mr. bb Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 hali fiuk carstyling-on lehet kapni nappali fényes lámpát ha jól látom projectoros akkor elméletileg jó bele a xenon is nem sok 70E ft :lol: kérdés párásodike ha valaki vett érdekelne a véleménye alámpáró :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 az micsoda?? lépet linkejjé plíz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Szia! És mennyiért adnád? nekem is van kettő is :blush: cserekereskedelemel a tied lehet, már csak az a kérdés hogy mit adsz cserébe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 nekem is van kettő is :blush: cserekereskedelemel a tied lehet, már csak az a kérdés hogy mit adsz cserébe :lol: Nemtudom mit tudnék felajánlani érte, mi az ami neked kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 De lehet szétszedem és megnézem nem e csak szorul picit az a pici pöcök. Az Asconám is csinálta és ott bevált, hogy picit megkentem. De ha sikerül valakivel megegyeznem akkor kicserélem. Csak nemtudom mi az amit Uhuhu-nak felajánhatnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 az micsoda?? lépet linkejjé plíz Átmentéééé szervkereskedőbe???????? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Átmentéééé szervkereskedőbe???????? :blush: Szerintem uhu annyit akart mondani hogy képet linkeljél kérlek.De majd ő el mondja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Szerintem uhu annyit akart mondani hogy képet linkeljél kérlek.De majd ő el mondja tudja ö is ott van a jel :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 tudja ö is ott van a jel :lol: akkor ezt is meg beszéltük :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Átmentéééé szervkereskedőbe???????? :lol: :blush: hüJeee :) félreütöttem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 :blush: hüJeee :D félreütöttem... Állítólag jó biznisz........... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 http://www.tuning-uzlet.hu/cat/224/ nézzétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 http://www.tuning-uzlet.hu/cat/224/ nézzétek hát apám én ezen beszarok... biztosan minden nap rókáznék ha az enyémbe ilyen lenne, és rá kéne néznem... :blush: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Hát nem tudom, nekem ennyi pénzért nem kellene egy ilyen lámpa. Ugyanakkor a múlt hétvégén mentem a pályán és megelőztem egy G Astrát, amiben xenon volt és amikor mellé értem, megdöbbentett mennyivel erősebb a fénye. Most utánna olvasgattam, sokan fikázzák sokan dícsérik és állítólag a fehér (4300-6000 K)-s izzóval szerelt szettekért nem igazán baszogatnak. Valamelyikőtöknek van beépítve xenon, nektek mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Hát nem tudom, nekem ennyi pénzért nem kellene egy ilyen lámpa. Ugyanakkor a múlt hétvégén mentem a pályán és megelőztem egy G Astrát, amiben xenon volt és amikor mellé értem, megdöbbentett mennyivel erősebb a fénye. Most utánna olvasgattam, sokan fikázzák sokan dícsérik és állítólag a fehér (4300-6000 K)-s izzóval szerelt szettekért nem igazán baszogatnak. Valamelyikőtöknek van beépítve xenon, nektek mi a véleményetek? Nekem az, hogy az összes utólagos szettel szerelt autó vakít, főleg ha szemből érkezik! Nem véletlenül tiltják a beszerelést, ill.kötik automatikus magasságállításhoz...és ez nem függ a színhőmérséklettől. Mondjuk aki dicséri, azt biztosan nem vakítja, mert benne ül a kocsiban és nagyívben leszarja a többi közlekedőt ! A lényeg, hogy a kocsi hajazzon a drágább, xenonos modellekre. De ha jól emlékszem, már ezt a témát is kiveséztük korábban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Nekem az, hogy az összes utólagos szettel szerelt autó vakít, főleg ha szemből érkezik! Nem véletlenül tiltják a beszerelést, ill.kötik automatikus magasságállításhoz...és ez nem függ a színhőmérséklettől. Mondjuk aki dicséri, azt biztosan nem vakítja, mert benne ül a kocsiban és nagyívben leszarja a többi közlekedőt ! A lényeg, hogy a kocsi hajazzon a drágább, xenonos modellekre. De ha jól emlékszem, már ezt a témát is kiveséztük korábban! Mindenben teljesen igazad van. Én teljesen xenon ellenes vagyok, akinek van a kocsijában dicséri,mert nem őt vakítja..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Mindenben teljesen igazad van. Én teljesen xenon ellenes vagyok, akinek van a kocsijában dicséri,mert nem őt vakítja..... :blush: Én sem szeretem ha egy ilyen jön velem szembe. Nagyon zavaró tudlenni. Főlleg ha sokáig semmi nem jön szemben és a szem hozzá szokik a félhomályhoz vagy a sötétséghez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 el se hiszem hogy sikerült 2 órába telet de sikerült telepíteni az egészet most már csak magyarosításra vadászok hát arra énis. Tudtommal a G nem készült bicskakulcsos verzióban, csak ezzel a villással, illetve az általad is felleltek vannak. A Classic II -t nem figyeltem, de mivel az elég spórolósan készült valószínűleg azokat sem gyári bicskával adták át. Zafirához láttam gyárit, de az már a H szériára hajazós volt. CL II-nél sincs bicskakulcs, az H Astra, D Corsa, B Zafira design, és szerintem nem is szép, meg a tapintása is rosszabb. Hihetetlen, hogy szinte 0 figyelmet szentelnek a kocsikulcs tervezésének, mikor az szinte mindig az embernél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 http://www.tuning-uzlet.hu/cat/224/ nézzétek jajdecsúnya Hát nem tudom, nekem ennyi pénzért nem kellene egy ilyen lámpa. Ugyanakkor a múlt hétvégén mentem a pályán és megelőztem egy G Astrát, amiben xenon volt és amikor mellé értem, megdöbbentett mennyivel erősebb a fénye. Most utánna olvasgattam, sokan fikázzák sokan dícsérik és állítólag a fehér (4300-6000 K)-s izzóval szerelt szettekért nem igazán baszogatnak. Valamelyikőtöknek van beépítve xenon, nektek mi a véleményetek? Aki vakít annak nincs rendesen beállítva és/vagy nem projektoros fényszóróban van. Ennyi. Engem a hétvégén 20-an vakítottak, abból 17-nek nem Xenonja volt, NO COMMENT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 jajdecsúnya Aki vakít annak nincs rendesen beállítva és/vagy nem projektoros fényszóróban van. Ennyi. Engem a hétvégén 20-an vakítottak, abból 17-nek nem Xenonja volt, NO COMMENT. Srácok, aki ismeri ezt a fórumot, meg tudja mondani hányas hozzászólásnál van a Xenon kitárgyalása? Amőgy én is gondolkodtam rajta, bár még nem vezettem Xenon lámpás kocsit, mindig a " másik" oldalon ültem, vagyis szembe mentem csak. De baromi zavaró szembe is illetve ha mögötted lévő xenonozik. Foggalmam sincs, hogy ha megfelelően van a fényszoró is beállítva akkor is vakít vagy sem... Viszont valamit kellene újítanom, mert a G Astra alap izzói kicsit haloványak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Srácok, aki ismeri ezt a fórumot, meg tudja mondani hányas hozzászólásnál van a Xenon kitárgyalása? Amőgy én is gondolkodtam rajta, bár még nem vezettem Xenon lámpás kocsit, mindig a " másik" oldalon ültem, vagyis szembe mentem csak. De baromi zavaró szembe is illetve ha mögötted lévő xenonozik. Foggalmam sincs, hogy ha megfelelően van a fényszoró is beállítva akkor is vakít vagy sem... Viszont valamit kellene újítanom, mert a G Astra alap izzói kicsit haloványak.... Másik topicban, legutóbb asszem itt kezdődött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Srácok, aki ismeri ezt a fórumot, meg tudja mondani hányas hozzászólásnál van a Xenon kitárgyalása? Amőgy én is gondolkodtam rajta, bár még nem vezettem Xenon lámpás kocsit, mindig a " másik" oldalon ültem, vagyis szembe mentem csak. De baromi zavaró szembe is illetve ha mögötted lévő xenonozik. Foggalmam sincs, hogy ha megfelelően van a fényszoró is beállítva akkor is vakít vagy sem... Viszont valamit kellene újítanom, mert a G Astra alap izzói kicsit haloványak.... Tungsram megalight + 50%. Nekem ilyen van, szerintem jobb a fénye és mintha egy kicsit fehérebb is lenne. Éjszaka nekem jobbnak tűnik, mint a hagyományos, inkább sárgásabb fényűek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Aki vakít annak nincs rendesen beállítva és/vagy nem projektoros fényszóróban van. Ennyi. Engem a hétvégén 20-an vakítottak, abból 17-nek nem Xenonja volt, NO COMMENT. így van... xenon csak síküveges fényszóróba jó, prizmásba nem. És engem is kb 10x több halogénlámpás vakít az utakon, mint xenonos :) egyszerűen csak foglalkozni kéne a lámpaállítással is, de hát egyszerű magyar ember még tankolni se tudná egyedül az autóját, nem hogy fényszórót állítani... a 3000ft meg sok rá neki, hogy szervízbe vigye ezért, úgyse őt vakítja :blush: És sokan még arra sem képesek, hogy ha beül hátra anyós meg após (tömeg=+250kg :D ), akkor lejjebb tekerjék az amúgy létező fényszóró magasság állítót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 így van... xenon csak síküveges fényszóróba jó, prizmásba nem. És engem is kb 10x több halogénlámpás vakít az utakon, mint xenonos :) egyszerűen csak foglalkozni kéne a lámpaállítással is, de hát egyszerű magyar ember még tankolni se tudná egyedül az autóját, nem hogy fényszórót állítani... a 3000ft meg sok rá neki, hogy szervízbe vigye ezért, úgyse őt vakítja :blush: És sokan még arra sem képesek, hogy ha beül hátra anyós meg após (tömeg=+250kg :D ), akkor lejjebb tekerjék az amúgy létező fényszóró magasság állítót :lol: Egyetértek, én pl rendszeresen állítgatom a lámpámat, és az a tapasztalatom, hogy halogénesből is baromi sok vakít, illetve beszéltem 1-2 emberkével aki szerint nagyon sok múlik a beállításon, mivel az egyik legnagyobb gond, hogy a xenon izzónak máshol van a fókuszpontja. Én elég sokat vezetek éjjel, országúton, arra gondoltam ha más nem, a refit átalakítom xenonosra, azt ügy sem használom ha szemben jönnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Egyetértek, én pl rendszeresen állítgatom a lámpámat, és az a tapasztalatom, hogy halogénesből is baromi sok vakít, illetve beszéltem 1-2 emberkével aki szerint nagyon sok múlik a beállításon, mivel az egyik legnagyobb gond, hogy a xenon izzónak máshol van a fókuszpontja. Én elég sokat vezetek éjjel, országúton, arra gondoltam ha más nem, a refit átalakítom xenonosra, azt ügy sem használom ha szemben jönnek... A refinek xenon szerintem fölösleges. Minden xenon kb egy perc, vagy több után éri el teljes fényerejét, a refi meg a legtöbbször nincs is addig felkapcsolva, így tök értelmetlen, ráadásul nem szeretik a ki-be kapcsolgatást a xenonok. Béke poraikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts