Qpack Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 140-150-nél már kb 8-10km/h csal.... Nekem az egész tartományban kb 5km/h-t csal - GPS-el ellenőrizve....197 km/h-s óra mutatásnál a GPS 192 km/h-t mért..... :blush: és még nem volt padlón.... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Mint ahogy a kilóméterórák és a trafipaxok is.... :lol: A trafipax - bármilyen mérési elvű is - hitelesített, zárt rendszerű, utálatos műszer. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 TIS 2000-ben benne a van a csatlakozó teljes leírása, pinkiosztás stb. A tüskék funkciói meg, hogy villamos kapcsolatot biztosítsanak a motortér- és a műszerfalkábelköteg megfelelő vezetékei között. :blush: aha és honnan lehet megszerezni magyarul ,olcsón,ha lehet free be Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 aha és honnan lehet megszerezni magyarul ,olcsón,ha lehet free be ha nem lehet akkor, képként elküldenéd nekem ha megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 aha és honnan lehet megszerezni magyarul ,olcsón,ha lehet free be nekem is meg van a tis meg a torrenteken is fent van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 letöltöttem valami szart én is 3GBkörülvolt kicsomagoltam kért daemon tools-t próbáltam telepíteni de valamiért nem telepítette régivolt a tist pedig nem indította el próbálkoztam meguntam törlés Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 letöltöttem valami szart én is 3GBkörülvolt kicsomagoltam kért daemon tools-t próbáltam telepíteni de valamiért nem telepítette régivolt a tist pedig nem indította el próbálkoztam meguntam törlés küldtem pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 küldtem pü-t. el se hiszem hogy sikerült 2 órába telet de sikerült telepíteni az egészet most már csak magyarosításra vadászok Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Sziasztok.Lenne egy olyan kérdésem,hogy gyári opel bicska kulcs kellene nekem,vásárolt már valaki ilyet,hol,és mennyiért?Nem a vaterás bicskakulcsok érdekelnek,mert azok 2hónap,és szétesnek.Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Sziasztok.Lenne egy olyan kérdésem,hogy gyári opel bicska kulcs kellene nekem,vásárolt már valaki ilyet,hol,és mennyiért?Nem a vaterás bicskakulcsok érdekelnek,mert azok 2hónap,és szétesnek.Előre is köszi. Tudtommal a G nem készült bicskakulcsos verzióban, csak ezzel a villással, illetve az általad is felleltek vannak. A Classic II -t nem figyeltem, de mivel az elég spórolósan készült valószínűleg azokat sem gyári bicskával adták át. Zafirához láttam gyárit, de az már a H szériára hajazós volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Tudtommal a G nem készült bicskakulcsos verzióban, csak ezzel a villással, illetve az általad is felleltek vannak. A Classic II -t nem figyeltem, de mivel az elég spórolósan készült valószínűleg azokat sem gyári bicskával adták át. Zafirához láttam gyárit, de az már a H szériára hajazós volt. Mind1 milyen,csak gyári opel legyen.Kulcs szárat lehet benne cserélni. Mert ezek a vaterás bicskakulcsok nem jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Mind1 milyen,csak gyári opel legyen.Kulcs szárat lehet benne cserélni. Mert ezek a vaterás bicskakulcsok nem jók. Én is dolgozom már a bicskakulcson. Német astra oldalról van hevenyészett fordításom, alkatrészek már megvannak csak 1 kis idő kellene és megcsinálom. H astrából és vw -ból is összehozható.Ha érdekel dobj Pü-t megadom a mail és telszámom és segítek. De ha sikerül összehoznom azt itt is jelezni fogom meg lehet az astraklub oldalára is felteszem a leírást.... Kicsit barkácsolós de kivitelezhető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Én is dolgozom már a bicskakulcson. Német astra oldalról van hevenyészett fordításom, alkatrészek már megvannak csak 1 kis idő kellene és megcsinálom. H astrából és vw -ból is összehozható.Ha érdekel dobj Pü-t megadom a mail és telszámom és segítek. De ha sikerül összehoznom azt itt is jelezni fogom meg lehet az astraklub oldalára is felteszem a leírást.... Kicsit barkácsolós de kivitelezhető.... Meg tudod adni azt a német oldalt?Érdekelne.Meg az is,hogy honnan tudnék bicskát szerezni.Te honnét szerezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Meg tudod adni azt a német oldalt?Érdekelne.Meg az is,hogy honnan tudnék bicskát szerezni.Te honnét szerezted? Küldtem Pü-t hívj fel és elmondom amit "tudok" :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Küldtem Pü-t hívj fel és elmondom amit "tudok" :lol: De fura magamnak válaszolok..... :blush: itt a link: Astra g anleitungen a filterhez beírod: klappschlüssel Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisbalna Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hello! Előre is bocs mindenkitől, ha esetleg bármilyen éppen folyó témába belerondítok, de nagyon érdekelne, hogy milyen lehetőség van TEMPOMAT utólagos beszerelésére G Astrába? Nekem egy 2005ös Astra Classic II. van, és lehetőleg bajuszkapcsolós, gyári tempomat érdekelne, de bármilyen megoldást szívesen veszek... Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hello! Előre is bocs mindenkitől, ha esetleg bármilyen éppen folyó témába belerondítok, de nagyon érdekelne, hogy milyen lehetőség van TEMPOMAT utólagos beszerelésére G Astrába? Nekem egy 2005ös Astra Classic II. van, és lehetőleg bajuszkapcsolós, gyári tempomat érdekelne, de bármilyen megoldást szívesen veszek... Köszönöm! Classicba semmi(Z14XEP) esélyed sincs :blush: ! G-be lehetne (pl Z14XE) abba egy bajuszkapcsoló, kuplungra egy kapcsoló, és ECU programozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 ez így ebben a formában nem igaz: az 1.4 be még nem láttam amibe sikerült volna, de a többibe megy. az 1.6 ba és a dieselbe is lehet... csak kábelezni kell egy párórát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 ez így ebben a formában nem igaz: az 1.4 be még nem láttam amibe sikerült volna, de a többibe megy. az 1.6 ba és a dieselbe is lehet... csak kábelezni kell egy párórát... Ha nem láttál, és itt sem sikerült senkinek sem, lehet nem is lehet.... Arra jutottunk régebben, hogy az ECU nem tudja. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisbalna Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Köszi! És ha esetleg mégis megpróbálnám, szerintetek mennyibe fájna ez nekem? És ha olyan utólagossal próbálkozok, ami nem bajuszkapcsolós? Azok a waeco-s cuccok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sziasztok! Remélem jó helyre írom. Az irányjelző kapcsoló nem ugrik vissza alaphelyzetre általában nekem, éles kanyarokban sem. Kérdésem hogy lehet javítani, hogy esetleg csak az a pöcök beragadt vagy csak cserélni lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 A trafipax - bármilyen mérési elvű is - hitelesített, zárt rendszerű, utálatos műszer. :lol: Kiváncsi lennék arra a hitelesítésre :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sziasztok! Remélem jó helyre írom. Az irányjelző kapcsoló nem ugrik vissza alaphelyzetre általában nekem, éles kanyarokban sem. Kérdésem hogy lehet javítani, hogy esetleg csak az a pöcök beragadt vagy csak cserélni lehet? Hát szerintem nem érdemes javítatni, nem olyan vészes az új ára. Nekem meg véletlenül van egy gyári hibátlan indexkarom, mivel tempomatosra cseréltem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Kiváncsi lennék arra a hitelesítésre :blush: Aki kíváncsi ... ... az olvassa el monnyuk ezt és ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Hát szerintem nem érdemes javítatni, nem olyan vészes az új ára. Nekem meg véletlenül van egy gyári hibátlan indexkarom, mivel tempomatosra cseréltem..... Szia! És mennyiért adnád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts