speter Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A kócsag utcához tudsz pontos elérhetôséget (akár PÜben)? az autoszaki.hu-n kellene keresnem? nekem itt vmi más jön be, nem tudok alkatrészre keresni. Amúgy kösz a gyors válaszokat! Valóban elírtam, így gyorsan meg is kerestem Neked a konkrét hirdetést. Úgy látom az ár már kicsit változott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ez lenne az? asszem megtaláltam... ;) ide másolom, hátha mást is érdekel.... http://www.autosszaki.hu/alkatresz/18549/o...yeb-alkatreszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Valóban elírtam, így gyorsan meg is kerestem Neked a konkrét hirdetést. Úgy látom az ár már kicsit változott. Ja, közben én is megtaláltam, kösz a segitséget, ez igazán baráti ár. Mingyá hivom is. Közben a munkatársam megkérdezte, Opeles "ismerôs" 40E-ért szerelné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Ja, közben én is megtaláltam, kösz a segitséget, ez igazán baráti ár. Mingyá hivom is. Közben a munkatársam megkérdezte, Opeles "ismerôs" 40E-ért szerelné... Majd írj a fejleményekről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hát, asszongya, h az elôzô beszállító tönkrement legalább 1 hónapot kell várni, h találjon egy másik beszállítót. Aszongya, az euró miatt kb 3-4EFt-tal drágább lesz, de 25E-nél biztos meg fog állni a tempomat ára. Eddig 20-an vannak nála elôjegyzésben, ugyhogy biztos csinálja tovább hál istennek. De legalább az enyémbe tuti belemegy szerinte. Ha alakul az ügy, ide is irogatok ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hát, asszongya, h az elôzô beszállító tönkrement legalább 1 hónapot kell várni, h találjon egy másik beszállítót. Aszongya, az euró miatt kb 3-4EFt-tal drágább lesz, de 25E-nél biztos meg fog állni a tempomat ára. Eddig 20-an vannak nála elôjegyzésben, ugyhogy biztos csinálja tovább hál istennek. De legalább az enyémbe tuti belemegy szerinte. Ha alakul az ügy, ide is irogatok ám! Ha kicsit visszaolvasol a topicban, akkor megtalálod hogy hoztam én ki a tempomatot 15 e Ft-ból, és nekem még kuplungkapcsoló is kellett. Szóval a tempomatos indexkar a Müller autónál (mullerauto.hu) 6700 Ft volt, a kuplungkapcsoló 3400, ezt a két dolgot 20 perc alatt beszereltem, majd az egyik fórumtárs 5 ropiért beprogramozta. A beszerzéstől a programozásig eltelt kb 6 óra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Ha kicsit visszaolvasol a topicban, akkor megtalálod hogy hoztam én ki a tempomatot 15 e Ft-ból, és nekem még kuplungkapcsoló is kellett. Szóval a tempomatos indexkar a Müller autónál (mullerauto.hu) 6700 Ft volt, a kuplungkapcsoló 3400, ezt a két dolgot 20 perc alatt beszereltem, majd az egyik fórumtárs 5 ropiért beprogramozta. A beszerzéstől a programozásig eltelt kb 6 óra.... Már hivtam is a mülleréket, meg is veszem, teljesen igazad van. Azonban ôk nem tudják, hogy az én autómba kell-e a kuplungkapcsoló. Szerinted/szerintetek kell? Nem mintha ennyiért nem tudnám megvenni, de minek, ha nem kell, ugye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Már hivtam is a mülleréket, meg is veszem, teljesen igazad van. Azonban ôk nem tudják, hogy az én autómba kell-e a kuplungkapcsoló. Szerinted/szerintetek kell? Nem mintha ennyiért nem tudnám megvenni, de minek, ha nem kell, ugye... Van amelyikben benne van, van amelyikben nincs (motorkódszámtól függetlenül). Feküdj alá, és meglátod, hogy ott van-e olyasmi mint a fékpedálnál vagy nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Már hivtam is a mülleréket, meg is veszem, teljesen igazad van. Azonban ôk nem tudják, hogy az én autómba kell-e a kuplungkapcsoló. Szerinted/szerintetek kell? Nem mintha ennyiért nem tudnám megvenni, de minek, ha nem kell, ugye... Egy kis segítség: http://www.astraownersclub.com/documents/t...ical/cruise.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Egy kis segítség: http://www.astraownersclub.com/documents/t...ical/cruise.pdf kösz, megnézegetem ezt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Caravanhoz akkor senki nem tud megdobni egy elektromos rajzzal? ;) Esetleg az infóval, hogy hova futnak be az ajtókapcsoló jelei konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Sziasztok, megvettem a tempomatot mülleréknél, a"műszaki vénám" arra is elég volt, hogy beszereljem, rá is dugtam a kis foglalatra, amibe 4 vezeték ment bele. Ez jó hír, viszont nem működik, valszeg kell a TECH-es felismertetés. Meg tudjátok adni a Filewalker cartárs által emlegetett fórumtárs elérhetőségét, akár PÜ-ben? A másik, hogy hol van pontosan az emlegetett kuplungkapcsoló? Szétszedtem a boritást a pedáloknál, be is feküdtem alá, de egyszerúen nem találom... Mondjuk a fékkapcsolót se. egyáltán jó helyen keresem? Bocs, ha bénázok, de igy tanul az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 A kócsag utcához tudsz pontos elérhetôséget (akár PÜben)? az autoszaki.hu-n kellene keresnem? nekem itt vmi más jön be, nem tudok alkatrészre keresni. Amúgy kösz a gyors válaszokat! szia! itt van minden infó róluk!! http://www.cegkat.hu/cegkat/index.php?page...g&cnaz=2292 csörögj rájuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Sziasztok, megvettem a tempomatot mülleréknél, a"műszaki vénám" arra is elég volt, hogy beszereljem, rá is dugtam a kis foglalatra, amibe 4 vezeték ment bele. Ez jó hír, viszont nem működik, valszeg kell a TECH-es felismertetés. Meg tudjátok adni a Filewalker cartárs által emlegetett fórumtárs elérhetőségét, akár PÜ-ben? A másik, hogy hol van pontosan az emlegetett kuplungkapcsoló? Szétszedtem a boritást a pedáloknál, be is feküdtem alá, de egyszerúen nem találom... Mondjuk a fékkapcsolót se. egyáltán jó helyen keresem? Bocs, ha bénázok, de igy tanul az ember... szia! a pedáloknál a burkolatot 2 anyával levetted??? mert alatta van Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 szia! a pedáloknál a burkolatot 2 anyával levetted??? mert alatta van Levettem egy hajlékony burkolatot, azt 2 műanyag biszbasz tartotta, alatta volt valami keményebb műa borítás, azt nem vettem le, lehet, h az volt a hiba. a hajlékony alatt nem találtam semmit, a keményet meg nem próbáltam. Az elérhetőségeket kösz, felveszem velük a kapcsolatot. Most lengéscsillapítócserén van a kocsi szerelőnél, du megnézem alaposabban, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Megnéztem, most sikerrel jártam, van benne egy olyan kis kapcsoló,mint a fékpedálnál, gondolom az lesz az. Mindenkinek köszönöm a segítséget! Közben a jelenleg 21 EFtért tempomat beszerelést vállaló emberkétől igéretet kaptam arra, hogy e-mailezik nekem, ha talál új beszállítót (kb1 hónap.) Ha megteszi,itt azonnal publikálom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok, megvettem a tempomatot mülleréknél, a"műszaki vénám" arra is elég volt, hogy beszereljem, rá is dugtam a kis foglalatra, amibe 4 vezeték ment bele. Ez jó hír, viszont nem működik, valszeg kell a TECH-es felismertetés. Meg tudjátok adni a Filewalker cartárs által emlegetett fórumtárs elérhetőségét, akár PÜ-ben? A másik, hogy hol van pontosan az emlegetett kuplungkapcsoló? Szétszedtem a boritást a pedáloknál, be is feküdtem alá, de egyszerúen nem találom... Mondjuk a fékkapcsolót se. egyáltán jó helyen keresem? Bocs, ha bénázok, de igy tanul az ember... Szia! Küldtem privit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Hogy a távirányító fedelét, vagy burkolatát be lehet valahol szerezni? mert az enyém már igen csak elhasználódott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Hogy a távirányító fedelét, vagy burkolatát be lehet valahol szerezni? mert az enyém már igen csak elhasználódott! Vaterán kompletten elektronikával együtt vettem 5000Huf-ért. Kicseréled az elektronikát és kész. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Vaterán kompletten elektronikával együtt vettem 5000Huf-ért. Kicseréled az elektronikát és kész. ;) Oh! Köszike! Ha nem lesz külön csak burkolat akkor szétnézek ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Radar/laser detektort használ valaki? Van valamilyen tapasztalatok ezekkel a kütyükkel kapcsolatban? Amiket olvasok róluk az nagyon kecsegtető, de nem tudom mennyit érdemes rá áldozni 15 ezer körül lehet már kapni - de van 20, 25 30 ezres is (és persze a sokkal drágábbak, amik nem érdekelnek). Nem tudom, hogy ami drágább, az tényleg jobb-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Radar/laser detektort használ valaki? Van valamilyen tapasztalatok ezekkel a kütyükkel kapcsolatban? Amiket olvasok róluk az nagyon kecsegtető, de nem tudom mennyit érdemes rá áldozni 15 ezer körül lehet már kapni - de van 20, 25 30 ezres is (és persze a sokkal drágábbak, amik nem érdekelnek). Nem tudom, hogy ami drágább, az tényleg jobb-e. Amit hallottam róluk egy-két felhasználótól: az ár emelkedésével csökkent a vak riasztások száma, de sosem szűnt meg. Nyílt, jól belátható terepen akár egy villamos távvezetékre is riaszt (nem bokor, egy kóró nem volt a közelben, ami mögé el lehetett volna bújni), városban pedig kifejezetten zavaró. Így még lassabban haladtak, mint a kütyü nélkül. ;) Persze a technika mindig fejlődik, de ismeretségi körömben kb. 2 éve letettek a használatáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Hogy a távirányító fedelét, vagy burkolatát be lehet valahol szerezni? Be bizony. A Csergőben valami 800Ft körül van darabja. Cikkszáma: 9195343 Katalógusszám: 62 39 016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Totalcar népitélet Valami a szememet megszúrta, mit kellene vajon csinálni, hogy ne csak kulccsal való záráskor húzza fel az ablakot, hanem távítányítóval való bezáráskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Totalcar népitélet Valami a szememet megszúrta, mit kellene vajon csinálni, hogy ne csak kulccsal való záráskor húzza fel az ablakot, hanem távítányítóval való bezáráskor? Elég gyenge az angolom, de asszem ez az, amit keresel: http://www.astraownersclub.com/technical_guides.php Astra MK4 Technical Guides "How to fit totalclosure" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts