uhuhu Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 a kapcsoló szokott tönkremenni, és ugymarad... a legritkábban a relé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hát naná, hogy a drágábbik! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Francba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Hali mindenkinek! lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ha a gyári rádió mellé veszek egy cd tárat, akkor az külön müködik, vagy müködése összefügg a rádióéval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szerintem a gyári rádió (car300, car400) nemtud cdtárat vezérelni. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
földesi Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Kérem segítsen aki tud.Corsa B ből Astra G-be átrakott gyári Blaupunkt rádióm nem működteti a display-t az Astrámban.A bekódolás így kicsit nehézkes,de nem lehetetlen csak vakon kell csinálnom.Egyébként a rádió kifogástalanul működik cak nem jelzi a kijelző. Üdv. Földesi-újdonsült G Astra tulajdonos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Uhúúúúú! Gyeje mán nnna! :roll: Csati magnó végin vajon egységes??? szerintem eggen... :oops: Meg kell állapítanom szomorúan, hogy én ebben nem tok neked segíteni!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szerintem a gyári rádió (car300, car400) nemtud cdtárat vezérelni. Off múltkor néztünk egy astrát, ott a cd-tárhoz volt egy kis kábeles "távirányító" és a rádió (car300) valamelyik frekijén játszotta le a cdket tehát van megoldás az pl jvc vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 De itten nem is a cd -tár vezérlésről van szó!!! :oops: :oops: 8) :roll: A Display nem mén neki!! Nem írja ki melyik adón van pl. a rédijó!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 az előző oldalon vlt szó a cd-tárról ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ahhh...az más.. :oops: :oops: az már nekem messze van így este! :lol: Aszittem féreértettél valamit... :roll: Bocsánat, bocsánat! Isten legyen velem kegyes vétkemért!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ez a kedvességet még átgondolom ;-) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ilyen átalakítót a Kenwood is forgalmaz, és pont úgy működik, amint leírtad. Azt nem is merem megsaccolni mennyibe kerülhet :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 :shock: :shock: :shock: Eltévedtél Kori??? :lol: :lol: Amit én kinéztem magamnak mp3 lejáccósat (pionyír keh, vagy deh vagy mi a tököm 5700 ) az a multikjormányzómat is ismeri! Megtaláltam!!! Ez az!! 43 rugó mosta akciósan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Üdvözlet mindenkinek! Kérem segítsen aki tud.Corsa B ből Astra G-be átrakott gyári Blaupunkt rádióm nem működteti a display-t az Astrámban.A bekódolás így kicsit nehézkes,de nem lehetetlen csak vakon kell csinálnom.Egyébként a rádió kifogástalanul működik cak nem jelzi a kijelző. Üdv. Földesi-újdonsült G Astra tulajdonos Valahol volt már erről szó. Az a lényeg hogy be kell kapcsoltatni-élesíteni kell a kijelzőt. Ez akkor érvényes ha még nem volt semmilyen magnóhoz használva a kijelző. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 :shock: :shock: :shock: Téllleg?? Ügyes!!! 8) :lol: én meg ilyeneket nem is tudok... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha már a rádiókról van szó... Szerintetek az én (nem gyári) Blaupunkt cd-lejátszómmal együtt tudna működni a multikormány? És utólag lehetne multikormányt berakni a kocsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 :shock: :shock: :shock: Eltévedtél Kori??? :lol: :lol: Amit én kinéztem magamnak mp3 lejáccósat (pionyír keh, vagy deh vagy mi a tököm 5700 ) az a multikjormányzómat is ismeri! Megtaláltam!!! Ez az!! 43 rugó mosta akciósan! DEH, nem KEH. :lol: És jó cucc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha már a rádiókról van szó... Szerintetek az én (nem gyári) Blaupunkt cd-lejátszómmal együtt tudna működni a multikormány? És utólag lehetne multikormányt berakni a kocsiba? elvileg létezik ilyen modul, csak fizesd meg ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :shock: :shock: :shock: Eltévedtél Kori??? :lol: :lol: Amit én kinéztem magamnak mp3 lejáccósat (pionyír keh, vagy deh vagy mi a tököm 5700 ) az a multikjormányzómat is ismeri! Megtaláltam!!! Ez az!! 43 rugó mosta akciósan! Gratula hozzá! Nekem az elődje van a 3600-as. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Két első gyári hangszóróval és 2 audiobank csipogóval is gyönyörűen szól (átlagfelhaszználó számára). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :shock: :shock: :shock: Eltévedtél Kori??? :lol: :lol: Amit én kinéztem magamnak mp3 lejáccósat (pionyír keh, vagy deh vagy mi a tököm 5700 ) az a multikjormányzómat is ismeri! Megtaláltam!!! Ez az!! 43 rugó mosta akciósan! Kedves Haga! Az én hozzászólásom nem a multikormányhoz íródott, hanem a cd tár vezérléshez. Csak mire nekem a voda letölt egy oldalt, addig ti már másról írtatok. Amúgy ez egy az egyben viszi a multikormányt? nem kell átalakító? Mert a kenwood is úgy forgalmazza a magnóit, hogy viszi a kijelzőt meg távir-t de csak az átalakító egységgel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 én ugy tudom, hogy csak a VDO gyárt kijelző és multikormányt müködtető rádiot. ezt is azért, mert a vdo gyárt gyári opel rádiót. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 elvileg létezik ilyen modul, csak fizesd meg ;-) Tehát egyszerűbb és olcsóbb, ha veszek egy Blaupunkt kormányoszlopra szerelhető izét? Múltkor láttam vhol tízezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 pierreone elképzelhető, de nem biztos célszerű utánajárni ;-) Ákos szinte bármilyen rádióhoz tudsz venni átalakítót, amivel működik a kijelző vagy a kormány múltkor néztem valami sony vagy jvc vagy nem tom, milyen listát, azon egy opel kormánymodul 2.500.- + áfa volt :shock: az nem is olyan durva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 pierreone elképzelhető, de nem biztos célszerű utánajárni ;-) Ákos szinte bármilyen rádióhoz tudsz venni átalakítót, amivel működik a kijelző vagy a kormány múltkor néztem valami sony vagy jvc vagy nem tom, milyen listát, azon egy opel kormánymodul 2.500.- + áfa volt :shock: az nem is olyan durva És nem tudnád ezt a listát közkinccsé tenni? :wink: Hol lehet ilyen átalakítót venni,. mert lehet hogy érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts