezt annó már én is feszegettem, de nem nagyon kaptam rá választ, hogy mennyibe is kerülne... :roll: Az ablakfelkúzásra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Nem a tempmat dologra... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Folytasd.................. :( no meg kell egy ABS is, mert onnan veszi a jeleket 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 no meg kell egy ABS is, mert onnan veszi a jeleket 8) Hát akkor részemről itt el is akadt a dolog! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Elektromos ablak fehuzasa taviranyitoval? Akkor ugy latom nincs megoldas a problemamra! De haveletlenul eszebe jutna valakinek valami megoldas az szoljon! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Elektromos ablak fehuzasa taviranyitoval? Akkor ugy latom nincs megoldas a problemamra! De haveletlenul eszebe jutna valakinek valami megoldas az szoljon! THX! Immobi panel a becsületes neve, hozzá kell illeszteni a riasztóhoz, ami nem 1Xű, és persze az ablakemelődnek komfortmodulosnak kell lennie.Ha minden okés, akkor jöhet a mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Elektromos ablak fehuzasa taviranyitoval? Akkor ugy latom nincs megoldas a problemamra! De haveletlenul eszebe jutna valakinek valami megoldas az szoljon! THX! Anno a Corsámba szereltettem ilyet. Ha jól emléxem 10k körül volt az ára és ablakpáronként kell belőle 1 db. Az árra nem emléxem biztosan. Valóban a riasztótól kapta a vezérlést, de szerintem ha nincs riasztód, elképzelhető, hogy a központi zár vezérlőjével is össze lehet valahogy illeszteni, de erre nem vennék mérget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2005 4 e / db olyan modul Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 4 e / db olyan modul Vmi ilyesmi... Nekem 8k-ért csinálták a kettőt annó uhu-ék. Gyári riasztó, gyári el ablak. Szóval nem esélytelen a dolog. De ezt is már írtam egy csomószor itt a G Astra fórumban gyerekek.... :roll: Rá kell keresni dolgokra és meglesznek... Pl a Hasznos infók topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 neked van gyári riasztód??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 neked van gyári riasztód??? :roll: Aha :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts