ha4nz Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Hát ez így nagyon nem jó koncepció. Kellene oda egy tranzisztor is, és elég a kisebb kapacitás is, meg a poti sem fog izzadni ;) Nálam megy a technika de belátom hogy van mit fejleszteni rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Nálam megy a technika de belátom hogy van mit fejleszteni rajta Bill barátaink közül érdeklőd Monosta-nál. Ééééérted?! MonostaBill multivibrátor kell Neked. ;) Na jó, ez elég gyenge volt, és amúgy is egy l-el írják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Az. De sebaj! Minek nekem monostabil MV? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Az. De sebaj! Minek nekem monostabil MV? Azzal szépen, kb ugyanannyiból lehetne megoldani az ablakfelhúzásos történetet. Elektronikailag biztonságosabb és szebb megoldás szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Valaki kérdezte a kékledesitést. Lehet kapni kék led-et tuningboltban jó drágáért foglalattal de nem fog jó lenni mert sima hagyományos led egy előtét ellenállással megfelelő foglalatttal becsavarod és nem fog jól világitani mert csak 30 fokban előre világit a szabvány led. Az Astra müszeregysége meg egy fényvezető müanyag izá viszi el a fényt mindenhova azt meg oldalról kell megvilágytani. Sokan azt csinálják, hogy bereszelik a fejét egyenesre és akkor szórja a fényt, de én inkább azt csináltam, hogy vettem helyzetjelzőnek titulált ledet ami inkább hengerre hasonlit és a teteje homorura van kialakitva igy inkább oldalra világit ás azt beforrasztottam egy ellenállással és kész. A közápkonzol szivatósabb mert ott vékonyabbak a lukak nem fér be ez a tipusú led. oda még ki kell találnom valamit. A TID kijelzővel meg az a gáz, hogy ami nem bántón világit sötétben az napsütésben nem látszik. Más, most vagyok túl egy dobfékből tárcsafék átalakitáson elég jó lett, szuperül fog a kézifék része amit a dobféknél hiányoltam.Ha valakit érdekel feteszek képeket. Nekem is lenne egy kérdésem. Valaki rakott már be hátsó ablakemelőt? A gyárit reménytelen megszerezni mo. nem nagyon van. Most univerzálisat akartam beszerelni de amit találtam otthon az szerintem elsőhöz való és nagyon nagy nem fér be az ajtóba. Szerintetek van ebből kisebb méretü is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Megint elindult az agyamban ez a tempomatos bogár. Azt már kiveséztük, hogy Z14XEP-s G Astába a gyárit nem lehet beépíteni, mert a motorvezérlő nem hajlandó ismeretséget kötni vele. Nem ismerem az elektromos gázpedál működését, ezért hozzáértők véleményét kérdezem. Az utólagosan beépített tempomatok valójában mit csinálnak? Duplikálják a gázpedált és tempomat bekapcsolásakor az ál gázpedállal adják a jelet a motorvezérlőnek, kikapcsolás, kuplung, fék benyomása esetén visszaadják az igazi gázpedál jelét? Esetleg valaki ismer olyan utólagos tempomatot, ami nem százezer fölötti árral indul? Ezt olvastad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ezt olvastad? igen, köszi. A gyári utólagos 10-20k körüli beszerelési árhoz képest horror. Az autó 10%-át nem költeném egy funkcióra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Lehet megveszem ezt: Az eladó azt írja nem kapcsos a felfogatás, mert a kialakítás miatt pontosan és tökéletesen passzol a gumiperem alá. Kérdésem, ez mennyire okés? Nem esik le? Tényleg működik ez így, hogy annyire belehet tuszmákolni oda, rongálás nélkül, hogy az jó legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Valaki kérdezte a kékledesitést. Lehet kapni kék led-et tuningboltban jó drágáért foglalattal de nem fog jó lenni mert sima hagyományos led egy előtét ellenállással megfelelő foglalatttal becsavarod és nem fog jól világitani mert csak 30 fokban előre világit a szabvány led. Az Astra müszeregysége meg egy fényvezető müanyag izá viszi el a fényt mindenhova azt meg oldalról kell megvilágytani. Sokan azt csinálják, hogy bereszelik a fejét egyenesre és akkor szórja a fényt, de én inkább azt csináltam, hogy vettem helyzetjelzőnek titulált ledet ami inkább hengerre hasonlit és a teteje homorura van kialakitva igy inkább oldalra világit ás azt beforrasztottam egy ellenállással és kész. A közápkonzol szivatósabb mert ott vékonyabbak a lukak nem fér be ez a tipusú led. oda még ki kell találnom valamit. A TID kijelzővel meg az a gáz, hogy ami nem bántón világit sötétben az napsütésben nem látszik. Köszönöm szépen a választ! Az a baj hogy nem akartam belenyulni annyira hogy forrasztgatni meg ilyenek de hogyha a sima müszerfal led nem jó akkor ennyenlöre lehet hogy lemondok róla! Számlapot kéne kicsserélni fehérre de amig 10 ropi addig marad a bóltba mert ez a kinézet nagyon bejön: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090430/57-...ltoltes.hu_.jpg Tudsz nekem adni tippeket hogy fénnyel mit lehetne kidizájnolni? lábtér megvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Lehet megveszem ezt: [ig]http://img.vatera.hu/photos/a5/56/6b8_1_big.jpg Az eladó azt írja nem kapcsos a felfogatás, mert a kialakítás miatt pontosan és tökéletesen passzol a gumiperem alá. Kérdésem, ez mennyire okés? Nem esik le? Tényleg működik ez így, hogy annyire belehet tuszmákolni oda, rongálás nélkül, hogy az jó legyen? Szerintem szükség lesz úgynevezett U-profilokra, ha fel van helyezve a légterelő, utána kell ezeket benyomkodni és úgy nem esik ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Én is ledesítés közepén vagyok, ilyen eredményt mint a képen van forrasztgatással nem lehet elérni az fix, de kellő türelemmel és egy kis ügyességgel szép dolgokat lehet kihozni, a TID kijelzőről meg annyit, hogy én kék superflux ledeket forrasztgattam 8db tökéletesen megvilágítja, nem foltos, sötétben nem zavaró, és nappal is tökéletesen látszik. Ha belevágsz sztem nézz szét a az elektromos dizájn topicban, minden info megvan ami szükséges a munkához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Valaki kérdezte a kékledesitést. Lehet kapni kék led-et tuningboltban jó drágáért foglalattal de nem fog jó lenni mert sima hagyományos led egy előtét ellenállással megfelelő foglalatttal becsavarod és nem fog jól világitani mert csak 30 fokban előre világit a szabvány led. Az Astra müszeregysége meg egy fényvezető müanyag izá viszi el a fényt mindenhova azt meg oldalról kell megvilágytani. Sokan azt csinálják, hogy bereszelik a fejét egyenesre és akkor szórja a fényt, de én inkább azt csináltam, hogy vettem helyzetjelzőnek titulált ledet ami inkább hengerre hasonlit és a teteje homorura van kialakitva igy inkább oldalra világit ás azt beforrasztottam egy ellenállással és kész. A közápkonzol szivatósabb mert ott vékonyabbak a lukak nem fér be ez a tipusú led. oda még ki kell találnom valamit. A TID kijelzővel meg az a gáz, hogy ami nem bántón világit sötétben az napsütésben nem látszik. Köszönöm szépen a választ! Az a baj hogy nem akartam belenyulni annyira hogy forrasztgatni meg ilyenek de hogyha a sima müszerfal led nem jó akkor ennyenlöre lehet hogy lemondok róla! Számlapot kéne kicsserélni fehérre de amig 10 ropi addig marad a bóltba mert ez a kinézet nagyon bejön: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090430/57-...ltoltes.hu_.jpg Tudsz nekem adni tippeket hogy fénnyel mit lehetne kidizájnolni? lábtér megvan! Plasma számlap. Az fehér is meg jól világít is , meg kék is. Igaz drága is.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Én is ledesítés közepén vagyok, ilyen eredményt mint a képen van forrasztgatással nem lehet elérni az fix, de kellő türelemmel és egy kis ügyességgel szép dolgokat lehet kihozni, a TID kijelzőről meg annyit, hogy én kék superflux ledeket forrasztgattam 8db tökéletesen megvilágítja, nem foltos, sötétben nem zavaró, és nappal is tökéletesen látszik. Ha belevágsz sztem nézz szét a az elektromos dizájn topicban, minden info megvan ami szükséges a munkához. köszi a tippet Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Szerintem szükség lesz úgynevezett U-profilokra, ha fel van helyezve a légterelő, utána kell ezeket benyomkodni és úgy nem esik ki. Thx! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Thx! ;) Kell bizony U profil. Nekem Szatuna van, nagyon tuti. Viszont ha a legkisebb pattanás is van rajta, olyan menet zajod lesz 80 fölött, hogy ihaj. Előző tulaj az enyémen behajtotta a bal eslő tükröt és ezért letört a terelő sarka. Így már nem ül fent fixen (a lényeg, hogy szorulnia kell) és így zajos. ;) Cserélnem kellene, de a szélvédőmön meg van egy felverődés, az fontosabb, mert ilyen melegben bármikor megindulhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2009 Lehet megveszem ezt: Az eladó azt írja nem kapcsos a felfogatás, mert a kialakítás miatt pontosan és tökéletesen passzol a gumiperem alá. Kérdésem, ez mennyire okés? Nem esik le? Tényleg működik ez így, hogy annyire belehet tuszmákolni oda, rongálás nélkül, hogy az jó legyen? nekem szétkarisolta az üveget ;) le is szedtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 nekem szétkarisolta az üveget ;) le is szedtem Wáá ne, az is ilyen felfogatás nélküli cucc volt... Akkor milyen kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Wáá ne, az is ilyen felfogatás nélküli cucc volt... Akkor milyen kellene? Én Szatunától rendeltem, nincs vele semmi probléma, igényes munkát végeznek. Lehet h 90 felett hangosabb közlekedni, de ez vele jár, és nem zavaró. Felszerelni is egyszerű, 10 perc alatt fenn volt elől, hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Na végül HEKO légterelők lesznek fent, 4db-os szett 6300 pénz. Hétfőn lesz megoldva a dolog, rakok fel majd képet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Na végül HEKO légterelők lesznek fent, 4db-os szett 6300 pénz. Hétfőn lesz megoldva a dolog, rakok fel majd képet <_< Csak tudnám hogy kombira és szedánra miért 8300ft a 4db Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 hát szét qr az ideg . a központi zár vezérlőm bánja a dolgot megkerestem a kék fekete kábelt összekötöttem a sárga piros vezetékkel valóban fel ment az ablak csak nem gombnyomásra utána adtam egy piros vezetéket mindkettőhöz kiverte a biztit a kp vezérlőét ez így nem jó tehát a piros maradt a piros sárga vezetéken kapott egy fekete kábelt a kék fekete ez adott testet semmi gond gombnyomás ablak felment zárt a kocsi aztán pukk bizti elment szétszedtem a kötözgetéseket de a két hátsó ajtóm végleg zárva maradt. az ablakemelők meg nem működnek rendesen csak folyamatos gombnyomásra mennek fel nem pedig egy hosszú nyomásra ami érdekes hogy gombnyomásra villog az index mintha semmi gond nem volna . na ÍGY KELL KOMBIBÓL SPORTAUTÓT CSINÁLNI Hétfőn irány valami szaki féklámpa izzót azért sikerrel cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 ... aztán pukk bizti elment szétszedtem a kötözgetéseket de a két hátsó ajtóm végleg zárva maradt. az ablakemelők meg nem működnek rendesen csak folyamatos gombnyomásra mennek fel nem pedig egy hosszú nyomásra Újra kell tanítani, mivel "áramszünet" volt.Felhúzod, nyomva tart, leengeded nyomva tart kicsit....Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 féklámpa izzót azért sikerrel cseréltem. Legközelebb maradj meg ennyinél! <_< Én azt gondoltam, hogy konyítasz hozzá, most meg kiderül, csak a tudatlanok bátorságával estél neki!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hello! az lenne a kérdésem, hogy meg e lehet egy olyat oldani hogy nincs az autóba riasztó de van benne egy 6 szólamu riasztó kürt csak igy pittyegni havernak ha látom nem lehet megoldani azt hogy valahogy én azt rákössem a központi zárra és ha bezárom gombal a kocsit akkor az is pittyegjen eggyet? merre van a közpinti zár kábele? merre fut el? elörre is köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Na megvan a HEKO légterelő kit (4db-os) <_< 6700 pénz volt, ahol vettem srác 5 perc alatt felpattintotta őket nekem. Azt hittem bonyolultabb lesz, de elég sima ügy volt, így utólag. Pár helyen ragasztó csík van a peremén, illetve mindegyiket pluszban tartja 2-2 db U-profil is. Nagyon korrekt, és dizájnos is. Itt vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts