pkgyerek Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok! Köszi a gyors választ! Lenne még 1 kérdésem "Tempomat utólag" ügyben. Él még a 20e Ft körüli komplett beszerelés? Üdv: Pk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem. gyári riasztós a kocsi, ki is nyitottam szépen az ajtókat a riasztó irányítójával. mentem pár kilómétert, leálltam egy parkolóban és már nem működött. sem a riasztó távircsijével sem a kulcsban levő távirányítóval nem tudtam bezárni. a kocsi nincs egy hónapos. mi van ilyenkor? mit kell vagy mit lehet tenni? miért nem veszi az adást. :lol: Vidd vissza a szervízbe, garanciában megoldják neked. Ha kulccsal nyitod akkor megy a kp zár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Én is úgy gondolm, hogy szervíz. Lehet, hogy nem bírta a bizti. Én akkor járta így amikor a futó fent volt, és müködtettem a riasztót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 futó fent volt, mi volt fennt???? :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 utánfutóóóó teee! :lol: (Nem a Futó Gabi!) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 utánfutóóóó teee! :lol: (Nem a Futó Gabi!) 8) Pedig én is azt hittem a futó gabi... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Pedig én is azt hittem a futó gabi... :roll: :D Mér'?? Uhu arra gondolt?? :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Mér'?? Uhu arra gondolt?? :lol: :lol: ;) Azt nem tom... de én igen... :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 nem, én nem, gondoltam semmirese. ugyanis nem értettem a mondat közepén mért van egy futo szó. se a Gabi, se az utánfutó nem jutott az eszembe.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 nem, én nem, gondoltam semmirese. ugyanis nem értettem a mondat közepén mért van egy futo szó. se a Gabi, se az utánfutó nem jutott az eszembe.... :oops: De ugye most azért vágod!! :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem. gyári riasztós a kocsi, ki is nyitottam szépen az ajtókat a riasztó irányítójával. mentem pár kilómétert, leálltam egy parkolóban és már nem működött. sem a riasztó távircsijével sem a kulcsban levő távirányítóval nem tudtam bezárni. a kocsi nincs egy hónapos. mi van ilyenkor? mit kell vagy mit lehet tenni? miért nem veszi az adást. :lol: Ugyan így jártam tegnap. (Classic II 6 hónapos), Schiller most görcsöl rajta. Később jelentek, hogy miafrász volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Sziasztok! Tennap hallotam: Hogy szerintetek nagy munka e az 1.4 16V-s hátsó dobfékes Asztrát átrakni tárcsfékre? Lehet e ez? Nekem azt mondták hogy ha szerencsém van +lehet csinálni!!!!! :lol: :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 naszóval siller kicserélte a központi zár vezérlőelemét (bal első ajtóban lévő cucc). Megjavult. Egykor elhoztam a gépet, este itthon várt egy levél asillertől, hogy vigyem vissza az autót, a gyár visszahívta gyújtásmodul cserére. Hát nem megcsinálhatták volna ezt is?! ######a számítógépes rendszerük van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 naszóval siller kicserélte a központi zár vezérlőelemét (bal első ajtóban lévő cucc). Megjavult. nekem 3 honaposan csereltek a bal elso ajtoban a modult... ugy latszik szeriahiba? na mind1. ami idegesitett, hogy az ablak vezetosinerol lefurtak(!) a szegecset es ugy csereltek... nem igaz, hogy nem lehet kicserelni csak ha szetfurjak... mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Sziasztok! Tennap hallotam: Hogy szerintetek nagy munka e az 1.4 16V-s hátsó dobfékes Asztrát átrakni tárcsfékre? Lehet e ez? Nekem azt mondták hogy ha szerencsém van +lehet csinálni!!!!! :lol: :lol: ;) :( :D Tegnap mondta a szerelő bácsi, hogy lehetséges, kb 1 hét (munkaidő+teszt), hogy jó-e,de az árat (vidéken) inkább nem írom le, ha valakit érdekelne, akkor priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2005 Tegnap mondta a szerelő bácsi, hogy lehetséges, kb 1 hét (munkaidő+teszt), hogy jó-e,de az árat (vidéken) inkább nem írom le, ha valakit érdekelne, akkor priviben. miért nem publikus az ár??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 publikusnak publikus, de nem akarok senkit el rettenteni :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 publikusnak publikus, de nem akarok senkit el rettenteni :!: Hát ha Uhuhu hátsó tárcsafékes cseréjét veszem figyelembe, akkor biz' még baráti áron is drága. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Sziasztok! Új vagyok még itt. Úgy néz ki pénteken vagy vehetem át a G Astramat(1.7 TD Caravan). Most egy F Astra Caravanom van 1,4i. Na a problémám az lenne, hogy az index kar magátol felkapcsolja a távfényt. Egy picit hozzá érek akkor elalszik. Javitható, vagy csere? Köszi! Dzse Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 cserés. valaki azt mondta, hogy van benen két rugó és azon kell nyújtani egy picit. Megpróbalom szétszedni, ha nem lesz jó úgy is venni kell másikat! Másnak is volt már ilyen problémája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Nekem is volt ilyen, ki is kellett venni a refi biztijét. Szerintem is csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Sziasztok! Új vagyok még itt. Úgy néz ki pénteken vagy vehetem át a G Astramat(1.7 TD Caravan). Most egy F Astra Caravanom van 1,4i. Na a problémám az lenne, hogy az index kar magátol felkapcsolja a távfényt. Egy picit hozzá érek akkor elalszik. Javitható, vagy csere? Köszi! Dzse Elvileg javítható, de nagyon pepecs meló. Mindenféle kis műanyag meg fém alkatrészek vannak benne, nehéz összerakni, de nem lehetetlen. Egyébként múltkor néztem Csergőben vmi 4000 Ft volt a kapcsoló. Az se vészes sztm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brandhu Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Sziasztok! Olvastam, hogy egy indexkar cserével és egy kuplungpedál kapcsoló beépítésével megoldható az Astrán a tempomat beépítése, ha a kábelezés is megvan és elektromos a gázpedál (szerencsére igen). Kérdésem mit takar az a Tech2-es program frissítés hol és mennyiért csinálják meg. Ha valaki már épített be ilyet, kiváncsi lennék mennyire hasznos dolog, megéri-e a beépítése? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uff Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Sziasztok! Egy gyors kerdes. Regi ujj opel tulajdonos vagyok. Most varom az 1.4 twinport astrat. Azt mondták a szalonban, hogy nem lehet tempomatot berakni az astra classic ii -be. Letezik ez? uff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts