freeze Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Már tuti biztos, hogy a törés a baja, nem az elem, mert multkor mikor megigazgattam az elemtartót és felfrissitettem az agyát utána megint jó volt 3hétig! Valószínű megint elmozdult a törésnél és elfelejtette a dolgát! Mivel lehet megforrasztani? Bár csak itthon ilyen pillanat forrasztóm van :huh: :lol: , de mindenképp meg kell csináltatnom! Kényes dolog, nekem már 2x eltört. Pedig nekem elektro-műszerész javította. Sajnos ez konstrukciós hiba, sokaknál elő jön. Nekem jelenleg úgy működik, hogy betettem a kulcs házába egy megfelelő vastagságúra hajtogatott papírdarabot és ha összezárom a kulcsházat, akkor folyamatosan nyomja az elemházat a panelhez, így van érintkezés. Ez elég tré megoldás de egyenlőre nem tudtam jobbat. Mondjuk lehet, hogy a papír helyett egy erősebb szivacs jobb. Még 1x meg fogom próbálni megforrasztani, de ha az is eltörik akkor jobbnak bizonyul a tré megoldás, mert mióta így van azóta jó. szerk: Most jut eszembe: Talán az lenne legjobb, ha megforrasztanám és egyből be tennem a papírt is. Így talán az újbóli eltörés esélye is kisebb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Kényes dolog, nekem már 2x eltört. Pedig nekem elektro-műszerész javította. Sajnos ez konstrukciós hiba, sokaknál elő jön. Nekem jelenleg úgy működik, hogy betettem a kulcs házába egy megfelelő vastagságúra hajtogatott papírdarabot és ha összezárom a kulcsházat, akkor folyamatosan nyomja az elemházat a panelhez, így van érintkezés. Ez elég tré megoldás de egyenlőre nem tudtam jobbat. Mondjuk lehet, hogy a papír helyett egy erősebb szivacs jobb. Még 1x meg fogom próbálni megforrasztani, de ha az is eltörik akkor jobbnak bizonyul a tré megoldás, mert mióta így van azóta jó. szerk: Most jut eszembe: Talán az lenne legjobb, ha megforrasztanám és egyből be tennem a papírt is. Így talán az újbóli eltörés esélye is kisebb lenne. igen, alá kell támasztani valamivel hőfokszabályzós pákával érdemes nekiállni, így talán nem égeted szét a nyákot Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Lenne egy villamossági jellegű kérdésem. A központi óramodulban a visszajelzők ledek, vagy rizsszem izzók? Ha ledek, akkor előtét ellenállás gondolom nincs előttük. Kellene nekem oda egy visszajelző, gondolom szabad hely van bőven, csak nem tudom , hogy a 12V mehet-e direktbe oda, vagy csökkenteni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Lenne egy villamossági jellegű kérdésem. A központi óramodulban a visszajelzők ledek, vagy rizsszem izzók? Ha ledek, akkor előtét ellenállás gondolom nincs előttük. Kellene nekem oda egy visszajelző, gondolom szabad hely van bőven, csak nem tudom , hogy a 12V mehet-e direktbe oda, vagy csökkenteni kell. izzó Link to comment Megosztás: More sharing options...
daikini Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Sziasztok, segítsetek légy szíves. A hamutartó és a szivargyújtó világítást szerettem volna kicserélni mivel nem világít de nem tudtam honnan közelítsek. Létezik, hogy az egész váltó kulisszát ki kell hozzá szedni? köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Kényes dolog, nekem már 2x eltört. Pedig nekem elektro-műszerész javította. Sajnos ez konstrukciós hiba, sokaknál elő jön. Nekem jelenleg úgy működik, hogy betettem a kulcs házába egy megfelelő vastagságúra hajtogatott papírdarabot és ha összezárom a kulcsházat, akkor folyamatosan nyomja az elemházat a panelhez, így van érintkezés. Ez elég tré megoldás de egyenlőre nem tudtam jobbat. Mondjuk lehet, hogy a papír helyett egy erősebb szivacs jobb. Még 1x meg fogom próbálni megforrasztani, de ha az is eltörik akkor jobbnak bizonyul a tré megoldás, mert mióta így van azóta jó. szerk: Most jut eszembe: Talán az lenne legjobb, ha megforrasztanám és egyből be tennem a papírt is. Így talán az újbóli eltörés esélye is kisebb lenne. hozd el megcsinálom nem egy nehéz dolog..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 hozd el megcsinálom nem egy nehéz dolog..... Ha egyszer arra járok, majd beugrom hozzád.. kösz.. KI hogy ment az esküvő? Dudáltam volna Törökbálintnál aznap, de végül a Lágymányosin mentünk át így nem arra mentünk a Balcsi felé BE Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Ha egyszer arra járok, majd beugrom hozzád.. kösz.. KI hogy ment az esküvő? Dudáltam volna Törökbálintnál aznap, de végül a Lágymányosin mentünk át így nem arra mentünk a Balcsi felé BE éjjel 2 volt amikor elmentek a vendégek de jó volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 igen, alá kell támasztani valamivel hőfokszabályzós pákával érdemes nekiállni, így talán nem égeted szét a nyákot Én anno radirgumit tettem alá. Még talán most is így van. 7 évig üzemelt.... még elemet sem kellett cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Sziasztok, segítsetek légy szíves. A hamutartó és a szivargyújtó világítást szerettem volna kicserélni mivel nem világít de nem tudtam honnan közelítsek. Létezik, hogy az egész váltó kulisszát ki kell hozzá szedni? köszi előre is! nem kell, kipattintod az alatta lévő műanyagot (amibe az ülésfűtéskapcsolókat szokták szerelni) és ott találsz csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Astra-G Z14XEP-be tempomatot ki akar?mert akkor lehet jönni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Astra-G Z14XEP-be tempomatot ki akar?mert akkor lehet jönni :huh: Én szeretnék. Mennyibe kerülne kompletten? Korábban volt szó, hogy nem megoldható, ezért mennyivel másabb, mint a többieknél? Arra gondolok, hogy ECU lesz frissítve? Időben meddig tart? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Én szeretnék. Mennyibe kerülne kompletten? Korábban volt szó, hogy nem megoldható, ezért mennyivel másabb, mint a többieknél? Arra gondolok, hogy ECU lesz frissítve? Időben meddig tart? lesz benne egy tempomat vezérlő egy kuplung kapcsoló és egy tempomatkar ez mind gyári de huzós viszont más nem csinálja meg rajtam kivül ecut mnek frissiteni akkor sem tudná másképp.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 lesz benne egy tempomat vezérlő egy kuplung kapcsoló és egy tempomatkar ez mind gyári de huzós viszont más nem csinálja meg rajtam kivül ecut mnek frissiteni akkor sem tudná másképp.... Ezek szerint a tempomat vezérlő az "okosság" benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 lesz benne egy tempomat vezérlő egy kuplung kapcsoló és egy tempomatkar ez mind gyári de huzós viszont más nem csinálja meg rajtam kivül ecut mnek frissiteni akkor sem tudná másképp.... Írd meg az árat, akár privátba is, engem érdekelne, már sokszor kellett volna :huh: Szerintem más is kiváncsi a dologra. Amúgy már be lett építve valamelyik kocsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Írd meg az árat, akár privátba is, engem érdekelne, már sokszor kellett volna :huh: Szerintem más is kiváncsi a dologra. Amúgy már be lett építve valamelyik kocsiba? Arról, hogy Z16XEP-be lehet tenni már sokszor volt szó, de még ma sem tudom pontosan, hogy milyen alkatrészek kellenek hozzá pluszban és mennyibe lenne. Ha ebben tudna nekem tájékoztatást adni az jó lenne, mert akkor tudnék vele kalkulálni, hogy mikor lenne rá keret, de még megközelítőleg sem tudom mire számítsak ha esetleg fontos: Z16XEP 2005.06 havi G CARAVAN TNX:FRZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Arról, hogy Z16XEP-be lehet tenni már sokszor volt szó, de még ma sem tudom pontosan, hogy milyen alkatrészek kellenek hozzá pluszban és mennyibe lenne. Ha ebben tudna nekem tájékoztatást adni az jó lenne, mert akkor tudnék vele kalkulálni, hogy mikor lenne rá keret, de még megközelítőleg sem tudom mire számítsak ha esetleg fontos: Z16XEP 2005.06 havi G CARAVAN TNX:FRZ csütörtökön csináltam z16xep-t kapcsoló 12 e ft kuplung kapcsoló kb 5 e ft plusz programozás plusz vezetékelés 30-40 e ft között jön ki attól függ van benne kapcsoló max 40 min 30 e ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Írd meg az árat, akár privátba is, engem érdekelne, már sokszor kellett volna :huh: Szerintem más is kiváncsi a dologra. Amúgy már be lett építve valamelyik kocsiba? siralmas de a vezérlő miatt 200 e ft bele....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 csütörtökön csináltam z16xep-t kapcsoló 12 e ft kuplung kapcsoló kb 5 e ft plusz programozás plusz vezetékelés 30-40 e ft között jön ki attól függ van benne kapcsoló max 40 min 30 e ft Z14XEP mennyibe fájna? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 csütörtökön csináltam z16xep-t kapcsoló 12 e ft kuplung kapcsoló kb 5 e ft plusz programozás plusz vezetékelés 30-40 e ft között jön ki attól függ van benne kapcsoló max 40 min 30 e ft Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Z14XEP mennyibe fájna? :huh: Ahogy irta is 200.000 Ft, mert külön tempomat vezérlő modult kell bele venni, ami 160.000 Ft GM gyári cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ahogy irta is 200.000 Ft, mert külön tempomat vezérlő modult kell bele venni, ami 160.000 Ft GM gyári cucc. Az sok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Az sok :huh: Én is ezt mondtam, pedig már reménykedni kezdtem, hogy lesz, de ennyi pénzért inkább nyomom a gázt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Én is ezt mondtam, pedig már reménykedni kezdtem, hogy lesz, de ennyi pénzért inkább nyomom a gázt. Valahol a neten láttam. utólagos cuccot, bár egy bowdenesre tuti egyszerűbb így az utólagos! pl itt találtam : http://doverkft.hu/index.php?orderby=pshop...=&keyword2= itt vannak jó dolgok is! bár árak nincsenek.... itt vannak árak is. SAJnos :huh: http://riasztos.hu/tempomat.html ennyiért nem kellene tempomat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Én is ezt mondtam, pedig már reménykedni kezdtem, hogy lesz, de ennyi pénzért inkább nyomom a gázt. várjatok még lehet hogy egyet letudok koppintani azt meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts