bazs Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 valamilyen honlapon találtam, nem emlékszem már meg kell nézni a gyártók honlapján az árlistákat, vagy kell nekik írni elektronikus levelet ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Tavaly autóvásárlás előtt én is filóztam ezen és találtam Sony modult, ami a Sonykat illeszti az Opel display és multikormányhoz. Aztán megvettem a rádiót is, mert anélkül nem adják a multikormányt. De ha jól emlékszem, volt más gyárnak is. És ez eredeti Sony cucc volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Itt egy link: http://www.dietz.biz/ENG/Stalkinterface.html#OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Még kettő: http://cc-carcom.com/pdf/opel_en.pdf http://cc-carcom.com/en/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Itt is van: http://www.autoleads.co.uk/technical/vehicle_db.xls http://www.autoleads.co.uk http://www.ukaudioshop.com/product.asp?pID...ID=3518&cID=116 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Én tekerőspárti vagyok. Nem olyan menő, de el sem romlik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 kösz, így akkor nem veszek cd-tárat :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ifjkiss Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Hello az lenne a kérdésem ha két neont felrakok az aljára a küszöbök mellé hol lehetene azt a legegyszerűben bevezetékelni a középkonzoli hogy ne nagyon kelljen szétbarmolni a belsejét. /pl.: szőnye fel borítások kárpitok le meg kiszerelése nélkül/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2005 Hello az lenne a kérdésem ha két neont felrakok az aljára a küszöbök mellé hol lehetene azt a legegyszerűben bevezetékelni a középkonzoli hogy ne nagyon kelljen szétbarmolni a belsejét. /pl.: szőnye fel borítások kárpitok le meg kiszerelése nélkül/ ha megtudod, légyszi mond el nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 ha megtudod, légyszi mond el nekem is :lol: A levegőben.....néhol szigszalaggal rögzítve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Sziasztok! regebben volt szo tempomat utolagos beepiteserol. en most jutottam el arra a pontra, hogy nekem is kellene ilyen. vegulis szuletett valami megoldas az elokeszites megletenek ellenorzesere? az enyemben (ld. alairas) lehet, hogy van vagy biztosan nincs vagy... ? koszi a valaszokat. KeeF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Batis Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben G Astra elektromos tükrökhöz kapcsolója. Sajnos az újért 9000-et kérnek. Köszi a válaszokat előre is. Atis 06-20/979-0930 bogoatis@startadsl.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben G Astra elektromos tükrökhöz kapcsolója. Sajnos az újért 9000-et kérnek. Köszi a válaszokat előre is. Atis 06-20/979-0930 bogoatis@startadsl.hu Szia! www.opelbonto.hu -> kapcsolók -> tükör állítók 2000,-Ft/db Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2005 én ott bármire nyomok, a sárvédők jönnek le Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 én ott bármire nyomok, a sárvédők jönnek le "Kapcsolók" nem "Karosszéria darabok" :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Tempomat utólagos beszerelésnél:a kapcsolók cseréjén kivül mit kell beállítani/pl.szgép programozni/kell egyáltalán?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
attip Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Sziasztok!!:lol: Tegnap elhoztam(végre) az autót...(Astra Classic II Fantasy) JVC KD-G 511 cdés rádiot tetettem bele... Lehet hogy a navitásom miatt,de szomorúan tapasztaltam,hogy a hátsó ajtókba nincs hangszoró..(elötte corsám volt,ott alapból volt benne)... Kérdésem ,Ti is így kaptátok,ill.kb. mennyit kóstál 2 alsó kategóriás hangszoró?? Köszi a választ!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Hello Attip Én is úgy vettem, hogy nincs benne hatul hangszóró, de a szalonban ez ki is derült. Én nézegettem és 6000.- körül indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Sziasztok!!:lol: Tegnap elhoztam(végre) az autót...(Astra Classic II Fantasy) JVC KD-G 511 cdés rádiot tetettem bele... Lehet hogy a navitásom miatt,de szomorúan tapasztaltam,hogy a hátsó ajtókba nincs hangszoró..(elötte corsám volt,ott alapból volt benne)... Kérdésem ,Ti is így kaptátok,ill.kb. mennyit kóstál 2 alsó kategóriás hangszoró?? Köszi a választ!:lol: Sőt még a csipogókat is kispórolták belőle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
attip Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Köszi a válaszokat!!:lol: Akkor ujabb 20as.. Gondolom vezetékeléssel együtt belejön annyiba:( De megéri ,mert nem mindegy ,hogy hány szól..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Én úgy tudom, hogy a B oszlopig be van vezetékelve csak az ajtóba nincs. Ezt mondta az Opeles villanyász. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyo Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Sziasztok! Az első ajtóban benne van a csipogó vezetéke a csatival együtt. Le kell szedni a kis műanyag háromszöget a tükör állítónál és alatta megtalálod. Vissza van hajtva és szigszalaggal rá van erősitve a tükör állítóra. Szerintem legjobban akkor jársz, ha veszel egy pár gyári csipogót a bontóban kb. 3 ezerért és magad beszereled. A hátsó ajtó hangszórójának vezetéke a B oszlopból még kijön, egészen a hátsó ajtó színes műanyag csatlakozójáig, onnan kell átvezetni az ajtóba. Nem egy életveszélyes mutatvány. Egyébként erről már volt szó az "Astra gyári HI-FI" témában, ott részletesebben le van írva. Én az alapján csináltam meg a sajátomban. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi1 Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem. gyári riasztós a kocsi, ki is nyitottam szépen az ajtókat a riasztó irányítójával. mentem pár kilómétert, leálltam egy parkolóban és már nem működött. sem a riasztó távircsijével sem a kulcsban levő távirányítóval nem tudtam bezárni. a kocsi nincs egy hónapos. mi van ilyenkor? mit kell vagy mit lehet tenni? miért nem veszi az adást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pkgyerek Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Sziasztok! Van valakinek infója arról, hogy Astra G esetén a manuális és automata klíma között a kezelőpanelen kívül van valami más különbség ? Üdv: Pk Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok! Van valakinek infója arról, hogy Astra G esetén a manuális és automata klíma között a kezelőpanelen kívül van valami más különbség ? Üdv: Pk Más fajta vezérlő egység és kb. 10 különféle érzékelő, ami a manuálisban nincs benne. Ezt fejből mondtam, de rajzon régebben már néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts